Apfylla

Jag hatar att nyktra till, jag vill helst somna och vakna nykter, i värsta fall med en baksmälla men inte nyktra till. Aldrig nyktra till. Ush…

Jag vaknade kl 5 i morses och har inte somnat om ännu, illa. Jag vart apfull när jag vaknade och nu mår jag bara piss.

 

Jag var hemma rätt tidigt igår faktiskt.

Det va fest hos Majs och sådär vid 11 så var jag vrålhungrig och vrålfull, hade bara käkat 2 mackor på hela dagen och börjat dricka way to early, (si sådär kvart i 4a, om man nu har koll)

Men eftersom ingen ville käka innan krogen utan bara efter så tänkte jag  att eftersom jag och majs bor så nära varandra så kan jag ju gå hem och äta, big misstake. När jag käkat och så så skulle jag vandra ner till Majs igen, saken var ju den att jag kom utanför porten sen va det bara att vända, gick och lag mej rakt i sängen och Fia fick klä av mig. Höhö, skor och allt.

 

Men det va roligt annars, nu ser ja att det är dags att springa till bussen, vi ska repa. Bilder kommer sen. Puss

 

btw, lösögonfransarna åkte av.


det är ingen hård kväll

Nu är vi på G! kameran åker med och fias skriver fixar det sista.

 

 

Skål my fränds!

 

Citat: Det har inte varit en rolig och hård kväll om inte lösögonfransarna åker av! Cheeeeeers!


Hey hoe Lets go

Hey rockers

 

Jag blev typ klar med kläderna på typ 5 timmar igår, asballt. Har bara Linas tröja kvar, men eftersom hon är lite mer välutvecklad, äsh va fan hon har stora pattar, större än Sofia så jag måste vänta på att hon kommer hit så att inte måtten blir fel. Annars hade jag vart klar i går kväll. Min cape blev asball, ser lite ut som de som dom har i New Moon. Grymt asså. Till min cape ska jag ha dom här skönheterna

 

 

Så jävla snygga, älskar älskar älskar my shoes. Synd bara att jag har pajat min anklar från 2 fyllevurpor, då jag hade kryckor ni vet. Så jag är inte 100 på att jag kan gå i skorna utan att paja dom mer. Gör så ont ibland så att jag knappt kan då. Innan vurporna så var det skönt att spatsera omkring i horklackar, men det funkar ju inte längre.. det är synd.. snyft.

 

In i duschen nu för snart kommer Lina och snart är det dags för första alkoholintaget att sätta igång. Alkoholtarmen skriker..

 


sy galning!

Hey

Det är fan fullt upp i syhörnan nu, har misstankar om att jag får sitta hela natten, började sy för 2 timmar sen å då har ja hunnit äta och skit med, har snart sytt klart 2par byxor. Ska sy 2sömmar på det sista paret sen är dom klara, ska sy 2 tshirtar så är fias och linas kläder klara.

Ska sätta igång me min sen.

 

 

 

Maja va provdocka, höhö

 

Nu ska ja sy klart :


suprise

ibland undrar jag hurfan jag får ihop mitt liv.. stress, stress, stess.
som Fia så fint sa igår kväll;

"och så lät du jätte glad 'jag har gjort 4 inlämningar, jag har bara 5 kvar' "


men jag var ju glad, jag hade klarat av 4st assvåra inlämningar på en halvdag och fått godkänt på dom.


BTW SOFIA! kolla vad som hänger i hallen när du kommer hem! nyfiken?





nu måste jag kila, har en dejt med min mamma som ska skjutsa mig till tygaffären, puss

Förslag godtages gärna

Vad skulle jag göra utan internet på min mobil? Det har varit helt kört för mig den här veckan. Ärligt talat. Men det har väll vart skönt ändå. På något sätt. Tog lite ledigt från det stressiga idag och gick på bion med mamma, den där facebook filmen, den sög verkligen. Tycker jag i alla fall, mamma tyckte att den var helt ok. Just nu sitter jag i bilen på väg till sofia. Vi ska sova där i natt. Hennes mamma ville ha hem henne och jag orkade inte vara hemma själv. Sitter här och funderar på helgens utstyrsel. Vad ska jag vara? Ska köpa tyg imorgon och sy sofias och linas kläder, men vad fan ska jag vara? Tänkte mig en het vampyrbrud. Men sen kom jag på att jag hade rakat mitt huvud, så det blir inte snyggt. Ska kolla peruk imorgon. Varför är jag jämt så sen? Förslag någon?

