kroppsvärk

Hej

Idag ska jag jobba halv 4 – halv 10. jag har så ont i hela kroppen så att jag verkligen inte har lust. Inatt när jag bara sträckte på mej så fick jag så ont så jag vet inte ens hur jag ska förklara det. Det kändes typ som att någon tog tag i alla mina nerver i hela kroppen och drog ut dom ur kroppen och slog en knut. Jag kunde inte ens andas ett tag. Skit läskigt. Jag brukar ju få så med jämna mellan rum men då brukar jag vara tvungen att ligga i sängen hela dagen och inte kunna röra mej en millimeter utan att det blir så. Fast då kan jag åtminstone andas. Nu kunde jag ju inte andas och det gick över rätt snabbt. Men jag tror ändå att jag föredrar det andra. För detta var skitläskigt. Kände mej som en guldfisk på land. Ush

 

Ne nu ska jag ta hand om mej själv lite med bubbelbad, ansiktsmask osv.

 


sign up for drum lessons

Hey peoples

Vet ni vad jag har gjort nu?

Jag har anmält mig till trumlektioner! Så jävla najs! Hoppas att jag kommer in bara. Det är ju något jag har velat göra i hur många år som helst. Men gitarren har alltid kommit före. Men va fan, jag kan ju göra båda. Jag mår bra av att ha många bollar i luften. Så nu har jag plugg, träning, gitarren, kanske trummor och så jobb på det. Blir riktigt najs. Kommer jag inte in på det på kulturskolan så får jag väll söka till medborgarskolan. Prisskillnaden är ju så jävla stor bara. 800kr för en termin (1 gång i veckan) på kulturskolan och för 10 gånger á 25 minuter på medborgarskolan kostar det 1395. det är lixom bara 2,5 månad för det. Ne ja tar helst kulturskolan. Jag är så exalterad!

Det känns som att jag börjar få rätsida på livet.

 

Här är föresten linnet som jag köpte på Ullared

 

 

Och så har jag blivit helt beroende av läppstift, har ett alldeles underbart rosa på bilden där. Läppglans har aldrig varit min sak, men läppstift va. Mums. Skulle kunna ha huuuur många som helst i massor av fina nyanser.

 

/ Vivsan

 


underbart

Gårdagen var så jävla bra och det får jag sota för idag kan jag ju lova.

Vattenblåsor, sår, märken, spykänsla och huvudvärk 24/7. fyfan

Det enda som var minus var att jag var för full. Vi körde ölspelet och vem fick inte alla kort? Självklart var det lilla Vivsan.. så ja, det gick lite utför. Tappade bland annat bort min bricka till garderoben 3 gånger. Haha jag är så klumpig. Var faktiskt mer eller mindre själv nästan hela kvällen. Sandra och Anders drog nog redan vid 12. men jag hittade andra att vara med. Träffa massor av nytt folk igår och massor av gamla vänner. Så jävla najs. Träffa folk som jag inte har träffa på flera år.

 

Kvällen började uppe hos Anders syrra. Då vare bara jag, Anders och Sandra där så vi bestämde oss för att dra upp till Sandra där Jocke, Victor, Adde och Hatten var. Det blev väll lite kortspel, dricka och så innan vi drog ner till Puls. Anders och Hatten shotade tequila i shotglas som var lite stora som ett litet glas. Fy fan vilka shotar alltså, jag hade ju spytt. Men som vanligt kom det inte en min från Anders. Han är tequila mannen.

 

Precis när jag har bestämt mej för att sluta festa för att det är så tråkigt så blir det roligt. Så är det jämt

 


fest

God morgon sunshine

Sovit gott?

 

Själv är jag rätt utmattad.

Efter idol igår så drog jag upp till Sandra och Anders som satt och drack uppe på Lurre. Vi spela kort och drack vin och drog senare ner till krogen – som förövrigt sög getpung.

träffade Sanna där nere som var askalas och tjyvade med sej korvgubbens pall. Fattar inte hur hon lyckades utan att bli upptäckt. Men det gjorde hon fan. Palljäveln hängde på ända tills vi kom till Lurre igen, genom Statoil och allt. Haha ^^

 

idag ska jag pallra mej till knalleland tillsammans med Carro och May. Måste ha något att ha på mej ikväll, är så trött på allt och det ska inte vara svart! Haha ^^ jag har en tendens att alltid köpa svart. Men Carro har fått order att stoppa mej om det inte har Wow-känsla. Då är det okej.

