Det är inte okej att impulsköpa en hund

Ååå jag har hittat valpar som är 60% Malamute och 40% Siberian Husky.

Men måste tänka på detta. Jag får inte impulsköpa en hund! Där går gränsen för impulsköp asså! Inte inte inte. Det kliar i fingrarna. Jag mailade i alla fall uppfödaren och bad om mer bilder och så. Men jag får inte impulsköpa en hund, det går bara inte asså.

Absolut inte en hund som kräver så mycket motion som draghundar gör, lätt att jag lär den att dra en skrinda när jag ska handla på Maxi, haha ^^

 

Åååh jag vill ha den!

Måste diskutera detta med mamma, då blir det ju inget impulsköp..

 


en ny vovve

Hallå lrrrrr

Mitt Internet kommer imorgon! Wohooooo! Nu är jag glad igen!

Sitter på jobbet nu och väntar på att mamma ska hämta mej. Var tvungen att betala räkningar så tog med min dator och lånade Internet här. Marie är en snäll chef som gick med på det. Tänkte att jag lika bra kunde surfa lite medans jag väntade på henne istället för att bara glo in i väggen eller något.

 

Jag har kommit på att jag vill ha en ny hund. Och har hittat en perfekt hundras också. Det är en blandning mellan

 

Siberian Husky

 

Och Malamute


Den blandningen heter Alaska Husky. Åååh en hund med blåa ögon som ser ut som en varg. Ge mej asså! Funderar starkt på om detta ska bli min nästa hund. Eller om jag ska behålla en valp om vi parar Lady. Har alltid velat ha en Siberian Hasky, visst faktiskt inte att dom parade dom med Malamute för att få fram den ultimata draghunden. Fick reda på det idag. Kan det bli perfektare än en valp från båda dom raserna? Jag vill ha!

 


mitt liv är slut

Jag har inte haft internet på 4 dagar!
jag döööör. mitt liv för fan. har inte internet hemma ännu! lördag, söndag, måndag, tisdag.
har inte en aning om när jag får internet heller. snyft.
har ockuperat Pörsys dator nu en stund.

har så mycket att skriva så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. vi kan väll börja med helgen:
i lördags flyttade vi. Emil var räddaren i nöden och kom upp med sin flyttbil så allt gick snabbare. vi slängde en heeeel bil med skit. det är inte klokt så mycket skit vi hade. och ännu mer har vi.
på kvällen blev det fest. fick till och med ut min bror även om han gick hem redan vid 1. allt var lugnt och till och med lite kiligt på krogen tills han gick. då blev det katastrof asså, vi hamnade i bråk och massor. jag fick en sådan karatespark av en kinesjävel rakt på tanden/kinden/örat så att jag inte hörde på hela kvällen. jag hade iofs ett litet lock på örat innan men då hörde jag ju lite i alla fall. men sen blev jag hel döv asså. jävla roligt. kines jäveln va fan ett huvud kortare än mej och ändå nådde han, hur lyckades han med det asså? Sen var jag på sååå dåååligt humör så jag gjorde mej ovän med alla på sms/tele. fick lite ångest på måndagen när jag kom hem vid 1 och läste alla sms.

söndagen spenderades mest med Pörsy i knalle. hittade ett fint linne med en döskalle och lite skit på, svårt att förklara ni får bild sen. det linnen är fan det enda som jag har hittat i både stan/knalle/göteborg. blir irriterad. jag vill köpa massor av grejer. men hittar inte ens ett par brallor. morran och my så arg jag blir. är trött på mej själv, orka vara så jävla kräsen.

annars har det inte hänt så mycket i veckan. har mest fixat och trixat i nya/gamla lägenheten.
håller på att få ordning nu. det blir as bra.

Pörsy tycker väll att jag är tråkig som sitter här så ska gå och hoppa på henne :)


"Över dörren till mitt hjärta skrev jag:
'Genomfart förbjuden!'
Men kärleken kom skrattandes förbi
och ropade: 'jag går in överallt'."


- Herbert Shipman

så jävla dålig stil

Detta har varit en jävla dag asså..

Jag och Säny är överens om en sak i alla fall, att denna dagen aldrig tar slut. Den har varit så jääävla lång. Jag orkar inte.

 

Skulle ju ner till stan och tröstshoppa lite förut, men jag och Emma hamnade i Götalabooorg istället ;D köpte löshår och så lite små skit som strumpbyxor, smink och sånt. Letade igenom masssssor av affärer men hittade inget i klädväg. Blev arg på mej själv. Jag vill ha nya kläder! Men hittade verkligen ingenting, morr. Om jag har tid imorgon så måste jag till knalleland, jag måste ha något nytt att gå ut i. är så trött på allt.

Efter Göteborg så träffa vi sanna i stan, Emma drog hem och jag och Säny handlade lite mat och så. Vi kom överens om att vi skulle köpa en blomma till mamma som fyller år idag. Men vanliga människor köper ju en bukett eller en krukväxt. Vi två idioter som alltid ska överdriva köper en typ 160 meters buske/träd-sak. Hahahaha alltid asså. Vi ska alltid vara värst :D Det var riktigt roligt.

Åkte hem efter det och lekte mästerkock för att mamma fyllde år. Men när maten väl va klar så kunde jag inte få i mej så mycket delvis för min tandvärk men också för att jag var så jääävla arg!

 

Så jävliga dålig stil asså, man bangar inte dagen före en flytt! Jag är vansinnig och tänker inte prata med den personen mer. Aldrig, jag är jävligt långsynt när det gäller sånt här. Kom med vilka ursäkter som helst i detta fallet och det är fortfarande fuck you.

Så ett tag stod vi här. Jag, mamma, pörsy, sanna och mackan. Utan en flytt bil och utan en chaufför kvällen innan flytten. Jävligt roligt kan jag ju lova. Men det har löst sej lite i alla fall. Vi får göra det bästa av situationen. Vi kan ju inte hyra ett släp eller något heller, för mamma har ingen dragkrok. Men de löser sej.

 

Längtar tills flytten är över så att jag kan supa bort denna jävla tandvärksjäveln. Fast jag måste nog dricka med ett sugrör imorgon, Är inte så haj på att öppna käken asså. Ush och fy, sup mej full så att jag slipper att vara så arg.

Fast måste ju säga att pricken över i:t är att man ska sitta på samma fest som idioten imorgon. Vi får köra en /ignore asså.

 


Tandläkarjävlar

Har inte alls sovit bra idag, har haft ont i hela käften.

Tror ni inte att tandläkar helvetet har skurit och hållt på med fel tandjävel!?  Gaaaah!

Jag sa när jag kom att det var tanden i överkäket, han sa att det inte var det och då sa jag jo det är det men han gav sej inte så jag tänkte att han hade väll rätt då.

Men pff. Det hade han inte kan jag ju tala om! För så fort som bedövningshelvetet hade släppt helt igår så visade det sej att det var överkäken. J a g  b l i r  g a l e n! det va fan det västa jag varit med om! Måste jag göra om hela skiten nu!? För jag har fan asont i hela käftajäveln! Morr!

Har fan inte tid med tandläkarjäveln idag heller så får vänta tills måndag. Får ta bedövningssalva av sanna och bedöva hela käften, jag bryr mej inte.

Detta är ju fint för oss med tandläkarskräck! Aaaaaas fiiiiint!

Tuff kanske jag är med tandläkare står jag fan inte ut med.

 

Nu ska jag fixa mej och sen tröstshoppa lite för jag tycker så synd om mej..

 


birthday

Sen sista inlägget så har det varit lite fix och trix som har gällt. Mamma fyller ju år imorgon : )

Nu har jag bakat tårta och fixat med presenten. Undra vad det kan vara i detta paketet;

 

 

Nyfikna?

Jag hade dött av nyfikenhet om jag var er. Jag hatar hemligheter. Kan inte låta bli att luska ^^,

Ska nog väcka mamma vid 12 och ge henne paketet.

Det har varit svårt som fan att hålla sej i en hel månad!

 


bortser från all katastrof

Det gick väll sådär hos tandläkaren. Om man bortser från att dom vägrade dra ut tanden, skärde upp mitt tandkött istället, stoppa in en as stoooor spruta i käften på mej, fick mej nästan att spy, drog min käke ”ur led” ett x antal gånger osv.

Men antar att det är livet, jävla idioter.

 

Nu ska jag göra upp lite money med mamma. Fick min lön idag, den va rätt go :)

 


Tandläkarskräck

Nu har jag tagit mej mod att ringa till tandläkaren. Ush jag ska vara där kvart över ett.

Så jag med min tandläkarskräck har bävat för detta sen det började göra ont. Jag vill inte. Har tvingat Pörs att möta mej i stan, haha jag vägrar gå dit själv utan någon som håller mig i tassen ;D

Ska bara slänga på mej mjukis och sen stuttsa ner till den läskiga tandläkaren.

Tjing på er

 

(om ni läste förra inlägget så förstår ni kanske en del av varför jag blir supen under bordet jämt. För dom tar regeln ”man får inte svära” och när jag blir arg så är det jävligt svårt att låta bli. Haha)

 


morrrrrrrrr

Jävla helvetes jävla fitt jävla hor tandjävel!! Det gör ont i hela jävla käften nu!

Jag kan fan inte andas, stänga munnen eller svälja. Förstår ni eller? Jag kan för i helvete inte ens stänga munjäveln! Och jag kan fan inte sova heller! Har fan varit vaken sen 4a! så kanske 2 timmars helvetes sömn i natt? Ajjjj.

 

Imorgon bitti är det jag som ringer tandläkarjäveln kan jag ju tala om! Nu har jag fan fått nog! Bort ska den asså! Detta är fan gay!

 

 

Tandläkarskräck.. det är ju fan bara det..

