sista minut

Jag håller fortfarande på med mitt lilla projekt. Fyfan, har suttit med det i stort sätt hela kvällen och så nu natten. Det tar en sån jävla tid. Även när jag använder hårblås.

Varför ska jag alltid vara ute i sista sekund?

 

Ska la sitta och hålla på i någon timme till och sen sova.

Tjing på er

 


alkoholtorka

Hey

Orkade inte blogga igår. Började ju jobba halv fem i förrgår och slutade kl 12 igår. Så jag var rätt slut. Även om jag sov lite på jobbet. Men man sov ju inte bra med 21 fnittrande tjejer runt omkring. Haha : ) dom sista tjejerna somnade vid halv 5 på morgonen. Sen var det bara att pallra sej upp där vid lite innan 8. men det var roligt i alla fall : )

 

Vet ni vad jag undrar över?

När man träffar någon eller pratar med någon så brukar man fråga ”vad gör du?” eller ”hur mår du?” men egentligen vill man inte veta svaret. Man frågar för att vara artig. Men är det egentligen inte bara oartigt att fråga när man inte bryr sej? För det är ju bara en shargong (hur fan stavas det ordet? Det gick ju inte ens att googla, haha) man kör. Jag kanske har fel, det kanske bara är jag men va fan bryr jag mej om någon som jag knappt träffar om hur den mår? Skiter faktiskt fullständigt i vilket så länge den inte är döende. Life is a bitch, get over it lixom. Finns det någon som mår bra till 110%? Någon som har ett ”perfekt” liv? Ne faktiskt inte.

Jag är trött på alla dessa jävla onödiga ordbyten. Varför inte prata om något intressant istället? Eller något som vi bryr oss om?

 

Det kan vara jag som har blivit väldigt osocial, för det har jag faktiskt. Eller så är det bara så enkelt att jag faktiskt inte orkar bry mej om alla jävla idioter i Borås. Känns mycket bättre att lägga energi på folk som jag faktiskt bryr mej om, sådana som jag faktiskt kan fråga ”hur mår du” och vilja veta svaret.

Fast innerst inne är det nog för att jag har blivit så jävla osocial.

 

 

Ne nu ska jag fortsätta att klättra på väggarna för att det är fredag och jag inte super mej stenis. Har inte tid med det idag. Håller på med en liten hemlis som jag inte kan tala om förens imorgon. ;D

 

Tjing på er

 


off to worky

Hallu eller

Har varit i knalle och inhandlat lite för halloween. Har fortfarande inte bestämt mej för vad jag ska vara men har 2 alternativ. Jag har allt till ett av alternativen och bestämmer jag mej för det andra så behöver jag bara köpa en grej till. Men vi får se.

Nu ska jag äta och duscha för sen börjar jag jobba halv 5 och slutar inte förens imorgon förens typ 12. det är jävligt gött alltså. Många timmar och det behövs. Det blir ju julklappspengar det jag jobbar nu. Om det nu blir några julklappar i år. Haha ^^ men nu har jag inte tid att sitta här.

Tjing på er

 

Majs: Jag sålde mej :D haha ne men jag jobbade ju ett tag i augusti tror jag det var?



worky

Hey sunshines

Idag har jag faktiskt jobbat mellan 3 – halv 10 på Götas fritidsgård.

Det gick väll sådär, hade förväntat mej att det skulle vara tjej gård men dom ändrade sej. Eller egentligen vadå sådär? Det gick faktiskt bra.

Har aldrig förstått vad tjommen har menat med att ”vi är för unga” för att jobba på gården. Men fattar faktiskt det nu. Jag är ju fortfarande ungdom om man nu säger så. Jag är jävligare än vissa som går på gården. Men det är ju helt okej att jobba då och då. Men hade nog inte velat ha det som heltidsjobb. Om en tio år eller så så kanske. Men absolut inte nu. Så mogen är jag faktiskt inte. Även om jag är så mogen så jag kan se det ur det perspektivet. Aja det är i alla fall helt okej nu. Jag har ändå inget jobb. Ska jobba på Onsdag också. Men i så fall på läger, så det blir mellan halv 5 på onsdagen till 11-12 på torsdagen. Riktigt najs att få lön när man sover, Haha ^^ det ska bli as kul :)

 

Nu ska jag snoka lite, haha ^^

 


Why does love always feel like a battlefield?

Hey Babes

Jag har varit lite dryg på att blogga alltså men jag har mina skäl sörrö

Vi kan väll ta en snabb uppdatering;

 

Torsdag

Vi skulle ner och ta en öl på Tonic där på kvällen. Hade varit as sugen på en fatöl i flera dagar. Men det blev ju inte bara en öl. En leder alltid till flera. Så Vivsan handlade upp varenda liten slant i plånboken och var lite sådär halvt på pickalurven.

