Myspys på kinden

Igår när jag vaknade så kände jag hur jävla ont jag hade i min dermal. Det hade varit irriterat i flera dagar men nu va det fan nog tänkte jag och skulle byta till min 2 platta, det brukar hjälpa ibland för att pärlorna står ut lite och fastnar ibland. Saken var ju den att när jag skulle skruva bort smycket så bara bubbla det upp var runt hela skiten (man är ju tvungen att trycka till lite mot huden när man skruvar ur den) mysigt va? Det var svullet och rött typ 1.5 cm runt om. Fatta hur ont det gjorde när trycket från smycket lossnade. Så nu går jag utan pärla eller något. Måste lufta den och tvätta. Ser ju inte direkt as snyggt ut med 2 svarta håll rakt på kindbenet. Anledningen till att jag säger svarta är att skruvarna ser svarta ut. Känns lite så där jätte mysigt och fräscht ut..

I hate myself for lovin' you

Hey folks. Sen sist har jag bölat, skrikit och svärt. Har inte lust att skriva om sån saker här så har helt enkelt låtit bli att skriva alls. Stackars sofia måste jag ju säga, det är alltid hon som kommer i kläm när jag är i såna här perioder. Annars har det inte hänt så mycket mer än att sofia fått sitt körkort :) min duktiga pärla Asså! Så nu slipper jag stå och vänta på bussen efter jobbet, Gött som fan. Just nu sitter jag i bilen hem från Ullared, tänkte köpa lite julklappar där och kalaset gick på 1600. Kom jag hem med några paket? Ja faktiskt, typ till sigge och lady. Haha men Gött va de. Det är typ så jag kurerar mig bäst, gitarr sen shopping. Nu saknas det bara lite mat i min mage. Har bara käkat några ynka lökringar idag som jag delade med fia. Så pizza står det på schemat. Puss

Jack the snowripper

Hey

Det var en lugn lördag igår. Jag och Sofia kollade på Harry Potter på tv och käkade god mat gjord av mästerkocken herself. sen kom miss Martina hit med massor godis och cola. det blev att kolla på armageddon då. hemsk film, satt och tjöt som en jävla barnunge. jag hatar att Harry stannar kvar. varför kan inte rockhound det jävla fuckfacet stanna? morr. ibland blir jag löjlig as hell.

medan vi väntade på Martina så var vi lite kreativa. vi skapade Mr. Jack the snowripper. Han är snygg och frän.

(skulle ladda upp bild men det cpar)

tyvärr har han gått bort. imorse när jag var ute med Lady så fick jag se att han har blivit utsatt för grovt övervåld inatt. rest in peace my friend. snyft.


Idag har det inte hänt ett skit. ska alldeles strax dra till repan och ha lite skojsigt.


old one

hey folks
how ya doing?

här är det fina fisken. trött som fan bara, sov för länge idag. halv 12 är inte särskilt okej om man är van att gå upp vid 8.
jag har faktiskt en dålig bortförklaring för dom senaste dagarnas dåliga uppdateringar. Sofia har okuperat min dator. hon spenderar all sin lediga tid här. kan bero på att det bara är körkortteori som gäller för henne just nu. hon är duktig min pärla :)

igårkväll jobbade jag till halv 12 på kristineberg. det va faktiskt roligt. fick mig att känna mig typ.. som gamla Vivsan på något sätt, hon som inte var så stressad hela tiden utan bara garvade åt allt. det är ju mitt gamla hood. så man faller ju in i en speciel jargong. härligt var det i alla fall. hoppas att dom är så snälla och ger mig mer jobb där uppe, jag mår på ett annat sätt där.

längtar faktiskt tillbaka dit, måste ta och flytta närmare snart. har ju allt där typ. mamma, vänner osv.


kattfans djävulskap

” blir jävligt trött på att katten ska gömma mina saker för mig hela tiden och sen ta fram dom och lägga dom på det mest uppenbara ställe som finns så att man känner sig dum..”

 

Det var min status på facebook för sisådär 20 minuter sen, precis när jag skrivit det så går jag ut och letar efter alla mina borttappade saker och finner sak nr 1! Gitarrstämmaren som varit borta i flera dagar. och vet ni vart jag hittade den? Sigge låg på den! bevis nr 1 på att han snor mina saker och gömmer dom. Han brukar smyga omkring med en ondskefull blick och små fnissar för sig själv. han tycker minsann att detta är roligt, det gör inte jag.

Jag har 4par nycklar till lägenheten. Sofia har ett par och jag ett, en är extra hemma och en ska min mamma ha egentligen. Men sigge har gömt mina, dom extra och mammas. Så vart fan är dom sigge?