 


blondie

Morrrrrrrrr! Ge mej tillbaka mitt vita fina hår! Jag vill vara bloooond igen! Hel blond! Jag blir arg!

Kolla det lyser ju fan nästan! Det var vitt!

 

 

Så fort min hår kvalité tillåter det så blir jag blond igen.

Skulle jag försöka färga mitt hår blont nu så blir det ju kapput asså. Om det nästan trillar av när det är svart så vill jag inte ens tänka på hur det skulle bli om jag försökte bli blond nu. Då kan jag lika bra raka huvudet dirr asså..

Jag hatar att vänta!

 


Halloween

Börjar redan planera Halloween.

Jag vill vara Pink Ladies! Fan va coolt om alla vi tjejer va det! Jackorna är ju inte svåra, vi köper ju bara varsin rosa tröja (sån som finns överallt nu) och sen lägger vi bara till det svarta. As grymt. Har till och med lagt bud på peruker :D dom rosa skorna skulle vara perffa till. Men dom är ju en helt annan historia :/

 

 

Om dom andra inte är på min d-e-l-i-s-i-u-s-e plan så funderar jag på att vara en prinsessa eller en fé.

Är så trött på allt det där med hora osv. för vi ser ju bara ut som vanligt då. Hahaha ^^ Ne men seriöst så är kläderna inte så stor skillnad. Har varit allt det där förut. Hora, pirat, djävul, mus, kanin osv. orkar inte i år igen.

Hora var roligt när man var 14 lixom. Då man inte gick i världens kortaste. Men nu är det slut med det. I år ska jag vara något annorlunda.

 

Något som hade varit kul var om man samlade ihop några killar och så var dom T birds! Det hade varit grymt.

Om man ska vara pink ladies så är det ju inte så mycket som behövs fixas. Leggins, svart linne/tröja, jackan och glasögon typ.

Är jag det andra så tar jag nog min studentklänning och peruken bara. Och krona då så klart ;D å så en mask!

 

Vi får se vad det blir av det hela. Jag taggar redan!

Vi borde ha temafester! Eller utklädning!

 


cepe klipp

Blev inte så mycket jobb idag, det kom inga barn.

Måste ha blivit rädda när dom hörde att det var jag som var den som skulle ta hand om dom. Haha ^^ Jag skulle i alla fall ha blivit lite skäry då.

Drog hem med Pörsy istället och fjantade oss ett tag. Blev hungrig så vi drog och hämtade räkan på gården och drog till maxi för att inhandla lite saker till varm choklad och färsk bröd. Jammie ^^

På maxi var det lite skumt. Fattar inte hur folk kan med och heja efter förra gången. Sist jag träffade den personen så fick jag fan väääärsta utskällningen på coop. Morr säger jag bara. Och sen mitt i allt gick hon ju. Utan hej då eller något. Å sen nu bara som ingenting ”heej”. Jag tänkte igga va. Men så väluppfostrad är jag så att jag var tvungen att säga hej då när hon hejade. Även om jag gjorde det lite ”tyket” eller vad man nu ska säga. Kan tänka mej att det blir värsta tjötet om det nu. Så är det ju i den familjen. Men det är nästan som att jag skyddar mej. Så att jag vet att jag aldrig går tillbaka när jag beter mej så här.

Det enda som jag faktiskt skäms över är dom två gångerna när jag träffade ”honom”. Jag hejade inte ens. Första gången fattade jag inte varför, jag kopplade inte även om jag kände igen hundens skall. Konstigt, då skämdes till och med jag va. Andra gången missade jag ”honom” då tutade han och det är ju inget ovanligt så jag reagerade inte. Men sen såg jag bilen när han svängde och då var det ju försent. Hoppas jag stöter på ”honom” så att jag kan förklara. För det är faktiskt den enda som jag gillat där borta.

 

Känner mej sjuk nu igen också. Så det var kanske bra att jag bara jobbade 1 timme istället för 2,45. hatar denna jäääävla visdomstand. Det blir att knarka tabletter asså. Dagens joggingtur va ju inte det bästa heller.

 

Ni får en liten mupp/sång video av mej och Pörs då;

 

Ingen bra bild va. Men skyll på Pörsy. Hon hade kameran

 

V - Hur stavas konkurans? Kon kurans

P - Ja men inget G i

V - Ja det vet jag väll

P - Men det skull inte förvåna mej ifall du hade stavat med ett g i för att det låter så. Typiskt dej att stava som det låter

 

Måste säga att det ligger något i de…

 


ciggarettfabrik

P Ö R S A N på vivis blogg :)

 

Hon & sänna sitter och bolmar på balkongen och jag sitter och snokar i vivis dator .. hihi. Får nog gå nu innan hon upptäcker mig! Puss påre


stök

Hallu

Har inte bloggat idag för jag visste att om jag sätter mej vid datorn en längre stund så fastnar jag. och jag har mycket att göra hemma.

Gick upp vid 6 redo för en runda. Men såg hur jävligt vädret var så jag skippade det, vill inte bli mer sjuk. Satt på en film istället och låg och kollade den. Visste inte riktigt vad jag skulle göra efter den för det var för tidigt att börja banka här hemma så jag somnade i någon timme. Sen vaknade jag, åt frulle och drog ut och sprang. Det var uppbehåll och blåste inte alls så mycket. Men när jag har kommit en bit börjar det ju självklart spöregna och blåsa. Var ju sådär lagom kul när man redan är sjuk. Men tog mej bara 1 timme idag. Måste nog ändra runda till en längre.

När jag kom hem så blev det att sätta igång här hemma. Är klar med garderoberna nu och med det mesta i hallen. Ska börja med köket sen/imorgon och sen är det inte så mycket kvar. Gött. Väntar på att mamma ska komma hem med pizza och sen ska jag, pörs och sanna hitta på något innan jobbet.

puss

 


buhuuuu

Blev inget av att städa klart stora garderoben, men det trodde ni inte heller va ;D haha ^^

Fastnade totalt framför datorn, som den tönt jag är ;D

Börjar känna mej sjuk också. Så fort värktabletterna börjar avta så kommer dåsigheten och smärtan tillbaka. Tog precis en till tablett så att jag kan sätta på en film och somna. Hoppas att skiten försvinner lite för kommer aldrig kunna somna om jag har så här ont. Hoppas att jag lyckas sova igenom skiten, vaknar imorgon och det är bra väder så att jag kan springa. Är jag inte dåsig imorgon så springer jag nog i vilket fall. Har känt mej så rastlös idag även fast jag har haft fullt upp.

Buhu det är sååå synd om mej ;D hahahha

Puss

 


Amy Lee - Sallys song

Idag har jag faktiskt fått mycket gjort hemma ^^ höll på mellan typ 10-3.

Har känt mej sjuk hela dagen men där vid 3 blev jag helt cp. Jag var svag i hela kroppen, från nacken och uppåt dunkade det som fan och jag var heeeelt borta. Jävla visdomstand! Jag hatar dom. Blir så jävla påverkad av dom.

Det är samma jävla tand jävel som höll på förra gången också. Kommer ni ihåg det? Det var då innan jag åkte upp till mina kusiner och 5kampen. Fast då försvann det ju bara helt plötsligt. Hoppas denna jävla skiten bara försvinner snart också. Det var nog dens fel igår också om man tänker efter.

Fick i alla fall gå och lägga mej där vid 3 och så har jag legat här med en film och lite så tills typ nu. Förutom när mamma tvingade med mej tills maxi förut. När jag var som mest groggy också. Haha ^^

Nu när jag mår lite bättre så funderar jag på att göra klart stora garderoben. Vet inte om jag hinner med så mycket imorgon, ska jobba en liten stund och gå har möte på arbetsförmedlingen också. Om jag nu går på det. Har massor att göra här hemma, vi får fan nycklarna på fredag! Får se om jag hinner.

 

Bjuder på lite annorlunda musik från en av världens vackraste tjejer (kvinnor, damer. Ja vad man nu säger). Amy Lee (Hartzler)

 


(Notera hur vacker hon är på näst sista bilden)


Try as I may, it doesn't last

And will we ever end up together?
No, I think not, it's never to become
For I am not the one

vi får se

God morgon

Gick faktiskt upp nu, vaknade först där vid 6 men det regnade och var as kallt ute så jag hade fan ingen lust att dra ut och springa. Är fasen tillräckligt sjuk änyway. Hoppas på bättre väder snart. Eller lite torrare i alla fall med tanke på att jag springer i skogen. Är sugen på att dra ett varv. Aja vi får se vad vädret vill, kanske blir en riktigt lång promenix annars. Vi märker vad som händer.

 

Idag ska jag fixa hemma. Ska börja så snart jag har gått ut med Lady.

Jag måste verkligen idag.

 


att sova som en stock

fan va duktig jag är idag asså. har gjort så mycket hemma och packat såå mycket.. eller inte!
jag råkade somna efter förra inlägget och vaknade efter 2,5 timmar när mamma kom hem, Lyckat Vivsan!
så jag sket i att göra något hemma och drog ut me Pörsy istället. drog förbi gården för att kolla om Mia var där men det var hon inte så vi satt oss på bussen upp till Sandra istället. spelade lite kort och så, jag ägde på det som jag gör på allt annat ;D haha^^ blev dock obama en gång.
Tog bussen hem till Pörs efter ett tag och sitter här nu och bränner lite film. måste ju ha något att göra på nätterna när man har tråkigt.

funderar på vad som händer i kväll? Är sugen på att göra någonting ;D

Walk

Nu har jag skjutit upp packningen i en timme. Har diskat och hållit på lite så för att slippa börja packa. Haha ^^ alla sätt är bra vet ni ;D

Det är så trååkigt att packa, fyfan. Sätter på lite bra musik och börjar göra det snart. haha



"You can't be something you're not. 
Be yourself, by yourself, stay away from me. "



 

"I don't know what they're talking about

I'll make up my own decisions
This thing that I found ain't gonna bring me down
I'm like a junkie without an addiction
Mama don't cry I just wanna stay high
I like playing with danger and fear"


härliga rundor

Nu är jag hemma igen. Över 1 timmes jogging, yeah. Gick till skogsstigen, sprang den och kom ut på flymader, sprang flymadervägen och förbi storängen sen gick jag mer eller mindre Statoilvägen bort. Älskar den rundan. Det var faktiskt Sarah som visade mej den för ett tag sen, hade inte en aning om vart den gick förut. Nästa gång ska jag fortsätta en till bit på den vägen och kolla vart den leder. För om man viker av där jag viker av så kommer man ut på flymader. Typ på vägen vid hagarna och det.

