jävligt het mat

Det var jätte skönt att äntligen pallra sej till arbetsförmedlingen. Nu slipper jag ha det som tynger ner mej. Har ärligt talat varit lite nervös för det, haha ^^ vet inte riktigt varför men blir bara det ibland. Så den 7 september har jag tid för något gruppmöte, eller informationsmöte eller vad det nu var. Så ska ta och samla ihop alla mina ”erfarenhetspapper”. Haha ja kommer inte på vad det heter!

När jag satt och tänkte vilka det var så kom jag på att jag har en rätt bra lista, Bland annat 5 år hos Marie, höst och vårtermin på ”barn gruppen”, unga örnar, köket osv. tänkte faktiskt slänga med mina apu utvärderingar också. Det måste jag ju kunna göra. Och jag har faktiskt Mvg på dom så jag slänger med dom i vart fall. För apu är ju ett avlönat arbete. När man har apu på gymnasiet så gör man ju faktiskt samma saker som dom som jobbar där, har typ samma ansvar osv. det är ju en annan sak när man går på högstadiet och bara sitter och leker med barnen. Det var i alla fall vad jag gjorde när jag hade praktik på dagis i 7an eller 8 an.

 

Har precis lagat och ätit mat. Blev en jävligt het pasta röra med paprika, morot, chilifrukt (eller chili peppar eller jalapeno eller vad det nu heter!), vitlök och lite skit i till mig. Och till mamma så blev det en jävligt het köttfärspaj. Men as gött var det, som allt annat jag lagar. Haha måste ju få skryta lite om sej själv :)

 

 

 





Ska softa och ta det lite lugnt nu i 20 minuter. Sen kommer Maria och Sanna hit, slänger troligtvis i sig lite köttfärspaj, dricker en kopp kaffe och sen åker vi till Ullared.

Det ska bli kul att åka dit även fast jag inte har så mycket pengar att spendera.

 

 


underbar frulle

Gud vilken god frukost jag fick idag,

Lipene bröd (eller hur det stavas), grönsaker och varm choklad. Blev jävligt mätt bara. Är ju inte van att äta varken frukost eller så mycket på morgonen.

 

 


 

 

Jag försökte att trycka i mig hela för att det var så gött men det gick ju inte på långa vägar. har jätte ont i magen i stället.

Men har lite bråttom nu. Ska ta på mej och sen åka ner till arbetsförmedlingen.

Tjing på er

 


svårt

M å s t e  g å  u p p …

Det blir bara svårare och svårare att komma upp. Har verkligen ingen som helst lust att gå upp nu. Är svin trött. Det beror kanske på att när jag var sådär lagom trött och var lite halvt borta sådär vid 5 så ringde Pörsy och jag blev pigg som fan.

Men men det är bara att släpa sej upp. Har ju lite att göra.

Och nu blir det frulle

 


movie

Har precis kollat klart på Ice Age 3, igen. Hehe ^^

Måste ju säga att Buck är cool.

 

 

 

 

Ska försöka sova snart men antar att jag får sätta på en film istället.

Saken är ju den att jag har sätt alla mina filmer 110 gånger om. Och jag orkar inte gå ut i stora rummet och hämta en Simpsons box. Man skulle fan få tanka igen. Brukade oftast dra ner minst 2 filmer om dagen, kollade alltid film på kvällarna/nätterna innan. Men ne, som med allt annat så tar lagen ifrån en allt det roliga.

 


Massa känslor

Trött, hungrig, pigg, mätt osv. hur går detta till?

Det känns som att jag känner massor av känslor på en och samma gång. Håller väll på att bli psyk eller något. Haha ^^

Ska gå och lägga mej nu och kolla på film har jag tänkt.

Upp tidigt i morgon som sagt, nu är det dags att skaffa sej ett jobb. Haha ;D

 


stuffs

Är det bara jag som tycker att det är äckligt att låta stenar vikariera som isbitar?

Detta ska tydligen hålla kylan as bra och så slipper man den vattniga smaken i whiskyn/drinkarna.

 

 

 

 

Vet inte riktigt varför men jag tycker att det låter rätt äckligt. Det är bara något som inte tilltalar mej särskilt mycket :S

 

 

Dessa där i mot är sten tuffa! Skulle vilja ha sådana

 

 

 

Det är vanliga cd skivor med ett annat utseende, fan vad häftigt. Det är faktiskt nästan så att jag trycker hem dom. Fast vad ska jag med dom till egentligen? Man kan ju ändå inte tanka. Men funderar på att beställa dom.

 

 

Och så hittade jag en grej till vår kära vän Pörsy som alltid spelar alla.

En öl öppnare som räknar alla ölen den öppnar.

 

 

Så Pörsy, köper du den så behöver du aldrig mer undra. Haha ^^ det tyckte jag var kul!

 

 

Den dagen som vi tröttnar på ”ärrrrrrrreeeeeeee nån som sätt mej full någon gång!!?! Skååål” så tycker jag att vi insesterar i den här.

 

 

 

 

Massor av snabbsvisor med melodi som man känner igen. Typ mors lilla olle. As tuffs. Funderar att trycka hem den faktiskt.. lite 80 procentig strå rom (eller hur fan det stavas) eller lite raki och sen är festen kirrad. Någon som är på? ;D

 

Skiten finns på denna sidan


 


glass boll

Jag har nog fått syn på den coolaste ”gör din egen glass sak” som finns.

 

 

 

 

Man ska tydligen bara slänga i ingredienserna och sen lattja omkring med bollen. Tror att man kan ha riktigt kul med den. Skulle vilja ha den.

Här kan man köpa den och den kostar 349 kr

Lite för dyrt för mej för något som jag inte komma använda

 


uttjötat

2 timmar senare och jag tror att jag är klar med mitt lilla experiment. Hoppas att det gick bra men får inte veta det förens imorgon. Tror inte att jag pallar att göra om det.

 

Ska försöka sova tidigt idag eftersom att jag ska upp tidigt imorgon och mamma ska köra mej till arbetsförmedlingen, biblioteket, systembolaget och Ica. Sen när jag har kommit hem och lagat mat så ska vi dra till Ullared. Skulle egentligen åka på Lördag men det blev ändrade planer för har verkligen inte tid då. Vi ska till Gbg på lördag och har massor av annan skit att göra också.

Funderar redan på vad jag ska dricka på Lördag. Är rätt sugen på vodka men mitt vin är ju så gött. Känns som att jag har tjötat ut all slödricka också. Men vi får helt enkelt se. Kanske slår på stort, haha ^^ det får man ju lov att göra eftersom vi ska fira Pörsy’s födelsedag.

 

Men nu ska jag softa lite, försöka bli trött och kika runt på lite sidor.

puss

 


expriment

Nu tror jag att jag har research’at klart. Tänkte ta och testa några idéer nu. Så att jag inte står där helt plötsligt och inser att det är ogenomförbart och tiden är slut. Har involverat en person till i detta nu. Om jag fattar rätt så är den personen också rätt på detta.

Nu ska här exprimenteras!

 


Extas

Är äntligen klar med Harry Potter boken. Ska ner och låna 5an på biblioteket imorgon. Så just nu sitter jag och planerar lite skit. Kan tyvärr inte nämna det här nu. Man vet ju aldrig vilka som läser. Men jag är helt uppe i varv! Fy fan vad grym jag är om jag lyckas med detta. Sitter och gör lite research på Internet nu. Måste kolla om mina planer går i lås! Hoppas detta! Fy fan vad nöjd jag kommer bli med mej själv då! Ååååååh. Herre gud! Jag döööör. Haha!!!

Nu måste jag kolla lite mer, ringa lite och sen planera. Synd att jag inte vet någon som gjort detta förut.

Jag är så exalterad!!!! Hoppas hoppas hoppas!

 


Kräsen

Hej

I dag har jag gjort mycket tycker jag. vaknade redan vid 10 efter 5 timmars sömn. Var as pigg så tänkte att jag lika bra kunde gå upp. Efter typ en timmes tjöt så fick jag med mamma till Willys. Än en gång måste jag säga att dom är bäst. Haha ^^ ärligt talat så skulle jag kunna köpa med mej hela grönsaksavdelningen hem. Dom har ett sådant bra utbud. Man blir både så jävla sugen på allt och jävligt inspirerad. Men vi storhandlade där i alla fall och sen på hemvägen stannade vi till på Ica också. All ära åt Willys va men både kräsna Vivsan och kräsna Sigge (katten) måste bara ha vissa grejer på Ica. Så är det bara. Vi handlade mat för resten av månaden för typ 550 kr på Willys och på Ica handlade vi bara ett torrfoderspaket till katterna, champinjoner, kaffe och ett litet socker packet. Det gick fan på typ 150 kr. så det är ju stor skillnad. Det goda med storhandling är att man bara måste pallra sej till affären för att köpa bröd, mjölk och grönsaker.

När jag kom hem så började vi med maten, fick sällskap av mamma för en gång skull. Och det är jävligt trevligt när man lagar mat tillsammans. Det blev Flygande Jacob med ris och en sallad till.

 

 

  

 

 

Nu har jag precis ätit och är as mätt. Jag har kanske i o för sej inte gjort så mycket idag men det känns så, det har tagit tid. Hehe ^^

 

Ska slappa ett tag nu och sjunka maten, blir nog en sväng i Harry Potters värld. Haha ^^ fjantigt det lät. Sen ska jag och mamma dra förbi Maria för jag ska fixa hennes Internet.

Föresten är det fest kväll? ^^

Tjing på er

 


sömntabletter

Vet ni hur jobbigt det är att inte kunna sova på nätterna?

Är så trött på att alltid vara vaken. Funderar på att börja med sömntabletter eller något skit igen. Men är inte så pigg på den idén. För jag vill varken proppa i mig massa sån skit plus att jag blir så lätt beroende av saker och ting. Sist jag gick på sömntabletter så slutade det med att jag var uppe i högre än en rekommenderad dos och att mamma var tvungen att gömma dom för mig, eller om hon kastade dom. Kommer inte ihåg vilket av det som det var.

I den svängen så tog jag sömntabletter för att kunna sova och så tog jag en tablett för att vakna till. Mamma fick väcka mej och ge den till mig när hon gick till jobbet.

Tycker att det är jobbigt att vara ”beroende” av något sånt.

 

Men det var fan nödvändigt på den tiden. Annars skulle jag ha mindre än 3 betyg kan jag ju lova. Kunde fan sova bort hela veckodagarna om det nu var så. Men på helgerna var jag fan uppe med tuppen och jobbade och sen var jag ute och röjde hela natten. Fattar inte riktigt hur det gick ihop när jag inte ens kom upp själv på vardagarna. Det är kanske vad man kallar lagom skoltrött?

 

Nu ska jag kolla på en film och om jag inte somnar efter/under den så drar jag nog ut och springer. Eller tar det lata alternativet och läser istället. Haha ja vi får se!

 


Hollywood whore

Ligger här och lyssnar på en av mina favoritlåtar för tillfället

Hur jävla bra är den inte?

 



Awake by noon,
drunk by four
Sucked up in the show biz
You're so lame,
you're such a bore
 I wanna kick your teeth in

Just Love it


arbetsförmedlingen

Hur fan kan jag vara så trött fast jag har sovit så länge? Jag borde verkligen vara utvilad. Men ne. Kanske sov för länge. Men hur fasen kan man bli trött av det? Det tycker jag är väldigt konstigt. Man borde snarare bli överpigg. Jag har typ sovit 12-13 timmar idag om man räknar det jag sov på dagen.

Tycker att det är konstigt att om jag går upp efter typ 7 timmar så är jag as pigg hela dagen och oftast kvällen också. Men sover jag länge så är jag as slö. I början av året så sov jag ju bara några timmar / dygnet och då var jag nog piggare än vad jag är nu när jag sover mycket. Borde ju vara tvärt om. Absolut när jag hade så mycket att göra i skolan och privatlivet (eller vad man nu ska säga, haha) så att jag knappt hann sova förut.

 

Ska försöka komma upp tidigt imorgon så att jag kan gå en långpromenix med min vovve och så måste jag försöka komma förbi arbetsförmedlingen också, vill ha ett jobb. Kan inte snylta på mamma. Har faktiskt hittat 2 jobb jag vill ha. Det är 2 barnflickejobb här i Borås. Kruxet är ju det att man måste ha körkort.

Det är fan alltid samma visa, är det inte körkort så är det kompetens eller så är det erfarenhet. Hur fan ska detta gå för mig som varken har något av det?

 


Bastu och öl

Nu är jag redan hemma från bastningen. Mådde illa så tänkte att jag lika bra kunde dra hem. Det är inte kul att sitta där och må skit. Men tog lite bilder i vart fall, haha ^^

 

 











 Här sitter man och planerar mer fyllor..

 

Tyvärr så immade linsen igen på resten av korten. Så ha! Pörsy, kortet på mig kommer inte ut.

 

 


rövbit

Ligger fortfarande här och slöar.

Men nu måste vi ta bärsen och gå. Orkar inte, vill sööva.

Pörsy är så snygg när hon ligger här och sjunger och biter mig i röven, mysigt

 

 


 

Tjing på er


bärs

Hallu

Kom hem från stan nyss. Tog mej en promenix ner och träffade Pörsy, kollade lite på rean på Gina. Hittade bikinin som jag ville ha förut som tog slut. Den där zebra randiga.

 

Men saken var ju bara den att det bara fanns en överdel i storlek xs. Så det var ju rätt kört.

Istället för att köpa det så drog vi förbi systembolaget och köpte massa bärs. Fy fy Pörsy. Farligt nu när hon är 20.

Så alldeles strax ska vi pallra oss bort till Sandra och Anders och dricka lite bärs och basta. Tattarnas julafton säger jag bara.

 


snabbt

Har sovit som en stock och vaknade nu av att pörsy ringde

Ska pallra mej ner till stan nu, ska bara slänga på mej kläder

 

Ring om ni är sugna på att joina. Blir kanske bastu med sandra och anders sen

puss


rädsla

God morgon

Är vaken och as trött. Skulle kunna sova bort hela dagen om det inte var så att jag blev hungrig nu.

Det blir nog inget svampplock idag. Läste inatt när jag surfade omkring att det finns as mö fästingar vid svampar. Hade jag haft ett par gummistövlar så hade jag nog plockat.

Kanske låter lite överdrivet men fästingar är nog det enda som jag är rädd för. Skulle behöva mej ett sådant där fästinghalsband som hundar har. Haha ^^

 

Ne nu ska jag upp och rota i kylskåpet

tjing på er

 


Goblet of fire

Trött trött trööööööött!

 

Är as trött men kan verkligen inte sova. Har försökt med allt men det går bara inte. *suck* fy fan vad jobbigt sånt här är. Men får la lägga mej och läsa lite till så att ögonen typ går ihop och sen bara lägga ifrån mej boken när det blir så och blunda.

 



vet inte vad jag ska hitta på annars.

 


uppdaterad mamma

Sova? Vem är sova? Haha

Ne ne ne det blev som vanligt inget av det sörrö. Utan istället har jag legat här i 1 timme och skrivit en matlista. Haha ^^ fy fan vilka kärringsysselsättningar jag håller på med! Men handlar inte jag maten så blir det bara fel. Har börjat planera maträtter för hela månaden så att jag kan storhandla sörrö. Sen behöver jag bara handla småskit som typ mjölk, bröd och grönsaker. Sparar både pengar och tid. För jag har ju sååå lite tid. Haha.

 

Vet ni vad som slog mej häromdagen?

Min morsa vet mer om Internet än vad jag tror. Hon visste till och med att jag hade en blogg. Eller man kanske ska kalla det en vild chansning?

 

Mamma: det står väll i din blogg?

Jag: Hur visste du att jag hade en sån?

Mamma: men det har väll alla nu för tiden…

 

Ibland blir jag lite häpen. Så uppdaterad är tydligen hon. Så man kanske får passa sej lite, haha ne det skulle inte göra något om hon läser. Står för det jag gör. Och föresten vet hon oftast det före det hamnar i bloggen. Jag kan ju inte hålla käften.

 


svampplock

Asså jag är skit trött, funderar på att gå och lägga mej – redan.

Eller gå och gå, jag har ju datorn bredvid sängen så det blir mer att gå och släcka lampan och sen vända sej om.

Fattar inte hur jag kan bara så jävla trött. Men om jag vaknar tidigt i morgon så ska jag lura med mamma ut i skogen och plocka svamp. Haha^^ blev as sugen på det när jag läste Mias blogg.

 

Men nu ska jag läsa lite och sen troligtvis sova

 


cp

Min katt har blivit psyk (eller psykigare?). Han brukar alltid tugga på presentsnören men nu har han gått över till ståltråd. Aja precis som fyllon och pundare så behöver han också byta till starkare grejer. Han får kanske inte en kick av ståltråd längre. Haha ^^

 

 







 

 


betyg

Hittade mina betyg från höstterminen i 9an idag

Såhär rötna var dom:

 

 

 

 

Bara 3 jävla betyg.

Hemkunskap, musik och svenska. Hur fan lyckades jag ha G i svenska?

 

När jag gick ut 9an så vet jag i alla fall att jag hade typ G i grundämnena + vg eller mvg i bild och hemkunskap.

Frågan är hur jag lyckades med att inte få något i bild från Daltorp. Jag var ju för stökig så dom slängde ut mej i slutet av 8an. Kanske var därför, för annars tyckte bildläraren att jag målade bra och jag låg alltid på högre nivå än dom andra, typ gjorde andra saker och så. Varför jag bara fick G i hemkunskap är ju rätt självklart. Matkrig och allt som jag höll på med där är ju inte så populärt. Och föresten hur ska man visa vad man kan när man ändå bara får gå efter recept. Alla gör ju likadant. Hur fan går det ihop? Vad skiljer den enda från den andra när allas är likadana?

 

Jag ångrar att jag inte pluggade mer medan jag gick i skolan. Vilken jävla idiot jag var. För jag har verkligen läshuvud. Kolla bara religionen, den tyckte jag var intressant så jag lyssnade på lektionerna i stället för att latja. Jag pluggade inte direkt något nämnvärt heller. Ändå var det ett starkt Vg där.

