jul

God Juuuuul allesammans!
julen var underbar fast det var minus i presenter.

nu ere juldagen å då vet ni hur visan är!

prima skinka får internet snart också.
hörs någon dag, fira ni

puss

im back

Tjenixen
im back again

Jag har jobbat hela den här veckan med, underbart. Hoppas att jag får jobba imorgon också, men det märker vi.

Blir stressad när jag tänker på nästa vecka, det ända som är säkert är ju Tisdagen. Hoppas att dom behöver mig mer. Fast man vet ju aldrig. Men hoppas kan man ju alltid göra. Skulle vilja ha mer garanterat eller vad jag nu ska säga. Typ i alla fall en 25% tjänst. Louise fick ju det och visst det är ju lite men då är man ju i alla fall garanterad en viss lön. Blir as stressad.

Har sökt en fin lägenhet på Sjöbo idag också. Hoppas verkligen att jag får den. Skulle vara perfekt. Behöver en egen lägenhet nu! Vill ha den och 2,5 är inte så dyrt. Får ju troligtvis ta studielån också *suck* men men vad ska man göra? Måste ju överleva lixom. Håller tummarna som fan för den. Även om jag är på ”fel sida av stan” då. Men det är helt okej. Bussen går ju lixom.

 

Sitter hemma hos Bea nu, tog med min dator hit så vi ska väll sitta här hela natten. Men nu ska jag leta lite mer lägenheter. Tjing på er


im alive

även fast jag inte har skrivit något så har jag haft besökare varje dag. gud vad ni är nyfikna nu va.
Vad gör jag? hur har jag det? Vart bor jag?

Jag har det asbra och lever som fina fisken. kan man göra något annat med så underbara vänner? jobbar lite, slöar mindre (iallafall förra veckan). förra veckans jobbvecka var superb. längtar tills Januarilönen, haha ^^
måste dock meddela alla att julklapparna troligtvis blir försenade eftersom alla är hemma hos Eva. jag har ingen lust att pallra mej dit eller så. kommer åka dit och hämta alla mina saker en gång för alla i mellandagarna. allt utom hunden då. måste få egen lägenhet, sen är hon fan min! å guuud vad jag saknar henne.
jag saknar inget annars, bara min lilla underbara hund! längtar sååå tills jag kan ta hem henne. men det funkar ju inte i min situation direkt, så hoppas på eget så snabbt som möjligt. jag vill ha min Lady! det svider verkligen i hela hjärtat när jag tänker på henne, på fredag är det 2 veckor sen sist jag såg henne. älskade bäbis.

annars har jag det faktiskt ganska bra under omständigheterna, allt är såklart jävligt jobbigt. men som ni vet så är jag otroligt stark. var jävligt förvirrad på jobbet dom första dagarna, sa fel saker och så. men annars så har allt gått bra. jag vill som sagt bara ha min hund. absolut nu under jul och så. morr..

I Januari kommer jag skaffa internet också, börjar ju plugga den 10onde så då måste jag ju ha det.

men nu är klockan 9 så nu måste jag stänga och så

utslängd

Idag har jag faktiskt en anledning varför jag inte har bloggat.
jag är utslängd hemifrån och har inget internet.

så ja bloggar när jag har chans


Blood On My Hands

Jag har ärligt talat inbillat mej själv att jag har bloggat dom här dagarna då jag inte har gjort det. Haha ^^ insåg att fallet inte var så när jag skulle läsa min blogg nyss för att jag inte kom ihåg vad jag hade skrivit. Ja jag vet, jag är konstig ibland. Så vi får väll ta oss en snabb uppdatering.

 

Tisdag; en utomordentlig arbetsdag. Jag gillar verkligen att jobba på tjej gården. Synd att det inte fanns en gård som hade så hela veckorna. Och ärligt talar så tror jag att det hade funkat om gården låg centralt, nära till alla lixom.

 

Onsdag; Laserdome med Bea och sen bar det av hem till Carro. Klippte och fixade hennes hår. Fy fan va snyggt det blev och hon med. Som hon själv sa ”det är det bästa resultatet någonsin. Till och med bättre än alla gånger då hon har gått till en riktig frisör”. Lite mallig blir man. Känns som att jag får så mycket beröm av alla nu för tiden. Till och med han på arbetsförmedlingen igår fick jag massor av beröm av efter bara 10 minuter. Men åter till Onsdagen, sen när hennes hår blev så bra så blev jag så sugen på att klippa mej själv så jag tog saxen och kapade mitt hår kort. Att jag aldrig kan låta bli! Nåja.. det behövdes egentligen.