 

Fredag

Då blev det utgång a la helvete kan jag ju tala om, hahahahah ;D

Var rätt jävla full på väg till krogen och där blev det fan inte bättre. Blev bjuden på så jävla mycket så att man verkligen kan tala om minnesluckor. När jag kom hem så däckade jag inne på toan med typ huvudet 1dm från kattlådan. F r ä c h t kan jag ju tala om. Haha så typiskt mej. Men jag låg där inne och vaknade på morgonen och pallra mej in till sängen. Mamma hade hört mej ligga och svära och typ säga ”jäääävla Emmah!” hela tiden. Jag ansåg att det var Emmahs fel att jag fick så många gratisdrinkar av boysen. Ne men det var ju det värsta som jag har varit med om – däcka typ i kattlådan. Hahaha ^^,

 

Lördag

Mådde piss hela jävla dagen. Var till och med mer bakfull än full på kvällen. Då är det fan illa asså. Det var i alla fall den rötnaste lördagen på länge. Vi va inne på krogen i typ 20 min innan vi drog hem. Så jävla illa. Blir bara arg när jag tänker på den kvällen så det blir osagt.

 

Söndag

Har varit as sjuk och haft hemligheter för sej.

 

 

Ligger här och är sjuk och har svårt att andas. Men det är bara att bita ihop för ja ska jobba imorgon mellan 3 och halv 10

 


för nyktert

Jag hatar dryga, torrlagda veckodagar. Kan det inte bara bli fredag? Jag vill ut på äventyr och röjja skiten ur mej själv och alla andra! Morr


Vet ni vad jag funderar på? Varför är det bara jag som lyckas blondera sönder håret?

Alla andra kan minsann hålla på och färga hur mkt som vill. svart-blond-brunt-blond-svart-osv nu när jag för en gångs skull har skött mitt hår (alltså bara tagit utväxten) så förstördes det. Jag vill vara blond nu igen. Men ne det ramlar ju för fan fortfarande av! Morr!

Funderar på att slänga i blond i underluggen bara för att ;D haha ^^ då vill man verkligen bli blond igen ;D men vi får se. Bara längtar så mycket tills jag kan bli blond igen. Jag vill vara det till nyår i alla fall.. lycka till med det asså

 


riktigt förbannad

Jag är så trött på vissa saker här i livet. Tröttast är jag nog på små jävla fjortisar som måste trycka ner andra för att dom inte har någon jävla självkänsla själva. Ärligt talat låt andra normala, underbara människor vara i fred.

Har ni verkligen så dåligt självförtroende själva så att ni måste hacka ner på någon annan och hitta på lögner och skit om någon annan? Vad är erat jävla problem egentligen? Hur jävla moget är det att säga till en pinnsmal person att hon är tjock? Såna jävla påhitt är så jävla usla. Om man nu ska hitta på grejer så gör det bra för i helvete. Samma jävla visa dag ut och in.

Vet ni vad? Jag önskar, riktigt önskar att jag var en liten fjortis igen. För då hade jag tamefan satt mej på tåget upp på direkten. Men tyvärr så är jag snart 20 jävla år. Jag måste vara mogen och jag förväntas att ha vuxit upp. Jävligt synd.

Det värsta är ju att jag egentligen inte kan göra något utan att förvärra det. Hade jag vetat ett sätt så hade jag fan gjort så att dom slutade vara sådana små äckliga idioter. Jag blir riktigt förbannad. Jag är nog tyvärr inte tillräckligt mogen för att komma på ett bra sätt.

 

Men stå på dej sötnos. Även om vi inte har träffats så mycket så märker jag vilken fantastisk person du är, så himla godhjärtad. Gå din egen väg och skit i alla andra för det tjänar du på. Även om det är svårt, för det är det verkligen i din ålder. Absolut om man är osäker av sej, som dom flesta är då. Till och med dom där jävla idioterna fast dom inte visar det.

Gör dej av med idioter och håll fast i vänner som du märker är äkta, sådana som du kan luta dej mot när allt är svårt. Det behöver inte ens vara människor.

Du ska faktiskt få ett tips av mej som jag fick av en person en gång. Och även om det kan låta lite fjantigt så har det nog hjälpt mej på något sätt. Men skriv en ”3 bra sakers lista” varje dag. Där ska du skriva ner saker som du tillexempel gillar med dej själv. Även om det kanske bara är att du har en bra hårdag. Give it a try.

Tack föresten till dej Mia som gav mej det tipset från början.

 

Man måste ju ta hand om sin ”släkt” och det är förjävligt att jag inte kan vara där uppe och göra det för dej. Men tänk på att du är underbar och unik :) Massor av kramar till dig.