Hon sa det själv historialäraren, att hon var väldigt imponerad av mej. Inte bara för att jag hann en hel 100poängskurs på den korta tiden utan även för kvalitén på skiten. Hon hade ju trott att jag bara skulle slänga ihop något jätte snabbt. I o för sej så lag jag faktiskt ner lite tid. Men det var ju behövligt. Och det är ju skillnad på att lägga ner tid och lägga ner tid.

 

Men nu ska jag sluta skryta om mej själv och gå ut och ta en ciggis med mamma

 


frisyrer

Vet inte vad jag ska göra med mitt hår! Blir nog tokig snart!

Vill verkligen inte vara hel svart eller hel blond. Jag totalvägrar brunt. Vill inte ha en ”normal” hårfärg. Egentligen vill jag vara röd. Men det är så kiligt. Det blir urtvättat så snabbt. Då får man nästan köra toning 2 gånger i månaden eller ngt. för efter 1-2 veckor är hårfärgen daskig. Då är det ju bättre med toning. Men det har inte jag råd med nu. Har ju fan knappt råd med en hårfärg i månaden.

 

Säg åt mej vad jag ska göra!?

 

Det som är snyggt med två delat hår är sådana här frisyrer tycker jag:

 

 

 

Jag skulle vilja vara vit och lila hårig kanske?

 


födelsedagskalas

Kom hem från Pörsy för en stund sen.

Efter förra inlägget drog jag till stan i vart fall. Hittade ett par Converse i första affären som jag var inne i. Så fattar inte riktigt vad mamma dillade om när hon inte hittade ett enda par i min storlek. Så nu äntligen har jag ett par nya. Skulle också köpa en present till Pörsy. Det jag hade tänkt köpa var en plunta som hon sa att hon ville ha för 100 år sen. Såg den för inte alls längesen och då fanns den, men självklart så var den slut när jag kom in i affären så jag köpte en annan. Det stod mellan en rostfri och en röd. Tyckte att den röda var lite halv ful men hur tråkigt är det inte med en rostfri bara? Så det blev den röda. Hade också tänk köpa en shaker med tillbehör till drinkar som jag såg för ett tag sen. För hon sa förut att hon hade köpt en drink bok. Så jag tyckte att det var prima, men självklart var den också slut. Då blev jag vansinnig. Så jag köpte pluntan och ett paket med små vodkaflaskor i olika smaker till. Och så fick hon ett hajvin också. Fick panik och visste inte vad jag skulle köpa. Men hon verkade glad i vart fall.

 

Jag och Sanna satt och kom på roliga rim också.

Pluntan – det blev inte den som du pekade på som var rosa. För den mej på affären blåsa.

Vodkorna – när du tar den en shot, så blir allt runt omkring dej så flott. Du leker hilton-life och dagen efter vill du ta till en knife.

 

Haha rötet rim men det ligger massor bakom. Hon spelar ju ALLTID allan på krogen och kör laget runt. Det kirrar hon sen med sms lån. Tarre kör hon 24/7 också.

Hajvinet – kommer inte riktigt ihåg det rimmet. Men det handlade något om att ramla omkull och ett jävla cirkustält. Det handlade i alla fall om att Pörsy var stenpackad och helt kanakas en gång på fyllan. Sen ringde Sanna till Pörsy för hon var hemma hos henne för dom skulle sova där och Pörsy var as arg och sa att hon var på Trandared på cirkus och skit. Sen kom hon hem traskandes vid halv 8 på morgonen och såg förjävlig ut. Haha ^^

När vi satt på Pörsys busshållsplats och tog en cigg innan vi gick upp så fick vi syn på en gammal cirkus affisch som vi drog ner också. Stoppade ner den i presentpåsen med vinet. Kunde ju inte bli bättre.

 

Pörsy visste ju inte att vi skulle komma till henne utan hennes mamma hade ringt oss och fixat det. Så vi fick ju spela allan och lossas att vi inte kunde komma. Pörsy var tydligen inte så glad för det utan trodde att hon skulle sitta fast där hemma alone med hennes mamma och dom. Men det var jätte kul hemma hos henne. As god mat, god alkohol och goda tårtor.

Jönssonligan drog på bio och jag drog hem. Tror att dom äldre är kvar hemma hos Pörsan.

 

Ska se om jag kan få tag på filmen och bilder att slänga in sen ^^

 


smart! Verkligen smart!

Åååh och nu börja skiten så fort man har kommit hem också. Står fan inte ut här hemma.

Igår lät det ju så jävla bra att dra till knalle. Men idag är det tydligen inte det längre.

Jag har fan inte haft ont i mina ben på en hela jävla vecka, förut gjorde det ont så fort jag lag mej ner eller satt mej på ett annat sätt än rakt. I hela jävla benet och i fötterna. Jag hade små verk nästan hela tiden. Förväntar hon sig då att jag ska gå bort till knalle i mina nuvarande Converse och få ont igen? Smärtan går fan inte att beskriva och jag kommer aldrig i hela mitt liv ta på mej dom Conversen igen. Aldrig. Är det för mycket begärt att skjutsa sin egen dotter för att hon ska slippa ha ont?

Jag har fan inga andra jävla skor hemma förutom mina gladiatorklackar samt andra klack skor. Jätte bra idé att gå bort till knalle i dom. Skit bra verkligen!

Hon vet mycket väl om att jag kastade mina svarta stövlar uppe i Skinnsberg och att jag glömde mina vit hemma hos Linda. Eller förväntar hon sej att jag ska gå hem till Linda först som nästan bor ute i Ulricehamn?

 

Och så säger hon ”köp en bussbiljett för 25kr då”

Jo men visst det blir ju jätte bra, vilka skor ska jag ha på mej då? Fy fan va smart! Wohoo! Ja jag kan ju ta mina klack skor på typ 10 cm! jätte bra mamma! Verkligen smart!

Jag kommer ju verkligen inte få ont i fötterna/benen efter att ha sprungt runt i knalle/stan hur länge som helst

 


presenter

Har precis duschat och ska börja fixa i ordning mej snart. Sen bär det av till stan/knalle för att köpa Pörsy’s födelsedagspresent, har ju inte haft tid med det när jag har varit borta i en vecka. Jag älskar att köpa presenter till andra men jag hatar när dom öppnar dom. Blir så nervös. Men tror att Pörsy kommer att tycka om en av sina presenter i alla fall. För att för ett tag sen så sa hon att hon alltid velat ha en sådan. Så hon borde ju bli glad. Den andra presenten som jag hoppas på att hitta blir nog också bra. Kan ju inte skriva varför eller vad det är nu så jag förklarar sen.

 

Måste också köpa ett par skor. Fast mamma säger att hon letade i knalle häromdagen men inte hittade några i min storlek. Så får kolla i stan också.

Nu måste jag i alla fall göra i ordning mej.

 


illamående

God morgon

Har varit vaken ett bra tag nu, men har försökt att somna om. Det går inte även om jag gick och lag mej sent igår. har vant mej med att gå upp tidigt i en veckans tid nu så har fått en ganska normal dygnsrytm. Så klev upp nyss ur sängen och tog mej en cigg på balkongen, fick syn på Borås och började må illa. Ush

 

 


Lilla bäbisen

Jag kanske blir av med min lilla Lita. Hon trivs inte här längre, hon vill vara ute katt. Och det får hon inte vara för mej här hemma. Så jag har frågat Linda och Micke om dom vill ha henne. Vill dom inte det så behåller jag henne. Dom är dom enda som skulle få ta henne. Lita har mer eller mindre valt Micke själv. Det känns tryggt om dom tar henne, jag vet att hon får det bra där. Plus att hon mår bättre då. Min lilla bäbis. Tycker att det är jobbigt att släppa i väg henne. Men hon får inte vara ute katt här i stan för mig. Där i mot ute hos dom skulle vara perfekt. Min bäbis måste få må bra, det är viktigast. Hoppas bara att dom vill ta henne nu, jag vet ju att Micke tycker om henne. Men dom vill egentligen ha 2 kattungar från samma kull. Fast det skulle ju vara bra fall dom tar Lita nu och hon får lära känns skogen där så då kan hon ju ta hand om kattungen där ute sen och visa den osv.

Sigge kommer nog bli lite ledsen bara, Lita är den enda katten som han har tyckt om. Men mamma säger att han är van med flyktingar. Haha ^^ asså vi har haft så många katter genom hans år, som bara har kommit och gått.

 

Håller tummarna för att detta ska gå vägen nu, vill ju att Busan ska må bra.

<- Dagen som vi hämtade henne ->

 

 

 


Killkompisar

Asså vissa killar är så löjliga! Jag blir så irriterad samtidigt som jag garvar.

Det är töntigt att man inte ska kunna umgås med tjejer om man är kille, för att det bara blir känslor eller kåthet inblandat. Hur löjligt är inte det? Jag är kompis med massor av killar. Ta tillexempel bara Räkan. Hur jävla intensivt umgicks inte vi ett tag? Typ 24/7 i 2-3 (?) månader eller något. Och vi har aldrig gjort någonting, bara på skämt och inte ens då har vi typ pussats eller något sådant.

 

Räkan och jag för 100 år sen. en av mina bästa

 

Tycker det är så jävla löjligt att man inte kan hålla känslor utanför, det är väll fan bara att bestämma sej för det eller att hålla det på en sådan vänskaplig nivå som det bara går. Och är man för jävla kåt så får man väll för fan skaffa sej en jävla kk då eller så får man runka mer. Haha, jag blir faktiskt irriterad här!

 


PÖRSY!

GRATTIS PÖRSY 20ÅR!!!!!

 



songs

Sitter här och försöker komma på alla låtar som jag spelat in.

Kommer bara ihåg:


If i close my eyes forever

Another day in paradise

Too young to fall in love

Livin’ on a prayer

Sad but true

Wherever i may roam

Fade to black

Teardrops on my guitar

Proud Mary

 

Det måste ju vara mer låtar. Och vad har jag gjort av Proud Mary? Naj naj naj vad är detta.

Försöker slänga ihop alla på en cd. Och var är alla mias låtar? Stör mej på detta. Måste ha mer koll på allt. Är sugen på att dra upp till studion när allt öppnar igen. Fast bara om min kompanjon är på det!

 


pics från 5kampen

Bilder från Skinnsbergskampen;
På Dagen/Inträdet

min söta "kusin"


Favoriterna i Lerkulan


Ser lite tjurig ut


2 kamera skygga kusiner + Wille


Kusin Micke och Clabbe




Tjurig jag ser ut


Helt blöt efter frågeuppsättningen


Sicket smile


backside


olalaaa



röjj ^^


mycket folk, va typ 270 + funktionärer


Clabbe



sinnesfrid

Fan va tråkigt det är att vara hemma. Man tänkte i andra banor där uppe och nu när man är tillbaka i skiten så kommer allt tillbaka. Fast det var i o för sej skönt att få lite sinnesfrid i alla fall. Även om det bara var för ett litet tag.

Jag är verkligen som sagt så jävla trött på Borås och alla Borås fasoner.

Det känns som att jag har fullt upp med att bygga upp mitt liv igen och att verkligen hitta mej själv. Det tar tid. Det har tagit mej ett halvår än så länge, det är därför jag är så mycket själv. Så fort som jag orkade ta tag i det så gjorde jag de. Först var det ju bearbetning med massor av rännande, fester och så.

Men det kommer att ta ett bra tag till tills jag har hittat mej själv. Mitt upp i allt detta så måste man stå ut med Borås. Vet inte om jag orkar det.

För att verkligen hitta mej själv så måste jag nog bort från allt detta. Vi får väll se när det blir

Men till slut vet jag att jag kommer att vara starkare än någonsin.

 

Som min kusin alltid sa förut: ”Det som inte dödar, det härdar”

 


släkten

Det som var kul att vara där uppe också var att träffa kusiner och farbröder osv. träffade min kusin Diana som jag inte har träffat sen jag var en liten kotte typ. Det är synd att den planerade släkt träffen inte blev av. Skulle faktiskt verkligen vilja träffa dom igen, det är synd att jag inte han träffa mormor nu på äldre dar innan hon dog. För hon tyckte tydligen extra om mej. Men hon fick i alla fall ett kort på mej och Marcus när hon låg på sjukhus innan hon dog. Fast jag hade velat vara där ändå. I alla fall träffat henne och hinna i kapp lite.

Det är sjuk hur mycket som man missar på några år. Jag kan inte ens komma ihåg att jag fick reda på att hon var sjuk. I o för sej så kommer jag inte ens ihåg hennes dödsdag. Ändå var jag runt 14 då, eller något sånt. Fast jag har aldrig tänkt på henne som död direkt, inte på samma sätt som mormor och morfar.

Jag vill verkligen träffa min Syster och Bror också, snart. Gud vet hur många år det var sen. Dom är ju strax över 30 redan. Jag vill verkligen verkligen det.

 

Jag saknar alla på något sätt.

 

Tydligen om jag har fattat rätt så var det rätt bra sammanhållning förut. Man var överallt och ingen stans. Vad hände med det?  

 

Jag vill bara träffa alla igen. Är det för mycket begärt egentligen? Dom flesta börjar ju fan bli gamla nu. Vem vet när det är för sent? Det är ju redan för sent med farmor.

Dom jag absolut vill träffa är Angelika och Magnus. Men verkligen alla andra också..

 


Skinnsbergskampen

När man kommer tillbaka till Borås så märker man verkligen hur tråkigt det är här. Så fort jag såg Borås kommun skylten så ville jag bara spy rakt ut. Måste verkligen här ifrån.

Det är ett så annorlunda samspel här nere än där uppe. Det finns så jävla många onödiga sociala regler. Man måste vara på ett speciellt sätt här nere för att få ”vara med”. Folk som säger att det bästa med större städer är att man får vara som man vill för det finns så många olika sorters människor där kan ju äta min skit. Innerst inne är alla likadana.

Men skit samma om det nu. Tänkte skriva lite om Skinnsbergskampen.

 

Det var verkligen hur kul som helst.

Själva Skinnsbergskampen går ut på 5 grenar. Pilbåge, lerduveskytte, fyrhjuling, vattenskoter och stockdraget.

Pilbågen och lerduveskyttet går ju ut på att träffa bra och få poäng efter det. Fyrhjulingen och vattenskotern är det banor man ska köra och stockdraget är olika varje år tror jag. i år så skulle dom först komma fram till mej och linda för att klunka en öl och  utbyte mot den tomma flaskan få ett rep. När dom fått det så ska dom plumsa över en å och springa runt en sjö. (runt sjön finns det lera, ”sumpmark”, vass (kan man kalla de) , vatten osv. ) efter ungefär halva sjön finns det en stock som man med hjälp av repet ska dra med sej. Sen på vägen ska man ta med sej bollar med olika poäng på samt svara på frågor. När man kom i mål så skulle man klunka i sej en till öl.

Det var as kul att titta på.

 

Först på dagen medan dom första 4 tävlingarna höll på så satt jag lite i inträdet. Va också och kolla på vattenskotern. Men sen innan stockdraget så stängde vi igen inträdet, Så jag och lilla Cissi skulle gå och sätta upp dom 5 frågorna runt ”stockdrags sjön”. Saken var bara den att vi gick åt fel håll. För om man går en omväg så slipper man allt vatten och så. Men det tänkte ju inte vi på. Så när vi kom till en ”å” som var typ 1meter bred så visste jag ju inte riktigt hur jag skulle komma över. Men då fick jag syn på (vad jag trodde var en) sten med äcklig mossa på. Så jag tänkte att om jag hade tur och inte halkade så skulle jag kunna gå på den och ta mej över utan att ramla i. men saken var ju den att det bara var dy så när jag ställde foten på den så åkte mitt ben rakt igenom och jag trilla i vattnet. Typiskt mej. Så sen när vi kom till ett typ 3-4 meters brett badställe, eller vad man nu ska säga, så tänkte jag att det var lika bra att simma över där för jag var ju redan blöt. Saken var ju den att det var skit äcklig botten och yta. Helvete vad arg jag var när jag var klar med frågorna men samtidigt hade jag kul faktiskt.

Skinnsbergarna tyckte nog att jag var lite fjollig. Men fick till några riktiga tjejskrik, asg.

 

Efter stockdraget så åkte vi hem och räknade resultatet, käka och gjorde oss i ordning.

Sen bar det av ut till Lerkulan igen och så började partyt. När Linda och Mamma Vonsan sa vem som vann och så så fick jag stå i baren och leka lite bartender tills Linda kom och tog över sin plats igen. Efter det så hjälpe jag henne och ta in öl och cider från kylen och höll lite ordning där bak med lådor och tomma flaskor och burkar. Senare fick jag hjälpa till med inträdet. Senare på kvällen höll Lindas rygg på att knäckas så jag fick ta över bardisken och så stod jag där bak och hade as kul. Dricksen som jag fick var inte så dålig heller.

 

Så över sikt var det en as kul kväll.

Skulle vilja ta med mina Boråstjejer upp nästa år och tävla. Har redan tänkt ut allt sörrö. Lady åker också med upp som maskot då. Vi ska vara Pink Ladys och jag ska sy dom rosa jackorna. Lady får en jacka där det står ”Pink Lady’s Pet” på ^^

Fast jag slits lite mellan det. Skulle vilja vara med och jobba samtidigt. Och är man med i ett lag så vill man ju festa på kvällen. Det var ett jävla ös.

 

Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och får skriva mer sen.

