efterbliven

BTW! jag tror att jag är efter. 3 timmar senare (när jag försöker undvika att plugga) så sitter jag och asgarvar åt detta!



mohhahahaha

La la la la laaaaa

Hallå jaaaaa mina vänner!

 

Jag är på något konstigt jävla humör idag. Har svärt över plugg och csn, jobbat, rök jävel, vart i stan på en nattcigg och lekt med en bildredigeringsprogram. Har nog seriöst hittat den som funkar bäst för mig. (kan bero på att den är på svenska. Haha)

 

Ne nu måste jag börja plugga och sluta sitta här.

PUSS

 


pics

En jävligt jobbig dag på alla sätt och vis.

Men vet ni vad jag hittade på fejjan? Lite bilder från i Fredags, enjoy

 

Matildas ständiga tendens att sitta på golvet.. *suck*

 

Fanns massa cp bilder, men dom tänker jag inte bjuda på

 

 


fail fail faaaaail

Morr vilken morgon!

Trodde inte att det fanns något som hette för stressad, men det är jag fan.

Plugget vill inte idag, det blir fail som fan. Förstår inte hur? Inatt kunde jag ju allt helt jävla superb. Kan bero på att jag somnade halv 5 och gick upp 9. men det är hur som helst fail i alla kurser. Sen ringde en av mina lärare och gav mig as mycket att göra till nästa träff. Varför läser jag den kursen? Dom förpestar ju bara mitt liv med massa meningslöst skit.

Okej kanske inte riktigt, men nästan.

Sen på det så har jag inte fått någon lön, HALLÅ ELLER!? Det är väll den 27e idag? Var i helvete är mina pengar? Jag måste köpa en mick idag till gitarren. Har ju massa gitarrläxa som jag ska lämna in senast om 3 dagar. jag måste ju för i helvete spela in mig själv som gitarr-gudinna!

 

Och på det hela så har jag och katten haft spytävling! Fräscht, eller hur? Kattfan spydde på golvet och jag skulle torka upp det. Det hela resulterade i att jag satt och torkade spya samtidigt som jag själv spydde i papperskorgen. Jävligt tur att jag är pricksäker, annars hade jag fått slängt mesta delen av mina böcker och mina vinylskivor.

Vart fan i helvete är min jävla lönjävel!?

och va fan sitter jag här för när jag borde plugga?



för mycket att göra igen

Hey människor

 

Jag har haft alldeles för mö att göra nu i helgen. Som ni vet så är jag inne i plugget jävligt mycket nu för det är så mycket som ska va klart i slutet av september och min planering har ju inte varit den bästa direkt.

 

I fredags var det rep och sen fest, blev lite kanoners och slog nog både en och en annan klack i taket. Mår fortfarande dåligt. Det är illa att vara småbakis i 2 dagar.

 

Lördag så var det mammas födelsedag och marknad. Så det blev att spendera massa tid hos mammsen och sen springa omkring som en tok på marknaden, köpte mig en alldeles ljuvlig drömfångare av en as frän indian. Grabben hade skinn brallor och pratade inte svenska. Tur att Sofia och Lina var med mig, för min engelska är ju helt jävla räligt röten. Köpte även ett par fårskinns tofflor till mammsen, hon fick ett par av mig för typ 10år sen har vi räknat ut och dom senaste 5åren har hon gnällt över att dom är sönder och att hon vill ha nya. Den är seriöst ett så stort hål under foten så att jag kan ta igenom min hand och hänga tofflan på armen. Det är illa. Så hon blev ju glad i alla fall.

 

Söndagen innehöll plugg – rep – plugg. Jag slutade faktiskt plugga för typ 10 min sen, eller vad det nu har tagit mig att skriva det här. Jag är en nattuggla, har alltid funkat bäst för mig på natten.

 

Men nu ska jag sätta på en film, min sömngångare (ohja det är hon! Skulle kunna sova jämt!) sover är bredvid mig och jag vill göra samma sak, fast jag är ju inte trött.

 

Xoxo

 


pepp pepp peppppppad

Jag har pluggat.. jag har gjort I ordning tacos (om Fina fia bara kan pallra sig hem snart, jag är hungrig)

 

.. och så har jag ett jävla gött revolutions adrenalin I hela jävla kroppen! YÄH!