Efter knalleland så blir de hem och fixa sej, äta och lite så sen är vi bjudna på 19års fest på Puls. Blir rätt najs.

 

Men nu ska jag upp och äta och sen pysa

 


Första idol

Ärligt talat så är det här nog det första året som jag tycker att idol är bra.

Det är nog bara för att det inte är så jävla fjolligt i år, som typ kevin borg, darin osv. det är lixom grymma personer kvar. Calle, Mariette och Erik. Tove kan pysa ;D hoppas att hon åker ut idag. Egentligen hade det ju varit bäst om Mariette pös efter det. För hon har redan sitt på det torra. Jag hoppas att det blir Calle och Erik som är kvar i topp 2 och att Erik vinner sen. Men det känns lite som att Calle inte har lika mycket fans. Men vi märker hur det blir. Ut med Tove nu bara, även fast jag gillar henne egentligen.

 

Lite bilder från idag, slänger upp mer när jag får korten från Louise

 

 

 

 

Mycker sång och gap :D

 

 


Ullared

Är äntligen hemma!

Igår skulle jag ju köa men när vi köade så fick vi reda på efter 2 timmar att biljetterna inte släpps i Borås! Så det var bara att pallra sej hem med våran kampingutrustning, Haha ;D så istället för att köa så drog vi hem till Carro och sov där med.

Imorses drog jag Carro och Louise till Ullared, har aldrig handlat för så här mycket.

Men fick paket till nästan alla i alla fall. Mamma, Mackan, Sanna, Pörsy Awa, Lady, Sigge, Gurkan och Mias Bäbis. Så det är några kvar, men hittade inte till dom. Plus att mamma ska få mer. Men det får jag nog ta här hemma då.

 

Jag älskar att slå in paket!

Det är sååå mycket roligare att ge än att få.

 

 

 

Förövrigt så köpte jag lite små skit bara:

 

 

 

 

As tufft skohorn, trosor, strumpbyxor, leopard ”morgonrock”, scrapbook material, pärm till mina ”scrapbook blad”, hårnålar, chilinötter, strumpbyxor, underbara ansiktsmasker, as söt hårskena, 2 röda läppstift och 1 rosa, röd läppenna, läder armband, lösnaglar, rött nagellack, nagelförstärkare, min favorit ögonskuggeglitter, hårklämma, filar, pincett, kalender och nudlar (!)

+ ett linne som jag glömde hos Carro.

 

Det kanske är lite wierd att köpa nudlar på Gekås men dom där nudlarna försvann från affären för typ ett halvår sen, fatta att jag blev överlycklig när jag hittade dom där! Mina älskade favorit nudlar! Muuuuums. Ångrar att jag inte köpte mer.

 

Och det bästa är ju att jag har haft sååå jääävla kul idag! Fy fan asså! Bara massor av as garv, cp ryck, musik och ännu mer as garv! Love u girls, det känner precis som dom gamla goda tiderna!

 


hårfärgning

Såhär blev mitt hår:

 

 

Fick bara lust att visa det. Fast det är mycket finare och typ andra färger i verkligheten. Men på ett ungefär är det så här. Vad tycks peoples?

 


ni saknar mej ;D

Nu är det snart en vecka sen jag blogga ;D orkar inte.

Har inte så stor koll på vad jag har gjort. Har haft en vit helg faktiskt, även om jag bara ” tar flaskan och super ner mig” enligt vissa, riktigt lågt. Visserligen drack vi lite vin och spelade kort i fredags. Men Sanna kom på det att fredag är inte helg, det är en arbetsdag. Så en vit helg var det ja.

I måndags gjorde jag slingor. Så nu ser mitt hår inte lika kallt ut. Den är typ lite kopparrött och så. Det var ju en blond färg men det fatta ju vem som helst att det inte skulle bli blont. Fast några slingor är det. Jävla konstig blandning. Märkte att mitt hår inte är redo för blont ännu i alla fall. För hälften av slingorna försvann ner i avloppet. Haha ^^,

I tisdags började jag jobba kl 5 på morgonen och slutade jobba halv 10 på kvällen. Kunde inte sova på natten heller så sov bara max 1,5 timme innan jobbet. Ingen lyckad blandning, haha ^^ men det var rätt gött med ett sådant lång pass.

