Flödande kreativitet

Idag känner jag mig påhittig & kreativ!
jag målar, pysslar, packar, sorterar & allt i ett!

jag & mamma var så rastlösa igår så vi stack över till Ikea i Göteborg & shoppa lite till min nya lägenhet (som jag förövrigt flyttar in i 3dje mars). På fyndavdelningen fick jag syn på massor av konstiga plankor som visade sig vara en botten till en säng. Dem köpte jag & ska förvandla till 3 snygga hyllor! Så såhär ser de ut i mitt kök nuDet kommer att sitta ihop 3 & 3. Tänk er ett par snygga, snirkliga, järn konsoller på varje hylla också.
Det kommer att bli så jävla kickass snyggt!

De cylinderformade konstiga som står där på golvet såg ut såhär från börjanDet är alltså en lyckta, ni ska få se den när den är klar.
Den kommer också bli snygg.

ÅH JAG VILL FLYTTA NU!

Nu måste jag pallra mig iväg till knalleland & köpa mig svart & silver färg. Hade tänkt att måla om en ram.

Valentines day

Jag vet inte varför jag har en sådan innerlig motvilja mot sådana här dagar.
Alla hjärtans dag, mors dag, fars dag, menlösa barns dag, You name it.

Man ska ge kärlek & visa uppskattning varje jävla dag. Det räcker inte med att komma med blommor & choklad en gång om året. Eller att diska & laga mat till sina föräldrar en gång varje år. Det räcker absolut inte.
Det är nog därför jag blir så irriterad.
Jag har även kommit fram till att de som har rätt att firar sådana här dagar är de som visa uppskattning även på årets andra dagar.
Sen är jag ju lite dubbelmoralig i detta som jag är i allt annat, innerst inne finns de en liten del som vill bli kidnappad och firad. MEN eftersom de aldrig händer så bojkottar jag hela skiten.

P&K

13/2

Hey folks :)

Det är lov & det gör mig på väldigt bra humör, jag mår bra!
Innan klockan ens hade slagit 8 imorse så var jag på väg till gymmet. Gjorde misstaget att hoppa över frukosten & glömde vattenflaskan hemma för att jag hade så brottom till bussen. Kombinationen mellan det & att jag körde hårt med mig själv de första 30 minuterna resulterade i en väldigt yr & snurrig Vivsan. Alltså stod jag ca 45 minuter efter att jag hade börjat träna besviket & väntade på bussen hem. jag som hade sett i fram emot ett långt & givande pass.
Men vi lär oss av våra misstag, right?

Förresten, jag berättade ju aldrig sist att jag slutade röka i början av Januari, det fick jättebra fram tills förra torsdagen. Då var vi ute på en pub & sa hejdå till en kompis som drog till Norge för att jobba dagen efter. Trillade dit igen efter någon öl, suget blev för stort & puckot här tänkte "jag kan ju fest röka lite". Yeah right, för det funkar ju.. inte. Dagen efter var det väll jag som satt med en cigg i käften igen, och så en till.. och en till..
Igår gjorde jag slag i saken igen och lag undan cigaretterna. Under hela den tiden jag rökte igen så kunde jag inte komma på en enda bra anledning till varför jag gjorde det, för jag ville ju inte egentligen. Men kunde helt enkelt inte sluta tända en ny cigg. Men nu, nu jävlar. jag behövde återfallet. För att lära mig.
Jag fuskslutar ju också, jag använder mig av plåster. Men det funkar faktiskt, sist behövde jag bara använda de lite över en vecka. Alltså under den jobbigaste tiden. Det som är jobbigt nu är att inte ta en cigg när jag vaknar, innan jag sätter på ett nytt plåster. Men det kommer gå.


Ne nu ska jag springa bort till super coola mamma och sno tillbaka min Sweden rock tidning, för jag är sugen på att beställa lite nya kläder & jag fick inte ta den häromdagen för hon skulle kolla.

P&K


Ps. Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag fyller år! dax att fila på lite kalas kanske? Ds.


totalty change

Det är över 2 månader sen sist jag bloggade.
Om ni bara visste vad livet har ändrats sen dess.

Vaknade med kassa förutsättningar den 1 januari 2012 men det ett leende på läpparna ändå.
För vet ni vad jag återigen har kommit fram till? FUCK YOU! Detta är mitt liv & mitt rejs. Gillar ni det inte? häng för fan inte med då.

Tänkte först skapa en ny blogg, men insåg att det kan vara rätt najs att ha kvar allt det gamla ändå. för så är väll livet, oavsett vart vi står idag så har vi ändå en ryggsäck med massor av skit.
så jag tänker helt enkelt låssas som att jag aldrig slutade blogga. Puss!
Hey!
Det är verkligen jätte kallt ute, minus 16 & snöigt. Blir ju verkligen pepp på att pallra mig ut i ovädret med Lady & grannen på en långpromenix. Men det måste göras & i slut ändan är det rätt så skönt :)
Sen ska jag pallra mig upp till gymmet en sväng innan jobbet. Det är skönt att ha kommit igång igen! Annat var det på den gamla goa tiden då man spenderade runt 5 dar / veckan på gymmet, på den punkten vill jag vara igen.

vet ni förresten vad jag gjorde när jag tröttnade på allt på nyårsafton?

Gick från det här:
Till det här:Yeah, im looking great!Puss på er


RSS 2.0