 

Jag vill repa och jag vill göra det nu! Jag vill skrika ut texterna som aldrig förr, lära Matilda att slå på gitarren så att den nästan går sönder. JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPPAD! Vi behöver ny energi, vi behöver fan pepp!

 

HELL FUCKIN’ YEAH! NU JÄÄÄÄVLAR

 

 

 



fullmåne in my asssssss

Vad är det dör skit med månen nu för tiden?
det har ju för i helvete varit fullmåne i 3 dagar, jag är helt slut. sover inte alls bra när det är det.
har inte tid att vara trött egentligen, har ju så mycket att göra med plugget.
jag är trött och arg och borde inte vara här, måste ju plugga.
hörs sen babes för nu ska lejfiga lejf få sig en promenix

nya kroppssmycken... igen

Hey

Jag tänker summera min dag i bilder. Enjoy!

 

 

… trodde jag att jag skulle göra ja, men sen insåg jag att jag inte hade tagit så många kort som jag trodde att jag hade, skumt. Haha yä, skit samma. Pastasallad, min goda kräm och en frystårta på korten, har även bakat rulltårtor idag, i plural ja..

 

Dagen har varit en skum dag, känns som att jag har bakat jävel.

Vet ni vad jag mer har gjort idag? Da da da da da da daaaaam!

 

 

Piercat mig!

Fan va frän jag är nu! Ojaaa det är jag!

2st Dermal och snart blire mer!

 

Kisses

 


Pastasallad till frulle är så jävla okej!

Hey folks

idag börjar jag dagen hemma hos mamma med en pastasallad :) så jävla gött.

spenderade typ hela gårdagen här igår för vi hade en liten extreme mamma makeover eller om man nu vill kalla det tjejkväll. hårfärgning, ögonbrynsfärgning, noppring, pastasalladsätning osv. as mysigt!

så idag skulle jag ändå hit och låna hennes telefon för att ringa högskolan i skövde så jag snodde lite från gårdagens sallad. varför är den så jävla mycket godare dagen efter? morr den är d e l i s i u s e !
kan vara för att jag har gjort den? måste vara därför.

nu ska jag ta mig en liten cigarettos, tjyva badkaret och så plugga lite harmonilära (som jag fortfarande inte fattar något av, hjälp!) och sen kommer lilla Sarah och hämtar mig för en hundpromenix och ännu mer plugg. vi har infört pluggtimmar tillsammans, så att det blir lättare.

Puss på er :)


masskopi

Hey

 

Pluggar nu igen, men det går fan inte så jävla bra. Fast det är inte mitt fel utan djurens.

Kolla så hur Sigge ligger

 

 

Hur jävla lätt är det att plugga då? Speciellt när han kommer tillbaka så fort man flyttar på han. Vad ska man behöva göra för att kunna plugga i lugn och ro? Stänga in sig? Morr.

 

Ska jobba ikväll igen, najs. Fast egentligen är jag så jävla trött så jag bara vill sova, men får la ta ut hunden nu och ge katten mat så att dom låter mig vara i fred.


Hell Yeah

 

Hey rockers

 

Har gjort lite läxor och skit, men fattar fan inte mycket. Så är någon lite sådär kickass på harmonilära, alltså hur fan bygger skalor och ackord och skit så ring mig. Jag har big problems.

 

Annars är jag fan på G!

 

 

Yeah i look good today.

 

Funderar på att det finns någon lite råtta här hemma som snor mina piercingar? Min vita dermal anchor sten är borta, min vita näs sten samt ring är borta osv. vart tar dom vägen?

Blir nog en storstädning snart.


Bakis flöt

Hey Babes

 

Gårdagen blev en riktig flötar dag. Var inte så jävla bakfulla här hemma i bikupan men slöa. Omg höll på att somna hela dagen. Vi kurerade oss med choklad, dricka och pizza

Finns det något bättre dagen efter?

 

 

Annars blev det inte så mycket gjort här hemma förutom massa film och en sväng i repan.

 

Jag håller på att pluggar just nu, ligger lite efter så vi får väll helt enkelt se hur mycket tid det blir dom närmaste dagarna till bloggen.

 

Puss på er

 

 


yeah

Hey frääänds
nu är vi på G igen, sitter här i bikupan och dricker lite
bjuder på en bild på mig och min childhoodfrääänd / bandmate
vi är fuckt up men vem i helvete bryr sig!!!

kakutdelning

Maria ska få en kaka av mig! Gissade inte bara rätt på priset utan även butik och hela skiten. Jackan kostade då 15 spän, förstår ni varför jag är fyndarnas fyndare nu? Skiten igår gick bara på 20spän.

