as najs

Måste föresten bara berätta att det går framåt med min sång ^^,

Idag fick jag förfrågan om jag skulle kunna tänka mig att hålla en workshop på rocktorpet. Hur roligt är inte det då? :) dom vill lixom att lilla jag ska lära andra. As najs asså. Blev lite osäker först, men vadå? Jag klarar det.

Så dålig kan jag inte vara då ;D

 

Nu vill jag bara komma igång med allt. Äntligen flyter musiken på asså! Både med sång och gitarr. Musik är ju det som jag vill kunna syssla med 24/7. den drömmen kanske kan bli verklighet en dag ändå.

Eftersom jag klarar allt jag vill så finns det ju inga tvivel ändå, all i need is time

 


same old song, same old fantasy

Först och främst: Grattis darling på din födelsedag (: nu är du i alla fall lite större ;) fast för mig kommer du alltid vara min liten.

 

 

Dagen har varit jätte bra (: kan ni inte förstå hur lycklig jag är?

Det har varit massor av jobb på massa skumma tider men i mellan har jag fått ljusglimtar.

 

Jag vill tatuera mig imorgon, tänkte dra på drop in men jag såg att min var för stor så det går inte : ( Vivsan vill ju! Det är fan dags nu, det är typ 1 år och 2 månader sen. Jag vill NU. Så jag drar och bokar tid imorgon, så att det blir av snart. Men dom kommer säkert vara uppbokade i 100år framöver..

Jag ska träffa både Majs och Tina imorgon : ) vi ska köpa grejer till min gitarr, gå på stöveljakt, boka tattotid, fika och sen kommer Sofia också. Det ska bli kul (: Äntligen känns det som. Hur kan tid gå så fort samtidigt som det känns så sakta?

Och snart så kan jag spela på min gura igen! Hela 2 dagar utan den. berättade jag att jag drog av min Gsträng på min akustiska i måndags och min Asträng på min elis igår? Enormt irriterande att inte kunna spela på någon! MORR! Det är jobbigt att sakna så många saker på en och samma gång. Får ta och färga mitt hår nu istället. Köpte faktiskt en hårfärg på Maxi förut efter att jag hade varit hemma hos mamma och klippt henne och mackan. Förstår inte riktigt varför jag skulle klippa mamma. Hon ville tydligen ha det kortare än vad majsan klippte henne i tisdags hade hon kommit på. Jag som tyckte att hon var så fin i det majsan gjorde. Mackan blev dock asfräsch i huvudet. Mjo jag kan allt klippa ^^ borde jag kunna efter 12 års övning. Haha ^^

 

Ne nu svamlar jag bara igen!

 

When you are with me
I'm free, I'm careless
I believe

Above all the others
We'll fly
This brings tears
To my eyes
My sacrifice

 

 


tacksamhet

Idag vill jag bara säga tack

Tack mina underbara vänner för att ni tar detta så bra egentligen.

Jag blir så glad när man får sms helt plötsligt där det står bland annat ”hej gumman. Jag vill bara säga det att jag är stolt över dig som tar hela denna grejen så positivt som du gör. Du kan lika bra ha brutit ihop och mått skit. Och du ska veta att när fördomarna kommer imot dig så finns jag här för dig. Roligt för din skull att du har hittat kärleken. Huvudsaken är att du är lycklig. Osv.”

Eller när ni säger ”det spelar ingen roll. Så länge du fortfarande är Vivi och min vän”.

 

Jag förstår att det är svårare för en och en annan att smälta detta. Jag är faktiskt rätt förvånad själv. Men tillslut så vet jag att det kommer bli bra. Vi kan ju vara ärliga mot varandra och säga exakt vad vi tycker. Så varför skulle det inte bli bra? När man kan tala om för varandra varför man handlar som man gör så vet man ju varför och slipper undra. Det blir inga konstigheter då.

Det är tack vare er som jag är så stark och trygg i mig själv. Vi har alltid haft varandras ryggar förut. Vi har alltid ställt upp för varandra i vårt och torrt, alltid kunnat lita på varandra. Hur ska jag kunna vara svag? Jag vet att om jag faller och slår i mig riktigt hårt så plockar ni upp mig. Kommer ni ihåg den där gången när jag föll ner för en neråtgående spiraltrappa och inte kunde se några trappsteg upp? Jag var verkligen på botten av brunnen. Vilka var det som tog min tass och ledde mig i mörkret? Ni är mitt ljussken. Dom som gör hela mitt liv värt att leva. Vi har hållit ihop i så många år nu, praktiskt taget hängt 24/7. alla våra galenskaper som bara vi kunnat hitta på, allt trubbel och alla knipor vi glidit ut ur. Vi tar oss igenom detta tillsammans, även hur lång tid det tar för att allt ska bli normalt igen. Ni ser, jag är fortfarande eran Vivi. Den ni alltid känt, vikt er av skratt tillsammans med och älskar. Jag älskar er också, mer än något annat.