 

Imorgon ska jag köa till Kissbiljetterna som släpps på fredag morgon! Wohoooooooooo! Yeah! Har inte bestämt mej ifall jag ska gå i Sthlm eller i Malmö. Hade varit roligt med Malmö för har aldrig varit på konsert där. Man får ju passa på. Men saken är den att jag kanske får gå själv då. Men det kan ju vara svin kul det med. Är bara inte så taggad att sitta i Malmö en hel natt själv och vänta på tåget. Det är därför jag tvekar. Aja vi märker hur det blir med den saken. Ska i alla fall kirra 5 biljetter imorgon. Ska jag sitta så kan jag lika bra sitta där till alla. Bea är ju så snäll att hon sitter med mej, det tackar jag för (:

 

Efter att jag har kirrat biljetten så drar jag iväg till Ullared på dirr och går loss där inne. Sen när vi kommer hem så vill Carro att jag joinar Göteborg och festar där tills 5 på morgonen, men vi får helt enkelt se med den saken. Efter en sömnlös natt + spring på Ullared = en väldigt trött Vivsan. Men hinner jag sova någon timme så är jag fan på. Gött att lämna Borås.

Jag ska försöka vara uppe hela natten så jag kan sova hela dagen och typ gå upp där vid 6, men de går nog inte så bra, jag är aaaaaaaas trött nu.

 

Om jag är uppe så bloggar jag väll mer, måste ju hålla mej vaken och jag har mycket på hjärtat som inte borde yttras här. Men då blir min ursäkt övertrötthet och mensvärk. asg

 


gamla tider

Ännu en regning dag i Borås, det går mej på nerverna.

Få vi aldrig sol eller?

Eftersom vi tydligen inte får det så ska jag dra och sola med Carro kl 3, det slog mej här om dagen att jag är jävligt blek. Det ska bli gött, får ju ny energi av att sola. Känns det som i alla fall.

Sen ska vi dra till vårdcentralen så att hon får ta svajnflue sprutan. Jag har fortfarande ont i armen sen jag tog den. Men det är ingen idé att klaga, det går väll över snart.

Carro är så söt, kommer ihåg några av våra seriösa samtal:

 

Carro; TÄNKT OM VI INTE FÅR GÅ UPP I 2AN!?
Jag; Men Carro... vi går ju redan i 2an… :P
Carro; *ASG*

 

eller

 

Jonas; Vi har prov imorgon.
Carro; I vad då?
Jonas; Hälsopedagogik..
Jag; Vad handlar det om då?
Jonas Jag vet inte!
Jag; Plus att vi har en inlämning imorgon!!! och vi har haft typ
2,5 månader på oss att göra den å vem tror ni börjar idag? jo, jag....
Jonas; Den ska inte va inne förens på fredag.
Jag; Gött, då kan jag börja imorgon me den.
Carro; Den ska visst va inne imorgon!
Jag; Fan!
Jonas; nej den ska va inne på fredag!
Carro; Nej han sa till mej att den ska va inne imorgon!!!!!!!
Jonas; Vi har inte enns svenska imorgon..
Carro; Neheee.
Madde; Fan vilken seriös klass ni är...

 

så seriösa! dom gamla tiderna var grejer det.

 

vi har aldrig gjort något annat än garvat

 


trötthet

Hey

Idag har jag inte gjort ett skit om jag ska vara ärlig, inte något vettigt i alla fall.

Men jag går än en gång i flyttplaner, jag vet inte hur länge jag orkar med Borås längre. Det är ju så jävla dött. Jag känner nog egentligen mest att jag behöver en förändring eller något nytt. Allt här är så hemma eller vad man nu ska säga. Hela Borås är så bekant. Bäst hade varit att kommit iväg utomlands. Men måste ju jobba ihop pengar först, har bestämt mej för att dra ensam om ingen annan joinar då jag kan eller tätt inpå. Så trött är jag på Borås (;

 


sysselsättning

Hey

Har jobbat på Götas fritidsgård idag. Lite besökare men den var ändå en trevlig dag, vi målade lite gips och så.

Gud vad jag saknar att vara kreativ, det var längesen jag målade, pysslade eller gjorde något sådant. Men det är inte så lätt när alla mina målarsaker och sådant skit är nerpackade och uppflyttade i förrådet. Jag som är så sugen på att börja måla nästa tatuering som jag förhoppningsvis gör denna månaden. Hoppas jag i alla fall!