Gött när man känner att man bara orkar mer och mer och rundorna börjar kännas kortare, i början kändes allt bara för långt. Nu när man är mitt upp i dom så är det bara för jävla härligt.

 

Idag blev till och med Lady tröttare än mig, stoppade ner 1kg sammanlagt i hennes väska. ½ på varje sida asså. Får inte stoppa ner mer tyngder än det på henne, annars hade jag gjort det. Får vänta tills hon har tränat upp sina muskler mer. Sen åker hon på tyngre vikter ^^,

 

Nu ska jag softa framför datorn eller liten stund och sen jävlar ska här packas! ;P

 


tråkiga stuffs

Godmorgon sunshines

 

Idag sov jag faktiskt ända till klockan nio, wow ;D haha

Vaknade när klockan ringde vid 6 och kände bara ”nej jag orkar faktiskt inte idag”. Ångrar det nu så funderar på vart jag ska jogga, gässlösa eller annelundsparken eller något sådant tror jag. vet inte riktigt vad jag är sugen på.

Annars idag har jag bara sånna här tråkiga saker framför mej :( jag måste verkligen sätta igång här hemma, vi flyttar lixom i helgen men alla grejer då? Morr jag vill inte. Men Pörsy skulle kanske komma hit och hålla mej sällskap. Det är alltid mycket trevligare då. Hoppas hon vaknar snart!

 

Så om du läser detta Pörsy innan jag har pratat med dej: ”om du vaknar innan 11 så är jag ute och joggar, ring min mobil så hämtar jag upp dej på vägen eller något”

 

Jag hatar att hon inte har någon mobil, det är så jobbigt.

 

Ne nu ska jag ut och springa lite. Har längtat efter det hela helgen :)

 


vansinne

Kom hem för en liten stund sen och kastar snart in datorn i väggen!

Jag är så  o t r o l i g t trött på denna jävla fitt dator. Gaaaah. Folk ser inte ens alltid vad jag skriver på msn fattar jag nu, har tyckt att lite folk hit och dit har varit konstiga som inte ha svarat på det jag har skrivit utan har bara skrivit något helt annat. Har ju inte fattat det förens nu. Kanske därför som jag inte alltid får svar. För jag ser väll troligtvis inte alls som dom skriver heller. Gaaaah.

Det lutar starkt på att det blir en ny dator nu när lönen kommer. Men jag vill inte det, är ju så sugen på att tatuera mej, skaffa löshår och åka till Liseberg men i så fall blir det inget med det.

Fan jag måste skaffa mej en fin, rosa, ny dator!

 

Och pricken över i:t så har mina hästjävlar som jag fick bort kommit och flyttat in i min dator igen! GAAAH


ska det vara så ska det vara ordentligt

Sitter hos Sänny och umgås lite med henne och Pörs. har kollat lite tv och pratat lite skit ett bra tag.
alltid lika mysigt att vara här.
är as trött dock, tänkte vila en liten stund när Sanna drog från mej förut (hämtade upp henne på vägen till maxi förut) men så blev det inte för Pörsy kom hem pallrandes till mig strax efter det. satt hos mej en stund och bara pratade om pinsamma, klängande människor från gårdagen. båda två lika ehm.. chockade (?) haha ^^ vi är allt lika bra cp båda två. sen drog vi till Sanna och så.

jag blev så trött förut på allt så jag försökte ringa Alex. men ha! som vanligt är han för feg för att ta en konfrontation. skickade ett sms också så vi får väll se om han är för mupp för att svara. jag blir arg när folk snackar om mej eller rättare sagt ljuger om mig. annars hade jag skitit i det, för annars garvar jag bara.


jag går alltid hårt på. varför fjanta sej och göra saker halvdant? man kan föresten citera sej själv och med tanke på att det är din blogg så antog jag att det var du som bestämde citaten..

Roligheter

"jag fattar inte hur folk orkar hela tiden. träffade Carro när jag var ute igår. och hon var helt hysterisk över vad Linda hade skrivit i sin blogg. (att jag, Alex Linda och Carro var förlovade) när det i själva verket bara är Linda och Alex som är det. så jag var tvungen att läsa det idag. det stämmer det står på hennes blogg. men det är en kommentar hon har klistrat in. Linda vet mycket väl att jag och Alex är vänner och inget mer än det. så pratade jag med Alex i tele och fick då reda på att vivi har börjat igen..
snälla vivi släpp det. om du är så hemskt nyfiken så betyder det ju att du fortfarande hyser intresse för deras förhållande. svartsjuk? eller kanske bara sugen på att förstöra lite? men om du bra vill förstöra så finns det ju en anledning till det med.
du ska bara veta hur trött jag var när du och Alex var tillsammans och han inte fick prata med mig för dig. så kalla inte Linda patetisk när du varit precis likadan. bara ett litet tips."

 

 

Mohahahhaha! Jag ligger ju och asgarvar för mej själv!

Så vivi har börjat igen? Att folk inte kan ta reda på fakta som vanligt. Men det är rätt underhållande ibland. Som nu t.ex. när jag är arbetslös och ändå inte har så mycket för mej på dagarna när folk jobbar. Visst har jag ett meningsfullt liv? ;D

 

Men jag ”hyser” inte ”intresse” för deras förhållande. Jag ”hyser intresse” för alla konflikter, bravader, draman osv. jag är alltid nyfiken på allt. Sån är jag som person. Jag ääälskar att luska, jag älskar skvaller osv. hallå jag bor i lilla Borås hur ska man inte kunna bli påverkad? Jag är inte svartsjuk, jag har kommit över honom och har ett underbart liv. Hur ska jag kunna vara svartsjuk och sakna något som är dåligare än vad jag har nu? Absolut nu när jag äntligen inte vill ha det längre. Även om jag alltid ville ha det förut. Förstöra skulle jag inte tacka nej till om jag ska vara ärlig. Men inte genom att göra något med honom. Det enda som du har rätt om än så länge är att det finns en anledning till det. Och den är faktiskt rätt enkel. Jag hatar dom. Det finns vissa som säger att hat är en passionerad känsla. Men det tror jag inte. Inte i detta fallet då det är bottenlöst hat. Om jag verkligen hade velat lägga energi på att förstöra så hade jag agerat på ett annat sätt mot dom. Då hade jag ju velat ha något med honom att göra. Vilket jag inte vill. Då hade jag ju inte sagt att jag inte ens vill vara kompis med honom. För hade jag lagt energi på att förstöra så hade jag ju gjort det från det hållet. Så börja inte med något mer skitsnack om det.

 

Har du inte lärt dej att det alltid finns två sidor av en historia? Alla gick ju på Alex snyft historia om att det var jag som var ett monster till flickvän. Men vet du vad den enkla förklaringen till varför jag inte gillade att han umgicks med sina tjejkompisar?

För jag fick inte ens umgås med mina killkompisar. Och då sa jag så ”får inte jag umgås med mina killkompisar så får fan inte du umgås med dina tjejkompisar” så enkelt är det. Allt började med att jag skämtade med en av mina bästa killkompisar (på den tiden) och vi typ sa att han skulle bli min nästa kille. På skämt. Men tro vad ni vill.

 

Och syftar du på mej med detta så kan jag ju tala om att jag asgarvar. Det av något är patetiskt. ” Det är inte din bäste väns svartsjuke flickvän du ska oroa dig för, det är hans galna ex som gör sig påmind hela tiden.”

 

Måste ju tala om att jag tycker att allt detta är riktigt roligt

 


three days grace

Tänkte bjuda på lite bra musik som brorsan tipsa om ^^,

I can't escape this hell.
So many times I've tried,
But I'm still caged inside.
Somebody get me through this nightmare.
I can't control myself.

So what if you can see,
The darkest side of me?
No one would ever change this animal I have become.
Help me believe, it's not the real me.
Somebody help me tame this animal. (This animal, this animal.)

I can't escape myself.
So many times I've lied,
But there's still rage inside.
Somebody get me through this nightmare.
I can't control myself.

So what if you can see,
The darkest side of me?
No one would ever change this animal I have become.
Help me believe, it's not the real me.
Somebody help me tame this animal I have become.
Help me believe, it's not the real me.
Somebody help me tame this animal.

Somebody help me through this nightmare.
I can't control myself.
Somebody wake me from this nightmare.
I can't escape this hell.

This animal.
This animal.
This animal.
This animal.
This animal.
This animal.
This animal.

So what if you can see,
The darkest side of me?
No one would ever change this animal I have become.
Help me believe, it's not the real me.
Somebody help me tame this animal I have become.
Help me believe, it's not the real me.
Somebody help me tame this animal.


Gårkvällen

Godmorning suns
Vad har ni för er?