 

För er som iggar så säger jag bara att det inte är jag som förlorar på det. Jag är fortfarande samma gamla Vivsan. Jag är samma underbara människa som för 1 år sen. Men skillnaden är att jag är så jävla lycklig nu.

 

Jag garvade sönder när jag fick höra ” Jag vet att du kommer ta detta med en klackspark och troligtvis sparka dom i ansiktet som kränker ditt kärleksliv.” ASG

Vissa av er är bara för roliga.. eller ”vi gör en facebook grupp!!!!” xD

 

Nu ska jag sova (: upp om 4 timmar

Tack mina älsklingar!

 


love

” nu är du gamla vivi igen.. som ja saknat skiiit mycket, nu är du sådär glad och cp igen”


- dom senaste 2-3 veckorna sa du va? undrar vad det beror på.

 

Jag säger ju bara det Majsan.  Du är bäst, jag erkänner!

Gamla Vivsan är back on track, hon hade bara gått i ide ett tag xD

 


do you think you can tell

Försov mej imorse så det blev inget att tvätterierna som jag hade tänkt.

Kl 7 på morgonen är inte min specialitet direkt, hade till och med fått ett sms lite senare som jag inte hört. Då är jag fan trött. Vaknade kl 10 och fick lite smått panik men insåg efter en morgoncigg att jag inte orkade bry mej, tvättar någon annan dag. Allt är ju avsköljt från i lördags ändå. Så det var bara att hoppa in i duschen, gå ut med Lady och sen kom Lina, Emelie och Liten upp hit för lite pannkaksätning. Om jag får säga det själv så smakade dom inte allt för illa. Jag som aldrig har kunnat göra pannkakssmet. Kasta dom och sånt är jag en jävel på men smeten blir aldrig fel. Haha som min mamma skulle ha sagt ”det är bara för att det är bakat med kärlek” xD hon är allt för go. Kommer ihåg i början när jag skulle vända pannkakor genom att kasta dom. Hahahaha xD Gud det var nog pannkakor i heeela köket. Hunden blev lycklig i alla fall ;D nu kan jag inte vända med stekspade istället, då går dom sönder.

Sötnosarna var tvungna att gå tillbaka till skolan för en liten stund sen så jag har suttit här och spelat lite gitarr. Det är så härligt att jag har hittat tillbaka. Körde ju verkligen fast ett tag och tyckte knappt att det var kul att ta fram gitarren. Det var mest som en vana. Men nu spelar jag hela tiden, precis som det ska vara. Jag vill knappt gå hemifrån för den sakens skull. Ååå det är så härligt! (: Även fast jag sitter med lätta låtar som jag lär mej på en pisskvart. Jag känner att jag inte vill förstöra skiten så jag tar det sakta men säkert. Bättre att ligga på en lägre nivå och leka igenom låtarna än att köra fast igen. Mjoo fast så är det nog med det mesta i livet. På tal om det så känner jag mej mer som mej själv nu än vad jag gjorde förra veckan. Jag är lixom glad igen. Det är inte min sak att gå omkring och vara nere. Man får bara göra det bästa av situationen. På tal om det så måste jag sminka klart mig nu! Jag ska ut och åka lite med Marina och Henkka innan jobbet ^^,

 

Pusspuss :*

 

So, so you think you can tell?

Heaven from hell?

Blue skies from pain?

Can you tell a green field

From a cold steel rain?

A smile from a vail?

Do you think you can tell?

 


dont stop believin'

Åjaaa vilken helg asså.

I lördags var det Ullared som gällde och det var väll rätt roligt. Absolut med tanke på att min mamma är som hon är. HAHA xD sååå jääävla mupp ibland asså! Man förstår ju verkligen vart jag har fått min galna sida från. Saken är ju den att hon fan är galnare än mig egentligen. Haha ^^ när vi kom hem från Ullared så blev det lite bandsup hemma hos mig. Det gick väll som det gick. Mina väggar har aldrig varit så rena nu som efter en x tids skrubbande. Jag hade allt möjligt på dom kan jag ju tala om. På min stora framtida ”new york vägg” vet jag inte huuur mö dricka och aska det var. Framför allt aska. Det var fan aska i hela lägenheten. Varför i hela helvetet va det aska överallt för? Till och med i sovrummet. xD I soffan kan jag förstå för där välte ju jag ut skiten. Men va fan någon måtta får det ju vara! Haha ^^

 

Dagen idag har också varit rätt så bra. Jag har varit hos Madde och Lina och spelat lite gura och sjungit lite. Alltid mysigt (:

 

Men ärligt.. jag vet inte vad jag ska skriva mer.

 


wish you were here

nu har det hänt! myyyyy ett av mina glas har gått sönder!
jag kan inte ha ojämt. ush å fy. fyyyyy
hoppas dom har mer! jag älskar glasen annars. ååååå
dom måste ha mer, dom måååååste.
det här psykar mig som fan. jag klarar inte av det asså.
5st glas, FEM! ne ush och fy. uuush. åååååh!

annars har den varit en bra dag.
Madhouse har ju varit här och fikat, tjötat och spelat gura.
tack för att du tog dej tid madde, jag behövde det :)


Så jävla najs. Tror bestämt att vi har en gitarrträff någon gång i veckan igen.

