baby youre all i need

Dom senaste dagarna har varit as bra samtidigt som dom varit as dåliga.

Förstår inte vad det är med mig. Men något är det.

Allt var så mycket lättare när man hade is invirat runt hela hjärtat. Det är jobbigt att känna såhär mycket, jag är van att bara stoppa undan alla dåliga känslor och så igga dom. Men det funkar inte riktigt längre. Aja, vi får se vart allt leder. Det brukar ju bli en period då jag bara är arg som ett bi (höhö) eller helt urflippad. Har vi tur kanske det inte blir någon period alls. Kanske mår för bra nu. Igen idé att spekulera.

 

Får se när var det jag skrev sist? Torsdags tror jag, orkar inte kolla.

Men i fredags var jag och Turbo (som jag var hundvakt åt en ”liten” stund) hos Becky i alla fall. Vi sjöng och hade allmänt roligt. Har tyvärr pajat min röst så den låter helt cp. Hela förra veckan var det så och igår när jag bara pratade högt så insåg jag hur röten den var. Men mer om det sen. Var med becky ända tills halv 5 sen jobbade jag lite. Efter jobbet kom Sofia, hennes mamma och underbart söta lillasyster och hämtade mig, en sväng förbi max och så ut till bondhålan Sandared. Sov där och skulle egentligen pluggat. Men det blev så sent så vi skippade det.

Lördagen jobbade jag på, Kristinebergs fritidsgård firade ju 35års jubileum så min kör uppträdde. Även jag och Becky drog en låt och jag måste ju säga att det var det rööööööötnaste jag gjort. Man riktigt hör hur illa min röst är. Hade så jävla ont i halsen också, har jag fortfarande. Jag ska försöka låta bli att sjunga på några dagar nu, hur svårt det ännu blir, haha! Men måste, min röst har inte återhämtat sej ännu från sist det blev såhär. Och när fan var inte det? Över ett år sen va? Då kunde jag ju knappt prata ens. Så det var ju värre. Men jag vill inte paja min röst ännu mer.

Efter jobbet så drog jag och Sofia hem till mig och bakade hela kvällen för jag skulle ju ha lite kalas på Söndagen. Söndagen var lyckad, jag var riktigt lycklig! Näst in till alla mina underbara älsklingar var där samtidigt. L Y C K A ! det kände som förut, Då vi satt och var så cp varje dag. Men vi har ju inte tid nu, alla har massor att göra. Så man uppskattar ju dom gångerna då det väl blir mycket mer. Jag älskar er sötnosar! Åååååå! Underbara, cpstörda idioter! TsT - TSFG crew HÖHÖHÖHÖ

 

lite flamsiga och tramsiga – de är vårt tater gäng

---------

Om du hör ett skrik och en massa piiiiiiiip

Så vet du att det är viiiiiii

-----------

Det är vårt tater gääääääääääng

Kommer fan inte ihåg hur sången gick. Men jag älskar er

 

på söndagkvällen blev det lite sup också med syster

slutade väll i katastrof för båda två. men skit samma. allt är löst nu

 

nu ska jag förstöra mitt hår lite

 

 


when your gone

Idag har varit en underbar dag ^^

Orkade egentligen inte upp imorse men sen skrev Sofia att hon kunde komma upp en stund om hon fick och självklart fick hon det. Majs kom strax efter att Sofia kommit också. Så vi målade om min hall, måste måla ett lager imorgon också men sen är det klart. As gött!

Sofia pallrade sej till skolan vid 12 och sen drog jag och Majs ner till stan för att äta en sallad i solskenet på trapporna vid viskan. U N D E R B A R T ! vi har fått såååå många asgarv idag asså, jag har saknat dej syster (:

Efter ett tag dog majsan och då satt jag mej ett tag med Madde och hennes kompis. Också riktigt kul, längesen man träffade och pratade med henne.

