ångest

Tror inte att jag orkar med mer läxor nu, det gör mig så depp

Jag vill hänga och ränna med mina vänner på kvällarna/nätterna. Inte sitta här och plugga lixom *suck* men vad gör man inte? Jag måste ju.

Men nu sitter jag här med panik i kroppen och inser hur kasst det går med plugget. Vad fan hände lixom? Jag som hade så ordning och reda i mitt liv nyss. Antar att jag vet vad som spelar stor roll.

Jag vill inte vara tvungen att bara plugga/jobba på dagarna – klämmer in lite vänner så mycket jag kan. Men fan till och med när jag är ute hos min flickvän vissa helger så måste jag sätta mig och plugga. Det är illa, till och med där. Ush!

 

Jag längtar till sommaren, för visst är det mycket jobb och läger där jag är borta men annars så tänker jag bara ta det lugnt, slappa med mina vänner så fort alla har tid och bara njuta av livet.

 

Ne nu har jag varit så jävla duktig och pluggat hela natten så nu ska pallra mig till jobbet


cp

Jag tänker sluta kommentera att det var 100 år sen sen sist jag skrev

 

Jag undrar hur fan man kan känna så stark för någon man inte ens har träffat. Jag tycker såååå jävla illa om någon och den personen har inte ens gjort mig något. Bara ”det’s” existens får mig att må illa. Jag vill spy rakt ut när jag tänker på det. (”det” är bara för att det är så vidrigt) och vad är det med folk egentligen? Är det bara jag i hela världen som träffar folk irl? Vad är det med folk och det där med att träffa folk över Internet? ”Sen blir vi bästa vänner och betyder såååå mycket för varandra! Åjaaa, så skickar vi massor av hjärtan till varandra för vi tycker ju om varandra såååå mycket” snuttigull! PATETISKT säger jag. KAN VI INTE GE VARANDRA NÅGOT GULLIGT SMEKNAMN OCKSÅ!? HA? HA? HA?

Det är bara människor som inte har något liv som gör så. Är ens vänskapskrets verkligen så dålig, ens liv så innehållslöst eller är man så jävla kass på den sociala biten så varsågod. Men i mina ögon kommer det alltid vara patetiskt.

Jag vet inte ens vad jag ska skriva om det, jag är bara så arg. Eller kanske lite besviken. Nej mest arg tror jag. dra åt helvete din fula idiotjävel och sluta invadera. Skaffa dig ett bättre liv.

 

Eller jag kanske är mest rädd? Jag vet inte. Arg, rädd, sårad, irriterad. Inte så stor skillnad för mig. Men jag har nog kommit fram till att en liten bit av mig hatar dig för vad du tvingar mig att gå igenom. För att du förstår inte hur det här tar på mig. Det kommer pulvrisera mig en vacker dag. Den dagen det gör det så är det kört. Hänsyn och medkänsla finns tydligen inte på tal. Bara egoism. Så det får mej att vilja vara likadan. Den dagen det kommer något som får dig att känna likadant så tänker jag inte tveka.

En liten bit av mig får mig också att hata det. Bara för dess existens, dess fula tryne, dess sätt att vara, dess störande sätt överhuvudtaget. Men också för att det får mig att se på dig på ett helt annat sätt och ger mig fel tankar om dig. Och så helt enkelt för att det är möjligt.

En mini bit får mig till och med att hata mig själv, fastän det känns omöjligt. Men det är bara för att jag inte kan göra något åt det. Jag hatar att inte kunna göra något.

 

 

Ne jag önskar att jag hade någon av mina underbara vänner här hemma i bikupan, som kunde lugna mig lite här i mitt vansinnesutbrott. Eller min Sofia som kunde ligga och pilla mig i håret så att jag kunde sova bort allt.

 

Men nu är det så att jag kan inte sova, för som vanligt så tänker jag för mycket

 


open your eyes

Racet igår var najs som fan, fulla som lycktstolpar var vi och jävlar vad många skratt det blev.

Marina lyckades med konsten att bränna mig i ögat, fy fan va ont det gjorde! Som tur var hade jag linser så hornhinnan tog ingen skada. Men det svider fan fortfarande.

En bula i huvudet har jag också och mina vrister gör skit ont. Detta är farligt. Varför tog jag mina underbara nya horstövlar? Dom fuckar mina vrister.

Först var vi på racet till typ 11, då drog jag och majs varsin röd och varsin svart converse. Men sen när Matilda och Tommy skulle hem så drog vi hem till mig, shota lite mintuuuu, bytte kläder och skor sen bar det av till donkan och krogen. Jag ÄLSKAR att supa med dig syster! Vi har så jävla kul! Underbara älskade unge.

 

vi är inga bra fotografer, en shot för mycket kanske? ;)

 

Annars då?

Nu är det helt fuckt up inne i mitt huvud. Jag står inte ut med vissa saker. Jag vill inte bry mig, men jag gör faktiskt det. Jag tycker inte att det är kul för 5 öre. Jag hatar det, jag hatar att jag känner så här för det också. Jag vill vara snäll. Men jag kan bara inte.

Jag kommer aldrig vänja mig, det inser jag nu. Det gör för ont och ger mig för mycket ångest. Ångest av alla möjliga slag, inte bara prestation ångest för en gångs skull. Men skit samma, vi får se vart det leder. Jag vill bara inte bli av med solskenet.life is

Ojdå, 2 veckor och 5 dagar sen jag bloggade.

Jag har haft för mycket att göra asså..

 

Läste mitt sista blogginlägg nyss och jag har fan fortfarande ont i halsen och min röst är fan fortfarande kass. Så illa. Men den börjar bli bättre nu. Men det är inte roligt, jag har inte kunnat sjunga riktigt på 3 veckor. Men snart, max 1 vecka till hoppas jag :)

 

Men ska vi dra över vad jag har haft för mig snabbt?

Jag har jobbat.. och pluggat. Smått å gott är det så. Hängt med folk och myst med min sötboll också. Har jag förresten berättat att jag har flickvän?

Åjaaaa det har jag allt skaffat mig! Den bästaste, snällaste, givmildaste, snyggaste, underbaraste som finns på det hela! Jag är bara så jävla lycklig. Hon lyser upp hela min dag, mitt lilla solsken. Det är inte förens nu man inser hur tråkigt och grått allt var förut. Även om vi hade as kul jämt och jag trodde att jag mådde skit bra. Men det fattades nog något ändå.

Något som jag har nu

 

 

Vi har faktiskt varit tillsammans i 1 månad och 3 dagar nu, men vem räknar? ;D

 

Idag har jag gaddat mig också

 

 

Tog 3 timmar och gud vad det killades! Jag dog typ xD och på det hela så kunde jag ju inte garva hur mycket jag ville heller, för jag var ju tvungen att vara still! Hahaha

 

På dom har (nästan) 3 veckorna har jag också hunnit med att pierca båda bröstvårtorna och gjort en dermal anchor

OCH SÅ HAR JAG FAN FÄRGAT HÅRET OCKSÅ!

 

 

Snyggt va?

 

Och nu när jag tänker på det så har jag fan gjort en till tatto, en Ninjastar på foten!

 

Ne nu ska jag fortsätta dricka öl för vi ska dra på race sen

 


RSS 2.0