21 dagar senare

hey folks.
har äntligen fått svar från tribe, och vet ni vad dom säger? att deras leverantörer har slut på den stora stjärnan. (jag beställer alltid 1mm skillnad på smyckerna för att det blir en coolare effekt)
och om det är slut på smycken som man beställer så skickar man väll en leveransrapport? -.-'
är inte en leveransrapport något som man skickar när man har packat ihop allt och skickat iväg det? ååh
aja skit samma, tänker inte beställa där mer..

imorgon börjar skolan, vilket betyder att jag har massor av sista minuten grejer att göra. små saker som egentligen inte tar tid men som tar tid tillsammans ändå. och så måste jag färga håret, har försökt göra det i 1 vecka...
så det är vad som står först på scheemat. sen ska jag till stan och luncha på kinatown :)

nu börjar det bli lite kort om tid så det är bäst att jag sätter igång

14 år till salu

har precis köpt den sista kurslitteraturen och jag känner min rånad.
6 stycken små ynka böcker för närmare 2000 kr, som sagt.. skinnflådd plånbok..
som tur var så fick jag syn på att som student så kunde man beställa och ta det på en speciell faktura som inte behövde betalas innan sista november. då känns det ju inte lika mycket istället för att behöva punga ut allt på en och samma gång.

jag har så många böcker som jag egentligen vill beställa, som ligger i min önskelista på adlibris. men räknade ut idag att alla sammanlagt ligger på över 5000, runt 5500 tror jag. förträngde siffran rätt snabbt då jag insåg hur stor den var. fast egentligen var den inte så stor, för det var för 46 st varor och då så var några av dom boxar som innehåller från 3 till 7 böcker.
syndade lite idag när jag skickade efter kurslitteraturen, jag lag till en ynklig liten pocketbok i beställningen också. men eftersom den inte kostade mer än 39kr så var det ju ingen större synd. boken jag skickade efter heter 14 år till salu. antar jag fel om jag antar att dom flesta har läst den redan?


Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem men berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång straffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon byter skola för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?




Har läst den förut och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen under läsningen och när jag var klar med boken. seriöst.. får sånt här skit verkligen hända. inte för att jag är förvånad, utan för att jag är arg. vansinnigt arg också..




men nu måste jag faktiskt städa. något jag borde gjort för flera timmar sen..


dumma tribe

Som om att tradera skiten inte räckte så har tribe börjar krångla också.
fick en leveransrapport av dom (också) den 28 juli och mina dermals har inte kommit ännu.
beställde 2 silverstjärnor för jag har inga "Maka par" av mina andra dermalsmycken.

(varför skrev jag maka par istället för bara lika dana?..)

dom vill jag ju också ha innan skolan börjar. inte kul att gå med 2 svarta hål i kinden som ser ut som 2 gigantiska pormaskar.. varför händer allt mig? har fan inte ett öre nu heller så kan inte köpa någon ny innan skolan börjar.

det är inte heller första gången som tribe krånglar till det för mig. för inte så länge sen så skickade jag efter några töjningar, hämtar ut dom ur postfaket när jag är på väg till replokalen. får för mig att jag ska sätta i dom på bussen för att jag ändå har handdess i väskan. sen nu får någon månad sen så tänkte jag byta till en annan töjning och märker då att jag fan inte får in den.. då visar det sig att dom skickat mig en 6a istället för en 8a och att mitt hål har krympt. märkte ju inte det på bussen i alla stress heller.. reagerade ju inte över att den va lite liten.
egentligen är det ju bara att töja upp men det är inte så jävla "bara" för mig. har jätte problem att töja över 6 utan att det spricker..

och på det hela så svarar inte dom heller på mina mail. ska försöka ringa dom imorgon och kolla va fan dom håller på med.. det är seriöst 2,5 vecka sen jag fick leveransrapporten..


dumma säljare

Hey Folks

vad har den här helgen tagit vägen undrar jag?
har allvarligt talat så har jag inte gjort ett skit. igår så tog vi det bara lugnt, var jätte rastlösa hela dagen men det fanns likom inte ett jävla skit att göra. alltid samma visa, när man verkligen vill göra något så finns det inget och när man inte orkar göra något så finns det massor.

men idag vill jag inte prata om det, idag vill jag gnälla lite. är så jävla trött på vissa säljare på tradera. jag köpte en klocka den 28 juli på "köp nu" knappen, skit snygg och allt.