Fast då ska hon ta med sig sin gura också. Det blir najs ^^

Har suttit och spelat hela kvällen, enda sen jag kom hem vid halv 8a. Det känns lite som att gitarrspelande är läkande för mig. Det gör mej så jävla lycklig! För tillfället finns det inget eller ingen som toppar det. Att sitta med sin gitarr, sätta en låt perffa och sjunga samtigit.. det är underbart (:


Färgade föresten håret idag också. Måste lägga ett litet asgarv när jag tänker på det, det blev såååå misslyckat! xD hahahah! Heeeelt fuckt up. Det är lila och alla möjliga konstiga färger! xD jag kan inte färga på ett tag heller, för det ramlar av! Hahahaha. Ne ush, jag har inte energi till att bry mej asså. Jag orkar inte bry mej ;D SÅ INGEN KOMMENTAR NÄR NI SER DET TACK! ^^,

Jag borde egentligen sova nu. Ska upp vid 6 och sen hålla igång hela dagen men jag orkar inte sova. Fast får la pallra mej in till sängen med datorn i alla fall. Jag märker ju att jag bara svamlar här ändå.

 


kaffe på kaffe på kaffe

Idag blev jag återigen väckt av ett sms, fast kl 7.

Jag hatar när folk skickar sms så tidigt och frågar ”är du vaken?”. NE FÖR DET ÄR INTE DEN TIDEN PÅ DYGNET SOM JAG NÄSTAN GARANTERAT SOVER PÅ?

Ska man få ett sms så tidigt så ska det vara snällt eller så ska man skriva vad fan i helvete man vill snabbt. Inte vänta i typ 15 min med att svara så att jag måste hålla mej vaken så länge. Ne ush och fy. Fast idag var det bra, för jag vaknade inte av väckarklockan och jag var ju tvungen att gå upp och tvätta kl 7.

Så jag har fått lite vättiga grejer gjorda här hemma, det är nästan bara disken kvar nu.

Fast jag iggar den ett tag till och drar bort till Frida nu för lite Kaffe och en promenix, Inte så mycket disk ändå. Kollade ner i diskon idag och jag insåg att det är rätt illa när disken som ligger där i är 4kaffekoppar, några knivar, något glas och en osthyvel. Plus att det i diskstället är söndagens disk. Jahopp det var typ veckans disk det. Måste skärpa mig på matfronten. Men jag är nästan aldrig hungrig, det kommer komma en period då jag är ashungrig jämt. Jag är ju en periodmänniska.

Sen kommer kära Madde -made len- Björklund hit på lite kaffe och så.

 

 

det var en bra dag det där. madde kirra kaffe och jag latar mig

och väntar på att få gibba gh. typ 3 år sen, vad små vi är (:

 

Madde: ”Vivi, högklackat och guran. Det är som det ska vara helt enkelt..”

 

 

Ne oj nu måste jag kila


happiness

Ibland blir jag trött på mej själv.

Tänkte att jag skulle ta tillfället i akt och plugga lite nu ikväll. Jag börjar och det flyter på men helt plötsligt kör jag fast i ”allmän musiklära” och istället för att fortsätta och lösa problemet så börjar jag shoppa istället. Så nu har jag klickat hem massa underbara smycken!

Varför är ju frågan? Jag har så mycket sådan skit egentligen.

 

När jag bodde hemma hos mamma så blev hon vansinnig så fort jag kom hem med ett endaste litet örhänge.

 

Tror jag är lite beroende av smycken. Absolut örhängen.. och halsband.. och underbara armband. Jadu.. köpte bland annat ett sånt fint tjockt läderarmband idag! Åå så fint det var. Ni ska få se så fort jag får hem det. Jag vill ha det nu!

Å så har jag också köpt nya revolver och handklovs örhängen! Åjaaa. Mina andra söp jag ju bort. Men nu är det minsann på väg nya hem till mig.

 

Får ta och sluta med det här.

Ska ta mej en promenad med hunden nu och rensa skallen. Sen ska jag försöka sova. Ska upp tidigt imorgon, Madde kommer hit vid 1 och jag vill städa innan. Borde tvätta också. Men i så fall är det mellan 7 – 12. skulle egentligen tvätta 17-21, men kom på att då tränar jag. orkar inte gå upp 7

 


Am I still your charm, or am I just bad luck

Sa jag föresten att veckan skulle bli jävligt bra? Jag ljög nog.

Jag orkar inte laaa la la la laaaaaaa

Vad har flugit i mig?

 

Dagen började med att mamma skickade ett sms imorse vid halv 5 (hon säger 4a och jag säger 5 men jag kollade mobilen). Blev på ännu sämre humör än jag var i går kväll. Om det nu är möjligt? Så jag iggade och somnade om. Men sen vaknade jag till ett gulligt sms och det gjorde mej på rätt bra humör. Eller aaa, gulligt och gulligt men precis vad jag behövde. Tänk om man hade fått vakna till sådana sms hela tiden. Det hade jag behövt just nu.