Funderar också på att börja ta lite kurser. Är sugen på bland annat lite dans, typ bugg, salsa, foxtrot osv. sen skulle jag kunna tänka mej att ta sånglektioner, yogakurser, trumlektioner och kanske plocka upp gitarrlektionerna igen. Fast på en högre nivå. Det är faktiskt roligare att gå och spela hos någon istället för att bara sitta hemma. Jag skulle vilja ta en kurs i att läsa noter också. För jag är ju urkass på det teoretiska när det gäller gitarrspelandet.

Åå jag är as sugen på trumlektioner. Men vart fan tar man det när man är gammal? Haha hela nitton år! ;D

 

Har jag föresten berättat att jag kom in på mina två kurser!? Musikvetenskap och rockens historia och mytologier here i come! Wohoooo! ;D så jävla najs, det kommer bli as grymt!

 


Helgen

har varit helt dryg den här helgen. Har tänk ”jag bloggar om en liten stund” hela tiden. Även fast jag har varit sugen på att blogga. Men vi får väll ta en snabbuppdatering.

 

Fredag

Kommer inte ens ihåg vad jag gjorde på fredagen. Det blev vin och utgång på kvällen i alla fall. Men annars har jag inte en aning.

 

Lördag

Kommer inte heller ihåg vad som hände då? Förutom Bowling, vin och utgång på kvällen.

 

 

Igår var det nog bara soft och sen över till Sanna och kolla film på kvällen.

 

Idag har jag varit och tagit grissprutan och den sved faktiskt as mycket.

 

Ne nu tappa ja skiten.


arg

Det känns som att jag är arg på hela världen.

Jag har varit det i flera dagar, men jag har egentligen ingen anledning att vara arg på någon annan. För det är självförvållat. Men det gör mej bara så jävla frustrerad och jag är bara så jävla trött på skiten. Det räcker nu lixom.

 

Och så är jag så jävla trött på att behöva censurera mej här hela jävla tiden så jag funderar på att skaffa mej en annan jävla bloggjävel…

 

Jag fortsätter att vara arg på hela jävla världen ändå.

 


Laserdome

Hey Babes

Idag har varit en mycket bra dag.

Allt började med att jag försov mej och bara fick slänga på mej mjukis och springa i väg till arbetsförmedlingen – okej, det va kanske inte så bra.

Men sen drog jag hem, duschade och fixade i ordning mej och drog ner till stan igen med Bea för att dra förbi kronofogden för att fixa upp min skuld. Vilket i o för sej inte gick men skit samma. Efter fogden blev Bea fikasugen så vi drog oss till Orion för lite äppelpaj och annat gottigt.

På väg hem så funderade vi på vad fan vi skulle göra. Då kommer Bea på den ljuvliga idén att vi kan spela Laserdome. Så när vi satt där och väntade på att dom skulle öppna så kom två pöjkar och så spelade vi tillsammans med dom. Kass som jag är så blev min röv ordentligt kickad. Haha jag kom bara trea. men jag var i alla fall inte sist. Men min statistik var bättre än Beas och hon var tvåa. Jaja jag fattar inte sånt ändå. Jag har inte varit inne där på as länge (3 år, men vem räknar? Haha) så jag visste inte att dom hade fått in lite spel, så det blev några låtar på ”dansmattan” för mig medan Bea körde lite bilspel. Verkligen längesen jag dansade på en sån. Men roligt är det, har för mej att jag var lite duktig förut. Men idag var det mest skratt. Haha ^^,

Liiiiiiiiite varm man var sen, adrenalinet pumpar ju för fullt inne på banan. Jag blir alltid heeeelt uppe i varv innan och precis i början. Blir helt flamsig. Det är ju så jävla kul! Får snart göras om igen.

 

 

Sen gjorde vi väll lite annat resten av dagen och på kvällen kollade vi lite film och flötade rejält. Chirre, dirre, cola och massa godis. Fy fan så göttigt.

 

 

Jag har känt mej rätt filosofisk dom senaste dagarna.

Idag när jag gick där till stan i ordning gjord så kom jag att tänka på vilken kontrast det är för mej att gå omkring i mjukis eller fixad.