Idag vaknade jag upp och mådde sådär, men efter 5 min mådde jag as bra. är inte bakfull för 5 öre ens. har bara jävligt ont i huvudet och det har ju inget med alkoholen att göra.
Kvällen igår var rätt lame. först var vi hos Anders syrra och sen på Tonic. fan va mycket folk det var. Måååååånga fräscha rockare. Me like! en typ 35+ försökte få med oss på efterfest. men det blev fan inget med det kan jag tala om. äckel. sen var ju folk inte lite på heller. ännu mer äckel när man inte tar ett nej. kvällen var väll iofs rätt okej så sätt, men kunde ha varit mycket bättre. Sänny är i alla fall bäst på bussen! hahaha ^^
men nu måste jag pallra mej till Maxi för att inhandla lite mat. är ashungrig.

anonym

Nettan, om man vill kommentera från "Anonym" så ska man inte ha sin blogg adress med. Då är det ingen mening. fast det kanske var meningen?
jag önskar att jag var så klockren, men tyvärr i detta fallet är jag inte det. där har du svaret på din fråga.
om man kollar på gamla mönster så har jag en tendens att skriva inlägg istället för kommentarer.

onödigt att kommentera när du likaväl kunde frågat mej på Tonic igår. så hade du sluppit att reta upp dej.

Taggar

Har ätit och rökt ett jävla tag nu. Så bakfullheten börjar försvinna. Äntligen, trodde att jag skulle dö imorses när jag vaknade. Om en liten stund ska jag ut och gå med hundarna och Sarah, kan behövas för att bli kvitt allt illamående.

Pörs kom förbi för en stund sen också. Så har suttit och försökt pilla ut hennes löshår. Det är ju inte det lättaste kan jag lova. Fick klippa rätt mycket också. Så nu är hon halvflint, haha ^^ Stackaren, men så är det när man inte sköter limmet som man ska. Jag sa till henne att vi skulle sätta i det när hon kom hem istället. Men ne, inte lilla Jessica inte. Det är ett under att hon har haft det så länge ändå. Det brukar ta MAX 1 vecka. Sist tog det ju bara någon dag. Men nu har hon ju hållt det i mhm.. 2 veckor typ?

 

Nu tänkte jag vara lite social mot Pörs & Tina.

TAGGAR INFÖR KVÄLLEN!



Tävling

Bara för att jag tycker att detta är så roligt. Om ni gissar rätt på dagens fråga så vinner ni en jävla fet krogrunda med mig. Haha ^^

 

 

Vad är detta för något?

 


utslängd

Godmorning sun’s

Hann inte blogga mer igår, det blev lite stressigt ett tag och sen blev jag full och insåg att det inte var någon bra idé att blogga. Haha

Igår drog jag i alla fall ner till stan med Pörsy och Sänny. Hämtade mina skor, köpte linsvätska och satt en kort stund på Viskan. Blev dock en väldigt kort stund i stan. Vi skulle åka och kolla på lägenheten så mamma hämtade upp mej efter jobbet. Så drog hem och käkade sen bar det av till systemet för lite inhandling av mitt älskade hajvin. Lägenheten var as fin. Kom inte alls ihåg att den var som den var. Det negativa var ju att den är så liten. Men det är egentligen skit samma, jag ska ju bara bo där tills jag får ett jobb och kan skaffa eget. Så förhoppningsvis är jag out snart.

Efter att vi hade kollat lägenheten så bar det av hemåt för lite fixa och sen kom Marina och Martina hit. Tina var nykter och satt och drack cola (visst är hon duktig) så det blev bara en systerfylla. Och guuud vad jag har längtat efter det. Vi satt här på min balkongen med massor av tända ljus, musik och vin. Åkte ner till stan sen och det var väll kul tills jag tydligen blev ”för full” och inte fick vara kvar. Vansinnig blev jag då, för det var längesen jag var så nykter. Visserligen var jag ju jävligt full men inte som jag brukar. I vanliga fall så brukar ju alla killar tycka att det är as roligt att supa mej under bordet. Men igår fanns det ju inga killar här som kunde göra det. Så jag blev ju inte sååå jääävla full. Men det är ju som vanligt då, försökte köra den med vakten att det var skornas fel att jag vinglade men den gick dom inte på. När jag frågade hur han skulle klara av att gå i 10cms klackar så sa han att han aldrig skulle ta på sej sånna. Haha nehe?

Tycker att jag såg ut som en revisor eller något igår. Hade en kort svart kjol, en vit skjorta (som iofs är rätt pörrig, det är korsat hela vägen där framme) och horskorna. Men det var ju rätt snyggt också.

 

Så här slutade i alla fall kvällen:

 

(erkänn min stjärna är grym, haha) Innan jag däckade i min egen säng, har jag föresten nämnt att jag är svarthårig igen? För det är jag, haha ^^,

 

Nu ska jag, bakfull as hell, snart väcka Tina och pallra mej ner till tvättstugan.

 


en hundväska

Det blev en joggingrunda a la Flymader ändå. Gud vad jag är duktig ;P

Lady krånglad som fan bara, ville inte springa fot eller något. Så hon hamnade i koppel. Vilket hon inte tycker om att ha när vi är på Flymader. Haha men hon ska fan göra som jag säger när hon är lös. Annars är det tjilevippen på att vara lös sörrö. Hon hade på sej den söta väskan när hon sprang. Har jag nämnt att jag har köpt en sådan till henne? En sån man lägger tyngder i.

 

Tänkte ta mej lite frukost snart, kokt ägg och macka i ugn. Jammie. Tänker till och med vara en sån snäll lillasyster att jag steker ägg till Mackan. För han gillar inte kokt ägg.

 


typiskt mej

Blir så jävla irriterad på mej själv.

Jag har vaknat innan kl 7 hela den här veckan va. Men bara för att jag har tvättstugan då så vaknar jag efter 8. så typiskt. 3,5 h sömn funkade inte asså. Missade min joggingrunda och hela köret. Funderar på att dra och jogga Flymader, men hatar att ta mej fram och tillbaka. Det är tråkigt. Är väldigt sugen på att ta mej ut så något får det ju bli. Kiliga rundor har vi här bara.

 


suger

Är det bara jag som hatar detta ”nya” på blogg.se?  ”nytillkomma objekt”

Jag stör mej så grovt på det. För man missar ju massor av skit om man inte kollar sin blogg 24/7. nyss av en slump när jag letade efter en kommentar så såg jag t.ex. emmys kommentar som hon kommenterade den 2/9. har inte sätt den förens nu bara för att det var då jag jobbade och då var jag ju som sagt inte så aktiv. Tycker att det är riktigt dåligt och att dom borde ändra tillbaka.

 

 

Detta suger


detta håller bara inte

Hallu sunshines

Kom hem för en liten liten stund sen från Sänny. Jag och pörs bestämde oss för att gå dit och kolla lite idol. Men det slutade med att vi kollade i början och sen drog och mötte pörsys mamma för att få filmen ”män som hatar kvinnor” (måste ju se klart den någon gång) och drog sen till maxi för att köpa massor av gottigt. Ost tacochips, saltade tacochips, ost dipp, rödlök, gräddfilar, morötter, drickor, chips och dippmix. Haha mums ^^ alla åt av varandra som vanligt. Så idag kan vi ju snacka om att vi har flötat. Höll på att spricka där i slutet kan jag ju lova. Vi låg där och bara hade ont som fan i magen. Men det är najs och ska göras någon gång det också ^^,

Fast det blev inget av filmen, sanna hade inte vlc på sin dator och det gick inte att spela skivan i hennes dvd. Filmen bara muppade sej i media player. Så får se den någon annan dag istället. Men vi hade ändå massa mys och kollade massa olika tv program.

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, ska upp och tvätta vid 7 (om tvättiden är kvar då, bokade den på lördag istället men tänkte ändra i morgon bitti) och innan dess skulle jag gärna hinna med en joggingtur. Har blivit värsta alert på sistonde ;D är så trött på att ha röten kondis plus att det är så härligt att vara ute och springa. Synd bara med isglasshuvudvärken. Jag har ingen fin mössa och det är goast att vara ute när det inte är så mycket folk som glor :P haha ^^

 

Så ska upp vid kl 6 imorgon, ska försöka springa till kl 7 om jag inte får så jävla ont i benen imorgon igen. Måste köpa ett par riktiga skor när jag får lön, för detta håller ju inte.

 


jag är nominerad!!!

Måste ju bara tala om att det känns jävligt bra att äntligen få något tillägnat mej och mina vänner! Så rörande så att man nästan får en liten tår i ögat *håller tillbaka en störtflod av tårar*

Funderar på att om det blir någon gala eller något sånt. Hjälp lixom! Vad ska vi ha på oss tjejer!? Kanske Alex gamla kallingar? Dom finns säkert att hämta runt om i stan.. mhm.. undrar vilka mer som blir bjudna? Kanske finns många kategorier? Blir det något tema på klädseln eller? Vilken dresscode gäller lixom! Hallåååå!? Är det sidenkallingar eller vanliga bomullskallingar som man ska ha? Hoppas inte det är vita, jag passar inte i dom.

Ne men allt detta är väldigt rörande, speciellt att någon kan tro att jag är så intresserad av deras mamma, pappa, barn drama. Oj förlåt barn ska visst vara överstryket.

 

 

Och så lite seriösare för dom som tror att jag är värsta stalkern/offret:

Ni vet ju hur nyfiken jag är på saker och ting, jag måste ju bara luska när jag hör lite smaskigt skvaller. Jag vet att jag för en gångs skull var sen med detta med otroheten. Men det var ju bara för att jag har stängt öronen om dom 2 puckona. Så jag kände mej lite tvingad en dag när jag hade tråkigt så jag klickade mej in på Lindas blogg (svårt och ta fram den men som med allt annat var det bara att luska lite, och nej jag hade inte den sparad) för att se om det fanns något att skratta åt, skadeglad som jag är. Tyckte att det skulle vara förbaskat roligt att läsa om hur ledsen och sårad hon blev när Alex var otrogen med alla dom andra tjejerna. Men fick inte syn på ett sådant inlägg. Men kom då på att tjejen har ju för fan ingen ryggrad ändå.