Drog ner till stan och köpte lite blommor som jag lämnade hos min hyresvärd. Ser ni? Jag kan faktiskt vara snäll och gullig! Jag slapp till och med gå själv. Var förbi mammas jobb innan och då skulle jag ta en cigg med Sofia också så hon och Lina joinade. Men jag missade både chefen och fredagsfikat! Jag och mamma satt där och rökte när jag frågade ”och på det hela så är fredagsfikat slut! Det var ju faktiskt en av anledningarna att jag kom. Åå vem fan hade med sej det!?” mamma kollade konstigt på mig och bara ”öööh, det är Torsdag? ^o)”

Jag har faktiskt trott hela dagen att det är Fredag..

 

Sen åkte jag hem och gick en promenix med hundarna och Frida. Skulle egentligen sjunga lite i hennes studio också men dom ringde från jobbet och undrade om jag kunde jobba. Ville inte egentligen men vad måste man inte göra? Som tur kom Lina och Sofia förbi en stund och spred lite ljus över jobbet. Underbara människor det där asså.

 

 

Bara för att jag inte hittar mina vita pilotbrillor! Jag blir galeeen, var är dom?

hatar föresten dom dära, men jag hade ont i ögonen. behövde ha några.

 

Nana är huuur fin som helst

 

 

Funderar på om jag ska slipa lite på bokhyllorna nu, orkar inte gå och lägga mej fast jag är hur trött som helst. Det är jobbigast innan man somnar.

 

"I'll show you mine if you show me yours first
Let's compare scars, I'll tell you whose is worse
Let's unwrite these pages and replace them with our own words"

 


lonely nights

Jag fick en sån jävla sväng av hemlängtan nu, fast jag är hemma.

Men hemlängtan till Lurre. Jag saknar er mina älsklingar. TST och alla. Det har alltid bara tagit mej runt 5 min och sen har jag varit bredvid er. Det dummaste jag någonsin har gjort är att sätta mej på helvetes Sjöbo! Jag orkar inte. Jag mår dåligt just nu och behöver er. Det gör ont i hela mig för tillfället. Jag behöver dina nyp i näsan Sanna, dina svordomar Pörsy och alla skratt som alla andra ger mej. Men vad får jag? Ensamhet på Sjöbo.. jag orkar inte mer.

 

Funderar på om man ska köra en /ignore på allt och alla i några dagar..



bit us, blow us

Heeey

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Jag kom knappt upp imorse, det var sååå tungt. Tacka fan för att morsan ringde för jag vaknade av väckarklockan men gick inte upp utan somnade om. Så det var bara att tvinga sej upp när hon ringde och tjatade. Hatar när det första man hör är ”är du vaken!? :D

Känner att jag vill ge personen en riktig smäll på käften och undrar va fan i helvete den låter så glad för. Men som sagt när jag ska upp kl 4 så är det bra. Annars blir jag på dåligt humör dirr. Fast det blir jag i oför sej ändå, för jag blir så stressad.

Så nu jobbar jag inget mer den här veckan förutom ett städ pass i helgen. Det är rätt gött samtidigt som jag får lite smått panik och blir rastlös. Jag vill ju jobba.

 

Idag ska jag träna vid 11 och sen så ska min älskade, underbara, söta favorit syster komma hit. Hon ska hjälpa mej att måla, eller som jag tror att det bli – sitta på sängen och se söt ut med färg i heeeela nyllet. Hahaha ^^ och det kommer inte vara jag som har målat på henne ;) åneeeej absolut inte xD

 

Gamla nostalgi kort baby;

 

En av alla fyllor i Ulricehamn, saknar det röda

 

Sletna och hemska. Också Ulricehamn hemma hos Figge om jag inte minns helt fel?

det syns på håren att vi precis kommit hem från Turkiet.

 

Remember Sistah? hemma hos min kusin.

 

En av mina bästa hårfix på Majs. kommer du ihåg hur nöjda vi var?

Tror också att det här var "bite us ............ kinky sex is all we need" HAHA

LADYS OF PLEASURE


Bussen till äventyr i Götalabooooorg xD

 

7häradsfestivalen, behöver jag säga mer?

*hooost*vadet*hooost* ;)


Vi hade fest i Majs pappas hus, tror att dom sista drog vid 12-1 dagen efter. åjaaa sleten och härlig man var! men fan va kul vi hade. Alla kallade det "huset som gud glömde". då är det röj!


"ge mej min flaska nu!" .. "oj en kamera! :D" HAHA xD

 

Ååå jag saknar våra djävulstider sis. Varje dag var ett äventyr. Skulle vi bara gå till affären som låg 200meter bort så kunde man ge sej fan på att det hände massor på vägen. JAG ÄLSKAR DIG DITT FITTNYLL!