-         För när jag gick till arbetsförmedlingen på morgonen så hade jag ju bara slängt på mig något och knappt satt upp håret ens. Då gick jag med tyngre steg och sakade ihop lite. Kände mej konstig på något vis, kan inte förklara det bättre men kände mej inte som gamla goa Vivsan i alla fall.

-         Men sen när jag hade varit hemma och duschat så gick jag där rak i ryggen, med huvudet högt, med min ”speciella” gångstil och kände mej som att jag rockade världen. (vilket jag iofs gör)

 

Hur kan det vara sådan skillnad tänkte jag? för det är ju inte så att jag känner mej ful utan smink, Jag trivs att vara helt naturelle. Funderar faktiskt fortfarande på den frågan.. det är som att jag blir mer tjejigare (kvinnligare?) när jag har stövlar på mej, även om det inte är klack på stövlarna. Eller så beror det på mitt ljuvliga och älskade rööööda läppstift, haha

 

Morgonens känsla kan visserligen bero på att jag var hur trött som helst efter bara några timmars sömn. Jaja jag vet inte och just nu är jag jätte trött så ska redan krypa ner i sängen och försöka sova.

 


syn på livet

Jag har känt eller snarare undrat den sista tiden vad det här är för något?

Och så nu efter ett litet samtal idag så undrar jag ännu mer vad fan livet går ut på vid (nästan) 20 års ålder. Är det inte nu som livet ska vara så fritt och underbart? Man ska åka på festivaler, utomlands, konserter osv. man ska helt enkelt leva livet.

Jag känner bara massor av ansvar och framförallt krav hela tiden från överallt och ingenstans. Och ni vet hur jag är. Jag gillar inte att sitta fast utan vill bara slita mej fri då. Men jag kan inte. För jag måste ha ett jobb och allt annat som hör till.

 

Det är jobbigt att bli vuxen

 

Ärligt talat så levde jag fan mer livet mellan 7an – 9an. Ärligt talat så var det nog min lyckligaste tid. Även om jag redan då hade mycket ansvar. B.la. ett jobb att sköta varje Lördag och Söndag. Men gjorde jag det för min egen skull, nu gör jag det för att jag måste. Jag hatar att inte ha en egen vilja i vissa saker och ting. Jag är nog fortfarande en liten rebellunge innerst inne. Även om jag kan sätta upp en skötsam fasad.

 

Finns det verkligen inte mer för mej här i livet än det här?

Är allt som finns fyllehelger, strö jobb och rastlösa stunder?

Jag vill röra på mej. Men jag har svårt att slita mej från mina närmaste, jag beundrar Pörsy för att hon har stake nog för det.

Jag känner att Borås är inte min grej längre, jag har fortfarande inget att hämta här längre. Min skola är klar, jag har inget fast jobb, ingen kille som jag tycker om utan det enda jag har är min familj (som mina närmaste räknas in i).

Jag känner mej bara rastlös här vad jag ännu gör, jag vill jobba utomlands. Men jag är fortfarande för feg eller för smart för att åka själv och min resebuddy Pöjj svek ju för Spain. Jag skull också kunna åka själv om det var au pair. Men det är inget för mej. Jag vill plocka frukt i Australien!


Jag vet att det finns massor för mig att hämta någonstans.

Frågan är när jag ska orka resa på min feta röv och leta reda på det.

 


Knalleland

Hey peoples

Sitter här och väntar på att Carro och Louise ska hämta upp mej. Men dom är så dryga så jag tänkte slänga in ett blogginlägg snabbt ^^,

Vi tänkte ta oss en sväng i Knalleland och kika lite. Hade la tänkt att sitta och tjöta efter det men fick frågan nyss om jag hade lust att jobba mellan 6 och halv 10 så jag tackade självklart ja till det. Pengar behövs alltid absolut i December månad, haha :P

Efter jobbet så märker vi vad som händer men nu måste jag kila

 


trött

Hey

Idag har jag inte gjort så mycket. Fick reda på att jag skulle jobba vid typ 12 – 1 tiden så då var det bara att duscha å äta och sen bege sej till jobbet kl 3. jobbade till halv 10 och sen dess har jag bara softat här. Var typ hemma kvart i 10 eller något och klockan är fan redan över 12. det går fort.

Är astrött så funderar på att gå å lägga mej ”tidigt” idag. ska ändå upp tidigt imorgon och vara på arbetsförmedlingen vid 10.