Jag är frän

Jag är så jävla frän, kolla vad jag gjorde innan jobbet idag :) fan jag är hetare än vanligt!

Mr lonely

Hey rockers! Vad har ni för er en dag som denna? Själv har jag en dag för mig själv på stan, shopping och skit ni vet. Just nu sitter jag på borås kebab och äter en veg. rulle, jävligt Gött ska ni veta. Förut tyckte jag att det var sorligt när man såg folk äta själva, det tycker nog alla som glor på mig också men fy fan va Gött det är. När jag kom hit hörde jag låten "all by myself" ekandes i mitt huvud, men då började jag garva och tyckte att det bara var skönt. Nu ska jag äta min kallnade rulle. Puss

Dermal anchor

Jag börjar jobba halv fyra, halv jävla fyra! Va fan i helvetet gör jag uppe nu undrar ni säkert. Ja du, det undrar fan jag också. Ne men jag vaknade av Fias jävla klocka sådär strax i 6 och upptäckte att jag har tappat min dermal under natten, hittar inte min lilla påse med mina andra plattor/stenar heller. Känns jävligt fint. Suck.. skitsamma skulle ändå till Cia idag och byta min nyaste men jag blir så nojig. Jag frågade henne sist om hur länge jag kan vara utan, rätt länge visade det sig.

Så det är bara jag som är en stor jävla fjant. Men jag gillar dom.

 

 

Så där ser det ut innanför en dermal, ett svart jävla hål med gängor.


värmlands skogar

Nu är vi hemma från Värmlands skogar, eller egentligen så kom vi hem runt 2 men det har ändå vart fullt upp. Det blev inget rep idag för det kom massa skit i vägen. Men vi träffar den nya gitarristen på onsdag istället. Då jävlar ska här repas!

 

Vad kan man väga om Värmlands resan? Jo att min familj är störd, kort och gott.

Men ärligt talat, nu lägger jag ner det här. Jag är svintrött.

 


en väldigt arg flickvän och roadtrip... igen

Morr, det är tidigt. För tidigt.

Har inte alls sovit gott inatt, har bara fått arga blickar av Sofia.

För det första så vaknade jag och frös för att jag inte hade något täcke, skulle då krypa under det igen men Sofia höll fast det som fan. Kunde inte rubba det alls, fast jag försökte på massa sätt. Tillslut släpper Sofia täcket men ger mig en låååång arg blick och vänder sig om.

För det andra så höll jag en arm om Sofia, då vänder hon sig om och skallar mig skit hårt, sen kollar hon upp och ger mig en arg, nej en vansinnig blick och vänder tillbaka sig.

Vafan har jag gjort egentligen?

 

Ne jag måste upp nu, om jag ska hinna duscha och äta innan vi drar till Örebro/Värmland. Det blir en lite roadtrip idag igen.

 

Antar att jag mobil bloggar tills jag kommer hem igen, Puss

Ps, någon som vet hur man laddar upp bilder när man mobil bloggar?


cp stört rep

Jag tror seriöst att jag skulle kunna köpa vad som helst med Jay. Kan den grabben göra något fel alls? Tror fan inte. Elin står jag inte ut med, vad fan höll juryn på med?

 

Aja, annars idag har jag inte gjort så mycket. Vi har repat. Det blev cp stört. Sofia slog trumpinnarna i huvudet och missade trummorna. Lina.. ja va fan höll Lina på med? Inte en jävla aning alltså. Matilda va inte ens där. Och jag? ne det vet jag inte heller alltså.

 

 

 

Är riktigt pep på repet på söndag. Vi kanske troligtvis får en till gitarrist då. Det är i alla fall en tjej som ska komma förbi och kolla. Najs.