 


Why does love always feel like a battlefield

Sitter fortfarande här och spelar och småsjunger för mej själv : )

Det är inte lätt när man har tappat bort sin pärm med alla ackord och så vidare. Har till och med tappat bort alla pappas ackord, texter osv. noter kanske man säger. Aja skit samma. Hoppas att dom ligger någonstans i garderoben. Annars vet jag ju någon som är styckad!

 

Men jag brukar kolla in på en kille ibland för han lägger upp massor av videor och sånt på hur vissa låtar spelas. Tycker jag är skitbra då jag är så kass så att jag inte riktigt hör alla ackord i låtarna. Då kan man ju bara kolla på honom så ser man ju vilka ackord det är. Prima skinka japp japp! Men i alla fall, nu ska jag komma till saken. Hittade denna videon:

 

 

Jag tycker att det är bättre än originalet. Älskar texten

 

"Don't try to explain your mind
I know what's happening here
One minute, it's love
And, suddenly, it's like a battlefield"

"I never meant to start a war
You know, I never wanna hurt you
Don't even know what we're fighting for
Why does love always feel like a battlefield"

:)


time after time

Hallå eller

Sitter här och spelar lite gitarr. Håller på med Time after Time igen. Har inte spelat den på så jävla länge så jag har glömt bort det mesta. Mitt jävla minne va. Skulle vilja spela in den tror jag. både gitarr och sång då. Tycker att den versionen som jag håller på med är så jävla fin. A lyssna själva. Den är typ så här:

 

Eva Cassidys versioner är alltid bäst. Men nu får jag väll fortsätta ;D

 

 

Linda; jo jag vet vem du är :P Men vart fan ligger skepshult? Haha :P

 


röjjar humör

Måste säga att min mamma är hur go som helst.

 

Jag är jättesjuk och hostar som en idiot.

Mamma tar fram sin likörklaska, häller upp ett glas och säger: ”svep det här och lägg dej ner”.

Måste ju säga att det hjälpte ett tag, hade ingen rivhosta längre i alla fall utan bara vanlig hosta. Men efter ett tag kom den tillbaka och då brister hon ut: ”äh ta en till”


*censurerad version*


Haha å vad jag älskar min mamma. Och som Sanna säger: Hon är på röjjar humör idag.

 

Får ta och kurer mej riktigt i helgen, jag vet att jag har sagt att jag bara ska ut lördag men kom på att det är lönehelg så det blir att kurera sig båda dagarna.

 


Lyckorus

Idag är jag på väldigt bra humör. Väldigt väldigt bra humör faktiskt. Jag småsjunger, ler, skrattar för mej själv och till och med städar med ett leende på läpparna.

HERREGUD VAD ÄR DET MED MEJ!?

Ush och fy sådan här brukar jag inte vara. Men känner mej bara så fridfull och lycklig idag.

Känns som att hela världen är på min sida och inget kan gå fel.

Är dock lite trött men vågar inte sova en lite stund för då vaknar jag säkert upp på fel sida :)

 

Nu i flera månader har jag letat efter en present till en person. Jag har finurlat på lite olika saker men har innerst inne alltid velat köpa en ”viss sak”. Men jag har tänkt att det kanske inte den personen gillar. Men vet ni vad jag kom på för ett tag sen? Va fan den personen är också lite udda som oss andra underbara personer. Så jag har letat ett tag nu efter just den saken. Har blivit väldigt irriterad på att jag inte har sätt den i någon affär eller kommer ihåg vad den heter på riktigt. Kommer bara ihåg vad den brukar kallas. Då fick jag den strålande idén nyss, jag kan ju Googla det! Som med allt annat! Haha ^^, då kom den upp på direkten. Ska gå till en speciell affär imorgon och kolla om dom har någon sådan, nu när jag helt plötsligt kom på att jag hade missat den affären. Annars beställer jag från Internet. Är roligare att gå och köpa den bara. Jag har faktiskt tänkt på att ge den personen detta länge. Innan det ”blev anledning” till att skaffa present så bestämde jag mej att när jävlar det äntligen händer så ska jag köpa en sån här till den personen. Hoppas hon blir glad bara, skulle vilja ge henne mer.

 

Men nu ska lyckliga Vivsan fortsätta dammsuga, haha :)

 


Crazy frog

Först och främst: Vem du nu ännu är så tack för tipset, hittar inga boots någonstans så ska ta och kolla där.
Sen:

Hahahhahahaha Får man ha så här långa armar? Roliga ungar

 


plugg

Kan inte sluta tänka på att jag verkligen vill läsa dom där två kurserna! Gaaah dom cirkulerar i huvudet! Absolut Rockens Historia och mytologier. Jag skulle kunna tänka mej att doktorera mig i det asså! Även om det innebär 5-6 års studier. Även om jag måste skriva stooora avhandlingar osv.

