riktigt förbannad

Jag är så trött på vissa saker här i livet. Tröttast är jag nog på små jävla fjortisar som måste trycka ner andra för att dom inte har någon jävla självkänsla själva. Ärligt talat låt andra normala, underbara människor vara i fred.

Har ni verkligen så dåligt självförtroende själva så att ni måste hacka ner på någon annan och hitta på lögner och skit om någon annan? Vad är erat jävla problem egentligen? Hur jävla moget är det att säga till en pinnsmal person att hon är tjock? Såna jävla påhitt är så jävla usla. Om man nu ska hitta på grejer så gör det bra för i helvete. Samma jävla visa dag ut och in.

Vet ni vad? Jag önskar, riktigt önskar att jag var en liten fjortis igen. För då hade jag tamefan satt mej på tåget upp på direkten. Men tyvärr så är jag snart 20 jävla år. Jag måste vara mogen och jag förväntas att ha vuxit upp. Jävligt synd.

Det värsta är ju att jag egentligen inte kan göra något utan att förvärra det. Hade jag vetat ett sätt så hade jag fan gjort så att dom slutade vara sådana små äckliga idioter. Jag blir riktigt förbannad. Jag är nog tyvärr inte tillräckligt mogen för att komma på ett bra sätt.

 

Men stå på dej sötnos. Även om vi inte har träffats så mycket så märker jag vilken fantastisk person du är, så himla godhjärtad. Gå din egen väg och skit i alla andra för det tjänar du på. Även om det är svårt, för det är det verkligen i din ålder. Absolut om man är osäker av sej, som dom flesta är då. Till och med dom där jävla idioterna fast dom inte visar det.

Gör dej av med idioter och håll fast i vänner som du märker är äkta, sådana som du kan luta dej mot när allt är svårt. Det behöver inte ens vara människor.

Du ska faktiskt få ett tips av mej som jag fick av en person en gång. Och även om det kan låta lite fjantigt så har det nog hjälpt mej på något sätt. Men skriv en ”3 bra sakers lista” varje dag. Där ska du skriva ner saker som du tillexempel gillar med dej själv. Även om det kanske bara är att du har en bra hårdag. Give it a try.

Tack föresten till dej Mia som gav mej det tipset från början.

 

Man måste ju ta hand om sin ”släkt” och det är förjävligt att jag inte kan vara där uppe och göra det för dej. Men tänk på att du är underbar och unik :) Massor av kramar till dig.

 


Kommentarer
Postat av: Felicia

Tårar i ögonen ska du veta, åh jag vet inte vad jag ska säga, du är så himmla bra, du är en person jag ser upp till, du förstår alltid, tack vivi , jag ska försöka stå på mig och visa att jag inte tänker ta åt mig av allt folk säger hela tiden , jag finner faktiskt inte riktigt ord till vad jag ska säga, du är helt underbar !

Jag ska prova med att skriva 3 bra saker varenda dag !

Tack för allt ! <3

2009-10-21 @ 22:44:59
URL: http://olssonflicka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0