here again

Har inte bloggat sen 16 december förra året, snacka om Big fail!
Fast det är ju fortfarande folk här inne och glor verkar de som om man kollar statistiken, nyfikna?

Men livet är väll som vanligt, upp och ner gångar, skratt och tårar, prat och tysthet. you know.
vad har jag gjort sen sist då?
 
- Förlovat mig
- Pluggat
- Jobbat
- Repat
- flyttat
- tatuerat och piercat mig
- Spelat i min första musikal
- Spenderat så mycket tid jag kan med mina nära och kära
- Och massa mer random saker

ska berätta mer om allt en annan dag, främst musikalen. Det va en skitkul sak men väntar på att få bilderna, mycket roligare att berätta saker om man samtidigt kan visa de.
Men nu tänker jag prata nutid, i helgen har det ju vart Wheels and Wings i Varberg och där har jag, Sofia och Lina hängt. Va inte där på fredagen (Missade Håkan Hellström) men Lördagen va vi där. Det känns som att vi bara stod i massa bilköer hela jävla tiden, men de va värt de för kul hadde vi. Skrattade främst åt Lina för hon är så jävla klockren, när man ska betala inträde så fanns det en skyllt som de stod "Under 12 år gratis" på. Då säger Lina "men Sofia är inte din bil under 12 år?" Dom menade ju självklart att barn under 12 år är gratis, lite skratt och övertalning senare så förstod även Lina de..

Shit nu blev klockan mycket, måste pysa för jag och Sofia ska ut och Campa i bilen. Det ska nämligen spöregna i natt så vad blir inte mysigare än att sova i bilen då? Tänkte ta med den bärbara datorn ut, kolla lite film, käka något gött och mysa. Sofia är ledig från jobbet imorgon så får ju passa på :)

Caio!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0