Movie time

Sitter och kollar film med Fina Fia nu.
Underbar flickvän som man har så får jag fot massage, så jävla gött!
Jävligt snygg tapet jag har asså ;D

Roadtrip - Done [x]

Hey babes

jag är äntligen hemma i min underbara lägenhet, måste säga att jag har saknat min soffa.
har vetat om hela veckan att vi skulle åka hem igår men kunde ju inte skriva det här och riskera att Sofia fick syn på det. tyckte att det skulle vara lite roligt att överraska henne, och överraskad blev hon minsann! Det är jävligt jobbigt att överraska den bruden asså, hon velar ju så mycket. Ena sekunden skulle hon vara hemma hos mig och andra sekunden så skulle hon stanna hemma hos sig. Men med lite hjälp från Matilda så gick det bra och ja satt väll här hemma med en öl i näven och väntade på henne när hon traskade in. Suprise suprise ;D

Var nere en sväng i stan igår och kollade lite på poodles också, vilka förövrigt sög. Dom blir bara sämre och sämre, jag gillar dom gamla låtarna. Tycker allt att pudlarna får ta sig i kragen snart.

 

nu tänkte jag ge Sofia en kyss, lyssna på mina nyinköpta Creedence lp:n och njuta av livet.
Tjingeling, Vivsan

Lite kärlek ute på Roadtripen




Jag älskar dig Sofia
 


Roadtrip day 8

hade varken tid eller ork att skriva igår.
dagen började med att vi var i örebro och shoppade, hittade ett par asnajs byxor som jag letat efter i typ ett år, kanske mer? köpte lite mer småskit och så hitta jag också en rätt snygg väska, när jag köpt den och gick ut så gick jag förbi en annan väskaffär och vad får jag inte syn på då? En Converse väska (!) den ville ja ha så jag tänkte att jag lämnar tillbaka den andra för 300 som plötsligt inte var snygg. men tror ni att jag fick göra de? NE! JÄVLA POLACKFANSKAP! jag blev så jävla förbannad! dividerade och höll på men ne.. va fan spelade det för jävla roll!? en liten ynka väska? jag blev så jävla arg! köpte den ju bara 10 minuter tidigare. tänker inte ens fortsätta skriva om den, känner hur förbannad jag blir..
imorgon ska vi åka till Örebro och köpa converse väskan :)
så jävla snygg, har alltid velat ha den!

efter örebro så fikade vi hos Rigmor och sen drog vi oss hemåt. Kappe sov över här så det blev massa bus, tror att mamma var busigast av alla. bäst va ju när hon sa till Kasper "ta av dig kallingarna också!", då bröt jag ut i asgarv! fast hon menade faktiskt byxorna. ne gud vad snuskiga alla var. tror att vi somnade vid 3 eller något. mamma höll på att dö också, trodde hon skulle storkna. när vi satt ute och rökte där vid 1 så skämtade jag med Kappe och sa något i stil med "ja din lilla snopp har jag sätt förut!" bara för att han skulle bli generad. men han svara tillbaka så snabbt "Jaaa den har ju växt" och mamma dog, sättet han sa de på asså. det garva vi nog åt i 10 min. haha ^^ det var en riktigt rolig natt.

när jag vaknade imorse så upptäckte jag att jag hade tappat min dermal anchor! fick panik! brukar alltid känna om den är kvar när jag vaknar, har en vana att känna lite då och då. fick inte i den andra heller, men tillslut gick det.
annars idag har vi mestadel hängt ute hos Angelica, köpte med oss 2 kattungar av Rigmor som hon fick av oss i present :) sen har jag kört lite bil också här ute, as najs och gick skitbra. snart vill jag ha körkort!

Men nu orkar jag fan inte skriva mer, taggar morgondagen och converseväskan istället ^^

xoxo Vivi

Roadtrip day 6

Hey
för lite sömn igen, ush va trött jag är.
sitter och väntar på att Angelica ska hämta oss i sin cheva van och sen drar vi till Fagersta för att åka runt hos lite släkt där, hoppas hoppas hoppas på en sväng till Skinnsberg också, ut till Lerkulan så att man hinner säga hej och krama dom som bor där :) Ska smsa Linda och kolla läget.

vet inte om jag kommer orka skriva sen när jag kommer hem inatt så tänkte att det var lika bra att skriva en skvätt nu, kan ju bli hur sent som helst när vi ska ut till Faster Jane.