Vid 3 pallrade jag mej och träffade Becky och så vid 6 var det utbildning på Kristineberg. Jag och Becky fick en as bra idé, eller aaa.. Becky fick och jag tar åt mig en del av äran ^^ as najs blir det i alla fall. Ska träffa henne vid tidigast 11 imorgon tills senast 5. drar till hennes skola och hänger där med henne tills hon slutar halv 3 och sen får vi se vad vi hittar på. Ska kanske jobba imorgon vid 5, beror på om sanna är frisk imorgon eller inte. För är inte Sanna frisk så skippar vi nog utgången imorgon. Tjänar ju inget till om 6pers jag älskar är borta. Om inte Becky skulle med då, då kan det ju kanske bli lite småkul ändå. Ja vi får helt enkelt se. Och om det inte blir utgång så kanske vi hänger längre och jag jobbar någon annan gång. Som sagt så får vi se. Blir nog bra i vart fall. Det är najs att vi hänger igen, det var så längesen och vi hängde ju fan dag ut och dag in förut med alla andra.

 

Fast jag vill poängtera att vi inte skippar utgången, utan vi skjuter upp den. MAN KAN FÖR I HELVETE INTE SKIPPA EN 20ÅRS UTGÅNG! FÖR I HELVETE!!!

 

Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv ^^

 


B-DAY

Hey

Gårdagens födelsedag var nog en av dom bästaste på senare år. Det enda som saknades var TsT’s älskade face. Men senast fredag, för då ska jag ta me fan slå klackarna i taket! Bryr mej inte asså.

Dagen började med att folk började terra min telefon kl 7 på morgonen. Carro var ju bäst (ovanligt?) :

C: Grattiiiiiiiiis!!!! sover du?
V: Tack, ja det gör jag..
C: Okej.. Vad har du fått i present då?
V: jag har ju inte ens gått upp ännu?

ALLTID lika smart, min lilla sessa (:

 

Sen kom Bea upp vid 9 med partyhattar, ros, tårta och systemetpengar. Asnajs!

Så det var ju bara att äta tårta och sen dra ner till systemet med the hatz på. L o v e l y

Läddan fick också en hatt, hon var så söt.

 

När vi var hemma igen så kom mamma upp med presenter och så drog vi iväg och käkade lite födelsedagsmat.

Men sen bar det av till jobbet, så det blev inget kaljadrickande hela dagen, tyvärr. Men skit samma, fick mej en öl på kvällen i alla fall.

På jobbet var tjejerna jätte gulliga, dom kom med presenter och bakade tårta och skit. Så jävla ur söta!

Sen när vi käkade tårta och så så frågade dom om dom fick trycka upp tårta i ansiktet på mig, och det fick dom. Fan lika bra det, har man redan roligt så kan man likabra ha roligare! Men jag luktade sur bäbis spya resten va kvällen. Hahaha xD

Efter jobbet följde Sofia med mig hem och sov här. Älskar att vakna bredvid dej ^^

 

Idag har jag varit på 4 olika jobb och knappt någon sömn alls inatt, å så bara wasa sandwich och glass med mamma till mat idag. Förstår ni vilket ur bra humör jag är på just nu? ..not

Solen har gått i moln idag mina lövely fränds

 

NU SKA JAG UT MED LADY. SÅ DET SÅ!

 


ålder

Jag är gaaaaaaammal!!! Uuuuush! Jag har sån jävla ångest här hemma asså.

”grattis” ”men det är för i helvete inget att fira!!!!!” uuuush

Har bolmat cigg efter cigg här hemma i min soffa sen 12slaget, jag mår dåligt.

Gårdagen inlägg var bara en liiiiten ålderskris. JAG ÄR GAMMAL!

Gammal gammal gammal gammaaaaaaal!

 

Ne ush och fy, en stor fylla hade suttit bra nu asså.

