Grisjävlar

Jag blir så jävla förbannad på Borås polisen, hur jävla lam måste man vara för att kunna bli polis?
Vad gör dom på dagarna? spatserar omkring och käkar Mc Donalds mat? Morr..

Igår så var vi i stan, det var torsdagskväll (=folk & musik) men inte så mycket folk faktiskt, för det ryktades om att det skulle regna. vilket det inte gjorde det riktigt, det kom bara lite droppar då och då. Vi tog med oss Lady ner för varför ska hon sitta hemma för? hon älskar människor och musik har hon verkligen inget imot. Sitter jag och spelar el gitarr hemma eller lyssnar på musik rätt högt så kommer hon och lägger sig brevid mig. Hon är nöjd bara hon får vara med, hon skiter fullständigt i om vi sitter inlåsta i en liten bunker eller är på en stor äng och kastar boll. Hon vill verkligen bara vara med oss. Så nere i stan så satt vi oss och lyssnade lite i parken på Face 84 men när vi skulle gå därifrån så muttrar en gubbe "djurplågeri" så vi undrade vad fan han menade med det. Då fick vi väldigt klart för oss att det var djurplågeri att ha Lady där, han skulle sparka Fia mellan benen, brände henne nästan i ansiktet, Slog nästan till Sanna (hon backade), kallade oss flatjävlar, skulle skicka sina 4 söner på oss och massa mer skit.
Polisen pratade med honom sen och så kommer dom fram till oss och säger "hans säger att ni kallade honom gubbjävel" och jo det gjorde vi, är det konstigt?
Men ne då säger polisen "vi släpper det här"
Varför då? Jo för att om vi vill göra något så kan han göra något. Men va inte han liiiite värre? Han hota oss och nästan slog oss osv. Vi kallade honom gubbjävel. Men nej, då går det ju jämt ut... så jävla trött blir jag -.-'
Det borde fan vara skottpengar på honom..

Samma sak när vi var i Varberg förra helgen på Wheels and Wings. Då var vi på torget och helt plötsligt från ingenstans kommer det 2 killar som hoppar på en 3 , ena slår honom i huvudet medan den andra boxar honom från varsitt håll i sidan samtidigt som dom drar omkring honom över hela torget. och senare så gick en tjej över torget när en kille börjar hacka på henne och skriker saker som hora och massor av andra otrevligheter.
Vad gör polisen och vakterna då? ingenting! Dom bara kollar och lossas sen som att de inte ser något.


Polisen tar aldrig människor som dom borde, men fan alltid dom som dom inte borde..

Kommentarer
Postat av: Tigerhonan - Gravid ♥

Hehe tack :) Det kan du, om du bara vill :) Och tar hjälp av nikotinmedel ;)

2011-07-22 @ 17:48:49
URL: http://www.tigerhonan.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0