 

Torsdag; Vad fan gjorde jag igår? Var på arbetsförmedlingen på morgonen (halv 2, haha), promenerade med Hundarna och Sarah as länge, satt uppe hos Sarah timvis och så på kvällen var det film mys.

 

Och så idag; inte ett skit! Sov till typ halv 4 eller något sånt, gick en promenix med Sarah vid 6 och så nada. Det är en sån jävla tråkig fredag! Uuuuuuuuuuush jag vill bo i Stockholm!

 

Eftersom allt är så tråkigt så får vi väll lyssna på lite bra musik

 

 

It's the me that I let you know,
And I'll never show,
I have my reasons.
I hate to say that I told you so,
But "I told you so".



musiklärare

Självklart glömde jag pepparkaksdegen till jobbet. Men det blev mysigt ändå med kör, knäckbak och julpyssel. Tycker om att jobba där, speciellt på måndagar och tisdagar.

 

Egentligen.. är inte jag en av dom sista som man kan tänka sej bli lärare? Jag vet inte om jag har berättat det ännu men det är precis vad jag ska bli. Coolt va? Har bollat med tanken ett tag nu och den har växt sej starkare för varje dag.

Fast jag ska ju inte bli vilken sorts lärare, utan musiklärare. Nu börjar det bli bekant att jag kanske har sagt detta. Men skit samma, orkar inte gå igenom allt och kolla.

 

Jag kommer bli tidernas coolaste lärare ;D

 


kommentarer

Jag trodde aldrig att jag skulle bli trött på kommentarer, men än en gång stör jag mej som fan på ”va söt du är hade vart kul att lära känna dig adda mig” , ”Hej vad fin du är! ;) Vill du snacka på msn?” , ”herrgud va snygg du är. kan jag få din msn? Kram”

 

Är alla verkligen så jävla utseendefixerade? Skulle ingen vilja ha min msn om jag inte var ”söt”, ”löjligt vacker” , ”fin” , ”snygg” och sånt? Skulle inte jag vara värd att prata med om jag såg ut som ett Shrek?

Vart fan har världen tagit vägen? Styr verkligen utseendet så jävla mycket?

Personligen skiter jag fullständigt i utseendet. En person som är ur ful kan vara världen underbaraste person, och vad spelar utseendet för roll då? Det har inget att göra med ett gott hjärta, vilket jag tycker är det viktigaste.

 

Men än en gång är vi tjejer troféer, något som man visar upp på sin arm.

Jag blir såååå trött på detta jävla samhälle och dessa jävla ideal som finns. Man ska vara si och så. Men vet ni vad? Jag är tvärt i mot, går min egen väg och jag älskar det.

 


julpyssel

Hey

Jobbet i dag var slött som fan, jobbade med Malin en as skön tjej som går på Bf. Det kom en besökare kl 4 och så en halv 5, båda skulle med ”Junis” på Laserdome kl 5 så då drog dom. Efter ett tag ringde jag upp till Kristinebergsfritidsgård och kollade om dom hade några tjejer som dom ville komma ner på studiebesök och göra lite julpyssel med oss. Men dom kom aldrig så jag och Malin satt och pysslade lite medan vi väntade på att någon besökare skulle komma och pyssla med oss. Men vi hade inte en besökare på hela tiden förutom Bea som kom förbi en stund. Så runt 8a packa vi undan allt och stängde igen och pallra oss upp till Kristineberg och hjälpte till där lite. Arto sa att det var helt okej att vi gjorde det om vi inte hade någon besökare.

 

Gjorde några söta små ”etiketter” till mina julklappar

 

(Färgerna blev konstiga på kortet, dom är mycket finare i verkligheten)

 

Får hoppas på att det kommer några imorgon för då hade vi tänkt baka pepparkakor. Jag får absolut inte glömma att köpa med mej pepparkaksdeg till jobbet. Men i värsta fall så får vi baka knäck eller något. För det har vi allt till förutom grädde. Det finns ju lixom på seveneleven.

 

Hade tänkt att kolla upp lite annat julpyssel på Internet nu, har ju en asbra sida.

 


RSS 2.0