Tjing på er

 


Något Speciellt

åå jag gick upp redan halv 8 idag.
så sitter här och är rätt så seg. nu har vi packat klart, ätit frulle och snart ska vi åka ut en sista sväng till Lerkulan och säga hejdå till alla där. Jag har verkligen trivits här uppe nu och speciellt där ute. det är något extra med det stället. så vi har bestämmt att oavsett hur det är här uppe så ska vi ta oss upp varje sommar. längtar redan tills nästa gång.
Men det är som Mamma yonsan säger:
 "man ska åka när man har som roligast och trivs som bäst. för då kommer man tillbaka"


Tänkte bara slänga upp ett inlägg snabbt men måste fixa det sista nu. skriver väll om 5kampen när jag kommer hem och har obegränsat med tid. måste också berömma mer läsare, ni har hängt kvar varenda dag ^^ fast jag inte har skrivit.
Vi hörs om några timmar.
Puss på er

tråkigt

Imorgon åker jag hem.
fy fan vad tråkigt. har verkligen haft as kul. absolut igår/inatt.
Skriver mer och om Skinnsbergskampen imorgon.
Tänkte bara slänga upp en snabb uppdatering idag.

Puss på er

Cowboy ställe

Hallu
har sovit 10,5 timmar idag. as gött.
Sitter och Lyssnar på radio västmaland och lyssnar på reportaget om Skinnsbergskampen. Dom var borta i Lerkulan igår och tjötade med Tommy. Tycker att reportaget är rätt drygt. Dom spelar ju fasen musik hela tiden. men den korta tiden som dom pratar är det roligt att lyssna på. efter reportaget så ska vi ut till Lerkulan igen. kolla om vi kan hjälpa till med något igen. Om det hade varit sand överallt så skulle det se ut som ett cowboyställe där ute. tycker att det är as häftigt.
hoppas att jag kan åka upp hit igen nästa år.
det är så gött att slippa allt hemma.

Men nu ska jag gå och lyssna klart för antar att vi ska åka snart.
Tjing på er

Lerkulan

hej ^^
Tänka sej att jag fick tag på datorn idag igen.
Idag har vi varit ute i lerkula nästan typ halva dagen. fast det känns som att vi bara var där i någon timme, men så känns det när man har roligt. tycker om att vara där ute, som sagt det är as najs där.
sen drog vi och hyrde en film, köpte lite gottis och satt oss framför tv:n. eftersom det är lugnet före stormen idag så kände vi för att bara ta det lugnt och bara vara.
Härligt det eftersom jag är slut i hela kroppen. är i behov av en massarge och sömn. men kan inte gå och lägga mej nu för då vaknar jag inatt vid 3-4 och inte kan sova.
det verkar som att vi har ett fullspeckat scheema imorgon så ska dra och softa ett tag till och sen sova.
Tjing på er vi hörs troligtvis om ett tag igen.

Dator ute i skogen

Jag fick tag på en dator här ute i skogen!
har det as bra här borta, förutom alla jävla småkryp. i Tisdags blev jag attackerad av en jävla mördarsnigel. den typ flög upp på mitt knä. måste typ ha trampat på den eller något. för dom är ju sega och kan inte hoppa/flyga. så vet inte riktigt hur det gick till. men den var i alla fall på mitt knä.

Vi har haft fullt upp nu sen jag kom. I Tisdags var det kalas för Linda och Igår var vi hos min morbror och för det mesta ute i Lerkulan. Jävla häftigt det är där ute. Själva stället är skitcoolt med en saloon och massor. Folket är as sköna också. jag trivs här ute konstigt nog, bara man kunde minska lite på krypen och spökena. och om Lady och lite folk var här uppe också. Konstigt nog så saknar jag Borås lite. Eller det är nog inte bara själva borås. utan mer folken där.
Kommer tydligen inte hem på Söndag som jag sa. utan vi åker hem på Måndag.

Linda säger att jag ska skriva att jag ska be om mina synders förlåtelse. haha ^^ Hon tycker att det är mitt fel att hon inte fick somna i går kväll. men så va det ju inte ;) haha
sen så skulle jag skriva att om ni är i närheten av Skinnskatteberg så kom till Lerkulan på Lördag. Det är Skinnsbergskampen och Clabbe kommer att vara Dj. Kommer att vara fullt ös här ute! så det är bara att pallra sej hit. Åldersgränsen är 18 och det kostar 150kr. 21.00 börjar det också.

Inte för att jag tror att jag har så många läsare i det här området, men man vet ju aldrig.

nu måste jag kila. har vi tur så får jag tag i en dator igen sen.
men oroa er inte för mej, jag roar mej kungligt!

Tjing på er!

Hej då sunkiga Borås!

Hejdå Borås!

Nu drar jag och irrar någon annan stans i landet! Om jag nu kommer dit det vill säga.. Jag och tåg brukar inte gå ihop så bra. Men men, om jag nu slutar i Lappland eller Skåne eller något så skulle det inte förvåna mej. Blir där i mot förvånad om jag kommer rätt.

Haha ja vi får se vart jag hamnar.

 

Hörs senast på Söndag i alla fall.

Tjing på er

 


bråttom

har inte ens fått 5 timmars sömn.

Så jag vill verkligen inte går upp, men måste och föresten så kan jag inte sova ändå.

Har rätt bråttom också, åker om 1 timme och 20 min.

så det blir bara att pallra sej upp nu

 


to be whit you

Eftersom jag inte kan sova så sitter jag och kollar runt överallt.

Hittade denna (jag vet det blev många klipp idag):

 

 



 

Vilken otrolig röst. Sluta gunga fram och tillbaka och sluta läspa så är det pricken över i:t.

Haha fatta hur otroligt uttråkad jag är. Funderar på att ta mej en promenix eller något. Någon som är på?


Memories

Girls and boys, är det bara jag som får sånna minnen när jag hör denna låten?
Hur jävla kul har vi inte haft egentligen? när vi har varit ute och sladdat, rännt i allmänhet, vart överallt och ingenstans och gjort rackartyg.



"Why dont they ever speak of you now
is it to much to do who gives a shit about you
Why do you remember me now when you're old and you're blue
wont give a shit about you"

"I cant love you anymore
I got so much to do wont give a shit about you
So baby now lately You remember me"


förvirrad

Och vem fan behöver sova?

Haha tydligen inte jag i alla fall. *suck*

Har legat här i över en timme och försökt.

Funderar på att vara vaken hela natten istället. Ringde Pörsy och skulle kolla om hon ville ut en stund. Men jag är nästan säker på att hon sov, även om hon sa att hon inte gjorde det. För hon balade på om massor av skit. Ena sekunden var hon på jobbet och fixade fika åt vårdtagarna. Andra sekunden var hon på jobbet och sov för hon bodde där och sen helt plötsligt var hon hemma. Hon hade tydligen varit vaken sen hennes föräldrar kom hem som tydligen var för en timme sen. Fast dom kommer hem imorgon. Ne ne ne vet inte riktigt vad hon tjötade om. Hon sov nog, det är inte konstigt att hon var lite förvirrad, hon sov ju bara 27 minuter i natt.

 

Jag får nog ta och läsa lite eller något.

 


Fortsätt simma

Å Nemo är en så söt film.

Dissar Doris så jävla mycket ”fortsätt simma, fortsätt simma” Haha ^^ Doris påminner mej om min Doris, Sanna asså. Exakt lika glömska.

Sköldpaddorna är också coola ^^ haha ”duuude”

 

Fast är det inte lite extremt att låta Nemos mamma bli uppäten i början av filmen? Det är ju en barnfilm. :P

Nu ska jag försöka sova igen så att jag kommer upp imorgon

 


omväxling

Kan fan inte sova. Ligger bara och tänker på hur gött det kommer att bli att tänka i andra banor när man kommer bort från Borås och att slippa att andas den här snuskiga luften.

Jag spyr fortfarande på Borås, är så trött på själva staden och på alla människor. Speciellt på alla människor. Jag hatar dom. Ush.

Ska som sagt bli härligt med lite omväxling. Om 12 timmar åker jag härifrån. Kan knappt bärga mig.

 

Funderar på om jag ska kolla klart på hitta nemo, somnade igår och lämnade Pörsy i sticket. Haha ^^ skulle egentligen gå bort till henne efter filmen och hålla henne sällskap för att hon inte kunde sova. Så är det jämt, när jag har något att göra på natten somnar jag och om jag inte har det så kan jag inte sova.

 

Men nu blir det lite Finding Nemo

 


känslor topp10

En av dom bästa känslorna som finns är när man sköljer ut håret efter en blekning. Det är nästan som att man sitter och ler för sej själv medan man sköljer ut det. Om man nu inte får för mycket vatten i ögonen/munnen. Haha ^^

 

Eftersom jag inte har fått tag i någon laddare till min mobil så kommer jag ladda den nu inatt och sen kommer jag använda den tills den dör. När den har dött så kommer jag använda mammas Telenor mobil. Ifall någon nu vill få tag i mig. Så nu vet ni det ^^ och då är det föresten ett annat nummer. litar på att dom som ska ha det har det.

 

Nu ska jag läsa lite ur Hp 4an på engelska och sen sova. Måste gå upp tidigt imorgon. ”redan” halv 11. haha ^^ för mej är det tidigt.

 


Olika blonderingar

För tillfället sitter jag här och bränner sönder mitt underbara hår. Eller bränner sönder min hårbotten. ”Men vill man vara fin så får man lida pin.” fast det är ju ingen större tröst för mej just nu. Det gör så jävla ont. Men ska man använda den bäst färgen så får man skylla sej själv.

På mitt hår är det bara 4 hårfärger som blir vita. Eller 3 blir riktigt vita och en blir nästintill vit.

 

1)      Depend – Blondering (slingorna har jag inte har testat)

 

Kostar mest av dom men är väl värt sitt pris. Även fast man får en skållad hårbotten. Haha men pluset är att man inte behöver ha i den så länge. Så man plågas inte lika mycket som med andra hårfärger. Även fast det bränner mer.

 

2)      Jane Helens Mood – Ultra blond

 

Billigast och as bra. Kruxet är ju bara att jag tappar hår av Mood. Vet inte varför det är så men det gör min mamma också, även fast hon använder dom bruna färgerna. Ingen annan som jag känner tappar hår av Mood. Nu menar jag ju inte stora tussar men mer än vanligt. Så jag antar att det är någonting i ”generna” eller hur jag nu ska förklara det.

 

      3) Poly Blonde - "L1+"

Bränner lagom mycket och ger asbra resultat. Varken något + eller – annars.

 

4)      Poly Blonde – också en ur ”L1+” serien

 

Funkar också as bra men blir inte kritvitt på mej. Den bränner minst och man ser inte alls stor skillnad. Bara petiga jag som gör. Tror inte att någon annan skulle se om jag använde denna eller någon av dom andra. Men huvudsaken är att jag ser det för jag färgar ju håret för min egen skull. För att jag ska tycka att jag är fin.

 

 

Nu ska jag alldeles strax skölja ut färgen för det dunkar i min hårbotten nu.

 


inväntar

Sitter jag här själv igen. Har precis tagit en sväng förbi ica för att inhandla resedricka och lite godis till tåget imorgon. Sen drog vi förbi Pörsy också så det enda som saknas är plattången nu. Väntar bara på att Emmy ska höra av sej.

Nu ska jag kolla lite tv med mammi och invänta morgondagen.

Tjing på er

 


Pörsan loskar i min säng

Sitter här med Pörsy. Tror att hon är lite psykotisk idag. Eller möjligtvis övertrött.

Kolla bara



Ingen missar loskan i min säng va? FRÄSHT!


förväntansfull

Jag tror att jag har packat klart nu.

 

 

Var tvungen att rensa bort hälften av kläderna för jag hittade bara en bag. Efter mycket letande kom jag på att jag gav bort min puma bag till min bror när han flyttade. Typiskt, Annars använder jag den aldrig. Men så är det alltid när man behöver något. Det enda som ska i nu är min ”rese-plattång” som jag har lånat ut till Emmy men får den sen och så en tröja som är hemma hos Pörsy och så ett till par skor. Hur jag nu ska få plats med det.

 

Kom på också att jag inte har någon laddare till min mobil, använder ju mammas. Så hur fan ska detta gå? Har ingen annan mobil som jag kan ta heller. Mammas andra mobil är låst till Telenor. Men jag får väll lösa det på något sätt.

 

Så nu är väskorna packade och jag börjar bli lite förväntans full. Skulle vilja åka upp dit oftare. Sist jag var där så var det kul. Nu lär det ju vara ännu roligare då jag är äldre. Tror att jag var där sist när jag var 14-15 eller något. Önskar att jag kunde åka nu på sekunden ^^ . så blir det jämt när packningen är klar, jag blir lite motsträvig till att åka för att jag bävar för packningen. Att rensa bland mina smycken var svårast. Älskar ju vart ända en av dom. Hahaha ^^

Nu ska jag ta en runda och kolla om jag har glömt något.

 


Vad ska allt vara bra för?

Vet ni vad jag hatar mest med att åka bort? Att packa!

Kolla hur mycket kläder som jag har valt än så länge.(ser mer ut i verkligheten)



Men jag väntar också på att ett lass ska komma upp från tvättstugan. Jag ska vara borta i 6 dagar. Mellan tisdag och söndag. Vem behöver så här mycket kläder?

Men packar jag inte mycket så sitter jag där sen och tänker ”va fan tog jag inte med den för? Och den?” jag har packat 3 jackor och 1 väst tillexempel. Vem tror jag att jag är. Haha ^^

Får nog rensa lite här. Behöver ju inte 3 mjukisbyxor i olika färger direkt. Eller eller 4 shorts och 1 kjol. Eller 5 klänningar eller 10 linnen. Haha ^^

Fast eftersom jag är så klumpig som jag är så lär jag ju behöva mer en jag tror. Men nu ska jag rensa lite och tänka på vad jag verkligen behöver. Det som stör mej mest är att jag inte vet vad jag ska ha på mej på 5kampen. Vill ju vara lite fin. Haha ^^

Det värsta är ju att jag inte packat klart. det ska ju i hårgrejer, smink, hudkrämer, smycken osv. Gaah!

 


resa

G od morgon

från 9 tills för en stund sen har jag försökt att sova. Men gav upp nyss och föresten är det tid för att gå upp. Kl är ju redan 12. idag har jag massor av tråkiga grejer att göra. Eftersom att jag åker imorgon så måste jag packa, städa osv. funderar också på att dra bort min bajsutväxt, haha det lär behövas.

Undrar hur många besökare jag kommer ha nu när jag är borta. Vet inte om jag kommer få tag på någon dator där uppe så att jag kan uppdatera. Men kameran åker med i alla fall så att jag kan ta massor av bilder. Fasen va skoj det kommer att bli, hoppas bara att det finns en dator så man kan ha någon kontakt med verkligheten.

Men får pallra mej upp nu och börja med all skit.

 


nemo

Har legat här och softat ett bra tag. Började kolla på Blow på 3an men den va så kass så att jag slutade. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu bara.  Har skit ont i hela käften igen. Det blir verkligen bara värre och värre. Är rätt sugen på att sätta på en film. Men vilken är ju frågan, funderar allvarligt på hitta nemo, haha ^^ funderar också på om jag ska gå till Pörsy vid 5 och ta en morgon cigg med henne. Behöver ändå bedöva käften och då är Pörsy rätt man.
ne ne får se vad som händer

 


underbart liv

Kom hem för en liten stund sen.

Det var nog längesen jag hade såhär roligt. Det känns som att jag har skrattat oavbrutet i 2 dagar. Fan vilket härligt liv jag har. Kan ni förstå det för en gångs skull.

Nu ska jag käka (igen, haha) men vissa bakis dagar är så att jag inte kan äta något och vissa är så att jag äter hela tiden. Bilderna från dagen kommer nog in imorgon. Dom finns på Pörsys mobil och vi kunde inte lägga in dom på hennes data så vi får skicka dom med blåtand till min.

 


Spräckt skalle

sitter forfarande hos Pörsy.
vi har precis kollat film och käkat chirre och misslyckad dirre, haha ^^
drog ner till stan förut och köpte chips och på bussen hem träffade vi en riktig rugguggla. jag, sanna och pörsy satt på "fyra säterna" självklart lägger jag och Pörsy upp fötterna på sätet och då fick vi typ värsta utskällningen av en gammal gubbe med kryckor. han hotar oss med att slå in Pörsys skalle med kryckorna och massa skit. jävligt moget. bara för att Pörsy sa att han inte skulle peka på oss med kryckorna. vad var det som jag sa om dom här jävla gammla människorna?
aldrig att en normal ungdom skulle göra så. blir så trött.
men i dagen samhälle får tydligen äldre personer göra som dom vill.. *suck*

nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Sän pratar i tele och Pöjj fixar med grillen.
hittar väll på något skojjigt.

Tjing på er så länge.

Grillprinsessa

Sitter hemma hos Pörsy nu. igår var vi partyprinsessor och idag är vi grillprinsessor.
får se hur detta går. för det stinker tändvätska i hela lägenheten och ändå har vi ställt grillen flera meter från terassen. jaja det blir bra. vi ska grilla kycklingfiléer och äta potatisskruvar och klyftor. samt en sallad. kycklingen ligger i marinaden så detta blir prima.
men inget slår pörsys vurpa förut när hon skulle hämta mer grillkol. haha ^^ hon lyckades till och med hamna under balkongen eller vad man nu ska kalla den.
nu säger dom att grillen är klar så ska ut och leka grillprinsessa nu.
Tjing på er.

allmänt roligt

sicken kväll det var igår. Fy fan va kul jag hade. Men det som inte är kul är att vara så full. Men jag överlever, haha^^ först var vi hemma hos Anders syster och för festa med ”gammal go” musik, kortspel och skratt. Och sen där vid 12 bar det av till krogen. Tycker att tiden på krogen gick as snabbt. Vart fan tog den vägen? Ena sekunden kom vi och andra gick vi. Fast vi var där tills det stängde. Men aja, har man kul så går tiden snabbt.

 

Nu ska jag pallra mej upp ur sängen och pallra mej bort till Pörsy med Sanna. Vi ska laga mat och ha allmänt roligt, som vanligt då. hehe

 


vin

Det blev fest ändå. Nu tar jag mitt vin och drar

Ses på krogen

 


regnigt

Gud vad unket och tråkigt väder det är! Regn, regn, regn och åter reeeeegn!