Det finns så många kurser jag skulle kunna tänka mej att läsa nu när jag tänker efter. Typ grekisk mytologi (tror det heter så, ni vet typ gudar och sådant).

Jag är rätt jävla inne på Musikterapi också. Fan att jag inte har kommit på detta förut. Har totalt förträngt musikterapi och allt som hör till. Men skulle fan kunna tänka mej att syssla med det i framtiden.

 

Åååå hoppas att jag kommer in på skiten nu då. Skulle kunna tänka mej att flytta till uppsala och plugga den kursen på universitetet där.

 


Plugga rockens historia!

Nu har jag varit duktig. Har anmält mej till 2 kurser att plugga på distans (jag vet att jag var för sen att anmäla mej men vissa var fortfarande ”sökbara”) dom jag sökte var:

 

  • Rockens historia och mytologier A
  • Musikvetenskap A, baskurs A

 

Fan va coolt att få läsa dom, hoppas verkligen att jag ”kommer in” eller vad man nu ska säga :P hade varit stencoolt att få läsa Rockens historia. Om jag kommer in så ska jag fan plugga as hårt. Det är ju ändå ett av mina stora intressen, rock lixom.

Musikvetenskap tog jag väll mest, det kommer bli intressant med den kursen men den är ju inte lika viktig som rockens historia. Tycker att det var 2 balla kurser va ;D haha ^^ kruxet är ju att det är på Uppsala universitet som kurserna är. Men fattade jag rätt så var det inte träffar eller så utan bara 100% distans. Annars får jag bara lösa det.

 

Jag hade velat plugga musikterapi också, men hittade inte den kursen. Det var jävligt synd faktiskt för det har jag varit jävligt intresserad av sen jag läste om det första gången. Funderade till och med att bygga mitt projektarbete på det. Men så blev det ju inte utan spelade in skivan istället.

 

Nu får vi hålla tummarna för att jag kommer in. Vill verkligen läsa rockens historia!

 

 


pengarna flyger iväg

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om gårkvällen. Den var konstig men ändå bra.

Allt började dåligt, jag, Emma, Totte, Henkke och Kurr Kurr var bjudna på fest hemma hos Tony. Men då var jag tydligen för dryg så vi fick inte komma utan dom flyttade festen till någon annan. Men hallå! Han ville att vi skulle vara där vid 7. Emma och Totte hämtade mej och killarna halv 7. då skulle vi göra i ordning oss och äta innan vi drog. Men eftersom vi stressade som fan så var vi klara halv 8. men då ringer puckot typ 5 min innan jag är klar och säger att vi är för dryga. Va fan en halv timme? Morr!

Så vi blir lite ställda och undrar vad fan vi ska dra då? Bestämmer oss nästan för att stanna hos Totte, han har ju ändå GH och så. Men då ringer Tottes kusin och säger att vi är välkomna på en fest ute i Viared. Så vi tänker att va fan okej då. Men vette fan var vi hamnade, någon 20årsfest i alla fall. Riktigt rötet ända tills vi fick i gång skiten. Linus strippade till och med på bordet. Hahhahahaha ^^, vilken jävla syn. Dom hade dräggat så mycket där ute innan vi kom så det var katastrof! Öl överallt, högt och lågt. Men det var jävligt roligt och kolla när dom dräggade. Det var under min värdighet igår i alla fall.

Sen blev det Tonic, vad annars? Det var väll rätt gay där men ändå helt okej. Mhm.. som sagt vette fan hur gårkvällen var. Både och typ.

Hade så jävla ont i fötterna bara. Jag hade horskorna på mej och när jag lämnade in dom sist så ville han inte klacka om dom där framme förens jag hade slitit ut dom totalt. Men saken var ju den att jag gjorde det igår så hela trampdynan sved tillslut. Men tänk er själva att dansa hela kvällen i ett par skor där hela tyngden är på en ovan kant bara, själva sulan var ju helt inbucklad så ingen tyngd kom ju på den. Kände inget inne på Tonic men väl ett steg utanför Tonics rosa bubbla började helvete. Skorna åkte fan av tillslut. Jag pallade fan inte. Min älskade horskor brukar ju vara det skönaste.. men men..

 

Nu ska jag spela lite gura och må dåligt av att jag har spenderat 13 tusen på inte ens en månad.. ge mej ett jobb va! Jag har sån jävla ångest..

 


papa roach

Ännu en snygging på listan



har inte tänk på att han är det, inte förens jag såg videon till min favvo låt. men det är han fan.

