dödsångest.

Klockan står på 05.45 och jag känner att jag vill dö lite när jag tänker på det.

Saken blir ju inte bättre av att jag inte slutar jobba fören 20.00 alltså är jag inte hemma fören typ 9. är på 3 olika ställen imorgon. Jag borde sova nu, men jag vill inte.

Sängen är hemskt ensam och alldeles för stor.

 

Sofia var är du!? Du borde vara här och inte hemma hos din mamma. Jag saknar dig.

Remember: Together we are what we can't be alone.

 

Jag trivs så bra när jag har någon som ligger och håller om mig, blåser varmluft i nacken och pussar på mig när jag sover.

 


myspys med sigge

Känner mig inte alls bra asså.. ont i huvudet, förkyld, ont i halsen.

 

Vaknade inatt och kollade på klockan, såg att den var 03.02, fick en stor hostattack, tog ett andetag, fick en stor hostattack, tog ett andetag, fick en stor hostattack osv. osv. kollade på klockan , såg att den var 03.55 och däckade.

 

Mysigt säger jag bara, trodde att jag skulle hosta ut mina jävla lungor. Nu är jag helt öm i hela halsen och är typ ynklig som ett litet barn.

 

Men det är bara pallra sig upp ur sängen, ska träffa Sarah (Metal rapunzel) och dra en sväng på stan, sen ska jag jobba. Egentligen vill jag ligga kvar här med min ekorre till katt och bara mysa.

 

 

 

 


sjukglass

Jag mår dåligt, har känt mig sjuk hela dagen.

Samma sak med fina fia, så nu såhär på kvällskvisten så har vi gjort chokladsås som vi ska kurera oss med tillsammans med glass.

Man måste äta glass när man är sjuk, eller hur?

obs, notera mina grymma burkar i bakgrunden

enååårmus

Pizza bullarna blev monsterpizzabullar. Helt enorma. Smaktestet får bli när min kära fruga kommer hem från plugget. Men dom ser jävla goda ut.

 


Fucking delicious!

(Eller D-E-L-I-S-U-S-E som vi från tst skulle säga ;D)

 

 

Nu ska jag städa, ush..


bakelibak

yo yo yo yoooo biaaaatches!

Vad har ni för er? Personligen försöker jag lyckas med att baka bröd och pizzabullar.
SÅ SOFIA OM DU LÄSER DETTA SÅ LOSSAS OM ATT DU INTE VET NÅGOT OM PIZZABULLARNA FÖR JAG TÄNKTE SUPRISA DIG MED DOM SEN! OKEJ!?


Vet inte riktigt om det går så bra men det blir nog en god fyllning.. ost, skinka, tomatsås, lök, mina special kryddor (som inte är så jävla special egentligen), vitlök och så sist men inte minst *daadadaaadadaaaam* Champinjoner!
Hur skulle jag kunna leva utan mina champinjoner? Ne livet hade vart bra surt utan champinjoner eller utan vitlök också för den delen.
nu står dom på jäsing i alla fall, hade ingen kavel så fick ta en plast grej man har stavmixern till och kavla med. det gick fan bra det med, kan ju tala om att det inte går att kavla med en konservburk. jag försökte ;D

svintrött

Jag är vansinnigt trött och orkar inte pallra mig upp.

Så bestämde mig för att fastna här lite, vilket jag verkligen inte har tid med egentligen.

1,5 timme kvar tills vi börjar och jag har inte satt en tass utanför sängen, burr det är så jävla kallt.

Det enda bandet jag har fått kort på förutom Crucified Barbara är Avatar. På en hel jävla helg alltså, det är lite illa.

 

 

När dom spela så fanns det lite headbangande människor i lama Borås i alla fall.

 

Fuck jag måste pallra mig upp!



Close to home festival is done

Jag tycker att Boråsare är lama, när vi äntligen får något sånt här som en festival så är vi pösmunkar! Så jävla dåligt.