 

 

 

 

Hallå sommar? Tydligen inte.

Kul att gå ut i detta vädret, jag som blev så sugen.

Vad händer nu då? För om det regnar så mycket sen också så går jag ju absolut inte ut.

Ne nu ska jag gå och kolla till maten, lagar ärtsoppa. Haha ^^ tycker att det är så gott.

 


gnäll kärringar

Vet ni vad jag är trött på?

Alla dessa jävla tanter och gubbar som gnäller. Tror att vi ungdomar gör fel hela tiden osv.

Men dom då? När jag är ute och går så ser jag mer äldre personer än ungdomar som gör fel i trafiken. Dom kör ju som galningar. Visst att ungdomar kör snabbare och brötiga bilar. och det är ju inte olagligt. Men det är ju oftare som ungdomar stannar för mig vid ett övergångsställe tillexempel. Om jag nu inte är en bit ifrån och dom gasar över snabbt innan jag kommit fram. Men det är ju okej.

 

Ne jag är så trött på allt gnäll. Har dom inte varit unga själva eller? Eller kommer dom bara inte ihåg hur det var?

Ärligt talat. Man ska tydligen leva livet medan man är unga och innan man blir gammal och bitter..

 


Dåligt

Fan vilken dålig film. Eller filmen var ju bra, men slutet. Han kan ju inte dö. Hur kul var det på en skala mellan 1- 10 då? Inte alls. Hatar när huvudpersonen dör.

Eftersom dom ändå vann tronen så är det väll bättre att avsluta filmen med en fest istället för död?

 

Och på tal om fest. Är det fest idag eller? Vet inte om jag är så sugen. Blir säkert det sen. Men nu känner jag inte för det.

Känns som att alla ändå är i Varberg på W&W. Själv skippade jag det.

Börjar det regna ikväll så drar jag nog inte ut. Men annars blir det väll troligtvis det.

 


Arn 2

God morgon

Ligger här och tänker på vad det är för väder. Och självklart har ont i käken. När ska det gå över? Är trött på att ha ont. Det blir bara värre och värre också.

Hoppas att det är fint väder idag. Men det känns som att det blir/är fult. Luften i mitt rum är mer kvav än varm.  Haha :P orkar inte gå upp och kolla det. Antagligen regnar det.

Ska nog lura i mamma att kolla på Arn 2 nu på ”morgonen”. Finns inget goare sätt att vakna till på.

 

 


Vad tycks?

Jag har allvarliga tankar på vad jag ska göra med mitt hår..

Vad tycks?

 

 

 

B e s l u t s å n g e r s t . c o m

 


Agility

Idag har varit en bra dag. Har varit med Sarah typ hela dagen.

Vi testade Lady med agility hinder och lydnadsgrejer och lite sånt. Om jag får säga det själv så var hon riktigt duktig. Men hade vi förväntat oss något annat? Ne precis.

Sen var det mycket tjötande, rökande, spelande osv. riktigt mysigt att sitta där i hennes kök.

Har fått perspektiv på saker och ting också.

 

Har också Upptäckt att jag har jävligt många lever fläckar på mina bakarmar. På 19år har jag inte sett så dom. Men dom har tydligen varit där hela tiden. Jaha så bra känner man sin egen kropp, jätte bra haha ^^

Hörde att man får det om man har ett överskott i levern. Och i så fall har jag nog jämnat ut balansen med allt superi. Haha.

 


lever

dålig uppdatering. men kom inte hem förens 10 ikväll. Då satt mamma på Arn så jag kollade den med henne. Så är precis klar. Ska hoppa in i duschen nu sen kommer jag tillbaka. Skulle bara säga att jag lever. haha ^^

 


ont

sicken morgon.

Mitt käkben cepar igen och vi har kommit fram till att det är min visdomstand. Så jävla typiskt. Varför kan jag aldrig hålla min käft stängd? Sist jag sa ”jag har aldrig fotproblem” då fick jag det. Häromdagen sa jag ”jag har aldrig haft problem med mina visdomständer” och då fick jag det! Typiskt.

Men nu är jag irriterad och har bråttom

 


Vansinne

Tror att jag kommer att bli galen på dom här jävla Metallica Conversen..

Hur länge har jag inte tjötat om dom nu? Och så kom dom ju ut idag (fredag, klockan är över 12) så jag tänkte beställa dom. Det är ju prima tänkte jag. Lönen kommer om en vecka och skorna kommer ju inte tidigare än det. Men då måste man ju betala dom på direkten. Om jag fattade rätt. Jag har la fan inte ett korvöre ens som jag kan lägga på det.

Vettefan om jag orkar gå omkring i mina skor längre. Har fan ont i benen jämt tack vare dom. Så tror inte att jag orkar vänta. För det måste ju ta 1-2 veckor att skicka dom från usa också.

Jag blir sååå jääävla trött på detta! Medvind tack.

Ärligt talat så skiter jag i dom här skorna nu!


Cowboy Boots

Vet ni vad jag skulle vilja ha?

En vit skinn jacka. Har nog aldrig sätt en så, men kan tänka mej hur snyggt det lär vara.

Typ i den här stuken:

 

 

Fast vit då. As fräsht! och så ska det vara rött innuti! 

 

Sen vill jag ha ett par snygga Cowboy Boots. Har velat ha det hur länge som helst. Kommer ihåg den dagen majs hade halloweenfest för två år sen. Då åkte jag, mamma och några andra till Lager 157. på vägen ligger det ju en skoaffär, vad heter den? Kommer inte ihåg. Men i alla fall där hade dom ett par as snygga. Hade faktiskt flera par där men just ett par föll jag för. Dom var typ bruna och ljusbruna. Eller hur man nu ska förklara färgerna, något åt det hållet i alla fall. Sen var det stjärnor och skit. Kan faktiskt inte förklara hur dom såg ut. Men där har vi i alla fall dröm bootsen. Ångrar så att jag inte köpte dom. Men nästa gång jag ser dom så SKA jag ha dom, vad det ännu kostar mej.

 


Kärringar

Är hemma nu igen. Det var bara massa muppar i stan idag. Fast hade man trott något annat när Di Leva var i stan? Haha ^^ Ärligt talat muppar så långt ögat skåda!

Å självaste Di Leva var det värsta jag sett! Lila klänning med en regnbåge på! Haha ^^ jag var bara tvungen att se honom! Sen hade han en ljusstake och vita fåtöljer osv. det var det värsta jag sätt. Haha ^^ stod och as garva.

 

Sen skämde jag ut mej inne på Esprit. Såg en jätte fin väst som var lite urringad. Så jag vräker ut mej till Sanna ”den här och bara bh va!!”

Tydligen sa jag det för högt så nästintill alla där inne glodde. Jävla kärring affär.. Skämdes dock inte så mycket. Varför skulle jag? Bara för att dom inte vill visa upp sina hängbröst som dom får slänga över axlarna när dom inte har någon bh på sej för att dom inte ska släpas i marken.

 

Kände inte för att vara kvar i stan. Bara massor av fjortisar.

Så ska kolla lite tv med mamma och sen äta varma bullar och dricka varm choklad.

 


Muffar

Är hemma nu igen.

Jag och mamma promenerade till biblioteket i stan förut. Men dom hade inte min bok inne nu, Harry Potter and the prisoner of Azkaban. Eller hur fan det stavas. Blev ju klar med tvåan igår. Så jag lånade 4an på engelska så länge och så får jag se om jag orkar vänta på att få 3an av Sarah eller om jag läser min på svenska. Det märker vi.

 

Sen gick vi till djuraffären och köpte en ny firre, hittade den sötaste minsta scalar som jag sätt. Gulli gull var den! Så den fick följa med.

 

Så också en större plexis (aka muff) än vad jag har. Så jag gjorde en deal med mamma. Om jag stoppar över all min ”skräpfisk” (kallar mamma mina tetror eftersom att man typ måste trampa ihjäl hennes ciklider) i hennes lilla akvarium och trycker i ciklider i mitt stora så får jag den. Så jag får väll göra det då. Jag sa att jag inte hade råd att köpa varken ciklider eller stenar men hon sa att det får la hon göra. Ska få några av hennes ciklider eftersom dom ynglar av sej så mycket och sen ska vi blanda upp dom med andra ciklider som är färgglada. Så det blir nog asbra.

 

Efter djuraffären så drog vi och köpte bullar och cola sen promenerade vi till Sanna och satt där och rökte, tjöta och fika. Mysigt ^^

 

Nu ska jag slappa lite och sen bär det av till stan.

Hoppas att ni haft en bra dag också!

 

 

Glöm inte att slänga in en röst: http://thecharmedone.blogg.se/2009/july/bidragen-i-veckans-blogg-tavling.html

På nr 9

 

 


Pics

Så nu bär det av till stan ^^
Kameran var inte sönder utan minnet var bara fullt, haha. Fan vilken klant jag är.




typiskt

Mamma snodde min dator idag igen. Självklart så fort jag får tillbaka den så lägger Internet av. Undertiden har jag lagat mat och lite annat små skit.

Min kamera har gått sönder också. Tog ett kort på maten som jag höll på med sen gick den bara inte mer. Så jävla typiskt!

Men visst ser det gott ut?

 

 

Fast det är bara början till en kyckling paj. Den var tydligen as god, men hade vi räknat med något annat? Det var ju jag som gjorde den. Haha ^^

Nu tänkte jag göra i ordning mej och sen ta en promenix till Stan med Lady och Mamma.

 


käkont

God morgon

Fyfan va svårt det är att gå upp idag. Orkar inte, vill bara sova vidare. Men kan inte hålla på och sova bort hela dagarna.

 

Vaknade nyss och hade as ont i käken, fattar inte vad jag har gjort. Har inte ens ont på den sidan som jag sover på. Jävligt skumt. Har ont utan att jag ens rör käken. Aja, får la hoppas att det går över. Men självklart är jag hungrig bara för det, jag som inte brukar vara hungrig på morgonen. Haha så är det alltid. När man inte kan något så vill man det.

 


hp

Nu är jag äntligen klar med Harry Potter på engelska.

Det har fan tagit mej tre dagar, men tanke på den storleken så borde det ta 1 dag.

men så äre.

 

Sitter är och  väntar på drygröv pörsy ska bli klar så vi kan dra ut.

 


Robert Pattinson's ögonbryn

All ära åt Twilight va.

Men ärligt talat gör något åt Robert Pattinson’s ögonbryn.

Noppra dom, eller färga dom lite ljusare.

Eller för fan färga hans hår mörkare.

 

Det är nog det fulaste jag vet på killar, när dom har ljusare hår än ögonbryn.

Spelar ingen roll om nyanser är mycket eller lite skillnad. Men när dom kommer till det stadiet så förvandlas hela killen för mig.

 

Förstår inte heller hur alla kan tycka att han är så snygg.

Kolla bara inte ögonbrynen:

 

 

Visserligen syns dom inte så mycket på det här kortet men ändå.

 

Fast jag kan ju inte låta bli att tycka att han är snygg på dom här korten, fast det är nog bara för att han är vampyr.

 

 

Men annars är han inte så snygg. Tycker att han har konstig huvudform och så går han konstigt.

 


Veckans Blogg

Jag är faktiskt med och tävlar om veckans blogg.

Men jag tänker inte sitta och fjanta mej som massor av andra som terrar bloggar för att få röster. Som typ ”snälla rösta på mej på …. ”

Ne ne ne sån är inte jag. Utan släng bara in en röst om ni vill ^^

 

Så om ni har lust att rösta så kan ni göra det här. Vore snällt.

Tjing på er.

 


Yes

Yeeees vi fick lägenheten!

Fy fan vad gött! Dom ringde precis och sa det.

Så första oktober flyttar vi in.

 

Yes Yes Yes Yeeeeees

 


Kattastrof

nu är kattjäveln tillbaka! Har varit ute och letat efter henne as länge. Satt på sidan av mitt hus också ifall hon skulle komma tillbaka. Sen tänkte jag att ”nä nu går jag fan in” tog bara en sista runda där hon blev sedd sist. Och vem stoppar inte ut huvudet genom ett hål gå?

Jo lilla Lita. Kattjäveln har suttit några meter ifrån mig i en timme. Gaaah. Hon är alltid lika dryg. Men hon är i alla fall tillbaka.

Vi tvingade till och med ut Sigge. Haha ^^ han är så rädd för att vara ute och vågar knappt gå ut i trappuppgången. Så han var ute och skrek efter henne i typ 30 min. men tyckte att det var så synd om honom så han fick gå in.

 

Så nu sitter jag här och har rivmärken över hela kroppen. Måste hoppa in i ett kallt bad och svalka kroppen för jag är röd överallt. Misstänker att både jag och mamma är allergiska. Snorar, kliar osv. men men kattjäveln är i alla fall tillbaka.

 


Lita går på luffen

gud vad fin lägenheten var! Hoppas verkligen att vi får den.

Det är perfekt för mig och mamma och blir ännu bättre sen när jag flyttar eller gör lumpen.

På tal om lumpen. När fan får man svar från pliktverket?

Känns som att det var hundra år sen som jag skickade in alla papper och fyllde i det där ”testet”. Lär väll komma vilken dag som helst.

Hoppas att jag får mönstra nu.

 

Efter att vi hade kolla på lägenheten så träffade vi Sanna och tog en cigg.

Hon frågade om Lita var borta. Katarina hade sätt henne så vi ringde henne.

Lita hade sprungit fram och tillbaka utanför oss två meter lång och platt mot marken.

Stackarn måste ha varit jätte rädd.

Men sen hade hon styckigt bakom huset. Så vi gick där och letade och skramla med vitamin burken. Men ingen Lita.

Hoppas att hon kommer hem snart.

 


mat

Har precis lagat mat, Fläsk, löksås och potatis.

Så nu ska jag och mamma kila iväg och kolla på en lägenhet.

Hoppas att den är fin och att vi får den

 

sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. får väll gå och spejja efter katten.

 

Tjing på er

 


Borttappad

Mamma har ockuperat datorn hela dagen, så har inte fått chans att komma in.

Men har haft mycket att göra ändå.

Min lilla katt Lita har ramlat ut och försvunnit igen.

Hon var i mitt rum och ville ut men jag orkade inte gå och öppna dörren.

Så hon fick ut på min balkong igen. Sen somnade jag.

Jag vaknade 20 minuter senare och tänkte att jag får väll släppa ut henne nu.

Gick ut på balkongen och skulle lyfta in henne, då var hon borta.

Jag letade igenom hela lägenheten, skramlade med vitamin burken och allt.

Men hon är inte här.

 

Så troligtvis har hon försökt klättra över till mammas balkong (vi har två i våran lägenhet) och ramlat ut. Och eftersom vi har massor av tattar ungar på våran gård så har väll dom jagat i väg henne. Hoppas att hon hittar hem i alla fall.

 

Min Lilla Lita Bäbis :(

 

 

 

Har någon sätt henne?

 


Shoes

Nu har jag äntligen lyckats slita mej upp ur sängen.

Har försökt komma upp i en halvtimme. Och när klockan ringde vid 9 så va det ju bullshit att jag skulle klara av att ta mej upp. Sover alldeles för mycket nu för tiden.

Eller egentligen inte, det finns ju folk som går och lägger sej vid 12 och går upp 12.

Aja skit samma.

 

Fick se nu att jag fick svar på det där mailet som jag skickade häromdagen.

Haha så dom fattade min rötna engelska i alla fall.

 

”anonym” kommenterade det inlägget och frågade varför jag inte använde ett lexikon. Saken är ju den att om jag gör det så blir det ju inte grammatikiskt rätt. Och då kan det ju bli helt vajsing.

 

Men i alla fall så stod det att skorna släpps på fredag. Så då beställer jag dom ^^

 


Twilight

Ligger här med tända doftljus, rökelser och ska kolla på en till film.

Nu blev det min älskade Twilight. Haha ^^

 

 

Ska troligtvis sova efter det.

Sattsar på att komma upp tidigt imorgon och ta en joggingrunda med hunden.

 


hösten

Nu får ju alla sluta prata om den här jävla hösten.

Hallå det är typ bara mitten av juli! Till och med affärerna tar in lite höstkläder redan. Jag blir ju lite smått depp. Visst att det blir mörkare och mörkare för varje dag va. Men det är ju inte ”höst mörkt” ännu.

 

För min del får sommaren gärna fortsätta för alltid. We dont get snow anyway.

Eller aa, det är ju inte direkt sommar nu. Eller sommar är det. Men det är ju inget sommarväder. Men jag bara hatar höstens mörker.

 

Hur kul är det när man typ går till jobbet/skolan och då är det mörkt.

Sen när man ska hem från jobbet/skolan så är det också mörkt.

Exakt hur kul är det på en skala mellan 1 – 10? noll.

 

Ne 3/4 av året längtar jag bara till sommaren.

 

 


Rastlöshet

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu,

Blev så jävla rastlös helt plötsligt. Funderar på att färga mitt hår.

Ser ju för jävligt ut:

 

 

Men vet inte om jag orkar det. Har redan ont i ögonen och med färgen jag använder (Depend) så svider det fan både i ögonen och hårbotten.

 

I och för sej så blir man ju inte mindre rastlös av att färga håret. Det är ju hur mycket dötid som helst när man gör det. Så det är nog inte rätt sak.

Men jag hittar väll på något, i värsta fall får jag gå ut och springa. Haha ^^

 


Scrat

Nepp nepp det blev inget baderi här inte.

Den lusten försvann totalt.

 

Men Ice Age 3 var rätt bra. Tycker mest om 1an men gillar inte 2an alls.

Fast nu får dom ju lägga ner. Dom kan ju inte sitta och göra jätte många filmer, då blir det ju ändå uttjötat.  

Tycker att det var ett perfekt slut nu. Förutom för lilla monsterekorren som inte fick sin nöt. Haha ^^ ja han är för söt.

 

 

Scrat är lätt min favorit.

 


Ice Age 3

Nu är jag Madde oc Pörsy hemma hos mig.