(inte hela versionen, kunde inte bädda in den. men tryck här )

 

Älskar tattosarna. men inget slår iofs Lizzy ;)

 


..

okej så här länge var jag borta men var tvungen att skriva
Fuck you ni som säger att han inte är snygg och inte kan sjunga
han är grym här! så jävla snygg

 

(Okej han är inte snyggare än min Lizzy)


goodbye my lover

Hey

Jag har verkligen tappat det här med att blogga, förut skrev jag om minsta lilla sak. Men jag kan inte det längre känns det som. Inte för att jag bryr mej så mycket om vad andra tycker men man får fan bara skit. Till och med av dom man känner. Inte bara av fjantar som inte har något liv. Känner bara att jag inte orkar med det just nu, kanske senare när jag fått lite mer ordning på mitt liv, för tillfället har jag noll koll typ.

Alltid när jag känner så här så brukar jag i o för sej blogga igen. Men vi får se. Är rätt trött på att alla ska veta allt om mej, snokerier. känner jag mej själv rätt så kör jag bara en brb nu.

 

A rose can only grow when its raining

 


as kalas

Hallå eller.

Det var en väldigt hektisk dag igår. Var för mycket för att jag skulle hinna skriva hej ens. Bland annat blev jag as arg här hemma och stack och skulle inte komma tillbaka, så jag tog kvällens alkohol och kläder bara. Men det var tufft så jag var endast hemlös i typ 6 timmar. Haha det var för jobbigt ;D

 

På kvällen blev det fest och alla var stenfulla. Sanna har köpt ”ölspelet”. Där skulle man typ häva i sej 2-3 bärs och sånt, ett kort jag fick stog det att jag skulle klunka 5 bärs utan att andas. Det gick inte kan jag lova! Mycket roligt att se alla as kalas innan mej.

Kvällen på krogen var också rätt så bra. Dansade och hoppade omkring. Nu snackar vi verkligen hoppade. Men roligt hade jag, tiden gick för snabbt bara.

Efteråt missade jag bara bussarna så sen när jag skulle ta min buss så fick jag syn på att det var nian. Då blev jag typ tjurig på mej själv så jag gick i regnet istället. Haha fattar inte ens varför jag blev arg, men jag blir det ibland på mej. Haha ;D

 

Mådde jätte bra idag när jag vaknade så jag och Sarah tog vovsingarna på en promenix till My One i knalleland. Köpte en hundväska till lilla Ava (tror jag det stavas, uttalas i alla fall Ejva typ). Provade selar till Lady också. Funderar på att byta till det. Men vi får se, hon använder sin väska så mycket så det kanske är onödigt.

 

Nu ska jag laga mat ;D är minst sagt vrålhungrig.

 


upptagen

Hey

Var lite upptagen igår även om jag inte gjorde något speciellt.

Var först på bum med Pörsy, uppe på gården och käkade och spelade lite fotbollsspel, hemma en snabbis och sen träffade jag Sarah. Vi gick en promenix som vanligt och sen drog vi hem till henne och spelade lite schack. Jag vann! Wohoo ;D när jag kom hem så kollade jag och Mackan film, Pans labyrint. Tycker fortfarande att den är lika bra.

 

Nu ska jag träffa Sarah, promenera och Schack, hon kräver revansch! Haha ;D

Sen ska jag hem en snabbis, äta och sen dra och sjunga med Mia. Efter det så blir det fäst uppe hos Malin. Roligt med lite annorlunda folk för en gångs skull. Annars brukar vi ju alltid vara samma, misstolka mej inte. Det älskar jag också.

 

Men nu blir jag sen.

Tjing på er


spindel attack

Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeew!

Det kom en spindel krypandes bredvid min huvudkudde nyss! Uuush!

Mackan sa att han har sätt 6 st än så länge!  Eeew! Jag förstår verkligen varför han före flyttade! Uuuuuuuuush jag gillar inte dom! Den kröp precis bredvid min arg. Ush ush ush!

 

Men jag mosade den totalt med min Mötley Crüe bok! Mohahahaha!

imorgon ska jag på utrota-spindel-spaning, waaaaaaaaaaatch ouuuuuuuuut spiders, but not spiderpigs - dom diggar jag fett mkt

 

 


shopping

Hey

Idag har jag varit i knalleland och letat skor, såg inga fina jeans men tittade inte så noga heller. Är trött på det, funderar på att köpa mej ett par jeansleggins och så är det bra med det.  Kom där i mot hem med ett par jättefina stövlar : ) – me like. Kom även hem med en jättefin klänning som jag ska ha fredag eller lördag och så två nagellack, ett svart och ett rosa. Ska ta kort på allt nytt som jag har lovat så fort jag orkar.