Det var en bra festival med blandat utbud och ja.. allt var fan bra, utan besökarna. Vart tog röjet vägen? Inte ens i öltältet lixom. Vissa band fick igång publiken men för det mesta stod bara alla där som en stor påse munkar. Ne skärpning för borran alltså!

 

Jag var också lam idag och igår med förresten. Eftersom vi fick så bråttom hemifrån igår så glömde jag ta med mig något varmt. Så vid typ halv 10 tiden så började det spö regna och jag stod där i korta shorts och mitt Metallica linne. Ingen jävla lyckad kombination kan jag ju säga. Jag höll på att frysa röven av mig! Vi var tvungna att gå hem när Mustasch spelade, för det var på utescenen. State of Drama var en besvikelse igår, dom brukar vara bra och Emil brukar ha en sån jävla inlevelse och scennärvaro så att det inte är sant men va fan hände? Och va var det för jävla stel människa som dom byt ut Tommy mot? Ne för fan, in med Tommy och ut med tönten!

 

Crucified Barbara

 

Idag så var jag vråltrött, kall och hungrig så vi drog hem innan Khom spelade. Jag som ville se dom. Men va fan, vi ska upp kl 7 imorgon och jobba så jag orkade fan inte. Vi tänkte slänga oss i sängen, käka pizza och somna typ. Men då var fan pizzerian stängd och jag blev tjurig.. morr, jag är jävligt pizzasugen! Jag vill ha Galaxypizza och jag vill ha det nu! MORR

 


tv4 nya tvstjärna

Så nu har jag gjort min stora tv debut då!

 

 

(ser du inte klippet så: http://www.tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/boras?videoId=1.1760749)

 

Jag är deras nya tvstjärna! Det är ju ingen slump att dom valde att ha med mig i bild 5 gånger, dom gillar mig. MOHAHHAHA släng er i väggen antikdeckarna! Här kommer jag!

 

Hahaha ne lite mer seriösare, måste jag jämt svära? Till och med i tv.. *suck* konstiga miner jag hade hela tiden, absolut när jag och sofia fick förklarat för oss vart vi skulle sätta upp backdropen, ser ut som en ankmun höhö! Ser även ut som jag snusar, vilket jag inte gör sörrö.  Men men, man ska ju bjuda på sig själv. jag älskar hur dom avslutade klippet, med mig och sofia

 

 

JAG GARVAR SÅ ATT JAG DÖR ÅT DEN HÄR BILDEN!

Vi ser ut som 2 muppar, ena står som en hösäck och andra står och putar ut med magen och har ankminer båda två! Hahahhaha darling, vi är vackra ;D

 



Close to home

Dag 4 som jag är totalt utmattad på?..

Vaknade kl 7 imorse, pallrade mig upp efter för lite sömn och har vart as trött sen dess.

Rolig dag på Åhaga ändå, har fixat och donat med massa skit. Sen kom tv4 också och filmade mig och Fia, så antar att vi är med på tv sen ^^, jag gjorde bort mig som vanligt. Inget över det normala där alltså.. felaktiga svar och uttalade saker fel *suck*

Ne nu måste jag fan vända mig om och sova, jag fattar ju fan inte ens vad jag skriver..


är gnu-trött

Hey Cuties

 

Helt slut idag igen även fast jag inte gjort något speciellt.

Detta skulle som sagt vara min enda ”lediga” dag den här veckan, inget uppbokat och tänkte bara softa, plugga och läsa lite. Fick syn på några böcker häromdagen när jag fixade min bokhylla som jag blev as sugen på att läsa. Men då blev jag uppbokad för ett möte i vilket fall som helst så det vara bara att pallra sig dit rätt så där nyvaken vid halv 2 för att bli mött av ett telefonsamtal som sa mig att mötet var inställt. Morr säger jag bara. Mötet stressade mig som fan i morse och min dag blev lite upp och ner. Men jag får väll ta allt annat en annan dag.