Ska kolla på Ice Age 3 och sen kanske bada ^^

 

 

Tjing på er

 


Negrer

Sitter här hos pörsy
har varit i stan med hon och madde. vi råkade ut för en negeljävel.

det är fan inte konstigt att man får sånna jävla fördommar asså. så som dom flesta bär sej åt.
viserligen inte alla men fan dom mesta.
och jag blir så jävla arg!
ärligt talat så skulle det fan vara bra att kicka ut dom flesta.

han som vi snacka med skulle ha ett bra jobb och tjäna massa pengar (än så länge låter det bra) men sen så skulle han ha 15 fruar, eller "frur" som han sa. sen skulle han ha massor av marujana. han skulle röka det morgon, middag, kväll. osv. osv. jag var tydligen en hora. han fick säga vad han ville till mig, för jag var inte hans mamma.
moget säger jag..

det värsta är ju att alla negrer som jag träffat är sådana här.
det finns säkert bra negrer också. men dom har fan inte jag träffat.
blir så jävla vansinnig på folk över lag dom tror att dom kan göra som dom vill.

och man tycker ju att dagen kvinnosyn borde ha ändrats.
åååååååh!



collage

Jag råkade somna efter förra inlägget.

Men sen vaknade jag nyss och solen sken!

 

Äntligen! Även om den bara skiner lite så är det ju grejer.

Hoppas på mer sol nu.

Det är ju faktiskt sommar!

 

Märkte att posten hade kommit också.

Fick mina brosyrer osv. som jag har beställt om utomlandsstudier och språkstudier.

 

 

Har hittat ett collage som jag skulle vilja gå på. Det ligger på Hawaii vid vattnet och där har dom min inriktning, Musik. Har även hittat en språkkurs i LA som skulle sitta prima. Men sen fick jag syn på priserna. Skjut mig hur ska jag ha råd med detta?

Det är tur att man får vara äldre så att man kan jobba lite. Alla har ju inte rika föräldrar.

 

Men hur häftigt hade inte detta varit?

Någongång ska jag iväg!

 


morgon humör

God morgon

Vet ni vad det värsta man kan vakna till är? En annan människa.

Jag hatar att vakna och det är folk hemma hos mig. Och nu kommer det vara så i 3 veckor.

Eller ännu värre, jag hatar att vakna av att det är folk hemma.

Har ett sånt jävla morgonhumör.

 

Men när mamma väckte mej och frågade om jag ville äta frukost så försökte jag hålla masken, gick upp och tryckte i mig en macka.

Hallå jag äter inte ens frukost? Om jag inte festat dagen innan.

Annars är det sällsynt.

 

Gudars skymning jag kommer att ha dåliga mornar väldigt långt framöver.

 


Sandor Slash Ida

Det blev att kolla Sandor slash Ida.

 

Tycker inte ni att tobbe liknar ”Wow-Jocke” lite?

Jag får den känslan i det här klippet om man kollar vid 7 miuter

 



och hur snygg är inte Aron? Sandors brorsa. Mums ;D haha ^^


Filmtajm

Nu ska jag faktiskt ta och sätta på en film.

Var bara ute en stund med Sanna och Pörsy. Orkade inte följa med dom och träffa dom andra. Eller orkade gjorde jag väll men hade ingen lust, delvis för att jag hade på mej mina vita mjukis, vit tröja och rosa Foppa tofflor. Och så kände jag helt enkelt inte för det.

Så vi var bara utanför mej och rökte och snacka skit ett tag.

 

Vet inte riktigt vad jag ska se. Men det blir antagligen någon av dom här gamla filmerna.

 

 

 

Jag älskar gamla filmer.

 


ointressant

Nu är jag trött på Mr Harry. Så drar ut och träffar Sanna en stund istället.

Idag har jag skrivit dom kortaste och ointressantaste inläggen någonsin, haha ^^

Men har haft skriv kramp typ :P plus att jag inte har gjort så mycket.

Har i och för sej träffat Sarah, men vad ska jag lixom skriva om de?

Kan ju inte skriva mer än vad jag gjort.

 

Men men ibland får man ha sina dagar

Tjing på er

 


dryyyyygt

Det har tagit mej ungefär 1,5 timme att läsa 4 kapitel. Bara 36 sidor.

Det borde jag ha läst på max en halvtimme.

Fy fan va segt. Hade jag inte kunnat boken utantill så skulle jag inte fatta någonting.

Men eftersom jag vet hur handlingen är och var och när saker kommer så fattar jag.

Även om jag inte fattar massor av ord.

 

Men detta var det drygaste jag gjort. Det är verkligen så jävla segt!

Förstör hela boken. *muttrar*

 

Men jag måste ju lära mej engelska så..

*suck* är trött på detta..

 

 


2an

Har haft en as bra dag idag.

Först va jag och Sarah på en långpromenix. Och sen satt vi hemma hos mig i några timmar och bara tjötade, rökte och så.

 

Nu ska jag faktiskt försöka mej på Harry Potter 2an på engelska..

Vi får ju se hur det går.

 

Meningslöst inlägg men var bara sugen på att uppdatera

 

 


staplande engelska

Tror att jag blir galen på det här asså.

Fattar ingenting. Så nu har jag skickat i väg ett mail på staplande engelska till dom och frågat massa skit.

Hoppas bara att dom fattar vad det står. Haha ^^

 

Men nu har det slutat regna så nu ska jag ut och träffa Sarah

 


Promenix

Det blir ingen ansiktsmask osv. ska ta en promenix med Sarah och vovvarna om en stund.

 

pr

 

I regnet :P

 

Nu ska jag försöka beställa hem Metallica skorna.

Fattar bara inte den jävla engelskan!

 


städ

Nu är jag redan klar med städningen. Mamma trodde att jag bara skulle diska med far omkring som en virrhöna medan hon va i tvättstugan och torkade av och dammsög. Får se om hon märker någonting. Det hoppas jag att hon gör för sitt eget bästa, haha ^^

 

Vet inte riktigt vad som händer idag.

Är hungrig som fan så nu ska jag laga mat.

 

Funderar på om jag ska lägga ansiktsmask, hår inpackning osv. sen?

 


tokig

God morgon

Nu har mammsen jagat upp mej ur sängen för att hon skulle tvätta och ville ha mina sängkläder. Lika bra att gå upp och fixa i ordning allt som jag skitade ner i natt. Nu när mamma har semester så ser hon ju det. Annars brukar jag städa precis innan hon kommer hem om det inte är mycket dvs. hon tycker att jag är så duktig som håller efter, haha hon skulle bara veta.

Det värsta med att mamma har semester är att hon är uppe så mycket tidigare än mig. Alltså brötar hon så jävligt. För på semestern ska hon städa alla flyttsaker. Gaah skjut mej.

 

Får la gå upp innan jag eller hon blir tokig..

gissar på att det blir jag.


Grease

Blev varken Clueless och Eurotrip. Utan det blev Grease istället.

Hur snygg är inte Olivia här?

 

 

Snacka om att jag är född i fel tidsålder. Hade vart mycket coolare att leva när alla såg ut så  där. Typ på min mammas tid.

 

Men nu är jag så trött på den här datorn så skriver nog inte mer inatt.

 


Film

Nu ska jag ta och göra lite varm choklad, en macka och sen sätta mej och kolla på en film.

det står mellan två gamla filmer:

 

Clueless och Eurotrip

 

Får se vilken av dom det blir.

 


stor bloggare

Ibland undrar jag hur jävla uppmärksamsökande dom stora bloggarna är.

 

Kolla bara Dessie. Nyss var hon oskuld. Och nu detta.

Det bara skriker lögn och uppmärksamhet om det!

Hon har nästan 500 kommentarer bara för att hon skriver så, tjejen vet i och för sej vad hon håller på med. Men måste hon vara så grov?  

 

När hon märkte att hon fick sån jävla respons på det så skrev hon det här.

Hon har ju hävdat hela tiden att hon inte röker. Så nu var ju det ett perfekt tillfälle att berätta sanningen. Uppmärksamhet är vad den stackars tjejen eftersträvar.

 

Kissie vill ju inte heller vara dåligare. Uppmärksamhet + mer läsare + reta upp Dessie. Kan det bli bättre för henne? 

 

Är det så svårt att vara sej själv?

Eller har dom bara insätt att dom inte skulle vara populära då?

 


snabb

Nu har jag läst och sovit om vartannat ett bra tag, typ 4 tim?

10 i 10 fick mamma för sej att vi skulle åka till Maxi och köpa mjölk och bröd.

Saken va den att Maxi stänger 10 och jag satt i bara täcke.

Men vi han. Tog oss 5 minuter för mej att ta på mej och sen köra ner till Maxi.

 

Nu vet jag inte riktigt vad som händer förutom att jag är trött på min dator och vill ha en ny. Och att jag kanske drar ut med marina sen.

 


mys

Nu ska jag krypa ner i min säng med detta

 

 

Så jag bestämde mej tillslut för att läsa den på svenska.

 


ÅRETS fyllevurpa

Jag läste precis pörsy’s blogg och sitter när och asgarvar!

Citerar henne;

 

” Ute igår, blev tonic. Rätt bra drag. lagom full, ändå lyckades vi med den värsta vurpan någonsin. Vivi skulle hoppa upp på mig med sina ben runt om mig och jag skulle ta emot henne. Istället kommer hon med sån kraft och flyger handlöst ner i golvet och drar med mig i fallet. Haha vilken syn. Det har jag aldrig lyckats med inte ens när jag vart som fullast. men men någon gång måste vara den första! Blir lugnt idag, laddar ner lite filmer nu får se vad det är för skit.”

 

HAHAHAHAHA

Fast hon glömde nämna att i fallet så råka jag pungsparka en kille.

Herregud säger jag bara! Ligger här för mej själv som ett psykfall och as garvar!

Kommer ihåg det så jävla väl!

 

Jag och Pörsy dansar.

Sen helt plötsligt från ingenstans säger hon: Vivi hoppa upp på mej!

Jag tänker bara ”okej va kul!”

Men när jag väll hoppat så faller vi handlöst bakåt som ett fällt träd! Och fy fan vad pinsamt det var! Vi låg där som två jävla sprattlande krabbor. Så det va ju bara att fly ut i rökrutan. Stackars den pungsparkade killen asså.

 

Herregud det här slår till och med vurpan som jag gjorde vid marinas bil, den då jag dunsar in med huvudet och allt.

 

Jag vill aldrig mer gå till tonic..

 


Proppmätt

Herregud vad mätt jag är.

Förut va jag vrålhungrig och nu är jag proppmätt.

Men gott som fan va de. Tog mej vatten över huvudet bara när jag lassade upp för mycket.

 

Pastagratäng a la Vivi style

 

Måste lära mej att jag ska äta lite och flera gånger istället dagen efter.

 

Kom på att jag inte har berättat något av gårdagen.

Det började i alla fall hemma hos Sanna, vi tjejer va där. Jag, Sanna, Pörsy och Zaklina.

Spelade lite spel, drack, gjorde i ordning oss osv.

Sen blev det tarre till stan strax efter 11.

Vi drog till Tonic dansade, drack och träffade folk.

Gårdagen var riktigt kul faktiskt. Det jag kommer ihåg av den. Haha ^^

Och ju mer jag tänker på den desso mer kommer jag ihåg. Det var en jävligt lyckad kväll.

men så brukar det vara med "spontan" fyllerier.

 

Nu ska jag försöka vila lite eftersom jag inte lyckades med det förut.

Går inte det så har jag nästan bestämt mej för att läsa Harry Glasögonorm Potter. Haha ^^

 

Ha de bra ^^

 


vrålhungrig

Mamma va ute och jobbade så jag slapp pallra mej till maxi.

Gött för jag trodde att jag började piggna till men sen slog det tillbaka och blev värre. Fy fan vilken dag detta kommer bli. Bakfull så att tänderna skallrar, haha. Men nog tjötat om bakfyllor nu. :P

 

Funderar på vilken bok jag ska börja läsa.

Är faktiskt sugen på Harry Potter (som det 10åriga potter fan jag är, haha). fast jag ska låna den av Sarah när hon får tillbaka den nästa vecka på engelska. Så det är ju inte kul att läsa den nu och sen läsa om den. Annars så kan jag ju faktiskt läsa 1an på svenska och sen börja med resten på engelska.

 

Ja vi får helt enkelt se sen. Kanske kollar film istället.

Om nu bara folk kan sluta ringa mej.

Jag hatar när det ringer folk som jag inte har numret till. Orkar inte vara trevlig just för tillfället. Så vill ni prata skicka ett sms först så jag vet vem ni är :P haha ^^

 

Ne men just nu tycket jag att det är skit irriterande. I och för sej så är jag as irriterad på allt idag. Om jag ska vara lite ärlig så är jag lite nyfiken på vem det är som ringer. Haha

Och jag som trodde att det knappt var någon som hade det nyaste numret. Till och med jag blir förvirrad för att jag har bytt och bytt tillbaka så ofta den sista tiden. Det var ju det som var lite av meningen, att ingen skulle ha mitt nummer typ. Men nu skiter jag i vilket. Behåller det här numret och skiter i vilka som har det.

 

Nu kom mamma hem så jag ska laga mat. Är vrålhungrig. Och tror inte att det finns något godare än min pastagratäng dagen efter, om man räknar bort flöt mat som pizza och mcd då. Pastagratängen bara slinker ner i kistan, haha

 

Tjingeling på er ^^

 


flytt

Har legat här och försökt somna om i över 1,5 timme.

Är as trött men kan bara inte somna. Hungrig är jag också, även fast jag mår illa.

Fick i mej en macka förut, men det gör så jävla ont i tänderna på mej dagen efter när jag äter.

 

Funderar på att pallra mej till maxi, köpa ost taco chips och cola. Sen ta en bok eller film och bara ligga här hela dagen. Är lite sugen på en lång promenix också. Fast mår för dåligt för att hålla på och flamsa omkring. Haha :P

 

Ska i alla fall ta och pallra mej upp härifrån ett tag. Måste flytta omkring lite fiskar idag. Flyttade ju över min guppy’s och molly’s till mammas akvarium och hon köpte skalarer och stoppade i också. Och nu har jag små guppy bäbisar som jag måste flytta på. För skalaren är en ciklid och äter småfiskar. Det har gått bra med dom stora ”små fiskarna” men nu står skalarerna utanför yngel buren och väntar på mat. Haha. Så ska flytta över bäbisarna till mitt stora akvarium så att dom får växa till sej lite innan dom flyttar tillbaka.

 


bakis a la 1000

Hur bakis får man bli egentligen?

Åååh, förut blev jag aldrig bakis.

 

Har legat här i flera timmar och bara inte kunnat somna om.

Bara haft ett så jävla tungt huvud så jag tror att det trillar av när som helst.

Magen är en torktumlare så jävligt som det snurrar i den.

Skjut mej..

 

Blev för jävla full igår.

Jag var prima full och mådde as bra när vi kom till krogen igår. Men sen började Pörsy klunka cider. Haha ja man kan ju alltid skylla på henne. Även fast det är mitt eget fel egentligen.

Fast jag tror att det var rätt roligt folk ute igår. Fast jag kanske mins fel. Haha ^^

 

Nu måste jag försöka få i mig en macka så jag kanske mår bättre.

 


spökar

Haha vet ni vad? Nu är mitt legg tillbaka!

Det va fan det konstigaste kan jag ju lova. Jag låg i soffan och kollade lite tv. Sen så skulle jag ut på balkongen och röka så jag reste mej upp och skulle lägga tillbaka kattfilten. Och vad ligger inte där då? Legget!

Hur fan kom det dit? Jag har städat stora rummet efter att jag tappade bort det. Jag har lagt kattfilten till rätta flera gånger efter att jag tappade bort det. Det kan omöjligt ha legat där hela tiden.

Hur fan kom det dit? det spökar nog, haha ^^

 

nu måste jag fixa mej för snart är det fest.

 


patetiska mors grisar

Har legat och softat nu ett tag och kollat på ”Momma’s boys”.

Är det inte patetiskt att man kan låta sin mamma bestämma så jävligt över ens liv? Herregud stackars människor. Och hur fan kan man som mamma hålla på så? Man ska låta ens unge göra vad fan den vill bara det gör den lycklig. Man kan ju inte hålla på å säga att:

”Du får inte träffa den tjejen för hon passar inte in i våra familj.”

 

Är det inte en egen familj som dom ska skapa?

Jag personligen tycker att man ska få träffa vem man vill och sen behöver inte föräldrarna tycka om den utan behöver bara acceptera och vara väluppfostrade mot han/hon.

Och dom ska fan inte komma och bestämma. Sen kan dom ge sitt tycke i lugn och ro. Ge tips och råd också. Men mammorna i den serien är ju överdrivna.

 

Hallå vadå vara 50 år och ha en son på runt 30 och så tycka att det är för tidigt att släppa taget? Tillåt mej att as garva. Patetiskt kallar jag det.

Eller handlar det om ett jävla stort kontrollbehov? Det verkar så..

 

Man släpper ju aldrig sin mamma helt. Mamma är alltid mamma och pappa är alltid pappa, oavsett. Man glömmer ju aldrig dom. Så vad är det dom är rädda för?

 

Någon gång måste man släppa taget. Det handlar inte om att släppa taget helt utan att ge ens son/dotter chansen att utvecklas till en egen person, att få en egen vilja och få ett grepp som verkligheten utanför mammas skyddande bubbla. Det brukar man vanligtvis börja att gör i tonåren. Inte när dom nästan är medelålders.

 


slemmigt

Kom hem för ett litet tag sen.

Tröttnade rätt snabbt på Knalleland för det är så kiliga affärer där.  

Förstår inte varför alla som är på besök i Borås vill åka dit. Det finns ju ingenting. Då är nog stan bättre. Och den enda affären som jag skulle gå in i var den jag inte gick in i.

Åkte till systemet och köpte ”hajvin” istället för att fortsätta vara i knalle, hoppas på fest idag?