 

Har inte en aning om vad jag ska skriva men blev bara sugen ;D

Erkänn att det inte är lika roligt längre när jag på sista tiden bara skriver ytligt. Jag är så trött på andras snokeri (inte mitt eget, haha)

 


Pics

Asså jag borde bli snokarnas snokare, jag tycker fan det.

Om det skulle finnas statistik över alla sidor som finns så skulle jag vara rankad på topp 5.

Idag har jag hittat lite gamla kort. Haha så små vi var!

 

Moa och jag

 

Mitt riktiga astjocka fina hår. me miss

 

Som sötast! va en riktigt liten kladdgris redan då!

 

ååå tycket! hahahaha!

 

me and majs. jag ser ut som ett big head!

 

korten är mellan 7an-9an (förutom bäbiskortet då) åå gud så små och oskyldiga vi var!

 


rötet

Jag känner mej röten, jag är typ förvirrad.

Jag vet inte vad jag vill göra med allt längre. Jag brukar alltid ha en baktanke när jag gör saker, eller ett ”mål”. Även om det så är en liten baktanke/mål eller ett stort så finns det alltid där. Men nu för tiden gör jag bara massor av saker utan något.

Förut kunde jag knyta ihop alla småsaker och få som jag ville. Nu vet jag inte ens vad jag vill.

Jag brukar alltid veta vad jag vill göra av mej själv.

 

Nu vet jag inte ens vad det är som fattas i min tillvaro (förutom Pörsy då, men det tar vi sen). Något är det, eller? Är det bara jag som inbillar mej kanske..

Jag gillar inte detta. För om jag inte vet vad jag vill så brukar jag ana vad jag vill. Men nu känns det bara som att varje dag är den samma.

Vad fan har hänt med allt det roliga?

 

Å så pricken över i är att det känns som att något annat saknas varje dag, vad man ännu gör.  så kan man inte låta bli att tänka ”gud så hon hade garvat åt det här” och sådant. Men det vet jag vad det är som saknas. En idiot som är cirka 259 mil bort om man räknar fågelvägen. Du är röten Pörsy! Vi saknar dej. Men vi syns förr eller senare din jävel, big love.

 


Wild horses

Jag gillar inte henne igentligen. men denna är faktiskt fin;

" All I want is the wind in my hair
To face the fear but not feel scared

Wild horses I wanna be like you
Throwing caution to the wind, I'll run free too
Wish I could recklessly love like I'm longing to
I wanna run with the wild horses "

vet inte varför jag gillar den igentligen
..


svart

Hey

Vit helg var det va? Pff det blev inget av det.

 

Igår på dagen flyttade jag och mamma upp alla mina grejer till ett förråd så att vi slipper ha dom här. Det var fan jobbigt för det var så jävla mycket skit. Hur fan kan jag ha så jävla mycket? Jag är en hamster! Det enda som jag har kvar här av mina saker är nästan alla mina böcker. Ni vill inte veta hur många lådor det är, haha ^^ här nere har jag 7 bananlådor med böcker och så är till och med en överfylld så att det ligger böcker över kanten. Sen har jag några i en hylla också. Uppe i förrådet har jag 1 eller 2 bananlådor och så en låda som är lite mindre. Herregud säger jag bara. Jag säger ju att jag är en bokmal! Haha ^^,

 

När vi var klara med att flytta upp grejerna så han jag i princip bara äta och göra i ordning mej sen bar det av till jobbet. Jobbade på kbergs fritidsgård mellan halv 7 och halv 12. trodde att jag skulle få mej en vit helg men så blev det inte. Jag och Bea bestämde oss för att dricka lite vin och cider och så dra ner på krogen.

Så det blev fan ingen helvit helg här inte, nepp nepp nepp.

 

Efter krogen drog vi hem till mig och hämtade min dator och lite käk sen drog vi oss upp till Bea, men det blev inte så lyckat för jag däckade vid halv 5 typ. Sov som en gris tills typ 12. as gött och behövligt.

 

Nu ligger jag här i min egen underbara säng och ska nog lägga mej i ett varmt bad, jag fryser som fan!

 


Because the night

Ojaaaaaa me like!