Detta får mej att spekulera lite mer, undrar vad som kommer härnäst?.. ärligt talat så är jag rätt nyfiken på hur långt han kan gå innan hon säger ifrån? Om han kan göra allt som han någonsin har gjort mot henne utan att hon har lämnat honom så tror han ju att han kan fortsätta. Men det är väll bara att vara en stor ”lycklig” familj resten av livet. Och då menar jag verkligen stor, i alla fall som han håller på så kommer ni ju få många barn :)

 

Om du nu ska hålla koll på alex så kan du ju lika bra hålla kolla på hans/era vänner också. För man får ju höra av folk som tror att jag blir avundsjuk ”Alex ringer mej fortfarande när han och Linda har det dåligt” och allt vad man nu ännu hör. Bara ett litet tips sötnos ;)

 


horskor

Har varit i stan med Pörsy idag. Lämnade in mina älskade, underbara, manifika horskor. Älsklingarna är klara imorgon, så ska hämta dom då. Gött : ) vill ha dom på Lördag. Var lite orolig för att dom inte skulle bli klara i tid. För det stället är drygt. Gillar Mister minit mest. Men han hade tydligen stängt tills på måndag och det går ju inte för sej. Lördag kommer ju före måndag som dom flesta normalt funkade människorna vet.

Sen drog vi en sväng förbi gården för att tjöta med Mia lite, mycket trevligt som usual.

Så nu sitter vi här som två nötter och vet inte vad vi ska göra ^^,

 

 


ishuvudvärk

Kom precis in från en jogging runda,

Fy fan va gött det är att ”börja” dagen så. Man känner sej så pigg efteråt. Även om det är svårt att komma upp och ut. När man äter iskall glass så kan man ju få sån där ”ishuvudvärk” då det känns som att det ilar i hela huvudet ni vet? Sån har jag nu, big time. Det var så fruktansvärt kallt ute så att det svider i hela halsen också. Måste nog jogga med mössa i fortsättningen. För ishuvudvärk är inte najs ;D

Fattar inte vad det är med mina ben, även om jag värmer upp osv. så sträcker jag dom eller något. Iofs så händer det bara jag går ibland men jag joggade vid sparre och dammsvedjan men när jag kom till storängen och det så sträcker sej hela skiten och jag kan inte fortsätta jogga. Så fick gå hela ”Statoil vägen”. Synd för det är en go bit och jogga. Och jag tänkte att det var lika bra att pallra sej hem, uppför backen, istället för att fortsätta när det ändå bara gjorde ont.

 

Funderar på att slänga mej i ett bad eller något nu.

 


lipsill

Kan inte sova inatt, så ligger och kollar på olika klipp.
Tycker att denna är så rolig ;D


pallra sej till systembolaget

Var ute på en jävla promenix förut, skulle ju bara ut och få cigg av mamma. Men hon kom och mötte mej i den stora backen så jag tyckte att en 10 minuters promenad var för liten. Så jag var ute och gick i över 2 timmar istället :P var väll runt halva stan och vandrade. Men det slutade i alla fall på kontoret för jag fick så ont i mitt lår :P tog tattarskjuts hem med mammi hem ^^,

Väl hemma lagade jag mat och mitt i allt kom lilla Sandra hit. Så det blev bara att pallra sej till systembolaget och inhandla en platta öl och sen pallra sej hem till mig igen. Vi satte oss på balkongen med varsin öl och bara rökte och satt i den sista solen. Mysigt var det ^^ tjötade bara på som fan om allt möjligt.

 

Skulle egentligen ha bastat med Sandra, Sanna, Pörsy och Anders idag men jag kände att jag svek det lite. Orkade helt enkelt inte, är så jävla trött. Så jag funderar allvarligt på att sätta på en film och sen sova. Ja vi får se hur det blir.

Tjing på er

 


cv

Asså jag har fan hållit på med mitt CV i 2 timmar. Men jag tror att det blev bra, ska be någon titta på det. Så nu är det bara det personliga brevet kvar. Ego som jag är så har jag ju inte direkt svårt att ta fram mina positiva sidor va. Men konsten är ju att vara 110% ärlig och att inte överdriva. Så ja det blir svårt att skriva ett bra personligt brev. Men är man bäst på allt så. Haha ^^

Ne men lite mer seriöst så är det faktiskt rätt svårt att skriva om sej själv så att det låter bra. Men man får väll försöka. Så ska väll göra det senare för nu ska jag ta en promenix till Stan och hämta Cigg av mamma. Hon glömde lämna hemma så jag har bara tagit typ 3 bloss idag.

 

Lite bra musik medans jag är borta ;D

Since I was born,
They couldn't hold me down
Another misfit kid,
Another burned-out town
I never played by the rules and I never really cared,
My nasty reputation takes me everywhere


Well I look n' see it's not only me
So many others have stood where I stand,
We are the young - so raise your hands


(Chorus)
They call us problem child,
We spend our nights on trial,
We walk an endless mile - we are the Youth Gone Wild
We stand and we won't fall - we're one and one for all
The writing's on the wall - we are the Youth Gone Wild

My boss screamin' my ear 'bout who I'm s'posed to be,
"Get a three-piece Wall Street smile, and son you'll look just like me"
I said "Hey, man, there's somethin' you oughta know, well I tell ya Park Avenue leads to...Skid Row!!"

Well I look n' see it's not only me
We're standing tall, ain't never a doubt
We are the young, so shout it out



massa skit

Hela den här veckan har jag fan vaknat runt 10 över 7. det är gay. Jag vill ju sova lääääänge. Spelar ingen roll hur sent jag har gått och lagt mej utan vaknar ändå då.

 

Funderar på vad jag ska göra idag. Just nu så skulle jag ju behöva tvätta och börja rensa i garderoben. För i mitt rum är det typ bara möbler, låder och kläder kvar. Typ inget mer att packa. Men jag orkar inte ens kolla in i stora garderoben och inse att det är till mestadels mitt skit där inne. Då snackar vi inte bara kläder och sånt. Utan massor av skit, typ godsedjur, smyckes skrin osv.

Tror att jag sätter igång och skriver ett cv istället.

 


mohahahah

Har lite tråkigt så kollar runt på idol eftersom jag inte har sätt något ännu.

Men undrar om hon verkligen pratar så? Jag menar ”tudaj” istället för taken?

Hur fan går det ihop? Aja hon fick i alla fall en bokstav rätt. Men vi ska ju inte tala om alla andra ord.. Stackarn, undrar så jävligt vad juryn sa ;D

 

 


get pung

Nu har jag gömt bort detta igen. Eller glömt och glömt. Mer tänkt ”jag skriver snart” och sen har det hänt massor av saker, nu när jag har ett liv igen ni vet. Haha ^^

Eller liv och liv, det är fan inte lätt att ha när man är bankrutt. Kan inte lönen bara ramla in snart? Det är fan skit att gå hemma utan pengar. Man behövde ju inte så mycket när man jobbade direkt. Man orkade ju inte göra så mycket på dagarna.

 

Dom två senaste dagarna har varit rätt softa.

I Måndags var jag och Pörs lite i stan och på Almås för att hämta mina MVG – apu betyg (jag var tvungen att skryta lite, haha^^) men självklart hade fanskapet tappat bort dom. Och så skyller hon på att hon har gett dom till mig! Jag har fan inte fått dom! Jag har alltid varit rädd om mina betyg. Dom är fan viktiga. Till och med i mina stökigaste period så var jag rädd om sådana papper och nu för tiden så har jag dom till och med fint sorterade.

Blir så trött på den läraren va, jävla kärringjävel. Men det är ju som vanligt. Så nu är jag 2 Mvg:n fattigare. Måste säga att det suger get pung. Blir sååå irriterad.

Erkänn ni är lite impade av att jag av alla har mvg:n? Haha ;D

 

Sen mellan typ 5 och halv 10 så satt jag och Tina på viskan och drack lite öl. Efter ett tag joinade Sofia och Malin vårat bort också. Det var riktigt roligt. Kändes gött att bara sitta ner och tjöta för en gångs skull.

 

Idag så har jag mest bara umgås. Gick lite ärenden i stan med Sänny och Pörs, bakade årets största äppelpaj, packade osv.

Sen vid 9 drog vi hemma till Sanna och kollade lite film och chillade, kom väll hem för typ en timme sen.

 

Så nu sitter jag här och funderar mest på vad jag ska göra ;P

 


klantigt

jag blir bara så trött på mej själv ibland.

Jag hade bestämt mej för att jag inte skulle sova igår innan vma, piggnade till som fan en stund efter att jag skrev sista inlägget. Men vad tror ni inte att jag gör där vid typ 1? Däckar rakt av och missar hela skiten! Jävla kul

Vaknade nu för en halv timme sen och bara ”va faaa-an”. Jag hade ju velat se skiten live sänt. Nu får jag ju vänta till andra sändningen som är på ehm.. torsdag? Tror jag.

 

Just nu sitter jag faktiskt inne på mtv.com och kollar lite från galan

Snyggast klänningar har ju pink och shakira.

Att samma klänning kan se så olika ut på olika personer. Här är det ju mer en tuff, cool sak på Pink medans Shakira bär upp den på ett typ gulligt (?) sätt.

 

 

Sen var ju också min pojkvän där.

Han skulle ju vara med och presentera New Moon trailerna.

 

 

Mums han är het

 

 

Eftersom mina ben är bättre idag så ska jag snart ut och springa lite.

puss

 


vma

Funderar allvarligt talat på att sova 2 timmar innan VMA. Men risken finns ju att jag inte går upp kl 2 i så fall. Men om jag inte sover innan så kommer jag däcka rätt under skiten. För jag är fan as trött efter helgen. Man är ju inte ung längre lixom, haha ^^ kroppen återhämtar sej ju inte lika snabbt nu som förut. Jag låter fan som 40 + ;D

 


vad var det som jag sa?