Är ni på eller? ;D Jag är pååå!

 

Blev helt slut nu när jag kom hem.

Funderar på att vila en timme eller något. Ligger ändå bara här och gäspar och fryser.

Eller så lagar jag till något att äta. Vi va och köpte mcd förut men det var så slemmigt så jag kunde inte äta upp, fy fan va äckligt det var..

 

Skulle egentligen på kalas hos min kusin idag. Men det hade tydligen varit missuppfattningar så det blev inte av det heller.

 


mardröm

God morgon

Natt drömde jag en mardröm, ”som vanligt” tänkte jag skriva..

Samma jävla mardröm som har kommit tillbaka sen november typ.

Så den får gärna låta mej vara nu :P

 

Nu tänkte jag hoppa upp ur sängen och duscha och fixa i ordning mig.

Sen bär det av till knalleland, är sugen på en ny tröjj eller något.

Tjingeling

 


regnigt

Nu ska jag försöka sova, ska upp om några timmar och orkar inte vänta längre på att pörsy kommer hem.

Tittade ut och fick se att det var as regnigt. Irriterande, ska detta förställa sommar?

I o för sej så är vi i Borås.. så man kan väll inte klaga. Här kunde det ju vara värre.

Men är ändå jävligt less på de.

 

Ligger just nu och kollar på den här sidan,

Har hittat massor av coola grejer som jag vill ha!

6 halsband, 3 örhängen och sen har jag inte kommit längre.

Åå ge mej ^^

 


Big Stan

Det blev att kolla film ändå. "Big Stan" hette den jag såg nu. Den va la rolig så sätt men också lite smått dryg.

Efter filmen börjar det krypa i kroppen, är sugen på att festa. Haha ^^

Det är alltid så när jag bestämmer mej för att softa en fre/lördag kväll. Men palla fixa sej och allt nu, då kan vi snacka om att vara sen. Drygare än drygast asså.. ingen idé.

Men eftersom det kryper i hela mig så funderar jag på att gå ut lite med Lady.

Får se vad som händer. Jag är rätt jävla slö ändå.

 


Muppar

Haha kolla föresten vilka mupp katter jag har.

Dom är fan inte kloka..

 

 

Att hon alltid ska vara en sån jävla gam...

 


Dantes

Nu har vi kollat på film och så. Istället för att sätta på en film som vi hyrt så kolla vi på en som gick på tv, Dante’s Peak hette den.

 



 

Tycker att det var rätt häftig, fast den var lite dryg.

 

” Amerikansk action från 1997. Vulkanexperten Harry Dalton skickas till en sömnig liten stad i de västra delarna av USA. Han ska undersöka de rapporter som säger att stadens väldige granne, en sedan länge insomnad vulkan, är på väg att vakna till liv. Han upptäcker att ett utbrott kan vara nära men stadens ledning vill inte tro honom.”

 

Och självklart mitt upp i slutet så cepar tv 5 och bilder blir svart.

Jag blir galen! Det blir fan alltid så.. trött på det.

 

Funderar på vad jag ska göra nu, orkar bara inte gå ut. Så tror nog att jag kollar på en till film eller något. Får se. Jag är ändå rätt trött.

 


hemmakväll

Nu är vi äntligen klara med flytten.

Har as ont i ryggen tack vare att det var tre trappor upp och tunga grejer.

Så nu har jag planerat att ha en mysig hemmakväll med mammsen. Det är inte ofta det händer och har faktiskt inte lust att gå ut eller så idag.

Det blir väll att ta en promenix ner till Maxi sen och handla lite gottigt och så sätta på en film.

 

Jag älskar att spendera tid med min mamma.

Finns nog ingen bättre än henne och jag har haft sån jävla tur att just hon kläckte mig. Haha ^^ Det är härligt att vi har sådan kontakt att hon är min mamma och samtidigt en av mina bästa vänner. Men nu får jag förflytta mej inte till stora rummet där hon är.

 

 

Svar till Anonym:

- jag är veg för att jag inte tycker om köttsmaken. Äter jag kött så får jag näst in till kvällningar för att jag tycker att det smakar så äckligt. Spelar ingen roll vad jag gör med köttet eller vad för kött det är. Det finns en bitter eftersmak som är förjävlig.

 


mat

nu sitter jag här och väntar på att dom ska äta upp

sen ska vi flytta möbler osv. ^^

 

todays meal

 

egentligen har jag inget att skriva men blev bara så sugen på att göra de

 


köttätare vs vegetarian

Nu har jag fullt upp.

Hade totalt glömt bort att vi hade lovat att hjälpa Maria att flytta idag.

Och så ska maten vara klar snart, haha jag som inte ens har börjat.

Tänkte faktiskt dra en mc donalds idag egentligen för jag orkade inte laga något förut. Men kom på nu att jag är sugen på att göra lasagne. Så det får bli så ^^

 

Förstår inte folk som inte gillar att laga mat.

Jag älskar det!

Det värsta är ju att jag inte kan provsmaka själv utan får stå där bland alla goda dofter och det bara får snålvattnet att rinna. Haha ^^

Men saken är ju den att det luktar as gott men smakar inte det.

Hur många gången har jag inte försökt intala mej själv att det är gott, men det är det inte.

 

Jag skulle vilja jobba som kock. Men det går ju inte om jag inte kan provsmaka det jag lagar.

Om jag inte anställer en provsmakare då, haha ^^ det hade varit något.

Men det är så frustrerande när jag lagar något som jag aldrig smakat och alla andra säger att det smakar skit gott.  

Hade jag fått välja så hade jag varit köttätare.

 


fästingar

Uuuush vet ni vad jag hittade på golvet?

En bamse mega stoooor fästing! Ush!

Det va den största jag sett!

 

Ush jag hatar fästingar!

Dom är så jävla äckliga! Fy faan.

Spydde nästan när jag tog upp den.

 

Ush ush ush det kryper i hela kroppen på mej nu!

Det är nog verkligen min största fobi, fästngar. Ush!

 

tänkte lägga in en bild men mår illa bara jag ser dom.

 


utvilad

Fan va gött, jag har lyckats sova 10 timmar.

Det var längesen jag sov såhär gott och mycket.

Brukar ju knappt kunna sova alls eller tidigt.

 

Nu måste jag pallra mej upp och ut med hunden.

Sen märker vi vad jag hittar på

 


frysa

Tror nog att jag ska försöka sova nu, håller på att bli sjuk tror jag.

Ligger här och bara fryser, det kliar i ögonen osv. har frysigt hela jävla dagen. Ush

Jag gillar inte kyla när det är meningen att det ska vara varmt!

 

Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk nu,

Jag hatar att vara sjuk, det är så grymt tråkigt!

 

Det värsta nu när jag ligger och fryser är att så fort man rör på sej under täcket så börjar man frysa röven av en igen.

 


fjortisar

Nu är jag hemma igen

Blev en tidig kväll då det inte är lika lockande att springa omkring med fjortisar på torsdagskvällar längre, haha ^^

Det blev att ta en öl på Tonic i alla fall, konstigt folk var det där.

Och sen en sväng förbi viskan och så.

 

Tror faktiskt att jag ska sova snart.

Är as trött för att jag knappt fick någon sömn imorses.

Fast så säger jag ju jämt. Och lik för bannat så sover jag inte.

Haha ^^ ja vi får se vad som händer

 

När vi stod och väntade på bussen förut så fick jag värsta hickan.

Så jag satt och hickade som fan på bussen. Men sen när Pörsy hoppade av och jag sitter själv på bussen så börjar jag hicka som en galning.

Pinsamt som fan var det. Det va ju ingen tyst hicka direkt.. *suck*

typiskt mej..

 


Promenix

nu har jag kommit hem från Sarah,

vi tog en promenad på två timmar och sen satt vi i hennes kök och drack te och tjötade.

Jag tror inte att jag har varit där sen 7an eller något. Skumt att det var så längesen, för vi var ändå bra kompisar när vi var mindre.

Men man tappar alltid kompisar med åren.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till stan,

Om jag nu orkar gå ner ^^

 


borttappad

Nu är jag så trött på mej själv igen!

Mitt legg är bort, vet inte vad jag har lagt det. Letade igenom hela lägenheten flera gånger om.

Och som valigt så fort jag gett upp hoppet så kom jag på att jag kunde använda mitt pass.

Bara för det så kunde jag köpa cigg utan att visa passet när jag kom fram till affären. *suck*

Så nu är jag bara frågan vart jag har lagt det där jävla legget.

Borde finnas larm på dom. Så dom piper när man tappat bort dom och trycker på en knapp.

Men det är ju bra Vivi, tappa bort legget 3 gånger på mindre än en vecka (Y)

 


gullisar

Kolla va gulligt jag hitta dom liggandes i soffan :)

 Sigges arm är lika lång som Lita, haha ^^

 


översvämning ?

Nu har jag faktiskt kunnat sova i 2 timmar ^^

Så nu känner jag ingen tyng i huvudet som jag gjorde förut tack vare ölen.

Vet inte riktigt vad som händer idag, det är så regnigt ute + att dom har varnat för översvämning. Det ska i alla fall komma någon familj och kolla på lägenheten idag vid halv 4.

Så innan dess måste jag svepa över med dammsugaren och laga mat.

Idag blir det ugnrostad kyckling och rotfrukter.

 

Kanske ska träffa Sarah ett tag sen också, för en promenad med hundarna.

Hon har den gulligaste vovve ^^ Nästan lika söt som min Lady.

Kommer inte ihåg vad hennes ras är bara.. mhm.. får la ta ett kort sen.

 

Men nu får jag väll sätta i gång om jag ska hinna snygga upp här hemma lite.

 


gårdagens dummaste

Gårdagens dummaste sas av lovely pörsy.

 

 

Pörsy: Undrar hur många dagar det tar att samla ihop en miljon om man samlar en krona om dagen?  

Vi andra: Kanske en miljon dagar?

- as garv -



ekolådan

Vet ni vad jag skulle vilja göra?

Prenumerera på Ekolådan, jag tycker att det är en ganska cool sak faktiskt.

Och om det hjälper klimatet så varför inte?

 

Jag försöker alltid köpa ekologiskt om prisskillnaden inte är för stor då, för ärligt talat så är det för stor skillnad på vissa varor, några kronor hit eller dit spelar ingen roll men vissa kostar 20-30 kr mer. Och det är inte möjligt för mej. Om man sen ska räkna ut prisskillnaden på alla varor tillsammans.

 

Kollade in deras hemsida idag men dom hade inte leverans till mitt postnummer, dåligt.

Om dom nu vill ha mer köpare så för dom ju utöka utbudet. Fast efterfrågan kanske inte är så stor?

 

Vid närmare eftertanke nu när jag skriver det här så är jag inte så sugen på det längre.

Då får jag ju inte nöjet att gå och handla det som lådan innehåller, och inte nöjet att klaga över produkterna heller. Haha ^^

 


idds

Varför är grannarna upp och bankar i köket nu? Tror att det är köket i alla fall.

Jag försöker fan att banka tillbaka men det går fan inte, det är en jävla cementvägg så det låter ju inget!

Jävla idioter, man bankar inte halv 8 på morgonen!

Ååååh blir så trött på detta!

 

Fast nu har dom slutat banka för jag fick ett ryck när jag höll på att skriva inlägget och gick och hämtade hammaren och bankade tillbaka. Det hördes må jag lova.

 


7th heaven

nu har ja legat här och vridit och vänt mej i över en timme.

Kan fan inte sova asså. Idag igen *suck*

Så funderar på att gå upp ur min varma säng och kolla på sjunde himlen som börjar 25 över. Det är lite så där högstadium nostalgi, kollade jämt på det ett tag. Hon är ju för söt lillflickan, tror hon heter Ruth va? ^^

 

 


stötande

Nu är jag fan irriterad.

En ”kompis” till mig ville testa att leka lite i photoshop med mina bilder.

Så jag tänkte visst varför inte.

 

Och vet ni vad han har mage att säga då?

 

Han: skall jag göra dig smal me ?

kan uppfattas som stötande...

   jag: jag trivs med min mage ^^

han: asså om man e "tjock" syns d överallt

   jag: spelar ingen roll om det syns överallt. JAG trivs som jag är, det är huvudsaken

   han: jag gör la den smala bilden till mig sj :P

jag: stör du dej på att jag är tjock så håll det för dej själv

du behöver inte göra en smal bild

nu stör du mej faktist..

 

varför kan inte folk acceptera att vissa trivs som dom är? Jag skulle inte trivas som värsta pinnen. Jag gillar att ha lite att ta på, samma smak har jag på killar. Gillar inte när höftbenen skär in när man håller om någon.

 

Naturliga tjejer/killar är snyggast, oavsett storlek.

Man ska inte behöva göra sej till

 


sömnmedicin

Ne ne ne hittar fan inget att äta nu heller. Är trött på mackor, ställer mej inte och lagar mat nu och det finns ingen yoghurt hemma.

Typiskt, jag som är så sugen på yoghurt och flingor.

Men har i alla fall bestämt mej. Ingen fest för Vivsan.

Funderar på att sova rikitgt tidigt idag, öl är en bra sömnmedicin

 


ölning

Skulle ju som sagt ner till Viskan och fika.

Men ne, pörsy tar och beställer in öl efter öl efter öl efter öl. Inget fika här inte.

Så nu funderar jag på om jag ska dra på fest i sparsör eller vad jag ska göra.

Eftersom festen håller på i ett x antar timmar till så ska jag i alla fall käka innan jag bestämmer mej.

 

Enjoy:

 


Willys vs Ica

Fy fan va tråkigt det är att vara vegetarian! Absolut om man inte äter quorn.

Hittar fan inget att äta. Skulle ha varit gott med en pasta sallad. Men handlade inget sådant idag för jag vill ha sånt färskt och planerade inte att ”laga” det idag.

Orkar inte pallra mej ner till Maxi och handla heller.

 

Vi va ju och storhandla på Willys idag.

Det är fan sjukt vilken prisskillnad det är på Willys och Ica.

Jag handlade mat för resten av månaden (misstänker att det räcker längre) för bara 600kr. Det hade jag inte fått så mycket för på Ica. Det ända som jag måste handla resten av månaden är ju typ bröd, mjölk och några grönsaker.

Jag tycker fortfarande att Willys är mycket fräschare än Ica också. Grönsakerna på maxi kan till och med vara snuskiga ibland. Men Willys är alltid fräscha. Och det är ju det största delen av min kost.

Haha tycker att det låter så fjantigt med ”kost” men mat passade inte in ;D

 

Det är synd att Willys ligger på andra sidan stan och Maxi bara nedanför backen. Det gör en lat. Jag tycker att dom borde flytta på Willys. För man kan inte sitta och åka så långt varje gång man kan handla när den andra affären ligger 10 minuters gångväg hemifrån, lite ekonomisk måste man ju vara.

 


Fläskfilé med kantareller

Hej ^^

Nu är jag hemma igen, har precis lagat mat till mammsen. Fläskfilé med kantarell stuvning. Eller vad man nu ska kalla det.

 

Det ser kanske inte så gott ut, tycker att det är färglöst.

Haha vi närmare eftertanke ser det ut som spya på små bilder.


Mamma sa att det var as gott och jag tror henne, för det luktade så jävla gott. Det är i sådana här stunder som man önskar att man kunde äta kött.

Så jag blev as tjurig på mej själv (haha) och bestämde mej för att jag inte ville tugga på något jävla sallads blad igen. Så jag skippade maten.

Funderar på vad jag kan laga för gott vegetariskt. Men allt jag kommer på lockar inte. Tack vare den där jävla maten. Haha ^^

 

Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Tänker nog sätta mej på viskan och fika eller något, ska bara kolla om någon joinar.

 


sömnlös

Godmorning Sunshines ^^

 

Ni kan inte ana hur trött och arg jag var på mej själv i morses.

Jag gick och lag mej runt fem. men endå vaknar jag halv sju och är hur pigg som helst. Kunde  verkligen inte somna om. Och jag som hade bestämt mej för att sova länge idag.

Droppen på allt var när Sigge kom in och terrade mej! Han satt sej bredvid och bara glodde! Det finns inget värre än när han psykar en så.

Men till slut så tvingade jag mej själv att somna, måste nog ha försökt i en timme innan jag lyckades. Sen så vaknade jag fram och tillbaka till klockan var halv tolv.

Då orkade jag inte mer ut tyckte att det var lika bra att pallra sej uppåt.

 

Kollade precis utåt och jag är så trött på detta vädret. Jag vill ha sol! Jag vill vara brun! Garr..

Men nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mej. För sen bär det av till Mammis jobb.

 


Stardust


Ne jag måste fan börja sova på nätterna.

Är så grymt uttråkad för tillfället. Är lite smått sugen på att dra ut. Men jag orkar fan inte.

Är så jävla slö. Orkar inte ens sova, fast jag är lite smått sugen egentligen.

Det får väll bli att sätta på en film, Stardust – idag igen. Haha ^^

 

 

Sen ska jag nog sova, och hoppas på att jag vaknar upp till fint väder så att jag kan ha mina rutiga shorts! 

 


tv

Varför är det aldrig några bra teve program på nätterna? Några bra finns det ju men alla håller ju sej inom en viss tid.

Tycker att dom borde visa någon film typ vid 2 tiden. Skulle vara perffa för nattugglor som mej.

Nu ska jag ta och göra mej en macka, är hungrig i natt igen. Sen ska jag krypa upp och kolla på Law and order.

 

Kom på varför jag är hungrig på nätterna.

Jag äter ingen frukost utan lagar mat vid halv 3-3 och sen äter jag oftast inget mer mat/macka.

Garr detta är inte bra.

 


myspys

Nu ska jag gå och lägga mej i ett skumbad med massor av doft ljus och min bok. Finns det något härligare?

Sen blir det hårinpackning, ansiktsmask, nagelvård osv. kommer känna mej som en helt ny människa sen ^^

 

 

Mamma är rolig ibland när hon går och muttrar för sej själv:

Tråkig jävla musik på radion.. samma jävla skit hela tiden.. inte en ända hårdrock! Bajsmusik.. 