Han tror säkert att jag inte går hemifrån om han gömmer dom..

 

 

Kolla de lyser ju djävulskap om honom..

VART FAN ÄR MINA NYCKLAR SIGGE!?

 


mysmat

Det slog mig precis att jag glömde skriva igår.. mhm.. skumt

Men det är lugnt, ni missade inget intressant ändå. Städa, tvätta,  promenixa med hundarna och Frida, handla mat osv.

kvällen var dock mysig, tv:n på och så det här:

 

Crosini, sourcream/onion dipp och salladskrydderi dipp

 

Idag blir det inte heller så mycket gjort. Ska strax möta Sarah för en hundpromenix och sen ska ja sola med majs. Resten av dagen går till plugg.

Nu ska ja upp och slänga i mig frukt och protein innan Sarah kommer

 


Alone

Jag tror att jag har blivit en kärring.. Jag gillar verkligen att göra saker själv. Typ som man ser ensamma gamla tanter gå omkring på stan eller fika eller något sånt. Jag har precis solat så här innan jobbet och det slog mig hur jävla skönt det är att sola själv, sen slog det mig hur jävla skönt jag tycker att det är att gå omkring i stan själv, prova kläder, kolla, shoppa, till och med fika eller äta själv. Det enda som är tråkigt är att röka själv. Det är alldeles för socialt för mig. Whats happening lixom? Ne tant eller inte jag älskar att vara alldeles för mig själv och inte bry mig om någon annan. Nu sitter tanten på bussen upp till hestra för att spela in lite. Ska lyssna på låten som jag lag förra veckan, Heavens on fire. Tror att jag behöver lägga om de sista, vi får se ^^ Puss på er

3saker to dooo

Idag ska jag bara plugga och jobba och upp till studion, så istället för att skriva något meningslöst när det enda som jag faktiskt tänker på är plugg så handlar detta inlägget om lite kärlek istället.

 

And when you smile,

The whole world stops and stare for awhile.

 

 

If perfect is what you’re searching for,

Then just stay the same.

 

 


Rycka saker från tanter

Det har vart en bra helg. Hittade massa fint på ikea. Men inte dom 2 sakerna som jag åkte dit för. Dom var självklart slut, men det fanns massor som skyltex i affären, frågade om jag fick ta dom men ne. Det var ju så jävla svårt. Så jag gick omkring och blev irriterad istället. Sofia blev nog nöjd för jag köpte vad hon ville ha istället då. En fyrkantig hylla med 4 fack i. På fyndhörnan hittade jag en röd ryamatta som jag velat ha länge men inte tagit mig själv i kragen och köpt. Men en tant stod och kollade/höll i den. Då tänkte jag att "Nehe inte ens den får Jag..." så märker jag att min mamma går fram och drar tag i den och säger "vill du ha den här eller vivi!?" så hon tog den från tanten som såg as tjurig ut men jag blev nöjd i alla fall ^^ duktig mamma man har. På kvällen så var den linas födelsedagsfest, roligt folk och god dricka men det blev hemgång tidigt, det var så tråkigt på krogen så att jag till och med satt på facebook i mobilen. Då är det fan illa. Igår rev vi hela lägenheten typ, kändes det som i alla fall. Slog sönder bokhyllor, röjde massa skräp och klippte Pörsy. I vanlig ordning så repade vi också. Gick as bra, vi börjar fan låta grymt. Minus är väll det enda att vi bara har en ordinarie gitarrist så jag får spela gitarr också men jag får inte tag i våran förra "gitarrist" som har min gitarr. Jag kan ju fan inte sitta och spela akustiskt i repan. Morr, jag vill ha min gitarr! Men nu är jag framme i stan, hörs sen babes

kryckans födelsedag

Jag orkar inte med så här tidiga mornar.. fy fan va hemska dom är, ska strax ta och pallra mig till mamma och äta frukost och sen dra till Kållered/Ikea. Hennes idéer jämt att åka så jävla tidigt.. men en sak vill jag faktiskt säga:

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DITT UNDERBARA KRYCKMONGO!!!

 

 

Later


mysigt kattfanskap

Hey babes

 

Plugg dag hela dagen, har hjälp Sofia med körkortsteorin och pluggat min eget skit. Hon är duktig hon min flickis, hon tror bara att hon inte kan men än så länge har hon bara varit osäker på 2 saker på 3 kapitel. Hon kan visst, uppkörningen börjar närma sig och hon är nog bara nervös. Mitt plugg går bra, fattar inte riktigt men får sakerna gjorda i alla fall. En störande sak är att mitt finale notpad har gått ut, så jävla irriterande då jag känner att jag inte har en krona att avvara på det. Men vad ska man göra? Uppgifterna måste ju in.. så det är bara att betala och se glad ut, ungefär som vanligt.