We’re good girls gone bad, one kiss can drive you mad

 

ååå ju mer jag tänker på det så älskar älskar älskar älskaaaaar jag dig! my Baby sis



back to ashes

Jag mår fortfarande as dåligt och orkar egentligen inte gå upp. Men måste ju jobba. Hade jag bott hemma så hade jag inte gått någonstans kan jag tala om.. *suck*

Det blir i alla fall ingen gym för mig, jag hatar det! Har tränat allt för lite den sista tiden! Hoppas på onsdag.

 

Annars kommer det bli en väldigt bra vecka, det känner jag på mej.

Kanske ska träffa Tina imorgon om hon hade tid och på Torsdag ska jag träffa Frida och sjunga lite med henne, Som gamla goda tider. Ett tag var det bästa jag visste att sitta ute hos hennes mamma på hennes veranda i Viskafors och sjunga. Eller på hennes madrass hos hennes pappa, eller när vi stod ute och rökte eller jaaa.. överallt! Vi sjöng fan överallt, så fort vi fick tillfälle. Till och med i klassrummet.. men hennes veranda var perfekt. Vi gjorde det jämt. Åååh vad jag saknar dom tiderna. Men nu har hon i alla fall fixat en hemmastudio så vi ska väll vara där på Torsdag (:

 

Nu hinner jag inte sitta här längre, måste fixa lite inför jobbet.

Keep on shining

 


smorran

Sanna, min älskade vän! Jag säger bara en sak! SMORRAN!

Det gör ont att asgarva och må så dåligt som jag gör just nu samtidigt. Men som vanligt får du mej att asgarva. Saknar dig babylove!

 

För din skull:

 

SMORRAN SMORRAN SMORRAN SMORRAN SMORRAN SMORRAN SMORRAN SMORRAN

 


sickness

Jag mår så dåligt!

Har känt mej konstig hela dagen men har ändå haft fullt med energi. Men sen när dom mesta besökarna försvann från jobbet vid 7 idag så försvann all och jag ville bara sova. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Fick ont i hela kroppen – till och med på ställen jag inte visste att man kunde ha ont på. Kämpade på ändå ända tills Stefan masserade mig, vilket jag tiggde till mig för att jag trodde att dom mesta spänningarna skulle släppa. Visst gjorde dom kanske det, men jag tvär slockna också. Vaknade i massagestolen av ljudet av stolarna han ställde upp sisådär 20-30 min senare. Hade ingen energi, orkade knappt hålla i pennan när jag skulle skriva i ”dagboken”, trodde att jag skulle spy rakt ut, spänd i hela kroppen osv.

Men ändå skulle jag gymma, trodde jag i alla fall. Stefan var så smart så att han skickade hem mej. Tur var väll det för jag trodde att jag skulle ramla ihop under hela bussresan, smsade med massa folk så att jag skulle vara tvungen att fokusera. Men tillslut klarade jag inte ens det. Men hem tog jag mej i alla fall helskinnad och plumsade ner i sängen på dirr. Mår fortfarande skit fast jag kom hem för nästan 2,5 timmar sen.

Det är nu som man skulle bott hemma så att någon kunde pyssla om en och tycka synd om en.

 

 

Undrar vem som har varit i farten? ;D

 

 


The music keeps me up all night

HALLÅ MÄNNISKOR!

Trotts att jag är trött så är jag på rätt bra humör idag och jag vet fan inte varför ^^

 

Igår kväll tjötade jag hit Sofia för att jag inte orkade slinga mitt hår själv. även om vi började vid typ kvart i 8a eller något och inte hade sköljt ut färgen fören 2 på natten så blev det bra. Nu lät det som att färgen satt i så länge men det var inte så jag menade. Utan att Sofia är extremt dryg ;D haha! Fast till hennes försvar så måste jag ju tillägga att vi hade rökpauser, matlagning och skit i mellan också.

Snart är det dags att lägga i en helblondering, tror att jag bara behöver slinga det en gång till. Sen jävlar börjas det igen (: åjaaa Vivsan längtar. Tycker att det är lite orange/gult just nu men jag får gå så någon dag tills någon orkar hjälpa mej igen, eller tills jag tar mig själv i kragen och gör det själv – vilket aldrig kommer hända.

Slingor är inte intressant för mig, jag vill jobba med färger!

 

Tiden går snabbt när man har roligt, det gjorde den verkligen igår. Helt plötsligt var kl 2 och man kände lixom ”hur fan kan klockan vara så mycket redan?”. vi skulle sätta på en film på voddler efter att jag sköljt ut håret men min jävla cpdator muppar så det tog oss en timme av drygheter innan vi gav upp och satt på en gammal Beckfilm istället. Totaldäckade efter bara en liten stund (det är varför man inte ska ligga ner och kolla film när man är trött) och vaknade vid 5 (?) och pallrade oss in i sängen.

Tror att vi vaknade vid 8 imorse, men vi kom i alla fall inte upp ur sängen fören typ kvart över 9. jag skulle pallra mej till jobbet då egentligen så det blev lite stressigt men jag kom typ i tid. Inte mitt fel att jag var så trött och att det är roligt att tjöta och jävlas lite. Haha xD

Tycker att detta har varit en allt igenom prima helg.