 

Imorgon ska vi bygga lite mer scen på Åhaga, får se vart det leder. Säkert till en dunder förkylning, har börjat få ont i halsen igen. Ush vad jag klagar, det är bara för att jag har en urusel dag idag. Så nu ska jag krypa ner och mysa lite med Fina Fia som hedrar mig med sitt sällskap idag. Höhö! (; vardags lyx kallas det.

PUSS PÅ ER


utmattad

Jag är helt jävla slut, har hållit igång sen 7 i morse.

Började jobba klockan 9 på Åhaga, scenbygge till Close to home festivalen. Sen var det bara att dra vidare till jobbet på fritidsgården för att jobba där till halv 10. efter det så var det gym och sen har jag bara legat här och kollat tv. Så jävla gött. Är så trött så att jag inte kan sova.

 

I brist  på annat så ska jag mysa med Lady och Sigge (som förresten har flyttat hit nu), kura ner mig i täcket med dom på min högra sida.

 

 

xoxo


bokmalarnas bokmal

Hey Babes

 

Alla mina väggar är klara i sovrummet nu! Det blev as bra, men ni får se det en annan dag, när jag har fått ordning på allt där inne. Jag måste fixa med mina bokhyllor och så först, som jag för övrigt fortfarande hatar.. *suck*

Men jag har planer, jag ska fixa nya bokhyllor som sitter fast på väggen, svarta så att dom går in och ser ut att sitta där ^^

 

Just nu håller jag på att fixa med dom jag har, dom förstör mitt liv. Men sofias mamma och moster var här idag, mostern gav mig en bra idé som jag ska testa. Men jag orkar inte mer nu, så det ser ut såhär

 

 

kommer bli grymt där inne!


Back to work

Kommer inte ens ihåg vad jag har gjort sen jag blogga sist, antar att jag har haft fullt upp. Repat, fixat och donat här hemma osv.

 

Idag har jag i alla fall jobbat för första gången efter min så kallade semester, underbart.

Trodde inte att jag skulle komma iväg imorse då jag spydde och har mått illa sen igår men jag ville så gärna jobba så det var bara att pallra sig iväg.

 

Efter jobbet pallrade jag mig till mamma köpte tapeter som pappa och jag ska sätta upp imorgon : )

 

Men nu ska jag och min sötnos titta film och äta… *damdadamdadaaaam* svampmackor!

 

 


på tal om gubbar som inte fått sig något på länge..

JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA! Fast det visste ni ju redan..

Klockan är 11 och jag har redan målat färdigt rummet och snart tvättat klart tvätten. Den ska bara torka helt. Jag har till och med tvättat gardiner, lakan osv. im great!

Min lilla Fia sover som en jävla gris! Jag kunde inte med att dra upp henne till tvättstugan för hon såg så trött ut (: inte konstigt för vi va uppe aslänge inatt..

 

På tal om inatt.. vilken jävla cp granne man har!

Matilda och Sara va hemma hos oss och vi satt och spelade GH, vi hade på tyst för klockan va ju ändå 1. men då helt plötsligt typ sparkar någon in ringklockan/dörren, jag går dit för att kolla läget lixom och där står min granne och så fort jag öppnar dörren börjar han gallskrika på mig, är jävligt otrevlig och säger saker som ”sluta tänk på fittan” och massa jävla skit. Vilken jävla idiot! Saken var ju den också att om vi pratade så hörde vi knappt tv:n, så han kan fan inte ha hört oss tydligt om han nu ens gjorde det.

 

Jävla idiotgubbar som har något i mot 2 tjejer som är tillsammans!


colors of life

Jag är vit överallt! Och lite svart på olika ställen..

Vi är typ klara med väggarna nu, ett lager svart till på ena väggen bara.

Ni kanske undrar vad fan jag håller på med?