 

Nu ska vi fortsätta plugga lite körkortsteori och spela lite gitarr. Eftersom vi bara har 1gitarrist nu för tiden så får jag spela också. Jag sjöng ju bara förut men får göra både och nu. Ska nog ändå bli kul, måste ta och fixa mig ett mickstativ bara så går nog det bra. Men jag måste i alla fall lära mig 2låtar tills på Söndag. Inga problem där va ^^

 

Ikväll blir det spiderman 2 på tv och mys, så det är bara att sätta igång med plugget tills det börjar. Kolla på cp katten så länge :D

 

 

 

 

Sofia låg i soffan och jag över henne, då vill ju sigge också vara med, så han kommer och lägger sig på min rygg och vägrar flytta på sig. Jävla underbara mysiga kattfanskap

 

 

Vi kollar tv ^^

 


cptider i repan

Hey

 

Vilken jävla slapp dag jag har haft idag. Inte gjort ett skit eller tänkt ett skit. Så det har inte känts så meningsfullt att skriva. Tänker istället underhålla er med en video från vårn roliga rep-stund i går. Vi borde ha någon som filmar oss jämt och ständigt när vi är där. För vi gör så mycket kul saker hela tiden, ”vad som händer i repan stannar i repan” förutom det här, enjoy

 

 


my beloved

Än idag har jag inte gjort ett skit som är vättigt och då fick jag upp 10 i 8a. det är typ 3timmar. Får lite dåligt samvete när jag inser att jag har slösat så mycket tid. Kunde i alla fall gjort 1 examinationsuppgift. Men men, nu har jag fått i mig varm choklad och ostmackor så det blir att plocka upp min beloved och göra lite gitarrinspelningar i väntar på posten, där jag hoppas att mina töjningar osv. ligger! (:

 

e

 


bussfanskap

Plugg plugg plugg,.. ovanligt va?

Förstår inte varför jag har så mycket att göra jämt?

 

Igår jobbade jag, var även uppe i studion och spelade in Heavens on fire, och jag måste säga att jag saknar min gamla röst. Jag saknar min hela, o-trasiga röst. Jag vill inte ha den här sjuka rösten längre, det räcker nu lixom. Hoppas dom gör något bra den 6e!

 

Förövrigt så hatar jag västtrafik, ställde in bussarna och skit igår. Jag menar va fan hitta en lösning istället! I den här delen av världen kommer det snö i några månader.. blir så trött. Dom borde vara förberedda på detta.

 

Ne nu är jag så hungrig så jag dör, måste gå och handla bröd och mjölk nu.

Så länge får ni se på någon som älskar snö

 

 

 


ush

Ibland älskar jag facebook, eftersom alla skriver om snön så slipper jag gå upp och se att det

är massa äckelsnö ute. Jag kan ligga kvar i sängen och tjura lite, fast inte för länge. Hunden går ju inte ut med sig själv.

 

Jag undrar hur mycket snö det är.. för jag hör snöplogen, tror jag i alla fall att det är. Nu ska jag vända mig om och tjura.

 

 

5timmar och 58 min sen förra inlägget och då har jag vart vaken typ 30 min och somnade efter minst 30 inatt.. jag måste lägga av.

Angie

Underbart med nattmusik..



jag måste lära mig att sova på nätterna, det är inte normalt att vara uppe till 2-3 och sen gå upp tidigt att plugga..

jeans i mängder

Jag är så jävla trött! Inget ovanligt det inte..

 

Jobbat hela dagen och fick något jävla ryck på jobbet så jag har typ städat och sorterat. Fick cpryck på att det var så stökigt i skapet och i vårat inloggningsrum och ja överallt. Sen fick jag ryck på alla våra gitarrer som alla drar av strängar på jämt och jag vet inte vad. Morr. Ingen bra dag för mig inte.. men det va en bra pluggdag, jag fick jävligt mycket gjort. Ligger 2 dagar före i schemat som jag satt upp för mig själv, känner mig rätt så duktig.

 

Innan jobbet så drog jag en snabb vända i staden, letar fortfarande som en dåre efter ett par nya jeans. Har nog letat i si sådär 1 år minst. Jag hittar aldrig byxor som jag tycker sitter bra och när jag efter många om och men hittar ett par så kostar dom därefter. Är faktiskt rätt så avundsjuk på folk som kan ha byxor från typ hm för 400 spän. Jag vill också kunna ha det! Känns så surt varje gång jag måste köpa ett par byxor för runt 1500 riksdaler och sen ska jag ju alltid dra upp dom så att det blir hål på knän osv. snyggt som fan men jag vill kunna ha hm byxor så att jag kan ha jäääääätte många som är olika uppsletna.

