klantig

Hey

Nu var det över en månad sen jag bloggade sist, men har så mö att göra.

Det har kliat i fingrarna i flera dagar och har varit så bloggsugen så tänkte att det var dags igen. Mitt liv består för tillfällt av jobb, plugg, gym å fyllor. Mer eller mindre är det faktiskt så, sorligt. Men jag gillar’t. önskar att jag hade mer tid till att bara umgås faktiskt. Skönt det hade varit att bara träffa alla och bara göra meningslösa saker.

Bor i min nya lya också, jag trivs som fisken i vattnet asså. Får ta och lägga upp bilder imorgon om jag kommer ihåg. Har ett rätt fullt scheema på tisdagar, först tvätt på morgonen sen jobb mellan halv 4 och halv 10 och så gym efter det. Är hemma runt 12 på måndagar och tisdagar. Men det är väll gött det. Dagens pass var föresten as gött. Klarar mer och mer och man är så nöjd efteråt.

 

Idag på jobbet så skulle jag öppna frysen och eftersom den precis hade varit öppen så tog jag i as hårt för dom brukar ju vara sega att öppna då. Men saken var ju den att jag råkade ta tag i kylskåpshandtaget istället och i full karriär så får jag dörren rakt i huvudet. Undrar om det är någon mer än jag som lyckas med sådant? Jag är alltid lika klantig.

 

Eftersom jag bara svamlar ändå så funderar jag på att gå och lägga mej. Måste ju ändå upp och tvätta och städa tidigt.. hemhjälp sökes asså!

 


RSS 2.0