Jag måste ju bara tillägga ett asgarv!

Och så måste jag bara få säga Vad var det som jag sa?

 

Som vanligt har jag rätt. Även om jag faktiskt inte har fått reda på det förens nu. Men det är ju bara för att jag typ har stängt av öronen när det gäller detta.

Men jag måste ju bara få asgarva lite. Hade du verkligen inte räknat med något annat undrar jag? jag tycker iofs att detta är milt, mot vad jag trodde. Eller ska vi säga ”än så länge” istället? Oj oj oj så fruktansvärt kul. Du är så blåst.

 

Saken är den; accepterar man något 1 gång så händer det igen.

 

*as garvar*

 


summering

Måste ju säga att jag har varit kung på att uppdatera den sista tiden. Absolut dom senaste dagarna. Not, haha ^^,

Skit samma, im back. Jobbar ju som sagt inte längre.

Men vi får la gå igenom dagarna lite så att ni inte sitter där och är alltför nyfikna.

 

Torsdag:

Jobbade *suck*

Sen efter jobbet blev det en jogging runda upp till Sandra på Brämhult, rökte lite och tjötade en stund sen så promenerade jag och Sandra tillbaka. När vi kom hem till mig så hoppade jag in i duschen och tog mej en ugnsmacka snabbt (det är skillnad på macka i ugn och ugnsmacka, bara så att ni vet) sen bar det av till stan för att vi skulle fika på Viskan. Men när vi kom dit så var det så jävla mycket folk och eftersom det var fint väder så vägrade vi att sitta inomhus. Så vi drog och köpte cola och sen satt vi oss faktiskt på trappan vid Viskan. Väldigt mysigt. Efter ett tag kom Hatten och Daniel förbi och höll oss sällskap också. Men det blev en tidig hemvanring eftersom jag skulle jobba dagen efter.

Notera att detta var dagen som jag började få ont i benen.


Fredag:

Gick upp vid 4a som vanligt, fast denna gången med världens benvärk. Undrade hur fan i helvete detta skulle gå att jobba men eftersom det var sista dagen så var det ju bara att pallra sej igenom den. Lidandes om jag får tillägga det. Jag vet, jag vill bara att ni ska tycka lite synd om mej. Haha ^^

Efter jobbet så drog jag och mamma hem, duschade och fixade mej lite för att sen dra och käka. Efter käket så skulle jag bara upp och färga Jockes hår, men när jag väl kommer dit så är det tydligen inte hårfärgning som gäller. Utan då är det tydligen fest istället. Och vad ska en stackars liten flicka som mej säga då? Det är ju bara att hänka på ;D absolut när det kom roligt folk. Så utgång i Converse och skjorta går också, haha ^^,

Blev totalt supen under bordet kan jag ju lova. För som vanligt så var det ju allas motto att få mej dygrak. Kvällen blev i alla fall som den blev och jag kom hem kl 2 dagen efter.

 

Lördagen:

Kommer hem och mår as dåligt. Har så ont i benen plus att jag var bakis som jag nog aldrig har varit förut. Så jag åt en macka och sen tvärslocknade jag på 3 sekunder typ. Vaknade vid 10 över 6 och insåg att jag skulle dra till förfesten kl 7. så det var ju bara att pallra sej upp även om jag fortfarande kände mej så rälig och mådde så rötet. Men det gick det också. Var lite svårt att dricka dom första 2 glasen. Men sen flöt det på som fan och dom flesta blev nog kanakas. Säny och Pörs kom ju hem från Turkey så jag, Sandra, Anders drog och väntade på dom hemma hos Säny. Så det blev färra när dom kom. Calle kom också sen. Jag har nog aldrig sätt varken Calle eller Anders så fulla någon gång. Det är inte alltid bra med Tequila race. Haha ^^

Kvällen var också jävligt bra. Även om den kunde ha slutat bättre. Kunde faktiskt ha slutat mycket bättre. Jag hatar när kvällen slutar med att man är totalt vansinnig. Absolut när kvällen har varit så jävla bra innan det. Men skit samma. Nu i efterhand är det ju bara idiotiskt att bry sej. Det som händer det händer. Och så är det bara.

 

Söndagen:

Vaknar typ as tidigt och mår skit. Men det gick rätt snabbt över. Drog upp till Sandra och Anders på Brämhult och satt där ett tag sen gick vi tillbaka till Lurre och träffade Pörs. Så dagen har i stort sätt bestått av mat, mat, mat, cigg och tjöt. Men det kan vars trevligt det också. Har varit grymt festsugen. Men eftersom folk är lame och inte festar på Söndagar så blev det ingenting med det. mår mycket bättre i benen idag så hoppas att det går över tills imorgon så jag kan dra ut och springa.

 

Just nu sitter jag här och väntar på att VMA ska börja. Vilket det inte gör förens kl 2 inatt. Eftersom mina lovely fräänds sviker det så skulle det vara trevligt med sällskap. Men jag får la sätta mej och kolla med Lady och Sigge.

 


saker jag inte funkar utan

Blir så irriterad på mej själv.

Jag brukar alltid ha med mej en macka som jag kan äta där vid 8 för jag klarar mej inte utan någonting i magen mellan 4 – 10 när vi jobbar så hårt. Och kräsen, omöjlig, petig och ännu kräsnare som jag är så måste det ju just vara ”macka i ugn” eller hönö kaka. Tror ni inte att jag har glömde att göra en ”macka i ugn” igår kväll? Och vi har ingen hönö kaka. Jag kan ju inte göra mackan nu heller för den hinner ju inte kallna innan vi drar till jobbet. Morr på mej själv! Åååh, så vi märker väll om jag svimmar där innan lunch och jag kommer definitivt inne orka gasa på. Hoppas att allt flyter på bara.

Hur fan kan jag glömma bort det? När jag själv vet att det är tre saker som jag inte funkar utan? Sömn, mat och Cigg. Jag klarar mej nog bättre utan cigg än utan mat och sömn. Då är det fan illa. Annars hade jag ju varit uppe längre.

 

Men nu måste jag väll göra i ordning mej eller något.

Eftersom jag inte har någon macka att göra i ordning så tyckte jag att jag kunde skriva lite ^^


ankattack

Hade de rätt trevligt i stan, det var så mycket folk på viskan så vi bestämde oss för att köpa cola och godis, eller jag gjorde det medan Sandra köpte Mcd och sen satt vi oss på trappan där vid viskan. Det var faktiskt mysigt att sitta där i dom sista varma höstsolstrålarna : ) i alla fall tills det kom massor av ankor och attackerade oss. Kanske var mitt fel när dom fick smaka på Sandras pommes. Men en såg så ledsen ut så jag var tvungen att mata liiiiiite :P haha ^^

Sen drog vi hem till mig en stund och softade lite men nu ligger jag här själv och taggar inför Lördagen. Mina tjejer kommer ju hem då! Åååh så jag saknar dom! Det ska bli världens fest asså! Ingen får lämna lägenheten innan dom är dygraka, det är regeln. Så det bli  priiima :D

 

Vill bara att Lördagen ska komma fort, jag saknar dom! Sänny har varit gone i 2 veckor och

resten i 1 vecka. Eftersom dom inte är svikare heller så när dom kommer hem kl 9 så börjar vi, fan va gött! Åå bara några få dagar kvar.

Älskar faktiskt er tjejer!



mysig spya

Det har nog trotts allt varit en bra dag på jobbet idag, hur det nu gick till. Haha ^^

Men snabbt gick den i alla fall och det är väll huvudsaken.

Hade tänkt att pallra mej ner till stan med Sandra alldeles strax, fika på Viskan och så. Någon som joinar så ring ;D

 

Ett helt meningslöst inlägg men kände att jag var tvungen.

Och ni vet väll hur jag funkar, om jag inte gör vad jag känner för så stör jag mej på det as länge. Men nu ska jag göra något som jag inte alls känner för innan jag springer ner till stan, nämligen torka katt spya. Härligt va? :P

 


ingen motivation

Ska snart iväg till jobbet. Totalt utan motivation nu. Ush

Jag orkar inte. Men va fan ska man göra? Kan ju inte direkt stanna hemma, så det är bara att pallra sej iväg. Det är bra att det bara är 2 dagar kvar. Hade det varit längre så hade jag nog  inte orkat. Fast hade iofs tvingat mej själv. Är i alla fall helt utvilad, däckade 9 typ :P orkade inte hålla ögonen öppna längre.

 

Aja skit samma måste dra mej till jobbet

 


rakt in i väggen

jag är fortfarande vansinnig. Är så trött på allting!

Jävla hästjävlar som invaderar min dator. Orkar inte bry mej längre, datahelvetet åker in i väggen snart asså. Om den inte hinner krasha först dvs.

Åååååååh varför går allt fel för mej för tillfället? Känns som att jag är inne i en sån där period igen. På det sättet hatar jag att vara en ”period människa”. Just för att mina handlingar osv. alltid bestäms av mina känslor och mitt humör. Gaaaah.

Jag som har haft en bra period hur länge som helst men bara små inflikar av min dåliga period. Men kunde ju ha anat att den skulle komma snart, livet flyter lixom för mycket just nu. Jag får ju aldrig lov att ha de för bra.


fatta vilken skön känsla att slänga datorn i väggen?

