Gravida måsten

När man är gravid så kan man ju få sådana där ”jag måste ha”. Har för mej att mina mamma hade det med någon speciell hudkräm som bara fanns i Västerås (vi bodde i Fagersta då) som hon typ använde as mycket av. Snäll som min pappa var så åkte han ju in och köpte den varje gång den var slut, as ofta asså.

Nu har jag en sån där ”jag-måste-ha-gravid-skit”. Jag MÅSTE ha tomater. Jag hatar tomater i vanliga fall. Dom är äckliga. Men nu den sista tiden har det varit tomater, tomater, tomater. Tomater på mackan, tomater i maten, tomater jämt!

Som typ nyss gjorde jag en slags pasta gratäng som innehåller tomater. I vanliga fall så brukar jag typ finhacka tomaterna för jag tycker att dom är äckliga men dom ska bara finnas där. Idag så gjorde jag dom as stora för att jag skulle se dom och känna smaken. Jag måste ha tomater annars äter jag inte. Och jag som inte ens gillar det egentligen.

Om jag inte passar mej så blir väll hela jag en tomat!

höhö snygg pic va?

 


Kommentarer
Postat av: Mia

Gravid - måste-ha.....ha,ha vivsan det där känner jag igen, men till skillnad från dig så har jag ju en bulle i ugnen. För det har väl inte du el? Har du undanhållit nåt?! ;)

Tomater är ljuvligt gott & nyttigt, så det var ett bra -måste-ha-sug.



kram

2009-08-16 @ 20:15:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0