 

Nu blir det mer flöt och så idol igen. Puss


hatiskt väder

Har filosoferat lite såhär på morgonkvisten och tagit beslutet att detta är fan inte okej, inte någon jävla stans



snö snö snööö

Jag tror inte att det här är riktigt okej faktiskt, den är slutet av oktober och det bara öser ner snö. Kram snö på det hela, Inte riktigt okej va? Fyfan asså, höll på att frysa ihjäl nyss när jag var ute. Vad fan har hänt? Snö ska man ha i slutet av November, så där lagom till första advent.

Ååå vad jag ser i fram i mot julen. Min första jul i den här lägenheten. Det kommer bli så jävla mysigt.

 

Bara för det så ska jag göra mig en stor mugg varm choklad, sätta på en film och slänga på mig en filt. Myspys för sig själv kort sagt (:

 


det är svårt det här med rock

God morning sunshines

 

Jag sov ända till klockan 10 idag, kändes härligt. Men mår lite dåligt nu när jag inser att klockan redan är 12, brukar ha gjort massor vid den här tiden. Men det är väll bara att sätta igång snart och göra det snabbt.

Sofia ska hem till sin mamma idag och sova där så jag tänker bara njuta av tystnaden (om man bortser från oljudet som odjuren för) idag. Ska försöka bli klar med allt som jag har kvar den här månaden i plugget så att jag kan njuta av en vecka off. Kommer bli najs som fan.

 

Hörde förresten 2 söta killar i 7 års åldern diskuterade rock här om dagen

 

Kille 1: i rock skriker dom bara massor, man hör inte vad dom säger. Förutom i balladrock, det är den lugnaste formen rock.

Kille 2: aa och i Halloween rock så skriker dom också mycket.. det är som typ..

 

Jag fick aldrig klart för mig vad halloween rock är egentligen för jag var tvungen att gå av bussen. Det var synd för det hade jag velat höra, dom var så söta.

 


wrong

Hey

 

Fullt upp igen, as usual?

Fast idag har jag inte jobbat ett skit, pluggat lite men inget annat. Har vart på vårdcentralen (som är en blodsugande sak och som jag hatar) och handlat mat. det är fan typ det enda, men timmarna har flugit bort.

 

När vi va och handla idag så fick vi syn på denna jävla potatisen, vad ser det ut som?

 

 

Det är tydligen mer än jag som har råkat ut för sådana obscena matsaker den senaste tiden, va fan har hänt med maten lixom?

 

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sen åka ner till stan. Vi bestämde oss för att ta några öl på stan idag. Såhär en onsdagkväll.

 

xoxo


Morr

Jag är trött och grinig. Började jobba klockan 8a i morse och slutade vid 12 för att hinna åka hem och äta innan jag börjar jobba igen. Sitter på bussen till jobbet just nu och har så lite för mig så tänkte skriva lite. Egentligen har jag ingen lust att jobba till halv 10 ikväll. Men vad ska man göra? Det finns lixom inget val. På det hela så börjar jag bli sjuk känns det som. Eller så är jag bara as trött. Vet inte hur jag ska orka. Behöver en riktig sockerkick egentligen. Tur att vi har något roligt att göra på jobbet i alla fall, vi ska till en studio och spela in lite låtar. Awesome. Jag är alltid osäker på hur man stavar det jävla ordet. Men skit samma. Jag tjötar bara nu och är ändå snart framme. Puss på er

Super tidig morgon

Morr vilken tidig morgon efter en försen natt. Vi skulle gå upp klockan 6 men vaknade 20 över 7 med panik i halsen. Som tur så är vi super snabba som fan, eller jag i alla fall. Sofia är en riktig segis. Nu är vi i alla fall på väg till göteborg. Sofia ska ha sin halka. Så jag blev med dragen för att vara sällskap till sarah. Men nu känner jag att det blev en het konversation här. Tjing på er

minus en bandis

jag är seg, lite bakis och väldigt trött.
har ätit, myst och repat idag. eftersom jag är alldeles för lat för att skriva något så får ni kolla på lina (och lite Sofia) istället, bara för att hon (dom) är så underbar(a) <3