 

Just nu är jag på jakt efter ett par svarta jeans. Mina favvo är sönder som fan på fel ställen… morr

 


fest i tunnlarna!

Hey

Funderar på om man har festat hårt om ens töjning är sönder?

Har en sån här underbar sak i örat, men stjärnan är borta nu

 

 

 

Det får en att fundera på vad fan men håller på med på nätterna egentligen.. Jag gillade den, men det är väll bara att beställa nya tunnlar då. Det blir tribe imorgon, vill ändå beställa stjärnor till mina dermals. Najs, men nu ska ja krypa upp hos fina fia, puss.

 


Trolltider

Jag är inte så där hutlöst bakis idag, Gött som fan. Vi var på maskerad igår, tycker att alla var dåligt utklädda. Fan är det maskerad så är det maskerad, då är det fan ingen vanlig fest. Men skit samma, jag hakar upp mig.

Annars igår så var vi först hemma hos mamma och åt mat, mysigt :) rev också sönder hennes gardiner så att vi kunde ha något som svans (vi var troll) och sen drog vi till kyrkogården. Det är jobbigt. Blir bara jobbigare och jobbigare ju äldre man blir, konstigt. Mamma så något om att jag är känsligare nu. Förut var jag fan iskall så sätt. Man får tänka så att dom mår bra nu, vem fan vill leva och vara sjuk i våran helvetes värld?

Nu ska jag återgå till att vara små bakis och pallra mig ut med hunden

the mig happening

Hey hoes

 

Veckan har varit insane, jobbat och sovit det är vad jag gjort. och skällt ut busschaufförer som tutar på min hund när hon var rakt framför bussen. Vansinnig har jag varit mellan varven också. Känns som att resten av månaden kommer vara lika insane. För jag har inte hunnit plugga ett skit den här veckan. Kommer troligtvis inte göra det resten av veckan heller.

 

Idag är det ”the big happening” på jobbet. Fredags finalen lixom. Vi har ju firat 10 år hela denna veckan och idag kommer det nog massa folk. Min kör ska uppträda och då har ju jag på något konstigt sätt glidigt med.. jag har sån jävla scenskräck.. vaknade efter 2 timmars sömn inatt och hade haft en jävla mardröm. Men jag måste lära mig, fan nu när bandet är seriöst och hela skiten.. när jag vaknade imorse så kändes det som om hela halsen hade snört ihop sig, men jag vet att det är inbillning. Men det är jobbigt det här, får inte i mig mat eller något. Vad hände med Vivi som älskade all jävla uppmärksamhet?

 

Morr, ne nu är det dags för att duscha och skit innan jag och min beloved luras upp på scen.

 

 

3år sen? 2? Något sånt..

 


Saker som virvlar omkring i min hjärna

Vet ni vad jag kom på? I ett förhållande är som gymnasiet eller typ högskolan. Dom är helt jävla frivilliga men man kommer ingen vart om man inte går dom. Man kan stå och stampa på samma jävla ställe eller göra uppoffringar. För man tvinga inte varandra att göra grejer utan man väljer helt själv om man vill göra saker, för om jag exempel märker att allt funkar bättre om jag gör på ett visst sätt så fortsätter ju jag så, eller hur? Lite kvällsliga tankar så här på bussen hem. Puss på er, jag är vråltrött och vill sova.

Leos lekland

Sitter just nu på leos lekland, är här med jobbet. Det är typ jag och alla trötta föräldrar som sitter i sofforna och glor. Jag har faktiskt haft rätt roligt här, den första halv timmen i alla fall, sen tröttnade Jag. Dom största tjejerna tröttnade strax efter en timme och nu väntar vi på att alla mindre ska tröttna. Vi har vart här i 3 timmar och jag kommer på nu att jag har internet i mobilen, bra jobbat lixom. En timme kvar bara, Woho. Sen ska vi till gården och laga tacos, ska bli så jävla Gött för jag är så jävla hungrig. Det är övernattning på gården idag också, så det betyder att jag slutar kl 21.30 imorgon kväll. Började halv 3 idag. Känns fint, absolut när jag vet att tjejerna inte kommer låta mig sova så mycket i natt. Men va fan, jag älskar mitt jobb så jag ska inte klaga.

RSS 2.0