 


jävla skit

Är så trött på det här.
För en gångs skull så vill jag vara som alla andra. Typ bo hemma 
ett tag och bara spendera pengar på mej själv. Men nu känns det
som att jag har slitit i 4 veckor för att betala hyra och mat. Men min
bror som kommer hem snart behöver fan inte betala ett skit för han
har ingen inkomst. Hur orättvist är inte det?
Och jag vet att om jag säger något om det så säger dom väll 
”han betalar senare” eller något sådant. Det är ju bara bullshit
kan jag tala om. Sen så känns det mer och mer som hon tvingar ut mej,
mer eller mindre slänger ut mej nu när hon flyttar ner till en 2a.
jävligt shysst.
Å jag tänker fan inte splitta på hyra/mat/el när jag inte ens har 
ett eget rum utan bara en säng. Sen så äter jag fan inte kött så tänker
inte splitta maten heller. Köper hellre min egen i så fall. För om dom
kan vara så snikna så kan fan jag det med och skita i att betala kött
som är dyrt om man jämför med min mat. Och bara för att vara sådan
så funderar jag på att inte vara med på bredbandet utan skaffa mej ett
usb bredband istället. Vi kommer ändå inte ha ett bra bredband där nere,
inte som vi har nu i alla fall, för 100 fiber är rätt okej ;>
 
Jag vill tatuera mig, pierca mig, röka, supa, shoppa, gå ner på stan och 
ta en öl eller fika, köpa böcker, shoppa mer kläder, äta ute, förlänga
håret, färga håret osv.
Jag vill göra vad jag känner för.
 
Men nu känns det helt onödigt att ha gått upp kl 4 i snart 4 veckor utan 
att kunna göra ett skit. Jag kunde lika bra ha varit hemma och bara varit.
För lika mycket pengar kommer jag ha kvar efter att hon har tagit dom
ändå. Och om jag inte hade jobbat så hade jag inte behövt betala. Detta är
ju riktigt vridet. Hon får ju ändå 3000 mindre i hyra. Så varför inte vara
lite shysst? Jag tycker att jag gör tillräckligt ändå. Men det är fan slut
med det också. Hädanefter så får hon fan göra sin egen mat, det kan
hon allt ha. Tänker inte göra ett skit med flytten heller. Hon kan städa
och packa själv. Jag tänker
vara lika egoistisk och bara fixa mitt egna.
 
Antlgen måste jag skaffa mej en pojkvän med egen lägenhet som jag 
kan flytta in i eller ett jobb som jag vet att jag har i alla fall minst
6månader, så att jag kan få akassa i värsta fall.
 
Ni anar inte hur grymt besviken, arg och faktiskt lite ledsen också som jag är. 
Jag trodde att jag kanske för en gångs skull skulle få göra någonting för 
mina pengar. Ända sen vi var mini har vi alltid fått snålat. Jag har aldrig
haft råd att köpa den där dyra fina tröjan som alla andra hade. Jag har
alltid fått betala och snåla för allt själv. Fy fan jag började ju för i helvete
redan jobba i 7an medan alla andra låg hemma och hade det gött. Jag har
nästan alltid fått betala mitt egna själv, vad det ännu har varit. Kläder,
skor, jackor, till och med mina 2 mopeder och mina utlandsresor. Nästan
alltid allt och ibland hjälpte hon till lite. Jag har minsann inte haft det gött
och haft ett sparkonto som alla andra och kunnat ta ut pengar där till bil,
körkort, moppe osv. jag har alltid fått vridig och vänt på varenda krona.
Jag tycker att jag för en gångs skull är värd att får slösa och slippa vända 
på varenda öre.
 
Men jag ska minsann flytta snart, hade jag bara haft ett ställe att ställa 
alla mina saker på så hade jag inte flyttat med henne utan jag hade fan
ärligt talat bott på gatan. Men jag är faktiskt för rädd om mina saker för
det och har för mycket skit.
 
Jag kan ju inte direkt få ut dessa tankar ur mitt huvud heller. För flytten 
är det enda som hon tjötar om. Hela jävla tiden. Det ger mej fan ångest.
Jag ska lixom bo hemma hos min mamma i en säng som kommer att
stå i vardagsrummet. Mycket till privatliv och liv alltså. Fy fan asså.
Det är ju nästan skämmigt. Fy fan.
Jag blir bara så fruktansvärt arg. 
För en gångs skull så önskar jag att Eva läste min blogg. Då kanske hon 
fattar hur jag känner och inte blir så jävla arg.
 

massor av datanördskompisar

Det har varit en djävuls dag på jobbet. Ush, det är som Sänny säger. Ju närmare man kommer slutet desso mer motvillig och jobbigt är det. Man känner inte alls för att jobba.

Idag vet jag inte riktigt vad jag känner för att göra. Hoppades på att få min dator fixad, men så blev det inte. Fick syn på att många trojaner är ”password stealer” och hur kul är det på en skala mellan 1 och 10? Ne mina lösenord vill jag ha i fred. Vet inte vad jag ska göra om hästjävlarna snor mitt lösenord till msn eller facebook. Det är ju typ mitt liv nu för tiden, vilket iofs suger så det kanske bara hade varit bra. Ne ush det hade det inte. Så det är la bara att vänta på att det blir fixat så snabbt som möjligt. Syn att jag bara vet 1 som kan ta bort alla. I sådana här tillfällen önskar man att man hade masssssssor av datanördskompisar, haha^^ ne fy fan det hade inte varit så roligt, tänk att aldrig festa utan bara nöta dator *ryser*

 

Nu ligger jag i alla fall här och tar det lugnt samtidigt som jag nöter en nyhittad låt.

Me Like Big Time;

 

I found God
On the corner of First and Amistad
Where the west
Was all but won
All alone
Smoking his last cigarette
I said, "Where you been?"
He said, "Ask anything".

Where were you
When everything was falling apart?
All my days
Were spent by the telephone
It never rang
And all I needed was a call
It never came
To the corner of First and Amistad


Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

In the end
Everyone ends up alone
Losing her
The only one who's ever known
Who I am
Who I'm not, who I wanna be
No way to know
How long she will be next to me

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me

Early morning
The city breaks
I've been callin'
For years and years and years and years
And you never left me no messages
Ya never send me no letters
You got some kinda nerve
Taking all my world

Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Where were you? Where were you?
Lost and insecure
You found me, you found me
Lyin' on the floor
Surrounded, surrounded
Why'd you have to wait?
Where were you? Where were you?
Just a little late
You found me, you found me
Why'd you have to wait?
To find me, to find me



iq befriad

Har som sagt tvättat idag. Det gick åt helvete, hur iq befriad får man vara?  Tillräckligt mycket för att glömma av hur man tvättar i alla fall. Men va fan jag har inte tvättat sen typ december. Sa av mej det ansvaret när mamma slängde ut våran tvättmaskin. Jaja de är inte mitt fel att mamma va tvungen att jobba och tvingade på mej den skiten :P Hon får skylla sej själv. Det är i sådana här stunder som man önskar att tvättnarkomanen Sänny var hemma. För jag ringde runt som fan men inte en jävel viste hur man gjorde. haha

 

Ska alldeles strax sova i alla fall, är fortfarande helt slut. Ska bara försöka slita mej från datorn, vilket inte är det lättaste haha^^ jag är fan en äkta data nörd ;D

 


Saint of LA

Eftersom vissa är så gulliga och hänger kvar här nu när jag inte orkar att irra omkring i bloggträsket så mycket så ska ni få en jävligt bra låt av mig :) erkänn att Nikki Sixx är bland det snyggaste som ni har sätt? Nästan så att man börjar drägla ^^,

 


Tonight, there's gonna be a fight
So if you need a place to go
Got a two room slum
A mattress and a gun
And the cops don't ever show

So come right in
Cuz everybody sins
Welcome to the scene of the crime
You want it, believe it, we got it if you need it
The devil is a friend of mine


Well if you think it's crazy, you ain't seen a thing
Just wait untill we're goin down in flames


Chorus
We are, we are the saints
We signed our life away
Doesn't matter what you think
We're gonna do it anyway
We are, we are the saints
One day you will confess
And pray to the saints of Los Angeles

Red line, tripping on a land mine
Sippin at the Troubadour
Girls passed out, naked in the back lounge
Everybody's goin to score

She's all jacked up, she's down on her luck
You wan't it, you need it the devil's gonna feed it
Don't cha say it's crazy, you don't know a thing
Just wait untill we're going down in flames

We are, we are the saints
We signed our life away
Doesn't matter what you think
We're gonna do it anyway
We are, we are the saints
One day you will confess
And pray to the saints of Los Angeles

Solo

Give it up, give it up
Give it up, give it up
Give it up, give it up
Give it up, give it up
Give it up, give it up

We are, we are the saints
We signed our life away
Doesn't matter what you think
We're gonna do it anyway
We are, we are the saints
One day you will confess
And pray to the saints of Los Angeles

We are, we are the saints
We signed our life away
Doesn't matter what you think
We're gonna do it anyway
We are, we are the saints
One day you will confess
And pray to the saints of Los Angeles

morr

Är helt slut efter jobbet idag. Trodde ärligt talat att jag skulle somna när jag åkte bland vissa ställen. Men lyckligtvis höll jag mej vaken.

Mamma slutade tidigare än mej idag för att dom skulle komma och besikta lägenheten men eftersom jag var så slut idag så vägrade jag gå hem så hon fick minsann komma och hämta mej. Haha ^^ Älskade mamma : ) fyfan vilken mammagris jag är egentligen. Men vad skulle jag göra utan henne?

Besiktningen gick as bra, fick inte backning på någonting! Otroligt säger jag. Alla rum behöver tapetseras osv. Men det ända var att hon undrade om vi kunde tvätta taket i köket när vi flyttstädade. Och det är fan ett lågt pris att betala.

 

Just nu sitter jag här och väntar på att maten i ugnen ska bli klar, håller minsann på att leka mästerkock igen. Och sen får jag lov att leka hemmafru :/ jag hatar att tvätta. Morr

 


robert gustavsson

Bara för att jag bara ääääääälskar denna

 

Hittade den på fokis blogg och höll på att kissa ner mej av garv! "ojojoj"

han låter precis som Robert Gustavsson när han spelar den där fjanten.