 

Nu är jag i alla fall hemma från jobbet, det var bara en liten stund i köket idag. Så jag ska väll sätta mej i en varmdusch och sen fixa lite inför jobbet. Jag fryser som en idiot.

 


mockingbirds dont sing

Jag har tråkigt!

Träningen var inställd idag, jävla skit. Jag stressade på som fan på jobbet för att hinna till friskis och när man väl kommer dit så är skiten inställd! Då blev jag lagom trött på hela skiten. Och Madde har blivit sjuk så henne kan jag inte träffa idag heller. Annars skulle vi ju åka upp till mig, prata, slinga (skulle jag i alla fall lurat i henne) och fikat lite, men det sket sej med. Synd för det hade jag verkligen behövt.

Funderar på om jag ska plugga lite eller sätta på voddler och dra mej en film. Jag har ju chirre, dirre och ramlösa. Ja vi får se, jag är rastlös och det är tråkigt att kolla film själv.

Fick föresten tillbaka min inlämning i rockens historia idag, den jag gjorde på 5 timmar (som jag hade haft strax över 1,5 månad på mej) och den var godkänd! Kunde ju fått bättre men på 5timmar utan något som helst underlag så är det helt okej. Jag säger ju att jag är bra på att improvisera! Säger ju också att jag är smart. Men ingen tror ju mig ;D haha

 

Jag vet föresten vad jag ska göra med mitt hår nu! Men det märker ni sen, nu ska vi ju inte tala om alla spännande detaljer. Ska bara bleka sönder det först innan jag trixar lite. Onödigt egentligen.. först bleka sönder det och så förstöra det sönderblekta.. mhm.. ;D

 

Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv

Puss

I'm only lonely when the music's over
Lonely when you're going home


i want you to want me

Vet ni vad jag ska göra? :D

Vet inte om jag har berättat det (antagligen inte) men jag skulle ju tapetsera en ”new york” vägg i min s.ka. hall. Men nu har jag bestämt mej för att jag ska tapetsera den i vardagsrummet istället och sen måla i hallen. Hallen kommer fortfarande vara vit men jag vill måla dit stjärnor, noter i alla dess former, någon g & bas klav, och helt enkelt musikgrejer.

Fick den ljuvliga idén när vi strögade förut. Vad tror ni om den?

(Som att jag skulle bry mej om eran åsikt? HAHA jag var tvungen! ^^)

 

Nu behöver jag bara en målar kompis. Jag ska allt tjöta till mig så att någon hjälper mig ;D detta ska bli kul. Imorgon ska jag köpa färg.

 

 

Älskar den här låten. Det var så längesen jag lyssnade på den och så hittade jag den ”i morses” på Sofias Ipod. Då blev jag glad! –”

I'll shine up the old brown shoes, put on a brand-new shirt.
I'll get home early from work if you say that you love me. ”

 

 

Fast nu när jag tänker efter.. det var inte så längesen som jag lag in den på bloggen? Mhm..

 


dancing with shadows so lucky to see them here

Vilken jävla najs helg alltså! En sådan här rolig helg har jag inte 
haft på länge, utan alkohol då asså. Jag är hemma vid 12 på en
Lördag och jag känner mej så fucking nöjd ändå. Det brukar
krypa i hela kroppen på mej om jag är hemma innan 2 på
helgkvällar annars.
Jag sov ju inget natten mellan torsdag och fredag så jag var ju gött 
övertrött igår kväll, men som sagt så var jag ju så rastlös ändå.
Fick för mej att jag skulle våldgästa Sofia ett tag för att glo lite film.
Så jag pallrar mej väll ut till Sandared (av alla jävla skogsställen om finns).
Det blev ju knappt något filmtittande men roligt hade vi. Hon har en
sådan där elchocksgrej som man tejpar fast på huden, först när hon
satt på sej den så tyckte jag att hon var lite allmänt skum. För vem
fan tycker att det är roligt att få el i sej?
Men sen när hon sa att jag
inte vågade ha på mej den (ni vet hur jag är, jag var ju tvungen
att testa då)
så testade jag och jag får väll lov att erkänna att den var
skit kul! Men Sofia är liiiiite klenare än mig ;) så det gjorde inte ont,
vilket jag trodde att det skulle göra. As cool sak, sådan borde man
skaffa sej!
Annars innehöll väll kvällen as många asgarv, för många cigaretter,
snöfight, trumspelande, sång osv. tyvärr så är min röst inte på topp
efter att man har varit vaken i typ 40 timmar och sen så har jag ju sådan
jävla scenskräck. Så jävla konstigt egentligen, jag älskar ju när det är
all eyes on me! Men jag måste ju lära mej att sjunga inför dom,
vafan vi har ju ett band tillsammans! Roxanne var den enda låten
som gick halvbra, men till och med den cepade. Jag blir helt konstig.
Hjärtat går i 110, rösten vibrerar som en jävla råtta som är
instängd i ett hörn av 6st kattfanskap och benen skallrar som en jävla
bäbisbjällra. Det är sååå jääävla illa! Men jag ska lära mej. Det är
alltid press när man sjunger inför folk för första gången, speciellt när
det handlar om en bandplats. Men jag hoppas att allt ska lösa sej, för
jag vill fan verkligen. Det är ju så jävla stört sköna människor! Äsh det
kommer att gå fint, dröjer kanske ett tag innan jag kan prestera mitt
bästa. Men det kommer tillslut. Det verkar i alla fall som att det duger för
en i bandet, så nu är det bara 3st kvar ;D hahaha ^^