Provade klänningen i två storlekar och klänningen blir ju längre när storleken är större, Men det var nog första gången som jag tyckte att den som var längre var finare än den korta. Ni känner ju mej – ju kortare desto bättre i vanliga fall. Eftersom urringningen var finare på den korta så blev det den korta ändå. Nu måste jag bara ha ett par pumps till. Ska kolla det imorgon om jag hinner. Ska i alla fall till knalleland och köpa ett par lådor till mina skor. Men vi får se. Kanske tar lådorna någon annan dag.

Nu ska jag fortsätta laga mat, jag är vrååål hungrig.

 


myspys

Ni kanske fattar att rubriken i förra inlägget ska vara ”tillräckligt”. Som sagt så var jag ganska borta.

 

Fick i alla fall med mej Emma till stan förut idag för jeans och skoprovning. Vet inte hur många jeans jag provade, ärligt talat. Massor var det i alla fall. Men självklart hittade jag inte ett enda par som jag tyckte satt perfekt. Jag är ju så kräsen också. Det måste jag vara. Har gjort tillräckligt många tabbar med jeans.

På skofronten var det rötet också. Men ska till Knalle imorgon och fortsätta att leta.

 

Efter stan åkte jag upp till Norrmalm för en mys dag/kväll med film, tv, Nintendo ( det gamla silvriga, tror det va typ det första), lite farmville och så fick jag tacos lagat till mig.

Mycket mysigt vill jag lova. Vitlökssåsen till tacosen var ju toppen på moset alltså, sååå jäävla goood. Men antar att det är så när någon annan lagar maten. Jag vet inte, för i vanliga fall är det alltid jag som gör det.. Hehe

När jag skulle hem så missar jag självklart bussen. Så fick pallra mej ner till stan snabbt som fan för att hinna med bussen från busstorget, regna gjorde det också. Inte så roligt direkt.

Var i alla fall hemma där strax i 10.

 

Är astrött men ska farma lite sen troligtvis sätta på en film.

 


rullräckligt

Gick inte och lag mej förens kl 8 i moses. Tänkte ”nu ska jag fan sova!”

Och det fick väll bra, ett litet tag i alla fall. Tills jag vaknade en stund i 10. så det har inte varit mycket sömn inatt, men det räcker.

 

Tänkte gå ut med Lady nu och sen hoppa in i ett varmt bad.

Efter det vill jag ner till stan och prova jeans. Ska se om någon ska med.

 


sömnlös

Kan inte sova inatt heller. Blir snart galen.

Var as trött förut så jag somnade, började snacka om farmville i sömnen (ja jag har också torskat på det.. suck. Men jag hatar det fortfarande) och vaknade efter typ en timme. Hade en jävligt sjuk dröm. Den handlade om typ att jag och Pörsy var med i spelet på riktigt osv. svårt att förklara. Men jävligt konstig var den.

Börjar bli hungrig också, får väll göra mej en macka, Men orkar inte. Fast ingen är ju vaken och joinar Statoil så det får väll bli så :P

 

Vet inte riktigt vad jag ska göra av mitt liv för tillfället. Kanske lösa sudoku,  läsa någon av alla mina nya böcker eller något. Har handlat rätt mycket på sista tiden. Borde ta och visa er imorgon om jag orkar.

 

Men nu orkar jag i alla fall inte skriva mer.

Är det inte för kallt så fort det börjar ljusna så ska jag ut och springa.

 


Vains of Jenna förälskelse

Hey babes ^^,

 

Har jag glömt att nämna att min bäbis hund inte var blåögd? Så det blev ingen gullig och tuffsig valp till lilla Vivsan : ( men jag har inte brottom med det, jag kan vänta. Synd bara, för jag är så taggad på ett till litet busfrö. Speciellt eftersom det inte har hänt något på Parnings fronten och snart är Lady ju för gammal. Men men livet är som det är och det är lika bra att spela med. Som allt annat då. Vilket jag är jävligt trött på.

Men måste ju säga att allt blir mycket lättare med en positiv attityd, så det är ju synd att min varken är positiv eller negativ. Den är bara helt enkelt helt konstig. Fast jag älskar det ;D

 

På tal om husdjur. Imorgon är det 2 månader sen min lilla Bäbis Lita flyttade hemifrån. Saknar den lilla krabaten. Men hon har det ju bra och lever som en kung, vilket fortfarande är viktigast. Mitt helvete busfrö : )

 

 

Här får ni lite nattmusik och det är återigen lite Vains of jenna. Är helt insnöad på dom för tillfället.

 

 


bara probs.