 

flera timmar i repan gav resultat. Så jävla gött, mitt i allt flum så hände det grejer. Nu är vi på gång, och vi är fan kickass. Fast vi blev av med en gitarrist idag så löste det sig. Har funderingar på om jag ska spela gitarr tills vidare. Inga mer oseriösa fuckfacen i alla fall, känns verkligen som att det var bäst så här. Och va fan nu är vi ett tjejband! Inte ett band med 4tjejer och 1 kille. Så jääävla najs! Men va fan, skulle ju inte skriva så mycket, här kommer videorna;

 


nu blir det mat och en film, om frugan min har lagat klart.

 


en kortis

Är inte sådär super duper bakfull idag, härligt.

Men jag fick ett jävla choklad och cola behov nyss så Fina Fia har gått till affären. Underbar flickvän man har. Jag hade ju gått själv, men jag ville verkligen verkligen inte. Vill bara ligga kvar här i sängen med en film.

 

Nu kom hon! Tjing på er nu ska jag äta choklad! Mums

 


mäster flickvännen

Jag är en grymt bra flickis, det vet jag ju alltid i o för sej, men i dag känner jag mig sådär lite extra bra. Jag har överrasknings mat i ugnen och överrasknings dricka i kylen, kan det bli bättre? Oja det kanske det, det finns massor av överrasknings gottigt i godislådan : ) mums! Känner mig rätt kickass, på dagens meny står det hemmagjorda klyftpotatisar, marinerat kött, en slags creme fraiche/ grädd sås  och sallad. Oja idag får vi vara flötiga.

Sötan har gnällt så länge över att hon aldrig får något riktigt kött, jag är ju vegetarian så det blir ju inte mycket sånt. Så idag tänkte jag, nu jävla står det en riktig köttbit på menyn.

 

Sofia är rätt söt när hon gnäller, för det första ser hon ut som ett barn. Så jävla gullig. Och för det andra så är hon väldigt noga med att påpeka att min mat är jätte jätte god men att hon saknar kött lite. Haha (:

 

Ne nu borde jag göra klart det där ute, puss på er och så hörs vi kanske later

 


rock n roll

Hur härligt är det inte att vandra omkring i lägenheten alldeles för sig själv? om man räknar bort dom 2 terrande hårbollarna. Det har vart så skönt att få en dag ”off”, får se till att ta mig det oftare. Snart är slappdelen av dagen borta och det bär av till jobbet. Men det gör inget, för jag är på så satans bra humör.

 

Nu när jag bara softat och surfat så slog det mig att rockbrudarna tar större och större plats i blogg världen, det är kickass. Ärligt talat så är jag så jävla trött på modefjollor och dylikt. Härligt att se människor som lyssnar på riktig musik, som typ jessi fox, Fini och så jävla mycket vidare. Nu är det våran tur, raise your hand to rock! YEAH!

 

 

 


Dr Martens

Helluuuu

 

Idag skiter jag i alla måsten (förutom jobbet). Jag skiter i plugget och allt annat.

Har bara legat här i min säng förutom att jag sprungit lite i tvättstugan. Men nu hänger allt på tork så det får hänga där tills Sofia tar det vid 5, ser ni vad bra? Klockan är inte ens 12 då min tvätt tid egentligen börjar och jag är typ klar. Är rätt trött på att det alltid är något som krånglar. Är det inte torktumlaren så är det tvättmaskinen. Suck..

 

Jag står också i valet eller kvalet om jag ska klicka hem dom här:

 

bildkälla

 

Visst fan är dom fräscha? Dom finns i min storlek också, typ bland dom första gångerna som jag är glad för mina bigfots. Vad tycker ni? Och vilken färg?

 

Beslutångest.com


Fårklippning? nefan det är en hund

Paketet som jag hämtade igår var en special borste till hund/katt/häst och vilket djur du nu ännu har. Trodde först att den inte funkade, typ att det som vanligt var något jävla lurendrejeri.