 

Jag har sån jävla mensverk så jag tror att jag dör snart.

Vad är botemedlet när varken piller, varmvattensflaska eller mag-massage hjälper?

Maybe choklad? Oja det ska jag allt testa. Choklaaaad i mängder!

 

Hoppas att skiten går över snart i alla fall, för i kväll ska vi slå klackarna i taket igen.

Jag vill ta på mig ett par pumps och dansa röven av mig, men det kommer väll inte magen tillåta, får väll hoppas på att den tar i mot vinet i alla fall.

 

Borde testa att äta något, men om jag går ut i köket igen så riskerar jag att behöva hjälpa Fina fia med frysen som totalt har frysit igen. Man kan fan göra snöbollar av all is.

 

 

Men tror det är värt det, kan försöka smyga och laga lite mat.

xoxo


fyndarnas fyndare

lBea; Fel gissat, det är faktiskt ännu lägre ;D

 

 

Tjena mors!

 

 

vaknade i morse sådär strax i 8 av att fina fia pallra sig in genom dörren,

snacka om en bra väckning, saknar ju min sötnos på veckorna är hennes mamma håller henne hemma.

gött att det ska bli ändring på det för det är fan förfärligt, oja jag använde det ordet!

 

 

efter mycket mys och mat så pallra vi oss iväg ut för lite mer shopping och jag måste säga att jag är fyndarnas fyndare. hittade en snygg nu sminkväska, min zebra är ju totalt sönder. och nya short och ett armband.

är dom inte lite sådär kickass?

 

 

Nu kom vi precis hem, Matilda har pallrat sig hit och vi ska snart iväg på filmmys hemma hos Christopher med 5st andra underbara människor.

 

Puss på er

 

 


shopping

Hey Cuties

 

Vet ni vad innebörden av orden fullt upp betyder? För det gör verkligen jag,

Är både psykiskt och fysiskt utmattad.

Har det inte vart jobb så har det vart tjafs (mellan alla känns det som, not just jag och fina fia) har det inte vart tjafs så har det vart mycket annat skit.

 

Jag känner verkligen inte för att skriva allt, skulle bli fast här då och jag känner verkligen att jag måste plugga.

 

Men jag tänker visa mitt otroliga kap som jag gjorde idag. Shoppade mig en otroligt varm och god vinterjacka. Tror inte ens att ni kan gissa priset, den som gissar rätt får en kaka!

 

 

Beloppet är 2 siffrigt och lågt, jag är en riktig fyndare.

Sen så var jag och Sarah jävligt fräscha och hittade ett par byxor som passade oss perfekt,

 

 

Dessa på stranden kanske? Asballt


foto session

Jag är trött som fan.
varför går jag upp strax över 8a för? helt meningslöst..
sitter och väntar på att Sarah ska pallra sig hit så att vi kan promenera lite innan jobbet, känner mig rastlös.
hon skulle ju vara här nu.
så länge har jag roat mig med att sätta på mig fias mössa och ta kort.
bjuder la på ett då ;D

omgörning x2

Hey babes

 

Jag har inte haft en sekund över den här helgen. Har gjort om hela lägenheten 2 gånger och sen haft lite bandsup hos mr.Cristopher.

Jag ångrade ju mig igår förstår ni, jag vill inte ha sängen där ute. Så nu är allt back to normal.

Fast det är fan inte normalt att vara uppe nu om man inte börjar jobba fören halv 4.

 

Men jag ligger mest här och väntar på att posten ska komma (;

 

snabb kladd på en gitarrlektion

 

 


omgörning

När jag är rastlös och uttråkad så får jag alltid en jävla lust att göra om.

Så nu har jag satt Fina Fia att såga isär lite skit i sovrummet så att vi kan byta rum helt enkelt.

Sovrummet blir ett mysigt soft rum med soffa, tv och allt som hör till medan köket/stora rummet blir ett sovrum. Eftersom jag har öppen planlösning så tänker jag skärma av sovrumsdelen på något sätt. Får se hur jag gör det, har några olika planer som involverar sy- och borrmaskin. Kommer i alla fall bli awesome hur jag ännu gör.

 

Så såhär tomt är mitt vardagsrum nu.