 

Jag blev så jävla trött på mitt sovrum, hon innan hade målat beige (bäsht, vet fan inte hur det stavas) på alla väggar utom en som hon hade målat röd och jag pallade inte det mer. Har stört mig på det i ett halvår nu och jag fick fan nog. Så nu målar vi 2 väggar vitt, 1 vägg svart och tapetserar 1 vägg med en zebra tapet. Kommer bli fräsht som fan. Så nu får pappa komma och tapetsera snart (:

 

Jag har också typ gett mej in på att måla lite i köket och hallen också ;D det går fan inte att stoppa mig asså! Jag kanske är lite seg i starten men när jag väl börjar med något så är jag värsta tornadon ^^

 


back to monday

Hey hoes

 

Idag har vart en bra dag. Efter den underbara frukosten så kom Sarah och Awa hit. Vi skulle ge oss ut på en liten promenix som resulterade i en 1,5-2 timmes promenad. Vi avverkade i alla fall 1 mil på den tiden. *suck* det var mitt fel.. jag och mitt dåliga lokalsinne :D

Men till mitt försvar så behövde alla 5 det! Måste börja varva upp för träningen som förhoppningsvis sätter igång på söndag, yey!

 

 

 

Vi har också vart och köpt färg idag, så just nu står vi här och målar. Mitt i natta ;D men fint blir det!


svampmackor till frulle

Vi har blivit beroende av svampmackor här hemma.
tyvärr är vi för lata för att gå ut och plocka svamp så vi kör på champisar istället.
eftersom jag är en duktig flickvän så har jag lagat några mackor som vi ska käka till frulle.
visst fan ser det najs ut!

Pics from life

lHey

Självklart blev det inga firrar till Vivsan, men Fia var snäll och gav mig 2 st som jag kunde ge till lilla Sigge. Tur det, han var sugen på Firre, det sa han till mig häromdagen ^^

 

Eftersom det har varit så dåligt med bilder på sistone så tänkte jag slänga upp ett par från dom senaste dagarna, enjoy!

 

Sofia ger mig trummlektioner ;D

 

bea skulle se hur många vinegum hon fick in

 

det är jag och fia det, 2 ihopväxta svampjävlar

 

jag sa ju de, 2 svampisar på Hardcore Superstar

 

Min fina service, som jag ska köpa.

så jävla lovely!

 

vi är fräna ^^

 

HC SS

 

Mina mongobarn! <3

 

Vackraste paret i stan! Det är svamparnas fel, jag lovar..

 

Crash Dïet

 

vi har haft jävligt kul dom senaste dagarna och videor kommer upp, så fort jag vet hur man gör. mer bilder kommer också, såfort Lina behagat lägga upp dom.

 

nu blir det dusch och sen dra till repan. PUSS

 


Gone fishing

Nu är vi i väg och firrar. Sarah och Ava kom och hämtade mig, lady och fia. Sen drog vi ut till fia, hämtade firrespön samt alva och anette. Jag kan ju säga dirr att jag inte kommer få en enda fisk, som vanligt. Men än så länge så har vi 3 fiskar. Eller aaa, vi och vi. Sofia och anette har fått napp. Vi andra har inte fått ett skit på kroken. SOM VANLIGT SOM SAGT! Aja, åter till lugnet och irritationen vid vattnet. Puss

On the road again

Nu är vi på väg till göteborg igen, idag blir det crash diet, bullet och något annat crapy band. Ska bli Najs, Har aldrig sätt dom lajv. Martina och lina är med den här gången. Jag hade typ värsta inlägget i huvudet men kommer fan inte ihåg vad jag ska skriva, martina tjötar för mycket. Antar att det blir ett inlägg om martinas bravader sen när vi kommer hem till bikupan igen. Puss