Jag kan nog bara komma på 1 år sen jag var 14 som jag inte har haft ålderskris på, och då var jag antagligen för känslokall och full för att orka bry mig. Jag vill vara känslokall just för tillfället också. Det värsta med att känna så mycket positiva känslor är att man släpper fram dom negativa också. (JAG ÄR GAMMAL!) Fast jag älskar dom positiva, jag är egentligen lycklig just nu, innerst inne.

Vem fan kom på det här med ålder? (JAG ÄR GAMMAL!) den borde åka på stryk! Ålder är inte roligt! (JAG ÄR GAMMAL!) ha bättre fantasi för fan!

Uuush snart får jag väll rynkor också, jag är en riktig gammal tant.

Pendlar mellan avsky, panik och ångest just nu, snart ser jag till att däcka i min säng så att jag slipper detta! (JAG ÄR GAMMAL!)



Believe

Jag ligger verkligen efter i bloggandet just nu.

Men jag har så mycket annat roligare för mig för tillfället.

Jag ligger faktiskt efter i rätt så mycket, absolut i tänkandet.

Jag borde ha tänkt annorlunda, handlat annorlunda. Men vad gör man inte om allt känns så rätt? Vissa sekunder känns det som att jag har tagit mig vatten över huvudet. men andra sekunder.. hur ska jag kunna vara utan dom nu? Det är omöjligt för mig.

Men jag borde ha gjort allt på ett annat sätt, tänkt efter lite först. Jag ska alltid vara så jävla efterklok. Dumma impulsmänniska, går alltid på vad som känns rätt för tillfället. Dumt.

 

Fast vem har påstått att livet ska vara lätt? Det är därför jag alltid har varit en ensamvarg, för livet är fan inte lätt. Men hey, ni känner väll mej.. älskar utmaningar..

Äsh skit samma, gjort är gjort. Jag är bara osäker, älskar nya saker samtidigt som jag hatar dom. Vill stanna i tryggheten samtidigt som jag ääääälskar att kasta mig nerför stup.

Om bara ensamheten försvann..

 

Jag gillar verkligen inte osäkerhet.. jag vill vara lika säker på allt som förut.

 

Och på det hela så måste jag gå och lägga mej snart för imorgon väntar ett 17timmars arbetspass. Jag orkar inte. Orkar verkligen inte med att det ska vara så mycket jämt. Har fan alltid något hängande över mej. Är det inte jobb så är det plugg och är det inte det så är det andra jobbiga saker.

Jag skulle vilja stänga ute mej från yttervärlden för bara en dag, stänga av telefonen, datorn, allt. Sen skulle jag bara vilja ligga i min säng och bara vara. Ta igen mej lite, få reda ut några av mina trassliga tankar. Bli människa igen lixom. För stunden orkar jag inte ens med mig själv. jag vill bara sova..

 

GOD NATT

Ps. hur kan man vara så lycklig samtidigt som man är så.. ja.. nere?



Love to love

Detta har varit en riktigt bra vecka, riktigt bra.

Jag säger det igen – jag har verkligen vunnit högsta vinsten, jag spelade ett väldigt krångligt spel först men det var det värt. Tusen gånger om.

Till och med andra ser hur lycklig jag är, får kommentarer om att jag ser ut att må så bra hela tiden. Och jag mår bra, verkligen. Jag vet faktiskt inte när eller om jag någonsin varit så här kär.

Jag har aldrig haft lust att bara sitta och kolla på någon eller känner att jag vill berätta exakt hur underbar någon är hela tiden. Jag är inte van att känna såhär många känslor, stoneface perioden är sååå över. Jag får fan försöka lägga band på mig hela tiden för att min käft inte ska gå i 1.

Jag använder för i helvete till och med ord som fantastisk xD haha

 

 

Ne nu är jag as trött, jag tänker sova snart. Om jag kan. Vilket jag inte kommer kunna, känner ju mig själv.

Idag känns min säng för stor, borde skaffa mig en liten hundkorg. Sådär lagom stort just för stunden.

