Sjukt jävla underbart

Yo Hoes! ;)

Återigen är mitt liv komplicerat, eller vadå återigen? När slutade det vara komplicerat? Äsh skit samma, jag älskar det i alla fall! Lite krydda i vardagslyxen asså :)

Idag har jag i alla fall varit jätteduktig, städat och tvättat i 5 timmar och jag blev inte ens klar, men resten skiter jag i, jag kan putsa speglar och fönster en annan dag istället. Jag till och med duschade mina blommor och jag visste inte ens varför jag gjorde det, kommer bara ihåg att mamma brukade göra det när jag var liten. Så jag gjorde det med :) Sen berättade pappsen att det är för att hålla ohyra borta och för att få glansigare blad. Men jag tycker inte alls att dom ser glansiga ut, kanske för att jag somvanligt har råkat halvdöda dom.. Sån är jag! Suger livet ur det flesta ;) HA!

Annars har jag hade det jävligt bra sen sist, jobbat och umgåtts med underbara människor. Festade även till det i lördags med mina älskar Miranda. Slutade som vanligt i kattastrof, var hemma runt 7isch och vaknade full, nyktrade inte till fören typ 3 tiden. Men det var det värt!
Drog min vinare i ett nafs och sen hade dom en dricka automat som dom fyllt med öl (vi var på ett företag) och ur den fick man ta hur mycket man ville. Efter 8a öl så isåg jag att jag var tillräckligt full för att inte behöva hålla räkningen så då sket jag i det, men antar att jag var uppe i runt 1 halvt flak + min vinflarra. Känns inte sådär riktigt okej såhär i efterhand. Men skitsamma för jag hade jävligt roligt! Dans på borden och massor av andra bravader som inte känns okej att dra upp här.

Nu tänker jag sluta tjöta om alkohol och börja prata musik istället :)
Känns som att jag har utvecklats väldigt mycket musikaliskt den sista tiden, vilket är jävligt gött. Men nu har jag ju tiden på ett annat sätt, absolut när vi har LIA ("lärande i arbete" = praktik) och är ledig istället för att åka till skolan varje morgon, underbart. Jag har äntligen börjat hitta gamla tonlägen som jag inte hittat sen jag blev sjuk i halsen, vilket känns helt jävla fantastiskt! Blir så jävla glad! Vad är jag utan musik? Vem är jag utan musik? Ingen alls enligt mig. Det är vad jag brinner för, bland de största anledningarna att jag pallrar mig upp på morgonen.
Även gitarrmässigt har jag utvecklats mycket, ackord som jag tyckte var lite smått kiliga att ta känns nu helt logiska. Jag väljer bort ackord som jag gillar och känner mig bekväm med och väljer istället utmaningar, vilket var väldigt längesen jag gjorde. Ser äntligen logiken som jag hade men tappade när jag började på musikskolan och massor av mer saker. Allt känns så jävla bra och flyter på!

Men nu blev jag helt plötsligt sjukt jävla kissnödig och as trött! Så jag tänker kissa, bädda och slänga mig i sängen.
Puss på er!


Ni får en bild på mig och lilleman när vi matar fåglarna :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0