ja må hon leva, ja mååå hooon leeevaaa

lHey
det blev en utkväll igår, våran älskade Martina fyllde ju 20 så det blev först en sväng ut till henne där det serverades mat och dryck, höhö ^^
maten var kickass, till och med jag som är vegetarian åt lite av köttet. vi var inte så många men det var kul ändå med våra spel, "jag har aldrig" -standard, kasta cigg paketet, martinafrågor osv.
.
när det började bli sent så drog vi in till lilla bränneriet, soft helt enkelt. jävligt soft.
men jag, Sofia och Marina drog vid 12 redan. Marina har ju sin lilla Hitlerhund att tänka på och jag och Sofia var tvungna att vara hos mamma innan 1, för hon skulle köra hem oss med våra akvarium grejer innan hon gick och lag sig samt att min lilla sötnos hade vart där under kvällen.
jag vaknade redan vid 9e, men jag låg och glodde i taket i typ 1,5timme. jag vågade inte gå upp, det snurrade för mycket. trodde fan att jag skulle spy på plats. men sen blev jag orolig och var tvungen att gå och titta till Martina (som slaggar i soffan inatt) men allt var lugnt, jag får paranoia ibland, haha ^^
ne nu måste jag slänga i mig en morgon cigg. har vart vaken i för många timmar utan att röka. morr

We dont celibrate

Hey Hoes

Dom var riktigt jävla kassa igår, dom blir bara dåligare och dåligare. Skrikigare lixom, hela tiden typ.

Dom gjorde  om låtarna, till och med we dont celebrate Sundays anymore var fuckt up. Jag älskar den låten. Älskar meningen ”im only lonely when the music’s over”. Men ne till och med det hade dom pajjat.

 

Men dom spelade en akustisk låt från nya plattan och den gillade jag faktiskt, tror jag. Eller att det var så att resten sög och det som lät lite bra blev mycket bra. Vi fick sånna där biljetter till Hardcores efterfest, men vi orkade inte gå. Vi pös till tågstationen och skulle ta bussen hem istället, men då gick inte den så vi fick vänta en timme extra. Sen så var det ett gäng som verkligen trodde att dom fortfarande var 3 år. Tänker inte ens gå in på det, blir förbannad då.

 

När vi kom tillbaka till Borås så regnade det och sista bussen hade gått, såg verkligen fram i mot 1 timmes promenix i regnet och jag som inte redan var på dåligt humör lixom.

 

Men sen har jag en underbar vän förstår ni, när hon fick höra att vi inte fick skjuts hem även om det tydligen var någon ute och körde så pallrade hon sig upp ur sängen halv 2 på natten och körde hem oss. Vilket underbar människa du är Sarah! Tack tack tack! En vän som henne skulle alla ha asså (:



Plaskblött

Ja jag fick för mig att jag skulle testa detta också. Lika bra att få det gjort. Sitter på bussen till göteborg där vi ska se lovely hardcore superstar. Vädret är piss dåligt, det bokstavligt talat vräker ner. Men det kan väll vara mysigt det också. Är det inte alltid mysigt med plaskblöta skor, dyngsura kläder och platt friss? Ja vi får ju inte glömma rinnande smink. Av den lilla promenaden till bussen så känns det som att jag har simskola i skorna, vem som nu skulle vilja gå där? Haha aja man ska inte klaga. Jag säger som vickan sa idag när hon pikade sin pappa "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" vet inte riktigt om det är sant, för skinnpajjen klibbar mot armarna och jeansen sitter som om dom var pålimmade. Men nu tänker jag ägna mig åt mina kära fränds

Hjärnsläpp

jag har försökt skriva hela dagen, men jag får fan hjärnsläpp.
tänker "vad har jag gjort? vad har jag gjort idag" konstigt.
sen kommer jag på det, men vet inte hur jag ska skriva det.
aja, vi ger väll det ett försök:
.
idag har jag kollat på tapeter och vart i repan,
hittade as snygga men dom kostade därefter.
min sovrum är ju litet men tapeterna skulle gå på över 3000 ändå, kostar över 500spän rullen.
får ju lite bidrag från hyresvärden.
vi får se vad jag gör helt enkelt, vet ju inte hur länge jag bor kvar, kanske inte är värt det.
ikväll har jag färgat och klippt Fias hår, lite svart färg i mitt och sen haft filmmys.
.
blir strax sängdax för det är att gå upp tidigt imorgon.
xoxo