Pusselipuss Vivsan


fler nattliga tankar

vad gör man när luften man andas börjar att ta slut?
eller när hjärtat slår så få slag så man tror att det har stannat?


nattsudd

är det verkligen så svårt?
jag vill inte höra. det får mig att undra om det verkligen är något att komma hem till?
jo men självklart är det de. men orkar jag? hur länge orkar jag? inte länge till va?
det äter upp mig innefrån.
sen alla dessa meningslösa meningar om att det inte är så för att det efter bara någon dag visas vara tvärt om. orkar jag?
nej jag orkar inte..

funderar på vad jag ska göra åt det.
funderar på att stanna längre i Värmland.


funderar på att skita i allt och köra mitt eget race igen..

Roadtrip day 5

rolig dag idag, vi tog sovmorgon och bara sket i allt annat. fy fan va gött!
när vi väl vaknat så drog vi bort till Magnus (min bror för er som inte fattat det), där var även Angelica. vi fick i oss lite tårta, fy djävulen vad mö tårta det blivit sen vi kom hit och mat ska vi inte tala om! och så fika, det ska alla bjuda på! känner mig som jultomten, så mö har vi ätit. rund och go - det är jag det ;D

när vi fikat klart så sparkade jag lite boll med småkillarna och sen bar det av till teknikdagen. det är typ en bonemarknad med traktorer, djur, stånd osv. där tog jag en lott där vinsten var en flak moppe, det skulle vart något va? den skulle jag skjutsa runt Bea på hela tiden ;D Mohahaha! Håll tummarna för att jag vinner då.
det var rätt mysigt att vandra omkring där, fast jävligt kallt om fötterna bara. det regnade och stadstjejen Vivsan vandrade inte omkring i rätt kläder kan jag säga. slutade frysa för typ en halvtimme sen.
när vi tröttnat på marknaden så packade vi in oss i 2 bilar och körde hem till Angelica där det bjöds på mat och mys. gud vad jag har saknat mina syskon. dom är så underbara! hoppas dom kommer ner till oss sen.

rally vivsan har kört lite bil idag också, det gick la bra förutom kärringstoppen som jag fick typ 4gånger i rad! jag får aldrig kärringstopp? men mammas bil är konstig, det säger hon också. fast hon säger speciell, det kanske är skillnad, vem vet?

xo Rally Vivsan

Roadtrip day 4

lång dag.. väldigt lång dag..

Jag hoppar över skrivandet och däckar.
för vi har inte gjort så mycket mer än shoppat, ätit och kollat in tobbes trummor ;D

roastrip day 3

hela dagen idag har tillbringats i Karlstad tillsammans med Angelica och min brorson Kasper.
det har varit shopping på Ikea och en hel del andra ställen, drog en sväng på musikaffärer och vinylaffärer också.
fick med mig ett fint axelband till gitarren med Lucky 13 på och CCR lp:n! :D
Vi va inne på skandinaviens största trummaffär och det fick mig att sakna min lilla trumslagare! morr!
jobbigt detta, men vad ska man göra? det blir härligt sen när man kommer hem. när det nu ännu blir.

vi kom hem vid 9 och sen dess har jag och Kasper busat, har haft så roligt.
i bilen hem från karlstad då satt jag, mamma och kasper bak och skrattade hela tiden. det var en jävla garvattack. cola sprutades över hela bilen och över hela Kasper. hihi

men nu ska jag gå och fortsätta busa :)


Still day 2

fan va snabbt den här dagen har gått.

det började med att vi åkte ut till Ringmarie och fikade. mycket god tårta kan jag lova, jag som inte ens gillar tårta. sen åkte vi omkring och kollade läget och shoppa lite och så wips så var klockan typ 6.
blev helt chockad så vi handlade och lagade mat och sen drog vi ut till Angelica där det var kalas, så det blev ännu mer tårta.
har haft så ont i magen hela dagen så att jag knappt kunnat stå och då har jag ändå proppat i mig väldigt starka tabletter. men men, i have a bad feeling about this så vi får la se hur allt går..

nu sitter vi här hemma och däckar snart allihop, ska väll försöka sova om ett tag för vi ska upp tidigt imorgon och åka till Karlstad med Angelica. blir en tur till Ikea och lite så.