 

 

Vi gick fan inte och lag oss fören 7-8 imorses, vet att vi var ute och 
rökte runt 7 och sen så satte vi på en film. Som i förövrigt söööög.
Eftersom den var så dålig så däcka jag tillslut. Skulle egentligen
tagit bussen hem vid 3 på natten, men vid 4 så kom vi på att jag
hade missat den. Fyfan vad mö jag har garvat inatt! Hon är
rolig den tösen. Båda var så jävla övertrötta och när jag var trött
var hon pigg och så tvärtom, det pendlade hela tiden. Jag var sååå
trött tillslut så att jag knappt kunde gå upp för trappan. Då är det fan illa xD

 

Basse kom och hämtade mej vid typ halv 6 (?) på dagen sen och så åkte vi hem till mig för lite fika. Plockade upp Bea på vägen också, som hade drukigt whiskey heeela dagen, HAHA xD. Snälla som dom är så hjälpte dom mej upp med massa skit till vinden samt flyttade på mina hemska bokhyllor så att jag slipper se dom. Nu är dom i sovrummet och passar mycket bättre där, ska bara måla dom vita. NÅGON SOM KAN HJÄLPA MEJ!? (:

Vi var också iväg och slängde lite skit och får för oss att äta på Max, (wow, jag vet) då kom jag att tänka på att Sandra kanske var ute och åkte med Martin så jag skickade iväg ett sms till henne och det visade sej vara mycket riktigt. Så jag och Basse hängde med dom ett tag och Sandra är heeeelt jääävla gaaalen!! Vi sprang bland annat omkring i snön på Almenäs parkeringen i bh och trosor, jag slickade milkshake från hennes lår inför hela donkenparkan osv. G A L E N ! gud vilka underbara bandisar jag har! Älskar skumma och galna människor.

 

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer, detta blev så jävla långt och det finns så himla mycket mer att berätta egentligen.

 

MINA FÖTTER ÄR FÖRESTEN HELT STENFRUSNA FORTFARANDE OCH DET STICKER SOM FAN I DOM!! Detta va ju typ 2 timmar sen som vi sprang omkring i snön.. det gör ooooooont!

 

 


Na na na na na na

Snart börjar jag fan klättra på väggarna asså! Jag är såååååå rastlös.

Vad är det med mig? Sitta inne på en fredag! Inte likt mej asså. Men det finns ju inte så mycket att göra heller. Jag kan inte ens lura med mig min vapendragare Pörsan ut på ett rajj rajj. För den fjanten ska åka till huvudstaden tidigt imorgon bitti och jobba i flera dagar. Att du alltid ska hålla på att lämna mig din mes!

Ingen annan fjant ska göra något idag heller, alla ska bara sitta inne och softa. HALLÅ ELLER! Vad är detta!? Folk har blivit såååå lama.

Om man nu ska softa idag så kan man väll i alla fall gå på bio. Det vill jag göra! Jag vill se Alice! Men neeee, Då ska dom antagligen jobba eller sitta hemma. Torrbollar! Vart i helvete har allt röjj tagit vägen? Det är faktiskt en jävligt bra fråga..

 

Ne nu ska jag terra någon tills dom tycker att jag är så jobbig så att jag får min vilja igenom!

Puss ;*

 

 
I can be your melody
Or girl I could write you a symphony
The one that could fill your fantasies
So come baby girl let's sing with me

 

Now she got me singin
Ay, na na na na na na na
Na na na na na na


Got me singin' like Na na na na

Jag borde gå och lägga mej snart asså..

Vart fan har natten tagit vägen? Reagerade på att Carro skickade ett sms vid 7 och undrade om jag var vaken. ”Whaaaat? Har något hänt eller varför är hon vaken nu?” tänkte jag, men då insåg jag att klockan inte var 3-4 utan fan 20 över 7. Tiden går fort när man har roligt.

Eller roligt och roligt, jag har väll mest legat här och irriterat mej på bokhyllorna samt roat mej själv med gamla skolkataloger. Kolla så smååå vi är;

(Jag vet, rötna kort men jag darrar så mycket på handen nu när jag inte sovit )

 

 

Det ”roliga” avslutningskortet i 9an. Tycker mest att vi ser ut som vanligt + en boa och hatt. Fast en sådan hatt har jag alltid velat ha ioförsej. Jag och Johanna var i alla fall hoes och Martina våran pimp. Vad originellt va? (;

 

Tror att detta var 1an på gymnasiet.

