Close to home festival is done

Jag tycker att Boråsare är lama, när vi äntligen får något sånt här som en festival så är vi pösmunkar! Så jävla dåligt.

Det var en bra festival med blandat utbud och ja.. allt var fan bra, utan besökarna. Vart tog röjet vägen? Inte ens i öltältet lixom. Vissa band fick igång publiken men för det mesta stod bara alla där som en stor påse munkar. Ne skärpning för borran alltså!

 

Jag var också lam idag och igår med förresten. Eftersom vi fick så bråttom hemifrån igår så glömde jag ta med mig något varmt. Så vid typ halv 10 tiden så började det spö regna och jag stod där i korta shorts och mitt Metallica linne. Ingen jävla lyckad kombination kan jag ju säga. Jag höll på att frysa röven av mig! Vi var tvungna att gå hem när Mustasch spelade, för det var på utescenen. State of Drama var en besvikelse igår, dom brukar vara bra och Emil brukar ha en sån jävla inlevelse och scennärvaro så att det inte är sant men va fan hände? Och va var det för jävla stel människa som dom byt ut Tommy mot? Ne för fan, in med Tommy och ut med tönten!

 

Crucified Barbara

 

Idag så var jag vråltrött, kall och hungrig så vi drog hem innan Khom spelade. Jag som ville se dom. Men va fan, vi ska upp kl 7 imorgon och jobba så jag orkade fan inte. Vi tänkte slänga oss i sängen, käka pizza och somna typ. Men då var fan pizzerian stängd och jag blev tjurig.. morr, jag är jävligt pizzasugen! Jag vill ha Galaxypizza och jag vill ha det nu! MORR

 


Kommentarer
Postat av: JESSI FOX

har skitsvårt för barbara... å andra sidan har jag alltid svårt för såna som kallar sig hårdrockare och gör debut i melodifestivalen...

2010-08-29 @ 07:09:17
URL: http://jessiljungkvist.blogg.se/
Postat av: Sanna

hur är Crucified Barbara live ? har aldrig sett dom..

2010-08-29 @ 09:26:31
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0