 

*asg*

 


inre konflikt

Visst alla har rätt att vara som dom vill, men någon gång måste man växa upp.

Jag kan förstå att vissa mognar fortare än andra, antigen om det är på grund av en uppväxt eller om det är på grund av andra saker.

Men jag kan ändå inte låta bli att tycka synd om vissa som inte ens visar en tendens att växa upp.

Får man verkligen lov att vara så jävla efterbliven i uppväxten som vissa är?

Finns det inte en gräns på att man någon gång måste mogna?

Det borde det finnas.

 

Folk som aldrig mognar måste ha det väldigt svår. Något av en inre konflikt. Känner dom sej efterblivna undrar jag?

Vad är det som får dom att stanna kvar i 10 års åldern?

Är det skrattretande eller sorgligt?

 

Sorligt tycker jag.

Väx upp, njut av den åldern du är i istället för att vara där du inte bör.

 

Fast frågan är om vi pratar om mental ålder eller vanlig ålder då.

Det är ju viss skillnad.

Jag tror att man mår dåligt om man inte är i rätt mental ålder. Oavsett om man är högre eller lägre. Antigen känner man sej efterbliven eller för utvecklad.

 

Aja, alla kan väll inte vara perfekta.

 


v-b

Vill du vara med och tävla om veckans blogg?

Jag brukar inte göra sådant men tänkte att jag gör en gångs skulle skulle göra det.

 

http://thecharmedone.blogg.se/



Jackson

Så fort jag hade stängt av datorn så självklart slutar pissvädret.

Har suttit en stund nu och kollar lite på Michael Jackson men orkar inte.

 

Tycker att det är för mycket hysteri omkring honom, är man död så är man.

Om han nu är död? Haha ^^ ja det finns ju vissa spekulationer.

Själv vet jag inte vad jag ska tro om allt detta.

Skiter faktiskt i vilket och låter tiden visa vad som är rätt med allt.

 

Nu ska jag ta Lady och pallra mej i väg till burken.

Sen får vi se vad som händer.

 


blixtar och dunder

Gud vad gott det blev!




Nu smäller det som fan här igen. Så det blir att stänga av datorn ett tag. Sist det åska och blixtra så stängdes datorn av och med min otur så var det tur att den gick att sättas på igen,


regn

Nu regnar det här igen.

Jag älskar regn men till och med jag har tröttnat på det.

Just nu håller jag på att lagar mat. Det blev den där tagliatelle rätten.

Men pastan är så seg, kokar ju fan aldrig upp.

 

Me nu ska jag gå och fräsa grönsaker, haha ^^

 

 

Emmy, jag gör väll ett undantag för dej då ;) HAHA

Jag röstar för fest tors, fre eller lör ?



mat

God morgon,

Vaknade redan vid 12 idag. Börjar känna mej duktig som är uppe så tidigt.

Idag hade jag faktiskt tänkt att städa hela lägenheten och sen laga mat innan mamma kommer hem. Frågan är vad jag ska laga?

Det är så tråkigt att laga två olika maträtter när det bara är jag och mamma. Funderar på att göra en slags tagliatelle med sås, vegetarisk. Så får jag väll laga typ ost och skink paj imorgon eller något. Aa vi får helt enkelt se, nu måste jag i alla fall gå upp om jag ska hinna springa till maxi också.

 

Föresten, ser ni jackan nedanför? Det verkar så ju, men jag ser den inte.

 

 


Jeansjacka

Det blev inte mycket till läsande.

Mina tankar vandrade iväg till Jeansjackan som jag såg idag på Gina.





Fyfan va snygg den är, vill ha den!


prequel

Hade funderingar ett tag att gå och lägga mej tidigt.

Men sen skickade gulle Jonas ett sms så jag blev pigg.

Så nu sitter jag här själv, det regnar ute så jag vill inte gå någonstans och jag är rastlös.

Fundera på vad man ska hitta på. Ska nog ta och läsa lite i den sista boken av den serien som jag snackade om för ett tag sen (ni vet den som va en trilogi + två böcker, haha).

Btw så heter den  ”och himlens vida väv”

 

 


Det är typ en bok som funkar som både 1an och 5an.

Själva historian utspelar sig innan ”över näktergalens golv”.

Så ja, det får väll bli så ^^

 


hungryyy

Nu sitter jag här igen och är svinigt hungrig.

Men vet inte vad jag ska äta. Vill inte ställa mej och laga mat strax innan 11 på kvällen direkt. Flingorna åt mamma precis upp och bröd orkar jag inte pallra mej till Statoil själv för att köpa.

Vi har i o för sej yoghurt, men det är så kiligt att äta utan flingor..

Gah blir galen.

Är så hungrig så att jag till och med har halsbränna, inte mysigt.

 

Ne nu får jag ta och rota lite i skåpen innan jag dör.

Precis som jag föresten råkade göra med ungefär hälften av mina neontetror idag. Alltså döda.

Några åkte i toan och några blev kokta. Det var inte meningen.

Fick faktiskt dåligt samvete! Haha :P

Men dom var så svåra att se!

 


shorts

Filmen var as dryg så jag orkar inte kolla på den.

Ska ut nu och träffa Sanny en stund istället.

 

Här är dom nya shortsen

 

 

 


shoppnig å fika

Hallu

Kom precis hem från stan och knalle. Hittade ett par ur söta shorts som jag köpte.

Bild kommer sen.

Och sen satt vi och fikade på viskan ett jävla tag.

Nu ska jag sätta mej och kolla på en film som går i 9an, kärleksbrev eller något hette den.

Blir la lite uppdatering sen

 


done

Så nu va man äntligen klar med akvariet, tog bara 5 timmar.

Ush och fy. Det skulle tagit mer om inte Pörsy råkade trilla in så jag fick lite hjälp.

Tur att man inte behöver göra sådant här så jävla ofta.

Ju mindre man har ju oftare behöver man rensa skiten.

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till stan/knalle.

 


fiska

Håller på med mitt akvarium nu,

Har hållit på i en timme och det är bara halvtomt. Och dom här jävla fiskarna va! Jag får fan inte upp dom. Blir så irriterad, haha ^^ hittar inte ens alla håvar. Har jätte många men hittar bara en mellanstor. Och i den får inte mitt stora monster plats i.

Så jag vettefan hur jag ska få upp honom.

Neontetrorna är det stora problemet i o för sej. Dom bara pilar i väg snabba som blixten.

 

Just nu var jag tvungen att ta en paus för jag ser inte ett skit. Så smutset måste lägga sej lite innan jag fortsätter fiska. Haha

Jag har funderingar på att suga upp alla fiskar i slangen och sen bara kasta akvariet åt helvete. Haha ^^

 


självförtroende

Åh! Tycker inte ni att det är störande när folk skriver liknande ”har du lust att snacka på msn? Har bild där”

Jag vet inte riktigt varför jag stör mej så mycket på det. Tycker bara att det är otroligt irriterande! Vem fan bryr sej om hur du ser ut? För mej spelar det fan ingen jävla roll om du är snygg eller ful.

 

En kille kan vara hur snygg som helst och ändå vara tråkig att prata med medan en ful kille kan vara as rolig. Utseende har inget som helst med sådant att göra. Förutom att det kanske kan vara en fördel att ha bra självförtroende då man kan hävda sej själv och diskussionen oftast blir mycket mer intressantare än att diskutera något med någon som inte vågar yttra sej.

 

Men annars är det fan skit samma. Om nu självförtroende har något med utseende att göra, vilket jag tror. För annars är det väll självkänsla?

Jag kan i o för sej vara helt ute och cykla nu..

 

Men till den huvudsakliga frågan: Vem fan i helvete bryr sej om du har bild på msn? Du kommer aldrig få min msn ändå. Den är till för folk jag känner. Inte till vem som helst som ber om den.

 


Blixten

Ha!

När jag kollade på den här bilden;

 

 

Så ser jag att vi har lampor!

Antar att blixten pajade dom idag. För den pajade även vår hemmatelefon.

Satt i mitt rum med stängd dörr och ändå hörde jag smällen från en propp eller något. Det konstiga är bara att det bara var telefonen som gick sönder.

Tycker att det är konstigt för det är ju mer saker än telefonen som är kopplad till den proppen. Plus att det inte syns något på proppen.

 

Så det kanske inte var proppen?

Men vad fan annars ska det vara?

Telefonen är hur som helst sönder.

 


Mörker

Skulle ut på balkongen och ta mej en cigg.

Då fick jag se att det var kolsvart ute.

Tänkte att va fan är detta nu, det ser ut som att det är höstmörker ute.

Efter ett tag så slog det mej att det inte var några lampor tända. Så nu är ju bara frågan brukar det finnas lampor på min gård? Har för mej det men blir lite osäker.

 

Extra äckligt är det för att jag måste gå ut med Lady och jag är så jävla mörkrädd.

Ush och fy.

Men får väll ta och pallra mej ut om ett tag då det förhoppningsvis är lite ljusare, det är i sådana här stunder som jag önskar att jag inte hade en hund eller att jag hade en syster som kunde följa med mej ut. Haha. Ja jag och min bror har inte sån kontakt. Och föresten så har han ju flyttat nu. Annars hade jag fan tvingat med honom ut! Eller hans tjej, hon är så snäll så hon skulle säkert följa med mej.

 

Eller jag önskar inte alls att jag inte hade Lady, hon är världens bästa vovve så det är värt att stå ut med lite mörker. Snällare vovve och lyckobringare får man fan leta efter.

 

 


Irritation

Vet ni vad det mest irriterande på nätterna är?

Detta är sådana jävla grannar som jag har!

 

Dom låter nätterna igenom och på dagarna är det knäpptyst.

Ibland låter det som att elefanter går omkring där uppe.

Vettefan vad som håller på med egentligen.

 

Och granarna bredvid håller på och skramlar i köket jämt.

 

Jag blir galen!

 


Fix och don

Fan jag mår fortfarande dåligt.

Hade planerat en heldag i sängen egentligen med drog ut med Sanna förut istället.

Fick henne att hjälpa mej att bära upp mina flyttlådor osv. ska organisera när imorgon tänkte jag eftersom det ändå tar mej ungefär 6 timmar att göra i ordning mitt stora akvarium + att det är massor av dötid när man väntar på att sanden ska koka och att vattnet i akvariet ska ut osv.

Tänkte att det var lika bra att göra något vettigt av tiden istället eftersom allt ligger huller om buller i lådorna. Så ska lägga kökssaker i en osv.

Måste nog gå upp tidigt då eftersom jag och Sanna ska till stan efter hennes jobb.

 

Ikväll är det jävligt mörkt ute. Vid den här tiden brukar det ju vara halvljus.

Varför är det så? Kan regnet ha något med det att göra kanske?

Kanske, kanske inte.

 

Känner att jag inte har så mycket att skriva idag,

Är alldeles slut i huvet. Detta vinet va ;D

 


Pics

3 pics från igår.

Frågan är vem som är fullast?

 

 

 

 

 

 

 

Funderar på om jag ska slänga in videon som vi filmade igår.

Haha ne avstår nog från det för tillfället. Får se senare.

 


toppenfylla

Ååh skjut mej

Orkar inte ens pallra mej upp ur sängen, tur att jag har datorn bredvid.

Det blev verkligen för mycket dricka igår, men jag hade as skoj ändå.

 

Först satt jag och tina och drack och fixade oss hemma hos mej. Ville vara här för mackan drog ju vid nio. Så nu har han flyttat till Uppsala.

Så kom Jonas där vid 9 också för han skulle köra oss till Kinnarumma, Tina hade ju självklart glömt sitt legg. Bilresan var lika underbar som vanligt med honom och hans kompis. Massor av cep till gamla goda låtar. Hahaha

 

Men sen drog vi till Träggan, var där ett jävla tag och hade as skoj. Drack ännu mer, dansade, flörtade, träffade folk osv. men sen tänkte vi att vi skulle dra förbi Tonic en sväng där vid halv 1. och då träffade vi as mycket mer folk. Hade as skoj och drack mer.

Sen bestämde vi oss för att dra tillbaka till träggan ett tag. Men det blev tråkigt, verkade som att alla dratt. Så vi drog också. ^^

Tina drog hem för hon var tvungen att lämna nycklar och jag drog till Harrys och träffade lite folk medan jag väntade på Marina.

 

Nu ska jag kolla stardust och försöka sova lite till.

 

 

Och föresten. Det är så jävla moget att man kan stå och prata med ens ex när ens nuvarande inte är där. Men så fort den nuvarande är där så kan man inte ens hälsa. Moget lilla du. 

Det är ju så att antligen hälsar man alltid eller så pratar man aldrig.

 


probs

Hallu.

Sitter här nu med Martina och har det gamla vanliga problemet. Vad ska jag ha på mej?

Bli galen. Men får ta och hälla upp mej ett glas vin med hallonsoda, mums

 


vakna

God morgon

Är upp tidigt idag igen : )

 

Ligger här och väntar på att sanna ska vakna, vi ska ner till stan och fixa lite skit.

Sen vet jag inte riktigt vad som händer, utgång ikväll i alla fall.

Hoppas på mer regn idag, haha ^^

 

Majs - blond. Jag - svart. Sanna - Brun

 


piercingsida

Har hittat en bra percing sida, http://coalcreek.se/

Dom är inte dyra heller.

Beställde en ny piercing (i rätt storlek nu då :P) till mitt mittersta hål och den kostade bara 15 kronor. Det gillar vi ;D

 

nu ska jag nog sova. ska upp tidigt i morgon


alltid

Makes me miss the good times


















fest

Kom precis hem, har varit ute med Lilla Pöjjsan. Man kan fan aldrig sluta skratta när hon är med.

Fick klartecken förut också, imorgon då jävlar! Känner på mej att jag är i behov om en fylla. Så japp japp, imorgon smäller’e!

Och som vanligt vet jag inte vad jag ska ha på mej. Är fortfarande så jävla trött på min garderob, men jag hittar typ inget som jag vill ha ändå. Får la kolla lite i stan imorgon eftersom jag ändå ska med.

 

Vad tycker ni föresten om min halvklara nya design?

Ser ni menyn? För jag ser den ibland och ibland inte, irriterande..

 


Skinny

Nu sitter jag och asgarvar.

Klickade runt lite och hittade den här bloggen.

 

Tycker att det är synd att bloggaren inte har bloggat något i år.

Fast det kanske är svårt att komma på mer sånt i längden.

 

Jupp jupp nu ska jag väll försöka trixa med min blogg igen.

Förstår bara inte vad jag gör för fel, gör ju precis som vanligt..

 

 


Wild child

Filmen var as najs ^^

Fick till och med en liten tår i ögat när Poppy satt och lipade med hennes mammas fotografi. Jävla va het rektorns son var! Garr! Det skulle man inte tack nej till. Riktigt lammkött ;)

Jag ville inte att den skulle ta slut, man ville bara se mer och mer och mer. Om det nu är någon som ska se den så tryck inte bort den på direkten när ”eftertexten” börjar. För det kommer lite mer sen. Ska väll inte berätta vad (även fast jag älskar att förstöra) men jag tyckte att en sak fattades även om man fattar vad det var så fick man inte direkt ett svar. Eller vad man nu ska säga. Men det kommer i ”eftertexten”.

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.

Pörsy skulle ringa när hon hade slutat jobba i alla fall.

Men antar att det blir lugnt J

 

Kul föresten att folk har börjat kommentera ^^

 


Klantigt

Så nu har jag varit och hämtat ut böckerna och hyrt film.

 

 

 

 

Äntligen så!

 

Man måste ju ha legg när man hämtar ut grejer och jag visste inte riktigt vart mitt va. För jag var tvärsäker på att jag hade fått med mej det hem sist jag var ute. Så jag grips av panik efter att ha vänt upp och ner på allt här hemma och ringt och frågat pörsy ifall hon hade det. Kunde fan inte hitta det.

Min första tanke var faktiskt hur jag nu skulle göra för att komma in på krogen framöver, blev lite smått depp när jag insåg att det tar 100år att få ett legg. Men sen kom jag på att man kan ju använda pass! Så jag letade upp mitt pass efter många om och men.

Så jag tänkte att jag bara skulle byta shorts innan jag gick till burken, drar på mej min mörkaste jeans shorts och ska stoppa ner pengar i fickan till ciggen.

Vad tror ni ligger där då? Jo mitt legg!

 

Blev glad och otroligt irriterad på mej själv. Var bombsäker på att jag hade dom ”mellersta” shortsen i lördags. Men tydligen inte. Haha ^^ sicken klant jag är.

 

Nu ska jag sätta på en tjejfilm som jag hyrt och softa lite ^^



 

Självklart sitter jag på min grymma stol på balkongen. Haha ^^

 


Hjälp!

Nu har jag suttit här i nästan en och en halv timme och försökt lägga in min nya header.

Men det funkar fan inte. När jag lägger in den så blir den dubbel. Eller vad man nu ska kalla det. Det spelar ingen roll att jag har lagt in ”no repeat”. Det blir så ändå.

Blir grymt irriterad och har fan inte tålamod till detta. Har fan försökt med allt.

Så tills jag får hjälp så får min blogg se såhär tråkig ut.

Någon som vet hur man gör?

 

Jag lägger ner detta för en stund och går och hämtar ut mina två böcker som jag beställde för ett tag sen och så går jag och köper cigg också.

För mitt i denna frustration så tog ciggen slut också. Pricken över i:t!

Funderar också på att dra till Hemmakväll och hyra film och köpa godis. Så blir det en liten myskväll idag. Även om jag älskar regnet som var förut så blir man inte taggad på att festa.

 

Har fortfarande jättesvårt att säga hemmakväll istället för Videomix.

För mej kommer det nog alltid vara Videomix.

 

Men om någon vet vad felet med min header är så hjälp!

 


STÖRT regn!

Gick som sagt ner till stan förut.