Men då fick jag fan se på andra bullar. Hunden såg ut som ett får.

Sigge blev typ avundsjuk och kom och ställde sig bredvid Lady som om han stod i kö. Men monsterkatten blev inte borstad, haha.

 

 

Efter bara några drag såg Lady ut såhär:

 

 

Och golvet så här:

 

 

Fattar ni hur mycket det var när jag borstat klart? Kunde ju för fan göra en helt ny matta eller pälsjacka av det. Någon som vill köpa hundhår? Höhö

 

Har ni samma problem som jag? att mattan ser ut som en pälsboll 10 min efter att ni dammsugit den? investera i en sån här då.

 


Kattfanskapet saboterar igen

Jag är dryg på att uppdatera, men mitt liv är ändå inte så roligt nu. Plugg, jobb, plugg, sova, plugg, jobb och så fortsätter det.

Tycker inte ens att det behövs onödiga inlägg som typ ”hej nu ska jag plugga och det går åt helvete för jag kan inte läsa noter”. Eller vill ni ha sådana inlägg varje dag?

 

Den senaste tiden så har jag förstått människor som kommer med ursäkten ”min hund åt den”. för det kan faktiskt mycket väl hända. Kolla bara på mitt kattfanskap, han saboterar ju för fan allting.

 

 

 



 

Självklart lag han ju av när jag filmade sista gången. Första filmen är från igår, han terrar mig varje dag.

 

Jag tänkte faktiskt ta en plugg paus och laga vegetarisk lasagne, så jävla gött. Jag är fan kung på det. Sen ska jag hämta ett paket, ha ett möte och repa med bandet någon gång också.

 

Tjingeling

 


surkatt

Jag är arg på min katt.

Jag skiftar mellan att plugga i sängen och plugga i soffan vid datorn. Tror ni inte att han förföljer mig?

När jag ligger i sängen och pluggar så kommer han hit och lägger sig på mina papper så att jag varken kan läsa eller skriva. Och som ni ser här så slår han mig med tassarna om jag försöker sno tillbaka papperen.

 

 

 

Men om jag sätter mig vid datorn i soffan så lägger han sig på fönsterbrädan och vrålglor på mig. Va fan är det med honom?

 

Han är säkert pisst på mig för att jag lämnade honom hemma i helgen när vi andra åkte till Värmland. Vilket vi var i helgen förresten, men det får vi ta sen. Nu ska jag rejsa in i sovrummet och hämta mina papper innan fetso kommer och snor dom igen.

 

 


.


Det är skit lamt att blogga när layouten osv. ser ut så här, morr


CHECK

Hey babs

 

I knooow u miss me. Vad har jag gjort? Vad har jag vart?

Var så irriterad när jag skrev förra inlägget så jag glömde bort att ni inte visst att jag va i ullared ens..

 

Helgen:

Fest – check

Filmkväll – check

Ullared – check

Stå i kassakö i 2,5 timme efter stängning – check

Körens uppträdande – check

Rep – halvcheck

Gjort världens godaste veg. Lasagne – check

 

Fullt upp alltså, eftersom jag fortfarande är bakis och trött så blire bilder ist.

 

 

 

Vi är fulla som ägg

 

 

 

peace out dudes

 


Irriterad

Ullared stängde för 2 timmar sen och vi står fortfarande i kassa kön. morr!

trilla av pinnen

Nu är stressen över, den mesta i alla fall.

Nu är det ny månad och alla skoluppgifter blev klara i tid. Fick tillbaka mina i praktisk harmonilära och högstabetyg vare där ja!

 

Så dom senaste dagarna har det vart plugg, jobb och oroanden.

Sigge har vart dålig den sötnosen, trodde att han skulle trilla av pinnen lixom. Men nu är han lite piggare igen! Vette fan va det va med honom men nu verkar det som att han inte ska kola i alla fall. Ligger här bredvid mig och spinner.

 

Men nu ska ja pallra mig upp för frulle för att sen dra till infoteket (oja ja ska minsann söka universitet och högskolor)



RSS 2.0