 

 

 

Puss på er för nu ska här sågas!


B E A

Ligger här i min säng och pluggar, as roligt faktiskt. Valde verkligen rätt kurser i år.

Men det här med intervaller och skit kommer bara tillbaka vad fan jag ännu gör känns det som, så nu har jag tänkt att lära mig det på riktigt. *suck*

Kommer bli en riktig pain in the as känner jag, men vafan det är väll lika bra och värt det i slutändan.

 

Ska väll fortsätta plugga så jag kommer en bit innan jag ska möta fia, hon har en överraskning! Jag är nyfiken. Fick ett sms i Tisdags där det stod ”jag ska ta dig till en magisk plats på fredag” (: undrar vart vi ska ^^

 

Men jag tänkte bara lägga upp den här bilden till Bea:

 

 

Kolla in den noga nu Bea! Jag vill ha 2st och dom kostar typ 10 spänn styck. Dom är alltså så små så att man kan ha dom i handen. Står där vart alla ugns formar och så står. Tack tack tack så mycket!

 

 

Ni kanske undrar över det där? När jag var i Ullared i lördags köpte jag 2 små ugns formar men jag ville egentligen ha 4st. Vet inte vad jag tänkte på. Så min kompis ska dit och då köper hon med sig 2 hem till mig : )

 

Åter till pluggeriet


im the best

Fick hem ett omdöme idag från en ledar utbildning och det gjorde mig fan glad. Roligt när andra ser hur totalt kickass awesome jag är.

 

 

För att citera lite:

 

”Vivi har visat sig klara av arbetet som ledare professionellt till den nivå att vi som verksamhet anställt henne flertalet gånger och även andra verksamheter i Borås stad”

”hon har visat en förmåga att nå barnen på ett mycket positivt sätt och är en god förebild”

”det går att till 100% lita på att Vivi är självgående, framåt, tar initiativ – att hon kliver fram och kan leda stora grupper på ett pedagogiskt sätt.”

”hon tar tid till individen och är på alla sätt perfekt som ledare i olika sammanhang.”

”hon är hövlig, trevlig, go och glad och har en smittande energi”

 

Ojaa men det står mycket mer kan jag lova. KICKASS!


terror in charlie

Fan va skönt med en ledig dag,

Den har bara spenderats med Sarah och hundarna. Borde egentligen ha pluggat, men hur jävla lätt är det när man tappat bort lösenordet och aldrig får de nya? Har fan inte gjort ett skit på dom kurserna ännu. Känner mig helt jävla super stressad över det. *suck*

 

Snyggast idag var när jag och Sarah drog till Ica för att köpa mat till kattfanskapet. Sarah klagade över sin parkering och då kollar jag på bilen bredvid som stod supersnett och brister ut

MEN HAN STÅR JU FÖR FAN VÄRRE ÄN DIG!?” as högt. Inget pinsamt i det kanske? Men gubben (typ 45bast) står framför bilen och det har inte jag sätt så då får jag ett snabbt svar

”jasså gör jag det?”jag dog lite och Sarah garvade så att det lät som att hon skulle dö.

 

Sarah när vi är ute å terrar folk

 


ständiga rastlöshet

Insåg nu att inlägget som jag skrev i morses inte har postats. Den är lixom inte ens kvar. Moget, jävla mupp dator. Men det va ändå ett sånt där skit inlägg då jag gav mig själv as mö beröm ;D

 

Har jobbat idag igen, tog med mig några tjejer upp till Kristineberg där dom hade tjejdag. Massa tjöt, mys och film. Mitt jobb är då för underbart. Kiligt att jag aldrig jobbar på kberg typ. Men men sånt är livet.

 

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, är rastlös och saknar min flickis. Det har gått för många nätter nu hjärtat. Morr.. men jag får la trösta mig med tjötpeller och gnällfia (aka Sigge och Lady) istället. Blir tokig  på dom.

 

puss


är lite sådär pesimistisk

Hey fuckfaces

 

Jag hatar min dator, det måste jag ju bara säga. Den har blivit sådär cp konstig igen. Dryg å omöjlig. Därför jag är så totalt urkass på att blogga nu, skyller på datorn. Kan vara så att jag faktiskt har ett liv också. ?  fast den är faktiskt totalt gay, gör så att jag inte kan se kommentarer och skit.. morr, borde köpa ny..

