dysterheter och glädje

Läste inlägget som jag skrev för cirkus 11 timmar och 30 minuter sen.
Insåg hur depp jag var i morse och hur glad jag var några timmar senare, tänkte på vad det var som piggade upp mig och insåg att det som vanligt var musik. 

Jag och en besökare satt i replokalen på jobbet och jag försökte lära honom (killen som inte spelar i vanliga fall men gärna vill) Seven nation army på bas medan jag spelade den på trummor. Det lät kanske inte så bra hela tiden men jävligt roligt var det. Så jag bestämde mig för ett nytt projekt! nämligen.. trummor! på riktigt nu, helt själv, utan att någon lovar att hjälpa mig och sedan tröttnar.
Har kollat runt på några digitala, kiligt men det funkar bäst i lägenhet. visst kan man använda sådana där gummiplattor som dämpar ljudet men då hör man ju likförbannat inte vad man spelar.
Fast jag vet ju inte riktigt vad som är bäst att köpa. Så ska höra mig runt med trummisarna som jag känner och kolla lite på det. har ändå en månad på mig att bestämma mig eftersom jag lika bra kan vänta tills mellandagsrean börjar. Tänkte börja spela lite på jobbet först också och känna efter först. för det blir ju faktiskt en lite dyrare leksak än en barbiedocka.

Hur fan ska jag få tid med detta då? :)

Sen insåg jag också nyss att jag inte har något liv som 21 åring då jag faktiskt städar kl 12 på en lördag natt. men orkade verkligen inte gå ut idag. är helt slut efter gårdagen. så jag ska faktiskt sova snart. Anna kommer hit och väcker mig i morgon bitti så att jag kommer upp. vi ska ta en kaffe och käka en jätte stor frukost (ja, det är Anna som ser till att jag får i mig mat ordentligt) och så tänkte jag lura med henne till musikverkstaden! :)

Godnatt!

livets måsten

Det var längesen jag skrev nu igen.. jag har inte kunnat förut.
Jag har så mycket inom mig som bara sitter fast där och som jag egentligen bara vill skrika ut.
Men jag vill ju inte belasta någon som redan mår dåligt.
Och det känns som att alla gör det nu.

Men just idag så måste lite av allt kaos redas ut i min hjärna och vart ska jag annars skriva ner det?
Antar ändå att det faktiskt inte är så många som hänger kvar här och läser fortfarande, och ni som faktiskt gör det är väll värda att få ta del av en liten del av mitt liv.

Så vad har jag på hjärtat?
Den riktiga frågan är kanske: vad har jag inte på hjärtat?
Jag är bara så sjuk trött på att alltid gå omkring och le fast jag mår dåligt. varför ser ingen det? Varför är det alltid jag som ser när folk mår dåligt fast de försöker spela bort det? Jag vill inte ens gå upp på mornarna, och ni vet ju vad det tyder på. Jag är ju tjejen som behöver minimalt med sömn för att rejsa omkring en hel dag. men nu vill jag bara sova och bli väckt när skiten är över. Det är som att gå omkring i en dimma hela tiden och vad fan är det med alla måsten här i livet? måste göra det och måste gör det. Men tänka om jag kanske inte vill göra någonting alls!?

Jag hade ett väldigt givande samtal med Lady igår, lite ensidigt kanske men jag kom fram till intressanta tankar. som 1. jag behöver göra en väldigt stor förändring i mitt liv.
jag vet bara inte vilken förändring. är så nära på att bara säga upp mig på jobbet, hoppa av skolan, säga upp lägenheten och bara börja om på ny kula. men det funkar ju inte heller vet ni ju..


Och vet ni vad? Nu måste jag sluta skriva, så ni får resten av punktlistan en annan dag. För jag har massor av måsten att göra innan jag måste åka till jobbet.

Vilket emo inlägg det här blev, men på med leendet nu. eller som vi skulle sagt tidigare i livet:
"Fake it until u make it"

Puss på er


RSS 2.0