Då var hela himlen grå/blå/svart och det lät fan som om Thor (så heter väll guden?) stod uppe i himlen och gasade på en gigantisk motorcykel och det såg ut som att det slog gnistor om den.

Så mycket åskade det och blixtrade det när jag gick hemifrån. Men det började inte regna förens jag kommit till stan och där mer eller mindre små droppade det bara.

 

Så jag trippade vidare till Mammas jobb i godan tro om att det inte skulle bli något mer regn för jag skulle möta henne där och sen skulle vi till donken i Knalleland. Och så bara PANG! Helt plötsligt började det stört regna. Då menar vi verkligen STÖRT regna. Vet inte ens hur jag ska förklara hur mycket det regnade!

Men vi kan ju säga som så att när jag gick ut ett steg utanför bilen så var jag dyng sur sen.

OCH JAG ÄLSKAR DET!

 

Kände mej som 8år igen. Mamma sa att det bara lös om hela mig och jag såg rååå lycklig ut!

Det var jag också. Det va ju inte en jävel ute i Knalleland för alla stod inne och häckade för att dom inte ville bli blöta så jag passade på att virvla omkring lite i regnet. Jag kunde inte sluta skratta!

Den enda som var ute förutom jag och Mamma var en modig liten tant som stod i en busskur. Hon såg också jätte lycklig ut när hon kollade på mej och såg hur glad jag var. Så jag var tvungen att prata lite med henne. Hon bara skrattade!

 

Så nu sitter jag här hemma, ska ändra min design lite och sen ska jag be åt regn-gudarna så att vi får mer regn. HAHA

Hoppas verkligen på mer regn, för då ska jag gå ut och gå lite med Lady.

Fast får nog gå barfota för mina skor är det simskola i, dom är verkligen dyngsura.

 


värmeslag

Hej allihopa!

Det var inte länge jag orkade ligga i solen. Runt en timme bara, sen höll jag på att dö av värmeslag. Det är en annan sak om man ligger vid en sjö eller något vatten. För då kan man ju kyla av sej. Gud vad härligt det är:

Man solar och blir as varm, doppar sej och svalkar av sej, sen börjar hela proceduren om och om igen.

Är det någon som är på en liten simtur eller? ^^

 

Nu ska jag duscha och sen ska jag troligtvis pallra mej ner till stan.

Ha en bra dag

 

 


Rädslan för ensamheten

Oj jävlar vad jag var på hugget nu då. Detta är typ femte inlägget efter 12.

Haha jaja men det ploppar upp så mycket som jag vill skriva om!

 

Just nu funderar jag på att gå och lägga mej ”tidigt” idag.

Men problemet är att jag inte är trött, jag vill egentligen bara gå och lägga mej för att jag vill gå upp tidigt och gå ut och sola. Sattsar på att vara ute innan 11.

 

Problemet är bara att när jag går och lägger mej runt denna tiden så brukar jag inte komma upp innan 1. tidigast 12. Så det är nästan ingen ide att gå och lägga mej.

För kom ändå på att jag måste vara hos Pörsy imorgon runt 10 – 11. ska hämta lite filmer som jag vill se. Mhm.. ja vi får se.. ska nog i alla fall lägga mej och läsa en liten stund.

 

Häpna men bokmalen Vivsan håller fortfarande på med ”Vid hägerns skarpa skri”

Haha ja i o för sej så har jag bara läst den i två dagar. Men det är mycket för mej :P Borde vara klar nu men har bara kommit halvvägs.

 

Men en sak som slog mej helt plötsligt var:

Varför verkar alla så rädda och ledsna för att vara ensamma?

 

Överallt ser man tecken på det även om dom inte säger/skriver det rakt ut.

Man ser det på ord och beteende.

 

Varför inte bara glädjas åt ensamheten? Så som jag gör.

Annars känns det ju självklart som att det suger get pung. Man måste ta styrkan/förmågan att vända ett nerslag till en framgång.

Är det verkligen så hemskt att kunna göra vad man vill utan att stå till ansvars för någon annan än en själv? Att kunna tänka på bara sej själv, utan att ta hänsyn till någon annans känslor eller tankar?

 

Jag tycker att det är underbart.

 

Det är bättre att se det positiva i det hela än att gå och grubbla och tycka synd om sej själv. (vilket jag i o för sej är mästare på. Men inte i detta sammanhanget då)

Ryck upp er, världen har mer att ge än en flickvän/pojkvän.

 

Jag tror att det finns någon för en och alla. För eller senare kommer man att hitta den. och tills dess kan man lika bra leva livet!

 


kontakt

Haha ja nu har jag vart med om det dåligast försöket till kontakt i alla fall!

”hej vet du någonstans där man kan gå ut i borås?”

 

Ne men hallå! Gå ner till stan så finns det massor av ställen.

Vet inte varför jag tyckte att det var det dåligaste egentligen, det verkar bara så simpelt. Man kan ju i alla fall specificera sej lite. Vad är det för ställe som man letar efter eller något sånt. Ne ne ne rötet.

 

Tror att jag är rätt cynisk av mej idag.

men orkar helt enkel inte med folk jag inte träffat.

 


stor bloggare

Vet ni vad det bästa är när man har tråkigt?

Att man alltid får sej många goda skratt ändå.

 

Jag brukar kolla runt på Internet och diverse bloggar.

As garvar nästan jämt åt ”stor bloggarna”

 

Dom flesta är ju så patetiska.

Det är typ bara Kenza som inte är det.

(av dom jag brukar läsa då)

Dom ”blonda Barbie’sen” garvar jag nästan mest åt.

Som dom håller på!

 

Tror att det är snyggt med antigen gult eller lila hår med bajsutväxt, trådtunna ögonbryn och nästan vit/rosa läppstift.

Det visar ju bara på att dom inte har smak.

Sen att alla har olika smak men va fan.

Man har inte smak om man inte kan matcha löshåret med sitt vanliga.

Det är nog det enda positiva jag kan säga om Kissie, hon sålde i alla fall sitt löshår när det inte matchade hennes riktiga hår.

 

Och det är bara utseendet.

Sedan deras jävla teater som dom spelar i bloggen då.

Va fan är inte en blogg till för att visa vem man egentligen är?

Ne dom sätter på sej en jävla mask istället, för det säljer förstår ni.

 

Orka vara en helt annan person bara för pengars skull.

Då får man i alla fall passa sej. För att om man kan vara så jävla kaxig så får man ju stå för konsekvenserna sen också. Då kan man inte bara springa och gömma sej.

 

Och om man spelar en person tillräckligt länge så blir man snart den personen också.

 

Stackars små fjortisar som inte vet vad dom håller på med och gör allt för pengars skull.

Det är ju därför dom flesta förlorar sina kompisar också.

 

 


as tuffa converse

Haha kolla in vilka najs Converse jag hittade!

 

 

Tycker fan att dom är svincoola.

Skulle faktiskt vilja ha dom.

Även fast jag tror att jag inte kommer använda dom :P

 

men sån är jag, vill bara ha och ha

 

 


Fjortiskvällar

Kom precis hem från stan och sitter här i min underbara stol på balkongen.

Drog ner en stund och träffade sanna, Pöjj, Madde, Dennis osv.

Känner än en gång att jag verkligen har växt ifrån torsdagskvällarna.

Fast det såg ut att vara roligt på krogen i alla fall.

Så jobbar på att få ut tjejerna nästa Torsdag. ^^

 

Något som hade varit gött hade varit att bara sitta någonstans och ta en öl eller så.

Men viskan är ju alltid proppfull så det är ju ingen ide.

Och man vill ju sitta och glo på folk. Haha ^^

Ja men så är det ju.

 

Det är lite tråkigt faktiskt att man har växt ifrån ”fjortis kvällarna”

För man hade fan alltid askul när man sprang omkring och fjorta sej.

Men men, till och med Vivsan mognar.

 

 


Gamla äckel gubbar

Jag blir så jävla trött på dessa ständiga äckel.

Vad är det dom inte fattar egentligen?

 Hur skulle jag 19år möjligtvis kunna vara intresserad av dom från 27 och uppåt 40 ?

Vad fan har dom att erbjuda mej förutom rynkor och pengar?

Eller ursäkta mej för att jag inte faller för ”så sexig” eller sex medelanden

 

Nej tack säger jag och är så urless på dessa ständiga sexuella anspelningar eller ”komplimanger”. Det är verkligen som att dom tror att jag kommer ge ut min msn, telefon nummer osv. bara för att dom säger att jag är snygg.

Vissa kommer med så äckliga förslag så det ryser i hela kroppen.

 

Sen visst vet ju jag att vissa av mina vänner uppskattar uppmärksamheten av äldre killar (runt 25-26-27)

Men jag är inte sån och det tycker jag måste respekteras.

Jag vill helst ha någon runt 20 – 22

Jag kanske är lite extrem men jag tycker att dom andra är gamla,

Lammkött ska det va! haha ^^

 

Om jag nu ska ha någon så ska det vara någon på min egen nivå.

Visst att sen kan ju 27 åringar ligga på min 19 åriga nivå också. Men då är det ju något fel.

Man får ju i alla fall hoppas på att dom utvecklas lite på 8 år.

 

Jag tror att alla har olika stadier i livet. Vad man gör på dagarna osv.

Och jag tror också att man växer ifrån vissa aktiviteter ju äldre man blir.

För det är ju helt klart fel på dessa 28 åringar som festar med fjortisar.

 

Ne jag önskar bara att man kan få vara i fred lite, absolut från folk som är över 40!

Gamla äckliga gubbar som inte fått sej ett skjut på länge

 

 


sallad

Har precis gjort i ordning en as god sallad.

Vräkte i  mig så mycket så jag har ont i magen nu, haha ^^

Tänkte sätta mej i solen en stund och sen tycker jag att vi tar en sup!

Tjing

 

 


List'

Egentligen hatar jag sånna hära listor,

Men tänkte sysselsätta mej lite med en

 

2009 hittills har jag:


(/) slagit någon

 


(x) kallat någon hora/slampa

(x) pissat utomhus 

(x) däckat

(x) spytt

( ) knarkat

(x) druckit alkohol

(x) sovit i motsatta könets säng

(x) strulat med någon i motsatt kön

(x) strulat med någon av samma kön

(x) raggat på främlingar

(x) kysst en främling 

(x) dansat

(x) rökt

(/) rymt hemifrån

(x) bakat

(/) sovit utomhus

(x) åkt bil med fyllon

(x) saknat någon

(/) sjungit fint

(x) duschat med någon

( ) badat i havet

(x) skolkat

(x) fått ig

( ) fått mvg

(/) fjäskat för en lärare

(x) käftat mot en lärare

(x) snackat i telefon mer än 2 timmar..

(x) fått blommor av någon från motsatta könet

( ) gett någon blommor

( ) sett en död människa

(x) varit på sjukhus

 

 


torsdagskväll

Vad tråkigt det är att inte ha ett jobb när alla andra har det.

Så jävla kiligt.

 

Jag är as taggad på att gå ut idag,

Men alla andra jobbar så det går ju inte.

Funderar nästan på att gå ut själv faktiskt.

 

Annars har jag inte en aning om vad som händer idag.

 

Torsdagskvällar.. mhm..

Känns verkligen som att man har vuxit ifrån dom.

För några år sen hade man typ fixat sej as länge och sen bara drivit omkring i stan,

Varit as cool om man kommit över lite alkohol.

 

Varför var det så egentligen?

Va fan var meningen med att bara gå omkring?

För att synas kanske. Eller något.

 

Nesh vad onödigt.

Man kom ju inte ens in på krogen så vad var poängen med att dricka?

 

Nu tycker jag att det är kul att åka ner, lyssna på lite musik sen gå hem typ.

 

 


körkort

Idag har mammsen sagt upp våran lägenhet.

Mackan flyttar (tror det var i helgen)

och då är det helt onödigt för oss att sitta på en 4a som är så dyr och röten.

Hoppas att vi får en lägenhet inom 3 månader,

För jag har inte lust att bo ute i Bredared annars.

Det vägrar jag.

 

Då tar jag nog hellre och flyttar in i ett tält asså.

Hade jag haft en bil så hade jag kunnat flytta ut dit.

Men så är ju inte fallet.

 

Och eftersom mamma inte fick beviljat sitt lån så blir det inte av att köpa den bilen som hon ville heller.

Så jag har inget att övningsköra i.

Gud när ska jag få körkort egentligen?

 

Mamma säger att om vi får en billigare hyra så hjälper hon mig.

Men även om mammis avsikter alltid är goda så är jag inte riktigt säker.

 

Jag är så trött på detta.

Om jag hade haft kvar mitt sparkonto så hade jag fan haft körkort för 1 år sen.

Men nee, tack var den jävla skuldsaneringen så fick jag plocka ut helt rubbet när jag var 8 – 9

Och så snackar vi barbie för hela slanten.

Barbies häst, vänner, bil osv.

 

Snart skiter jag i körkort och kör ändå

Gaaah

 

 


min rocker

2,5 timmar senare – im back!

Haha ^^

 

Riktigt mysigt va det,

När det började mörkna lite så passade jag på att tända ljus och min favorit rökelse – eukalyptus.

Tog även ut min bärbara på balkongen och satt på musiken på högsta,

Ett försök att överösta mina jävla grannar som tjötar så jävla mycket!

Kunde inte ens koncentrera mig när dom snackade på sitt språk.

Det skar sej verkligen inne i huvudet, inget rasistiskt menat.

 

Och självklart så fort rocken kom på så kom Sigge ut och lag sej och lyssnade.

 

 

Han gör alltid det. Speciellt när man sätter på Lp:n på hög volym.

Min lilla rocker.

 

 


lästime

Nu ska jag sätta mej ute på min balkong i min underbara stol och läsa.

Har kommit över 2 böcker i en serie som jag inte ens visste fanns.

Det är en fortsättning på en trilogi.

 

Egentligen tycker jag att det inte är någon trilogi om det är fem böcker i serien.

Men men så är det väll då :P

 

Boken jag ska börja med nu är denna:

 

 

 

Köpte dom 3 första av en slump faktiskt på en bokrea.

Ärligt talat så tilltala dom mej bara, hade inga planer på att läsa dom egentligen.

Men så var jag så trött på alla mina böcker en dag och så började jag läsa dom bara för att jag aldrig gjort det.

Tycker att dom är rätt bra även om det inte är min ”stil” på böcker.

Så nu när jag fick reda på att det fanns två till så vill jag ha dom också.

 

Tror att jag köpte dom i 1an på gymnasiet och började läsa dom i 3an. haha ^^

Men nu ropar stolen på mej! tjing

 

 


ingen matlust

Hallu

Är precis hemkommen från stan.

Tog Lady på en promenad ner för jag skulle lämna tillbaka Emelie’s new moon bok.

Träffade även Sanna och Madde där så det blev en sväng till systemet och sen käkade vi på Tellus.

Alltid lika mysigt och sitta ute och äta och tjöta.

 

Har ingen matlust när det är såhär varmt egentligen.

Inte förens framåt kvällen i alla fall.

Men eftersom jag inte käkat något idag

(åt aldrig pannkisar utan gjorde bara till alla andra)

Så kände jag att jag behövde äta något.

Det gjorde as ont i magen av hunger.

 

Egentligen är jag ju hungrig.

Det är bara det att jag inte kan komma på något som jag vill äta.

Allt känns så tungt, vill äta lätt mat.

Som typ sallad.

Men jag kan inte med att alltid tvinga alla andra att äta det.

 

Men finns det något bättre än pastasallad, färsk panrich och min väldigt vitlökiga Tsatziki ?

 

Ne ne ne det är grejer det.

 

 


pannkisar

Nu har jag stått och stekt pannkisar i ungefär 1,5 timme.

Jag hatar att steka det!

Mat kan jag laga va, men jag är urkass på pannkakor.

 

Fast det är rätt roligt ändå.

Eftersom jag är så kass och inte kan vänta en pannkis med stekspade utan att den går sönder så var jag ju tvungen att lära mej att ”kasst-vända” dom.

Vilket jag tycker är askul.


(fyfan va söt Findus är)

 

Om jag vänder med stekspade så pajjar jag kanske varannan pannkis,

Medan jag bara pajjar 1-2 om jag kastar dom.

 

Det är ändå lite av ett under att alla pannkisar inte sitter i taket, haha ^^

Ska köra en Findus nästa gång och hänga upp dom.

Höhö Sigge kan få sitta på mitt huvud. Asg

Gud vad dålig humor jag har ^^

 

 

 


äcklig dröm

Hellu

Vaknade redan vid 7 idag,

Så tidigt har jag inte varit vaken sen veckan innan studenten typ.

 

Vid 10 så blev jag lite små trött så jag bestämde mej för att snosa lite,

Det är så jävla gött när man varken sover eller är vaken. Man bara ligger där.

Jag små drömde om att jag var ute och snorklade.

Men helt plötsligt förvandlades drömmen,

Vattnet blir istället mörkare och jag sjunker.

 

 

Jag kan varken öppna mina ögon, prata eller andas.

på riktigt asså, inte i drömmen. jag kunde verkligen inte slita mej.

Det sved verkligen i hela bröstet.

Tillslut lyckas jag öppna ögonen och då har jag en jätte konstig känsla i hela kroppen.

Kan inte riktigt beskriva den men det kändes nästan som om man var bedövad överallt och kroppen sakta mej säkert ”vaknade”.

 

När den där känslan var borta så blev hela kroppen helt jävla utmattad.

Så jag somnade på riktigt tillslut och sov tills nu.

 

fyfan vad sytligt

 


pic

herregud när jag för en gångs skull kommer med på bilderna så ser jag ut som en ekorre med allvarliga sömn problem



försöker verkligen låta bli att garva men det är svårt när man hör ett härligt garv



efterlängtade skor

Så nu är det äntligen 1 juli!

Kan troligtvis beställa mina skor idag.

Gött gött gött.

 

Men måste hitta någon som är duktig på engelska bara,

För jag fattar fan inte ett jävla skit!


 

 

 

 


RSS 2.0