 


Efter regn kommer solsken

Det har varit en riktigt bra dag idag.

Vaknade imorse bredvid min Liten, gick upp och eftersom hon var överdrivit sugen på cheeseburgare så pallra vi oss ner till Knulle och drog lite mat på donken. Köpte lite godis också och sen bar det av hem till mig igen för jag var tvungen att plugga lite musiketnologi. Tycker att det var en mycket trevlig pluggstund (: haha ^^

När jag var klar med skiten så var hennes mamma här så jag passade på att ta mej lite tattarskjuts ner till Lbc och jobbade lite. Vilket för övrigt var väldigt läskigt, jag var fan helt säker på att jag skulle bli bortrövad! Av en snubbe (tror jag det var för alla rutor var as tonade) i en as snygg pickup. Ne ush och fy det var verkligen äckligt. Står där och hänger utanför kontainern och startar bilen när jag kommer ut och kör bredvid mig ett tag. Stod och spanade in mig när jag var i köket också. Precis som att han väntade på mig. USH. Ne riktigt illa. Fast det gjorde mig väldigt sugen på att se Taken, den filmen är fan as bra.

 

Efter jobbet så ringde Pörsy och undrade vafan jag höll på med, hon var rastlös. Så hon pallrade sej upp till Sjöbo och hängde hemma hos mig ett tag. Den tösen är verkligen rolig. Jag har garvat hela kvällen!

 

V - Han är ….

P - Är han tjej!? Ånej inte hon också! Då tar jag livet av mej!

V - Nej kille..

P - Vad är det för jävla ….? VISA!?

*går in på Face och visar killen*

P - Men gud han är ju utvecklingsstörd! Spana in underbettet!

 

*Efter en stund*

P - Han är ju utvecklingsstörd.

V - Nej?

P - Är du säker?

V - Nej jag är ju faktiskt inte säker

P - Vi får kolla upp detta asså.. riktigt noga

 

V - Vad säger du om korten då?

P - Nu har vi ju konstaterat det här, han är ju sannerligen utvecklingsstörd. Gud vad hemskt.

 

*sitter vid datorn och skriver lite*

P - Du ser ju också riktigt utvecklingsstörd ut när du skriver så! Kolla på dej! En riktigt rugguggla! Kolla på dej, som en liten mupp!

 

 

Ne du pörsan, du är fortfarande lika mupp som vanligt. Ingen kan slå dig. Det var riktigt roligt att hänga ett tag igen. Jag saknar ju er.. otroligt mycket.

Lite senare kom Jonas och Martina upp hit också. Vi har suttit och garvat åt Charlie the unicorn och salad fingers hela kvällen. Sååååå roligt. Charlie äger asså, annars har man fan ingen humor!

 

 

Jag undrar också när Martina ska inse att jag inte lyssnar på henne. Hon berättade något viktigt idag och jag som vanligt sitter och mhm:ar. Sen när jag inser att hon vill ha en reaktion brister jag ut i ett

 

V - JAHAAAA!

M - Fattar du?

V - Neee….

 

Eller när hon berättade om något as sött

 

M - Ska du inte säga ”gud vad gulliiiiigt”

V - Haha ne jag lyssnade faktiskt inte igen

 

Inse människa! Min hjärna sollar bland allt snack ;D Haha ^^ nej jag skojade bara sötis, men ibland är jag helt inne i min egen lilla rosa bubbla (:

 

Eftersom dom drog för ett tag sen så ska jag kolla lite mer Charlie och sen plugga. Känner på mig att jag inte kommer gå och lägga mej förens imorgon. Jag har så mycket plugg som hänger över mej. Måste försöka göra så mycket jag kan inatt. Sen ska jag terra mina grannar också, jag är så sugen på att sjunga lite ^^

 

Elmia 2010

Lite solsken här ja :)

 

 

Elmia 2010

Lite solsken här ja : )


do do do do doooo

Jag hade faktiskt inte tid att skriva i fredags eller i lördags (kl är ju faktiskt över 12 så det är ju söndag nu)

Hade inte alls lust att gå upp alls i fredags, så jag fick verkligen tvinga mej upp. Hade jag inte haft Läddan här så hade jag iggat allt i fredags och bara sovit bort dagen. Ni vet hur allt är när jag bara vill sova bort dagarna..