 

 

En av dom dåligare hårfixen. Men jag saknar det ändå. Jag ska låta mitt hår ta igen sej nu ett litet tag till, sen mina vänner.. då jävlar är det dags igen! Jag är såååååå sugen på mörkt hår och lugg, i med lite löshår och så massor olika slingor!

 

Någon gång ska jag ha lika fräscht hår som Dilana

Tänkt att vara så gammal men ändå så snygg? Lätt att jag ska se ut så när jag är 50!

 

 


störningsmoment

Jag har köpt mej såååå fula bokhyllor!

Kan knappt kolla på dom för fan.. såhär fula va dom fan inte i affären asså. När jag skrev fula i förra inlägget så menade jag bara att dom inte var sådär ”wow”. Gud jag måste verkligen göra något åt dom. Jag måste ta mej tid att måla eller något.

Någon sötnos som vill hjälpa till så att det inte blir så tråkigt? ;D

 

Annars har dagen varit helt ok även fast jag har varit lite irriterad hela tiden. Det är så roligt att umgås med Räkan igen. Det känns som gamla goda tider då vi hängde 24/7. garvade åt gamla saker. Jag måste föresten sluta upp med att göra pakter (i brist på bättre ord, har det på tungan med det vill fan inte komma ut) med folk. Jag kommer ju fan ändå inte ihåg dom. Tack för hjälpen idag föresten : ) du är en snäll liten räka ;D hahaha

Räkan följde med upp till mötet på gården idag också men han drog till Sjöbo efter ett tag, jag som ville undvika mina läxor följde inte med utan stannade och spelade lite biljard istället. Sofia pallrade sej upp till gården en stund också, så vi spelade lite biljard och skit. Men hon och Liban fuskade! Åjaaaa minsann!

 

Jag kom hem vid 10 idag och jag har fan suttit och stört mej på bokhyllorna sen dess, sååå jävla illa asså!

 

Borde ta en titt på Musiketnologin nu..

 


irritation

Wow jag har inte kört en /ignore på detta ännu ;D

 

Idag är jag riktigt irriterad. Jag vill inte göra något utan bara softa, glo film osv.

Men som vanligt är det saker man måste göra. Jag orkar inteeeee. Ne nu gnäller jag bara, vi vet att jag älskar när det händer 110 saker samtidigt. Men ibland blir det för mycket.

 

Jag borde egentligen städa klart istället för att sitta här. Men jag orkar inte. Borde antagligen äta också, men orkar inte laga något.

Snart kommer i alla fall Rickard hit och då ska vi åka och hämta mina bokhyllor som jag köpt. Äntligen säger jag va! Får äntligen upp helveteskapsböckerna! Ska bli riktigt gött. Fast hyllorna är jävligt fula, haha ^^ men dom va rymliga. Jag får fräsha upp dom så fort jag orkar. Kan ta hundra år för jag har inte ens målat om mitt bord ännu som jag skulle ha gjort för 2 månader sen ^^,

 

Ne nu ska jag försöka städa klart, räkan slutar ju sin utbildning snart.

 


Rather waste some time with you

Osh kolla här, 2 inlägg inom loppet av en och en halv timme. Jag är verkligen förvirrad.

Tänk om jag misstolkar allt? Fast jag brukar läsa folk bra.

Ne jag vet inte riktigt vad jag ska skriva utan att försäga mej, känns redan som att jag har skrivit för mycket.

Frågan är vad som hände med starka, självsäkra Vivsan? jag gillar inte att känna så här.

 

 


invecklat

Nu va det sådär 100år sen igen.. (iallafall 22dagar sen) men jag har faktiskt varit as sugen på att blogga, men det känns inte som att jag kan skriva vad fan jag vill längre och det suger verkligen.

Så nu får vi väll börja vränga och försköna saker och ting.

 

Livet leker verkligen samtidigt som allt är fuckt up. Jobb och allt runt omkring flyter på som fina fisken asså. Det känns mer som att det är inom mig. Jag är osäker, en känsla som jag faktiskt inte riktigt vet hur jag ska tackla. Vet inte hur jag ska förklara det utan att säga vad det är. Fattar ni hur krångligt detta blir?

Men tänk er att ni i hela erat liv har varit säkra på en viss sak. Vem ni är och hur allt ligger till. Men sen helt plötsligt blir ni osäkra. Det här kommit något i vägen som får er att tvivla. Hur fan tacklar man det problemet? Hur fan får man reda på ”sanningen” bakom allt? Testar? Tänk om det fuckar up allt ännu mer. Det vill jag verkligen inte. Ni vet jag är inte den som tvivlar, absolut inte på mej själv. Jag brukar ju anse att jag är nummer 1! Och jag är absolut inte rädd för att testa. Men detta är så fucking invecklat, det kan förstöra så himla mycket.

Det känns som att jag dras åt så många olika håll redan, en tråd hit och en dit. Behöver jag verkligen en till sak? Saken är ju den att jag egentligen tror att jag vet hur allt ligger till..


Vad du är kommer alltid vara viktigare än vad du gör..

Ska vi sönder analysera det? Ne orkar fan inte.

 


RSS 2.0