when your gone

Idag har varit en underbar dag ^^

Orkade egentligen inte upp imorse men sen skrev Sofia att hon kunde komma upp en stund om hon fick och självklart fick hon det. Majs kom strax efter att Sofia kommit också. Så vi målade om min hall, måste måla ett lager imorgon också men sen är det klart. As gött!

Sofia pallrade sej till skolan vid 12 och sen drog jag och Majs ner till stan för att äta en sallad i solskenet på trapporna vid viskan. U N D E R B A R T ! vi har fått såååå många asgarv idag asså, jag har saknat dej syster (:

Efter ett tag dog majsan och då satt jag mej ett tag med Madde och hennes kompis. Också riktigt kul, längesen man träffade och pratade med henne.

Vid 3 pallrade jag mej och träffade Becky och så vid 6 var det utbildning på Kristineberg. Jag och Becky fick en as bra idé, eller aaa.. Becky fick och jag tar åt mig en del av äran ^^ as najs blir det i alla fall. Ska träffa henne vid tidigast 11 imorgon tills senast 5. drar till hennes skola och hänger där med henne tills hon slutar halv 3 och sen får vi se vad vi hittar på. Ska kanske jobba imorgon vid 5, beror på om sanna är frisk imorgon eller inte. För är inte Sanna frisk så skippar vi nog utgången imorgon. Tjänar ju inget till om 6pers jag älskar är borta. Om inte Becky skulle med då, då kan det ju kanske bli lite småkul ändå. Ja vi får helt enkelt se. Och om det inte blir utgång så kanske vi hänger längre och jag jobbar någon annan gång. Som sagt så får vi se. Blir nog bra i vart fall. Det är najs att vi hänger igen, det var så längesen och vi hängde ju fan dag ut och dag in förut med alla andra.

 

Fast jag vill poängtera att vi inte skippar utgången, utan vi skjuter upp den. MAN KAN FÖR I HELVETE INTE SKIPPA EN 20ÅRS UTGÅNG! FÖR I HELVETE!!!

 

Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv ^^

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0