 


sista veckan

Fy fan va trött jag är!

Jag hade tänkt gå och lägga mej as tidigt, typ vid 9 igår för att jag var helt slut. Men jag hade ju inte ens kommit hem då. Så när jag väl kommer hem och tänkte bara kolla om någon hade skrivit något intressant på msn så fastnade jag vill typ 10 över 11. men det är ju inte mitt fel att 7 pers hade skrivit? :P men fy fan, sen tog det ju typ 10 min och somna också när jag väl stängde locket på datorn och sen upp kl 4 på det. Aldrig mer. Idag ska jag lägga mej tidigt. Annars kommer det bli en förjävlig tisdag och det räcker fan att det är måndag idag. Fast har inte så mycket av den gamla hederliga måndags-ångesten. Beror kanske på att det är sista veckan nu. Yeeees. Sen kan jag äntligen vända tillbaka dygnet igen. Vara uppe på nätterna osv. älskar nätter. Är nog en riktig nattuggla :)

 

Men nu måste jag kila.

Tjing på er

 


just så här

Till och med jag kan vara rolig ibland!

"du får inte göra så där..","vad gjorde jag då?", "du får inte göra så att jag ..... (skakar på huvudet) så där."

Mohahaha ja ni skulle bara veta.

 

Dagen idag har spenderats hemma hos Emma ända tills klockan 7. då drog vi till stan och träffade Skog, Anders och Sandra. Kom precis hem och har haft en perffa dag.

Nu måste jag sova snart om jag ska orka upp imorgon.

puss

 


vit helg

Nu har ni allt saknat mig igen ;D

Helgen har varit allt för upptagen av fylla och annat skit. Så får väll ta och skriva lite om den;

 

Fredagen

Gick upp som vanligt där vid 4 och slet röven av mej på jobbet. Kom hem och skulle vila och äta lite. Men det blev ju inget av det för det var bara att sätta sej på bussen hem till Sandra för att fixa oss och börja förfesta. Efter ett tag ringer någon eller så ringer vi och sa att vi kunde komma på förfest i det gula huset istället. Så jag, Pörsy, Sandra och Anders pallrar oss dit och jag blir totalt supen under bordet. Fattar inte vad det är med dom, jag blir alltid supen under bordet. Sen finns det väll inte så många minnen eftersom jag på något konstigt sätt blev kanakas. Tillslut var jag rätt så jävla vinglig på benen. Men rätt så mycket dans blev det i alla fall, typ hela tiden.

 

Lördagen

Jag och Emma börjar planera en fylla redan vid typ 2 på dagen. Men det slutar med att allt drygar ut sej och jag kommer inte till bussen förens 20 i 5 tror jag. när bussen kommer så kommer jag på att jag har glömt all min dricka hemma. Så jag blir så trött på mej själv och pallrar mej hemmåt igen, hämtar vinet och drar äntligen och träffar upp Emma i Knalleland. Då börjar det ju spöregna, fy fan. Det var som att himmelen hade öppnat sej och bara släppt ut allt. Så vi traskar där i regnet, igenom en översvämmad tunnel med 1meters vatten i, hem till Emma och spelar Mario på Nintendo och dricker. Efter ett tag ramlar Skog och Linnea in och det var rätt trevligt. Senare drog vi upp till Kossan och fortsatte dricka lite. Och jag blir stenfull igen.

Kom till krogen där vid 12 efter en jävla springtur till bussen, dansade lite (hade så ont i fötterna efter att vi sprang), tjötade och diverse andra saker, hahaha ^^

 

Helgen har varit helt okej.

Men jag ska nog ha en vit helg snart.

 


rakt på den nymålade väggen

Herregud vilken härlig Fredagsmorgon, eller inte!

Allt börjar med att mamma upptäcker att jag har råkat spilla en as stor fläck hårfärg på hennes nymålade vägg i badrummet. Ni kan säkert tänka er hur det blev då, as bra att börja bråka kl 4 på morgonen. Får båda är ju på så bra humör. Not. Har inte en enda cigarett och lugna mej med heller. Blir ju ännu irriterad då.

Ska denna fredagen också bli som en Måndag? Eller vad är det frågan om?

 

Morr nu måste jag till jobbet

 


Midnight sun

Slänger väll in en annorlunda med bra låt



Nu bär det av till stan för att träffa majs och pöjj och fixa lite

jävla cp fanskaps helvete!!!

Nog att jag alltid har velat ha en häst va, en söt liten pååååny!

Men inte fan  helvete har jag velat ha 52 trojanska hästhelveten! Jävla cp virus. Jag har haft dom i karantän innan och då sa Alex att det inte var någon fara för dom kunde inte rymma där ifrån. Så jag trodde honom och lät dom bo där och efter ett tag så försvann dom. Bara för att återkomma nu ett tag efteråt med massor av kompisar! Eller närmare bestämt med 47 st kompisar. Inte fan vill jag att dom ska bo i min dator! Absolut inte nu när dom inte är i karantän längre! Garrr! Någon som kan hjälpa mej? Jag har så mycket skit på datorn som jag inte vill bli av med. Buhuuu!

 

Det var en bra start på morgonen, att vakna kl 4 och få syn på 52 hästjävlar. Morr!

Men nu har jag inte tid att tjöta om detta mer, måste slänga i mig något och sen ner till stan och utföra ”ärenden”.

 

KAN NÅGON HJÄLPA MEJ!?

 


Massör sökes!

Hallu

Har så jävla ont i kroppen, det är tur att det bara är en vecka kvar på jobbet. För jag vet inte hur länge jag orkar. Det är inte bara psykiskt nu utan fysiskt också. Från knäna och neråt värker det som aldrig förr, hela ryggen och en liten del av armarna. Plus att jag fick en sån jävla huvudvärksattack nyss. Hade så ont i ryggen hos en kund idag så min jobbarkompis Lien fick ställa sej och massera mig mitt upp i allt. Haha^^ Det måste ha sätt roligt ut. På ett av dom största företagen också. Typiskt, men jag kunde knappt jobba för värken. Allt blev ju värre när jag svängde med kroppen också.

Och idag var ingen bra jobbar dag över huvud taget. Eftersom jag fick ont redan på morgonen, hur det nu gick till för vi hade inget tungt pass och sen gick och tänkte på att jag skulle få ännu ondare tack vare att jag hade lovat att sätta i Pörsys löshår idag. Men jag är ju som jag är och tycker att lovat är lovat så jag gjorde ju det ändå. Men jag gick ju och bävade för det hela dagen. Tycker att resultatet blev bra i alla fall och det är ju huvudsaken. Har inga kort för jag tog inga för en gångs skull, jag som brukar vara så snabb med kameran haha ^^ har blivit lite slö på den fronten tack vare att helvetet är cp.

Efter håret var klart så kom Sandra trippandes till mig och vi drog till gården en stund och pratade lite med Mia, men stannade inte där så länge för jag är as trött.

Ska äta ”macka i ugn” nu och sen ta ett avslappnande bad med oljor och efter det ska jag nog sova.

 


så jävla nyfikna

Erkänn ni saknar mej nu när jag inte slänger upp flera inlägg om dagen? Jag vet, alla älskar mej och är bara för jävla nyfikna på mitt liv, ni kan inte låta bli att snoka och rota för jag är så jävla intressant. Suckers ;) haha ^^

 

Idag försov vi oss igen, vaknar av att mamma kommer inrusandes i mitt rum och skriker att klockan är halv 5! Fick lite smått panik för mitt hår stod åt alla håll och var så jävla bångstyrigt. Men det gick väll bra ändå.

Efter jobbet så åkte jag hem och skulle laga potatisgratäng för jag var svinhungrig men när den är i ugnen så ringer pörsy och säger att vi ska ta bussen om 13 minuter. Så det blev ju inget av någon jävla mat när man satt där osminkad, i jobbarkläder och med håret åt alla håll och kanter. *suck* men det va kul i Göteborg i alla fall. Fast tjötet gick om mat, kissa och dricka hela tiden, haha ^^ och vet inte vad det var för jävla stor skrattattack vi fick heller alla 3. asg. Riktigt flum.

Men Pörsy köpte i alla fall löshår som jag ska sätta i i hennes hår imorgon.

 

Nu måste jag hoppa in i duschen så vi får se om det kommer upp lite bilder från dagen sen.

 


så jävla nyfikna

Erkänn ni saknar mej nu när jag inte slänger upp flera inlägg om dagen? Jag vet, alla älskar mej och är bara för jävla nyfikna på mitt liv, ni kan inte låta bli att snoka och rota för jag är så jävla intressant. Suckers ;) haha ^^

 

Idag försov vi oss igen, vaknar av att mamma kommer inrusandes i mitt rum och skriker att klockan är halv 5! Fick lite smått panik för mitt hår stod åt alla håll och var så jävla bångstyrigt. Men det gick väll bra ändå.

Efter jobbet så åkte jag hem och skulle laga potatisgratäng för jag var svinhungrig men när den är i ugnen så ringer pörsy och säger att vi ska ta bussen om 13 minuter. Så det blev ju inget av någon jävla mat när man satt där osminkad, i jobbarkläder och med håret åt alla håll och kanter. *suck* men det va kul i Göteborg i alla fall. Fast tjötet gick om mat, kissa och dricka hela tiden, haha ^^ och vet inte vad det var för jävla stor skrattattack vi fick heller alla 3. asg. Riktigt flum.

Men Pörsy köpte i alla fall löshår som jag ska sätta i i hennes hår imorgon.

 

Nu måste jag hoppa in i duschen så vi får se om det kommer upp lite bilder från dagen sen.

 


RSS 2.0