funderar också på att kattnappa en lite misse på 5 veckor, så gudomligt söt. fast jag vill inte ha en kattunge utan en vuxen katt, men vi connecta lite jag och den lilla sötnosen :)
det är kiligt att jag inte kan lägga upp alla mina bilder som jag har tagit, funkar inte på den här datorn, annars hade ni fått sätt honom.

ne nu ska jag varva ner lite,  xoxo Vivsan


Roadtrip day 2

Jag och mammsen har datt på en lite roadtrip i cirkus 2 veckor, skoj som fasen.
så igår lämnade vi räliga Borran och tog bilen upp till värmland/Degefors till pappsen.
enligt resebeskrivningen skulle det ta oss 3 timmar och 4 minuter att åka den sträckan men för oss tog det strax över 6 timmar. vem lyckas?
ska vi överdriva så stannade vi verkligen max i 1 timme sammanlagt, skumt. körde knappt fel heller, även om vi har en tendens att alltid hamna i örebro eller nära.

igår när vi kom fram träffade vi pappsens kompisar och sen drog vi en sväng till min syster/bror och deras barn. fan va längesen man träffade dom. räknade ut att det var 10 år sen jag träffade Angelica och 13 år sen jag träffade magnus. det får inte gå så här lång tid imellan besöken. i 10 år har vi sagt att vi ska åka upp. men nu är vi i alla fall här.


det enda negativa med att vara här är att jag lämnade mitt hjärta hemma. det känns som att Liten har virat det runt sitt lillfinger och att det drogs ur bröstet på mig när vi åkte från henne igår. det är jobbigt och tomt. kunde knappt sova i natt. dels för att det spökar här hemma hos pappa men mest för att fina Fia är så långt ifrån mig. men men, det gör oss bara starkare. även om jag är övertygad om att jag kommer dö i saknad eller något.

nu tjatar dom, vi ska åka någonstans



So long suckers, vivsan


Cherry pie

Hey Peoples
jag vet, jag är verkligen urkass på det här. men vem fan bryr sig?

jag är rastlös. jag har inget att göra. jag vill jobba!!!
ge mej ett jobb då någon?
äsh, jag började inte skriva för en gångs skull för att klaga utan för att berätta att jag kom in på mina musikkurser till hösten! så jävla gött!
frågan är vilka jag väljer eller om jag väljer alla? frågan är om jag kommer orka läsa så mycket procent igen, tror att det blir över 150%
Jag får väll helt enkelt ta mig en titt på det. är på reservplatsen på 2 kurser med. men jag tackade ja till alla ändå, sen får jag se om jag läser alla eller om vissa blir bort prioriterade. men alla är ju så intressanta!
kurserna är bland annat en låtskrivarkurs osv. as najs
ne jag har fan ingen inspiration till att skriva mer
puss

...

Ibland vet jag inte bara.. vad jag ska tro, tänka eller känna.
det är jobbigt, jag har slutat att hoppas. det känns onödigt.
vad ska jag med hopp till? hoppas man på saker och ting blir man bara besviken ändå *suck*
ne lika bra att låta skiten vara, då är man säkrast

TUSKA OPEN AIR 2010

Jag har vart på Tuska open air!!! A W E S O M E

Med andra ord så har jag spenderat fredag till måndag hos våra metal grannar, Finland för er som inte fattar. Fuckin’ awesome. Tuska är nordens största metalfestival och det var jag och metal-rapunzel som åkte (Sarah). Vi har röjt så mycket så att våra nackar är fuck’t up och ryggarna smärtar. Men va fan, man ska känna att man lever. Tror bestämt att jag nästan har piskmärken från Sarah’s hår samt bulor från allt vårt headbangande. Bet nästan av mig tungan också. Mohahaha ^^,

Längst fram stod vi också, nästan på varenda grej, ska’re va så ska’re va på riktigt. Inga jävla fjanterier här inte.

 

Finns så mycket att skriva men det får vi ta en annan dag, här får ni lite kort men resten kommer när jag fått dom av Sarah.

 

 

Finlands plus: Killarna, lokaltrafiken, KIM

Finlands minus: Pizzan

 

TUSKA 2011 - I WILL BE THERE!

 


RSS 2.0