Men det va ju som sagt bara att pallra sej upp och dra till morsan. Färgade håret och fick i sej lite mat där. Sen bar det av till Sofia på kalas. Jag är ju inte den som gillar släkt saker och sånt, jag har ju faktiskt traumatiska minnen, men det var rätt trevligt ändå. Sov där ute sen också. Kände att jag inte orkade pallra mej hem från Sandared.

I går så var det Elmia, och jag är faktiskt för trött för att skriva här egentligen så jag gör fan det imorgon. Sitter just nu och väntar på att min Liten ska komma hit och sova ^^

 

Puss

 


Besviken

Jag trodde fan aldrig det här asså, egentligen så är jag så grymt jävla besviken.

Jag trodde verkligen inte att det spelade någon roll vem i helvete jag var kär i. Om det så var en jävla get. Snacka om att få ett slag av verkligheten rakt i ansiktet. Spelar min lycka verkligen så lite roll?

Frågan är vem som är mest förvirrad. Ni kan välja bort mig om det inte passar er att jag tycker om en tjej, men jag kan inte välja bort det. Det är ju vem jag är. Så vem behöver vem mest?

Är ni verkligen så jävla tröga så att ni tror att jag inte behöver er? Skärpning tjejer! Om vi behöver varandra i vanliga fall för att må 110% bra så va fan tror ni inte nu? Vi har för i helvete alltid accepterat varandra som oss själva. Va fan hände lixom?

Jag trodde att ni bara skulle rycka på axlarna och säga ”okej? Det spelar ingen roll för oss.” när jag berättade att jag var kär i Sofia. Men istället får jag den här skiten. Jag behöver inte ta det. Passar det inte er så har jag andra som det passar för att jag är jag.

Det kanske är dags efter 12 år?

Jag har nog aldrig varit såhär.. ja, ledsen faktiskt. På er som jag är nu.

 

När fan har jag gjort såhär mot er? Eftersom jag inte kan dra upp några exempel ur era privatliv så är det svårt att förklara. Men tänk efter mina vänner, för snart är det slut på dom här dumheterna. Jag har tillräckligt mycket stolthet och självsäkerhet i mig själv för att stå på egna ben. Även om vi alltid har fungerat som varandras kryckor.

 

Jag tänker fortsätta köra mitt eget race som vanligt, med eller utan er.



Gitarr helvete

För i helvetes jävla fitthåla för faaaaaaaan!

Jag blir galen snart! Totalt jävla galen. Jag är föresten helt jävla vansinnig här uppe i bikupan. För i helvete!

Idag har jag fixat Alla jävla saker till gitarr helvetet, och vet ni vad jag i helvete gör? JAG DRAR FÖR FAN AV GSTRÄNGEN IGEN! Jag blir för fan vansinnig här va!

Vad i hela jävla helvetet är det med mig? Så jätte klyftigt Vivsan! Musiklagret öppnar ju för fan inte förens jävla helvetes måndag. Hur ska jag klara mig? HA!? HA!? HA!? För faaaan!

 

Jag som hade jätte mycket bra saker att skriva om dagen, men nu har jag fan ingen jävla lust till det. Jag tänker för fan gå och lägga mej nu innan jag förstör mer jävla helvetes saker här i bikupan. Jag är på så jävla uruselt humör just nu va! Tänker fan gå och lägga mej nu och sen tänker jag fan inte gå upp imorgon. Skiter i allt jag ska göra imorgon,

 

GOD NATT FÖR I HELVETE

 


RSS 2.0