aldrig mer ullared..

Idag tror jag att jag har fått lite folknoja. seriöst, vi var på Ullared idag (puckat jag vet, tänkte inte på att det både var löning och semester -.-') och fyfan jag har aldrig aldrig aldrig varit med om så inihelvetes mycket folk. Trodde att jag skulle skrika rakt ut vilken sekund som helst där inne. Man kunde knappt röra sig och att ta sig fram var ju bara att glömma. Så vi sket i att kolla på allt och drog hem istället. Trotts det så handlade både jag och Sofia över tusingen, kan ioförsej bero på att jag kom hem med en "kristall"-krona också.
Skiter fullständigt i att det inte är riktig kristall och istället är en plastkrona, för jag känner mig själv. Slänger jag ut dom pengarna så pajar jag kronan på direkten, kommer säkert kasta en av Ladys bollar på den då..

Jag har i alla fall bestämt mig för att aldrig mer åka till Ullared under sommar säsongen, aldrig! Om jag får för mig det igen så snälla slå något hårt i huvudet på mig.


Nu ska jag kolla på Glee med min söta flickis
xoxo


JAG ÄLSKAR KURT!!


Grisjävlar

Jag blir så jävla förbannad på Borås polisen, hur jävla lam måste man vara för att kunna bli polis?
Vad gör dom på dagarna? spatserar omkring och käkar Mc Donalds mat? Morr..

Igår så var vi i stan, det var torsdagskväll (=folk & musik) men inte så mycket folk faktiskt, för det ryktades om att det skulle regna. vilket det inte gjorde det riktigt, det kom bara lite droppar då och då. Vi tog med oss Lady ner för varför ska hon sitta hemma för? hon älskar människor och musik har hon verkligen inget imot. Sitter jag och spelar el gitarr hemma eller lyssnar på musik rätt högt så kommer hon och lägger sig brevid mig. Hon är nöjd bara hon får vara med, hon skiter fullständigt i om vi sitter inlåsta i en liten bunker eller är på en stor äng och kastar boll. Hon vill verkligen bara vara med oss. Så nere i stan så satt vi oss och lyssnade lite i parken på Face 84 men när vi skulle gå därifrån så muttrar en gubbe "djurplågeri" så vi undrade vad fan han menade med det. Då fick vi väldigt klart för oss att det var djurplågeri att ha Lady där, han skulle sparka Fia mellan benen, brände henne nästan i ansiktet, Slog nästan till Sanna (hon backade), kallade oss flatjävlar, skulle skicka sina 4 söner på oss och massa mer skit.
Polisen pratade med honom sen och så kommer dom fram till oss och säger "hans säger att ni kallade honom gubbjävel" och jo det gjorde vi, är det konstigt?
Men ne då säger polisen "vi släpper det här"
Varför då? Jo för att om vi vill göra något så kan han göra något. Men va inte han liiiite värre? Han hota oss och nästan slog oss osv. Vi kallade honom gubbjävel. Men nej, då går det ju jämt ut... så jävla trött blir jag -.-'
Det borde fan vara skottpengar på honom..

Samma sak när vi var i Varberg förra helgen på Wheels and Wings. Då var vi på torget och helt plötsligt från ingenstans kommer det 2 killar som hoppar på en 3 , ena slår honom i huvudet medan den andra boxar honom från varsitt håll i sidan samtidigt som dom drar omkring honom över hela torget. och senare så gick en tjej över torget när en kille börjar hacka på henne och skriker saker som hora och massor av andra otrevligheter.
Vad gör polisen och vakterna då? ingenting! Dom bara kollar och lossas sen som att de inte ser något.


Polisen tar aldrig människor som dom borde, men fan alltid dom som dom inte borde..

Underbara vitlöksbröd

Hey folks!

Sitter just nu i skrivande stund hemma hos Sofias mamma, vi körde dom för några timmar sen till Landvetter så vi har huset för oss själva i 2 veckor (om vi vill). Rätt jävla gött samtidigt som jag är grymt avundsjuk på att inte få åka till Turkiet. Men det blir ingen utomlandsresa för oss i år, för nästa år blir det en big time awsome USA resa istället. Varenda liten slant sparas, fatta va grymt. Vi har en kompis som flyttar ner i Januari så det är där vi kommer få bo. Kommer bli så jävla grymt! Helt klart värt det.

Så vi sitter här, fixar lite filmer och håller på med maten. Grillat, Tzatziki och home made vitlöksbröd, nom nom.
På tal om maten så måste jag ner till köket och ta ut brödet ur ugnen.

Smell u later


here again

Har inte bloggat sen 16 december förra året, snacka om Big fail!
Fast det är ju fortfarande folk här inne och glor verkar de som om man kollar statistiken, nyfikna?

Men livet är väll som vanligt, upp och ner gångar, skratt och tårar, prat och tysthet. you know.
vad har jag gjort sen sist då?
 
- Förlovat mig
- Pluggat
- Jobbat
- Repat
- flyttat
- tatuerat och piercat mig
- Spelat i min första musikal
- Spenderat så mycket tid jag kan med mina nära och kära
- Och massa mer random saker

ska berätta mer om allt en annan dag, främst musikalen. Det va en skitkul sak men väntar på att få bilderna, mycket roligare att berätta saker om man samtidigt kan visa de.
Men nu tänker jag prata nutid, i helgen har det ju vart Wheels and Wings i Varberg och där har jag, Sofia och Lina hängt. Va inte där på fredagen (Missade Håkan Hellström) men Lördagen va vi där. Det känns som att vi bara stod i massa bilköer hela jävla tiden, men de va värt de för kul hadde vi. Skrattade främst åt Lina för hon är så jävla klockren, när man ska betala inträde så fanns det en skyllt som de stod "Under 12 år gratis" på. Då säger Lina "men Sofia är inte din bil under 12 år?" Dom menade ju självklart att barn under 12 år är gratis, lite skratt och övertalning senare så förstod även Lina de..

Shit nu blev klockan mycket, måste pysa för jag och Sofia ska ut och Campa i bilen. Det ska nämligen spöregna i natt så vad blir inte mysigare än att sova i bilen då? Tänkte ta med den bärbara datorn ut, kolla lite film, käka något gött och mysa. Sofia är ledig från jobbet imorgon så får ju passa på :)

Caio!


RSS 2.0