betalade den på direkten och kände mig nöjd och glad. Vill ha lite klockor nu när skolan börjar för jag tycker det är lättare än att ta upp mobilen hela tiden. känner mig så ofokuserad då och jag vill verkligen sattsa på bra betyg nu och ta tag i allt.
Men sen så började jag få mail om att jag inte hade betalat och sånt. tyckte jag var väldigt skumt och försökte få tag i säljaren men ingeting hände. skrev mail efter mail så tillslut tog jag tag i tradera och frågade dom vad jag skulle göra. har ju fan inte lust att betala 2 gånger för en klocka. först då skrev säljaren tillbaka och sa att hennes bank hade krånglat och dagarna hade hoppat omkring, men det tror inte jag ett skit på. för om man saknar en betalning så kollar man väll inte bara ett datum. absolut inte om man har ett par dagar på sig att betala. så jävla irriterande.

nu i efterhand så ångrar jag mig att jag inte kollade omdömerna först, för bara den här månaden så har hon 33 negativa omdömen. folk skriver massa skit. och hon kommer få ett negativt av mig också kan jag ju lova. just nu ligger hon på 4,7 som säljare och jag tror att det är att om man ligger under 4,6 så "straffas" man. hoppas verkligen att mitt negativa omdömme påverkar. hon kommer säkert sätta negativt på mig också men det skiter jag fullständigt i.
det verkar nästan som att dom lottar om vem som ska få sina varor.

åååh så himla irriterande! och det som irriterar mig mest är att det är från kina och tar typ 3 veckor att skicka den. jag skulle alltså ha klockan senast dagen som jag började skolan och nu får jag den 2 veckor efter istället! jävligt jävligt surt!


extreme hall makeover

en vecka sen sist.. jag har varit så jävla upptagen.
börjar ju plugga den 18 (alltså nästa torsdag) och innan dess har jag velat få ordning på lägenheten osv. har tapetserat, målat, sorterat, ränsat, slängt och liknande grejer.
innan vi satt igång så vantrivdes jag så himla mycket, var berädd att ta mitt pick och pack att flytt på dirr. men vi kom över ett gäng snygga tapeter för inte en allt för stor slant och nu känner jag mig lixom tillfredställd med lägenheten. känns mycket bättre. vill ni se skillnaden?

förut var hela hallen täckt med en hemsk kärringrosa tapet som såg ut så här



nu ser man inte färgen så himla bra, och det vita är spackel + färg om ni nu undrar.

Nuförtiden ser vår fina hall ut så här



Tapeterna vi använde oss av ser ut så här



Ja ni ser ju själva skillnaden, behövs ju inte förklaras direkt.
har även målat "hallen" in till toan vit som ni ser på första och andra kortet.

medans jag ändå höll på så blev det lite snickerier och sånt. Vi snickrade ihop en bänk som passade in i stilen och målade om ett skåp och slipade det lite i kanterna. skit snyggt, eller vad säger ni


alla våra converse fick inte ens plats -.-


men nu ska jag käka frulle, är grymt sugen på ägg. mmm det var nog ett år sen sist jag satt i mig ett kokat ägg
Tjing


FÖRRESTEN!

Förresten! Kan inte någon lite smått underbar människa fixa min design?
den suger och jag har inte tid att göra det själv.


jag har långt blont hår inte kort svart... jag va fan typ 16 på den bilden!


synojja

jag är inne i en syperiod.. det är därför det va 1 vecka sen jag bloggade sist.
har tänkt flera gånger att "man kanske skulle slänga in en blogginlägg" men det har kommit en symaskin i vägen och lite annat. som tillexempel sy och fix nojan jag har just nu.

idag har jag gjort den sötaste förbättringen på ett par shorts någonsin, nu ska ja allt ta och berätta.

det va en gång ett par under-under-under-underbara fonarina byxor som levde sitt liv var och varannan dag på en lycklig tjej, byxorna var lika lyckliga som flickan för dom kände sig väldigt speciella. och det var dom också, för det var nämligen flickans favoritbyxor.
Sen en hemsk (säkert mörk och kall) dag så gick byxorna sönder, slitage.. som med väldigt många andra favoritbyxor så slets dom sönder vid innelåren. byxorna och flickan blev väldigt ledsna.
eftersom tjejen bara inte kunde göra sig av med byxorna för att hon var så kär i dom så lag hon in dom i sin garderob. Byxan blev väldigt ledsen av de. dom fick ligga där i nästan 3 år innan tjejen fick en sådan ljuvlig idé som hon ska visa (förhoppningsvis) imorgon eftersom hon är för trött nu.

snipp snapp slut

RSS 2.0