 

Fast har inte gjort så mycket av mitt liv dom senaste två dagarna, jobbat typ. Fast det är helt okej, Money och roligt jobb gör det så underbart. Idag känns det som att min kör äntligen har satt igång på riktigt. Vi har bland annat bestämt låtar som vi ska ha på skivan och på våra 2 uppträdanden, awesome. Kommer även förresten bli en boll om jag fortsätter jobba kvar där, vi bakar ju fan nästan varje måndag – tisdag.. men fan va gött det är!

 

Efter jobbet höll jag en liten gitarr lektion för fru Oinas, jag tycker att hon kan lära sig spela snabbt för vi behöver en till gitarrist i bandet och det hade vart as najs att ha med henne. Någon annan som känner sig manad annars?

 

Ne nu jag tänker sätta på en film och däcka till den, är dö trött.

 

(min data är så cp så att det har tagit typ 40 min för det hör inlägget hittils)

 


Hamiltons

Hallu

 

Igår var en dag då det var fullt upp.

Vi repade och det repet var det bästa hittills, när vi satt där så såg man hur det lixom lyste till i allas ögon. Vi är på G och detta kommer bli helt jävla awesome! Ser fram i mot repet på onsdag och nu i veckan borde vi få upp soffan dit också? Band sup i repan i helgen i alla fall. Och jag har fått värsta coola låtidén, n ana n ana naaaa.

 

Sarah kom och hämtade oss i repan när vi var klara. Så jag, Fia, Christopher, Sarah och senare även Joline hade en liten film kväll. En sak är säker, jag kommer aldrig mer se på The Hamiltons igen. Jävla äckel. Jag klarar inte av vampyrfilmer, usch.

 

Men nu ligger jag här i min säng och försöker plugga, det hade gått så mycket bättre om man kom in på studieplattformerna också -.-’

Så jag sitter väll här, kollar på gamla pics och saknar mitt gamla hår. Morr, men snart är det inte långt kvar tills jag kan börja leka med hårförlängningar igen. Men kolla hur dö läcker jag var.

 

 

 

 

fast det är jag fortfarande, döläcker alltså

 


Fullt upp

Min data kraschade typ, släkten har vart här och jag har vart på festival.

 

Ska vi ta en snabb genomgång?

 

Torsdag – var i repan med bandet och hade pizzamys hos mig

Fredag – Filmmaraton med Fia, Christopher och Sarah sen kom släkten.

Lördag – Ullared med släkten och sen Stay awake festival.

Kom precis hem från stay awake. Höll på att förfrysa så vi drog hem lite tidigare. Vi tycker att alla band har blivit sämre. Va fan har hänt?

 

På Ullared hittade vi värsta coola sakerna, bland annat dom här wounderfula glasen

 

 

Kan det bli bättre?

Sen hittade vi också en as söt tomte dräkt till Sigge! MOHAHAHAHHA KOLLA IN SÖTNOSEN!

 

 

Nej, det är inte djurplågeri.. inte om katten blir söt i vad han har på sig, haha ^^

 

Era mammor kanske säger till er att ni inte ska leka med maten, såhär blir det

när man är ute och äter med min mamma, hon bygger med maten och vi snor ätpinnar ;D

 

Stay

Awake

Festival

 

Nu ska jag förfrysa lite under täcket, puss.


mmp - mogna myndiga personer

Jag är som en fisk på torra land, helt jävla död.

Vilken jävla dag alltså.

 

Men jag och Lina jobbade lite ihop idag, det var kul. Satt på en film på jobbet som ungarna kunde kolla på och sen softade vi. Filmen slutade lagom tills det nästan var dags att plocka ihop. Så då lekte dom lite jage medan vi plocka ihop, Perffa.

Och såhär kul har vi efter jobbet när vi står och väntar på att Kalle ska hämta oss;

 


AHA EFTERSOM DET INTE GÅR ATT LADDA UPP FILMKLIPP NU SÅ FÅR NI LÄNKARNA ISTÄLLET! MORR!
http://www.youtube.com/watch?v=z0ViF8R7QWs

http://www.youtube.com/watch?v=Bcych7g5UqA

http://www.youtube.com/watch?v=XSo4M2xd_bM

 

jag typ dog av as garv! Var så jävla trött så att jag tyckte att det där typ var roligast i år.

 

Såg precis klockan, va fan gör jag uppe nu efter 12 timmars jobb? So long suckers!

 


RSS 2.0