Hallu

Vaknade klockan 10 (efter några timmars snosande) av att mamma ringde och sa att vi hade ett ärende i Jönköping och att hon skulle hämta mej om en timme. Så det var bara att pallra sej upp och fixa sej och sen pallra sej i väg. När vi var klara med ärendet så drog vi förbi Ikea och jag fick med mej lite hem. 8 små och fina glasskålar, 6 konjak glas, 8 vin glas och handdukar. Som åker ner i mina flytta hemifrån lådor. Nu saknas det i stor sätt bara martini glas, kanske champanj (skit samma jag kan fan inte stava till det) också. Är inte säker på det. Så om någon är vänlig så behöver jag 8 glas. Ifall man slår sönder ett så är det fortfarande okej att ha 6. men har man bara 6 och slår sönder ett så funkar det inte.

På vägen hem så åkte vi förbi Lager 157 också. Dom hade massor av jeans för mellan 100 – 600. självklart hittade jag inte ett enda par som satt bra. Jag har verkligen ingen jeanskropp. När dom sitter bra över röven och neråt så är dom för små i midjan. Sitter dom bra i midjan så sitter dom okej över röven men precis under röven är dom hängiga. Och så massor av andra problem. Kan jag få tillbaka min röv tack?

Varför tror ni att jag typ aldrig använder jeans? Jag har massor av jeans. Men sen jag tappade bort min röv så sitter inga bra. Så det är så jävla kiligt. Inte ens Miss Sixty sitter bra på mej längre. Och det gjorde dom jämt förut. Morr jag hatar det.

När vi ändå var i Gällstad så tänkte vi kolla efter affären på hemvägen där jag såg mina älskade Cowboy Boots. Vi hittade den! Den hade flyttat och det visade sej att det var Scorett. Men vi åkte till det nya stället men hittade inte en enda boot. JAG VILL HA ETT PAR COWBOY BOOTS! Jag vill ha cowboy bootsen från Scorett! Morr!

Varför ska det vara så svårt för mej att hitta ett par jävla boots? Jag blir galen på det.

Men eftersom Mackan åker hem till Sthlm i helgen så har han fått i uppdrag att kolla på Gamla Brogatan där uppe efter ett par. Sen får han mmsa hem bilder. Jag skiter i vilken, jag SKA ha ett par boots snart!

 


Vains of Jenna

Lite snygging musik, me liiike

 




som vanligt är min bejb halvnaken, olalalaa



Pics

Tänkte ta en paus i allt läsande och slänga in lite kort som jag och Emma tog i fredags. Mitt upp i allt drickande plockar hon fram systemkameran.

 

 

Mitt vackarste leende!

 

 

Hotter than hell

 

;)

 

 

 

 


på endast 2 jävla drag

Hey

Promenixen i morses gick sakta mej säkert. Var as dryg. Men vad gör man inte?

Efter promenixen så bestämde vi oss för att dra upp till Sarah och spela schack. Jag brukar ju utklassa henne totalt. Av alla gånger som vi har spelat så har jag spöat skiten ur henne. Förutom en gång då vi båda slutade med varsin kung, så vi tycker att den gången var oavgjord. Men idag var det fan något fel på min hjärna, förutom bakfullheten. Hon spöade mej dom två första gångerna. Jag vann sista. Det var kortslutning där uppe alltså. Jag brukar ju inte tänka utan jag går mest på känsla och lite planering. Brukar också små psyka den jag spelar mot. Men idag tänkte jag som fan, så antar att det var felet. Ett av dom partierna tog oss ty 1h 40 min, det är inte normalt.

Jag fick för mej att jag skulle ta ett parti mot Sarahs pappa också. Saken är ju bara den att han är ett schack geni. Så han utklassa mej totalt! Jag har aldrig fått sådan jävla stryk asså! två jävla drag var jag schack matt! Det var inte roligt. Waoo waoo waaaa! ^^,

 

När vi hade spelat klart så fick jag skjuts hem och käkade och så. Men var inte hemma långvarit utan drog ner till stan med Pörsy och Emma för lite fika på viskan. Kom hem för ett litet tag sen och ska käka något och sen gå igenom alla mina 226 inlägg på blogglovin. Har inte kollat dom sen förra fredagen. Det känns som att det är dags nu.


jag gillar't

God morgon Honeys

Igår var en stressig dag. Vaknade ju och kunde knappt röra mig men skulle ändå pallra mej iväg till Knalleland. Var tvungen att köpa ett till linne i svart som jag redan har i grått. Det gamla vanliga ni vet, ett plagg många färger. Haha ja men jag har svårt att hitta kläder jag gillar. Kickade lite mer efter skor och så, men det hittade jag naturligtvis inte. Så jag och Emma drog och käkade på Sibylla istället. Alltid så roligt folk som jobbar där ;D