repan

Det har vart fullt upp dom senaste dagarna,
vi har hängt i repan varje dag, haft trumlektioner (ja jag ska äntligen lära mig den skiten) osv.
Nu gick jag precis upp, hatar att sova såhär länge. det känns som att hela dagen har försvunnit.
ska duscha och äta och sen bär det iväg för att hämta en bas. äntligen börjar bandet ordna upp sig, det är verkligen på tiden.
sen ikväll blir det väll en sväng i repan också, man får ju inte repa fören halv 6.
men det är soft ändå.
Tjing på er ;D

you got puppyeyed

det hjälpte inte att puppyeya henne, inte ens revminen hjälpte!
men ännu är inte hoppet ute, mohahaha ;)
.
jag har varit uppe sen 7 (hjälp!)
jag är as trött men vad gör man inte när man måste tvätta?
dom borde ha en till tvättstuga, det är allt för dåligt med tvätt tider. 2 tvättrum räcker inte till 3 hus.
idag ska jag jobba lite och sen bär det av till repan ett tag
men nu ska jag ner och slänga in en till maskin

make my day

min flickvän är elak, hon har köpt dessa underbara skor för att jävlas med mig.

(jag snodde dom på våran köpaciggpromenix)

det fanns bara ett par skor kvar i storlek 39 och dom tog hon, jag som i vanliga fall inte får på mig 39 utan måste ha 40-41 blev lite smått ledsen när jag insåg att 39 var största storleken och överlycklig när jag upptäckte att jag fick på mig dom! sen blev jag ledsen i ögat igen när Fina Fia vägrar ge mig dom!

SNÄLLA SOFIA GE MIG SKORNA! ANNARS GÖR JAG PUPPYEYES MOT DIG SÅ FORT DU KOLLAR PÅ MIG TILLS JAG FÅR DOM!
make your girlfriends day!

rip

Begravningen för George var igår, den var häftig. om man nu får säga så om en begravning? Jag får säga vad jag vill.
dom spelade 2 Beatles låtar och en Tina turner låt och när sista låten (simply the best) spelades så virvlade en nässelfjäril omkring i kyrkan. den satt sig nästan på min vän Bea och stannade hos henne ett tag. sen när låten tog slut så försvann den. kanske var det George som tog en sista koll? det tror jag allt att det var.
sådana grejer är häftiga, det är svårt att förklara känslan och allt men mamma fick samma.
vila i frid nu George,


vi ser till att allt löser sig.

Draghund

jag har ont i benen, morr!
vaknade kl 2 idag. *suck* jag hatar att sova bort dagarna, men jag vaknade faktiskt först vid 10 men insåg att jag aldrig skulle få upp fia då eftersom vi gick och lag oss vid 5 så tänkte att det var lika bra att somna om.
fick syn på facebook att mamma skulle åka till Ikea så vi hänkade på, fick med oss lite nya grejer till sängen hem. röda örngott, täcke och kuddar. fin fint i min zebrasäng nu. köpte också inlägg till mina kökslådor, äntligen hittade jag några som passa! Konstigt att man har ett ikea kök men på ikea finns det inga som passar, förens nu då.
kom väll hem vid 8a och då vare bara att käka och sen dra ut med Bea och Lina. var lite överallt i stan och på lite go:catching. roligt roligt. missade dock sista bussen hem så jag och fia fick . tog oss en timme att gå hem, självklart var Alkishunden - Lady med så det var väll bra att hon fick sig en promenix men jag har så jävla ont i benen nu, hemskt. men vägen hem var rolig, hittade bland annat en kundvagn som Lady fick åka i och dra, det tyckte hon var kul.

Eko

Hey Hoes

tycker att jag har varit väldigt duktigt idag och fått mycket gjort.
kom upp imorses efter för lite sömn och drog upp Fina fia för att få lite storhandling,
gött att få det gjort då kyl och frys har ekat tomt i hundra år ;D
ha också pallrat sig runt hos mamma, elin, cigg med majs, toga/hippie fest hos Nicklas samt film hos Räckan.
Självklart har min lilla Leffe lusing varit med överallt. Det är ju som Sanna säger, hon är en alkis hund.
Nu blir det allt lite till film skulle jag tro
Tjilevippen



RSS 2.0