dumma säljare

Hey Folks

vad har den här helgen tagit vägen undrar jag?
har allvarligt talat så har jag inte gjort ett skit. igår så tog vi det bara lugnt, var jätte rastlösa hela dagen men det fanns likom inte ett jävla skit att göra. alltid samma visa, när man verkligen vill göra något så finns det inget och när man inte orkar göra något så finns det massor.

men idag vill jag inte prata om det, idag vill jag gnälla lite. är så jävla trött på vissa säljare på tradera. jag köpte en klocka den 28 juli på "köp nu" knappen, skit snygg och allt.



betalade den på direkten och kände mig nöjd och glad. Vill ha lite klockor nu när skolan börjar för jag tycker det är lättare än att ta upp mobilen hela tiden. känner mig så ofokuserad då och jag vill verkligen sattsa på bra betyg nu och ta tag i allt.
Men sen så började jag få mail om att jag inte hade betalat och sånt. tyckte jag var väldigt skumt och försökte få tag i säljaren men ingeting hände. skrev mail efter mail så tillslut tog jag tag i tradera och frågade dom vad jag skulle göra. har ju fan inte lust att betala 2 gånger för en klocka. först då skrev säljaren tillbaka och sa att hennes bank hade krånglat och dagarna hade hoppat omkring, men det tror inte jag ett skit på. för om man saknar en betalning så kollar man väll inte bara ett datum. absolut inte om man har ett par dagar på sig att betala. så jävla irriterande.

nu i efterhand så ångrar jag mig att jag inte kollade omdömerna först, för bara den här månaden så har hon 33 negativa omdömen. folk skriver massa skit. och hon kommer få ett negativt av mig också kan jag ju lova. just nu ligger hon på 4,7 som säljare och jag tror att det är att om man ligger under 4,6 så "straffas" man. hoppas verkligen att mitt negativa omdömme påverkar. hon kommer säkert sätta negativt på mig också men det skiter jag fullständigt i.
det verkar nästan som att dom lottar om vem som ska få sina varor.

åååh så himla irriterande! och det som irriterar mig mest är att det är från kina och tar typ 3 veckor att skicka den. jag skulle alltså ha klockan senast dagen som jag började skolan och nu får jag den 2 veckor efter istället! jävligt jävligt surt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0