Efter ett bra tag kom Totte och hämtade oss så drog vi till dom och fixade Emmas löshår. Mycket fint. Trodde att det skulle vara svårare med tanke på att hon har 3cm hår där bak i vanliga fall. Men det var bara att det blev mycket uppklippt. Blev rätt bra. Fick en chock när vi kollade på klockan och den redan var 7. var ju tvungen att ta mej hem från andra sidan stan, duscha, fixa mig osv. och sen dra upp till Sanna på ingen tid alls. Som tur var kunde Buppis köra mej hem. Så jag var fit for fight uppe hos Sanna kl 9, vilket jag annars skulle vara hemma om jag hade tagit bussen (halv 9 – kvart i 9). Sen blev det den gamla vanliga lördags sysselsättningen, alltså supa sej full på vitt vin. Haha ^^ ojaa det gillar vi. Kvällen var helt ok om man tog bort regnet som kom helt plötsligt. Ett stort plus var ju att min Jonas var med ute ;D ojaaa jag gillar’t.

 

Nu måste jag pallra mej upp och käka något för jag har lovat Sarah en promenad med hundarna om 25 min.

Tjingeling på er

 


avundsjuka blickar

Å fy fan, skjut mej. Jag är bakfull som fan. Pallar inte pallra mej upp ur sängen ens. Detta var det värsta på länge asså. Men jag måste fan pallra mej upp och ut i köket. Jag svälter här i sängen. Annars kanske man bara ska sträcka sej efter pepparchips påsen som jag knaprade på när jag kom hem i natt och som ligger en bit bort. Mhm.. tips nummer 1 i alla fall; Käka aldrig pepparchips på fyllan. Man bränner sönder halsen. Trodde att jag skulle storkna här i natt. Men självklart var jag för lat för att hämta något att dricka.

 

Det var faktiskt helt okej igår på Tonic, bättre än det brukar vara nu för tiden. Funderar dock på om det finns någon ”vi-hatar-vivi-klubb” här i stan? För sådana blickar jag fick igår. Det var faktiskt rätt många som inte gillar mej där också. Klubben kanske hade möte? A jag vet inte. Skiter faktiskt i vilket också. Nu för tiden är jag inte ute efter bråk på fyllan, muckar bättre som nykter haha. Ne men jag vill ha roligt på krogen, dansa, tjöta, röka, dricka. Ska man bråka så kan man i alla fall vänta tills dom stänger av musiken. Haha ^^ jo men ärligt, håll er i skinnet för fan. Jag vill dansa, så medans musiken är på så är det /ignore som gäller. Visst har jag förändrats?

Undrar om jag får bli medlem i klubben? Inte för att jag hatar mej själv, jag äääälskar verkligen mej själv. Utan bara för att det skulle vara en cool grej. Mohahaha

 


frost

Godmorgon

Mitt Internet cepade hela dagen igår. Har inte kommit in helt innan nu.

har inte en aning om vad som händer idag. Jag är festsugen, men ingen annan. Så det blir kanske att ta det lugnt. Är sugen på en fest och inte krogen. Men vi får se vad som händer.

 

Nu kom Sarah hit och vi ska ut och ta en morgon promenix med dogsen borta vid ridhuset. Det är så vackert där nu. Men all frost och allt.

puss

 


hundsnack

Så nu har jag Internet igen! Yeah! Mitt liv är tillbaka, haha ;D

 

Funderar fortfarande på det här med hunden. Fick svar av uppfödaren nyss och det finns 3 tikar kvar. Så det avgjorde ju saken i frågan om det skulle vara en han eller hon hund. Var lite sugen på en hanne eftersom jag redan har Lady. Men om det bli någon av dom så får det ju bli en hona. Men saken är ju den, har jag tid för en till hund? Egentligen är det ju inte så stor skillnad på 1 & 2 hundar men ändå. Nu när den är valp så är det ju stor skillnad, men det spelar ju ingen roll eftersom jag ändå är arbetslös nu. Saken är ju den att den rasen behöver så mycket motion och aktivering. Lady är ju en äkta soffpotatis på det sättet. Men tid får man ju alltid lov att hitta. Funderar på detta asså.

 

Det värsta är ju att dom 6000 som en valp kostar har jag ju, så det bara kliar i fingrarna efter att sticka iväg och köpa en liten sötnos. Men va sa vi? Det va inte okej att impulsköpa en hund. Haha ^^,

Väntar på svar från uppfödaren om någon av valparna är blåögda. Så det får nog avgöra. Men med tanke på att Malamute är brunögda och dom är 60% av den rasen så är det kanske inte så stor chans. Men man vet ju aldrig.

Men den måste vara blåögd, har alltid velat ha en blåögd hund.

 


RSS 2.0