 

Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to lust
Because the night belongs to lovers
Because the night belongs to us

Rastlöshet

Hey Drunkies

Jag har en vit helg.. å fy fan vad rastlös jag är! Ärligt talat så kan jag inte komma ihåg sist jag hade det. Jag gissar på då jag var i skinnsberg. Men då kunde jag ju verkligen inte supa. Och innan dess så var det aaaaas längesen tror jag. fy fan jag vet inte vaaad jag ska göra.

Men det kan ju vara nyttigt detta med..

 

Imorgon ska jag jobba på fritidsgården tills halv 12. så vet inte vad jag ska göra efter det heller. Jag skulle ju kunna supa då. Men det är inte så lockande det heller, så vi märker vad som händer. Jag är öppen för förslag.

 

Rastlös rastlös rastlös rastlööööööööööös

 


trötthet

Hey

Kom hem för en liten stund sen och är såååå trött.

Har sjungit lite med Mia idag. Det var längesen och lika kul som vanligt.

 

Men kände bara att musten tog slut ett tag. Vet inte vad det är med mej nu för tiden.

Jag är så trött jämt, helt slut. Orkar ingenting. Ush för att känna så. Jag som alltid brukar vara på topp.

Jag är till och med helt slut när jag vaknar, Då är det illa. Sen blir jag pigg ett litet tag och sen helt slut igen och behov av många timmars sömn. Jag skulle kunna sova mej igenom hela dagarna.

Men jag kan inte gå och lägga mej nu för det om det är vad ni tror. Nä för då vaknar jag kl 2 – 3 inatt helt slut men kan ändå inte somna om. Det är sjukt. Jag har jätte svårt att sova på nätterna, oavsett hur trött jag är. Men det är väll bara att bita ihop och ligga framför tv:n helt slut tills klockan blir tillräckligt mycket för att sova och sen hoppas på att detta går över snart.

 

På tal om sång. Häromdagen satt jag och spelade lite gitarr och sjöng lite tyst för mej själv -trodde jag i alla fall.

Senare på dagen träffade mamma grannen bredvid i trappan när hon kom hem. Hon hade sagt att det var trevligt att det hade flyttat in en sångfågel bredvid henne. Jag hade tydligen gapat så mycket så det hördes in till henne. Hahahahaha ja jag har en väldigt stor inlevelseförmåga ibland  ;D Det är typiskt mej så nu när jag går i trappan hoppas jag alltid på att jag inte stöter på henne ;P

 


hat

Jag hatar tandläkaren! H A T A R !

Nu är jag bedövad i hela jävla käften, fortfarande! Morr!

 

Jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar! förstår ni min mening?

 

Det är fan första gången på snart 20 år som jag har gått till tandläkaren själv. För jag hatar dom. Ush å fy!

 

Jag hatar bedövningssprutor! uuuuuuush

jag vill bara ställa mig och hoppa och skrika att jag hatar tandläkaren!

 


dryyyyg

Hey

Dag nummer 3 på denna förjävliga veckan.

Blev inte av att gå till arbetsförmedlingen idag, kände mej lite sjuk. Så gick till Maxi med Lady vid 10 (mamma körde oss tillbaka, haha) Sen gick jag och lag mej igen. Vaknade och sov om vartannat tills Sandra lyckades tjöta med mej till stan. Så vid 2 tog vi bussen till stan och käkade. Det var så mycket folk på Viskan så vi drog oss till Orion istället, där var det as lugnt och skönt – tills vi beställde. Då kom värsta pensionärs flocken in och vilket jävla kackel det var! Nästa pensionär som säger att vi ungdomar brötar kan fan fara och flyga. Det brukar inte ens vara så högljutt när vi festar. Men tänk er en stor jävla flock människor som hör dåligt (alltså pratar högre än normalt) och pratar i mun på varandra = ingen bra kombination.

Efter stan så var jag helt jävla slut men det var bara att hämta Lady och sen träffa Sarah och Ejva för en lång promenix. Till och med Sarah var slut efter den.

Sen dess har jag bara suttit här och mått dåligt. Känner mej helt jävla hängig och fryser som en idiot. Hoppas att jag mår bättre imorgon. Fast ändå inte för jag ska till idiot tandläkaren :( uuuuush.

 

Pörsy ringde från Spanien också :) åjaaaaaa me like!

 

Ne nu har detta fan tagit mej över 1 timme att skriva, haha^^

 


rötet

Vilken jävla röten vecka. Fyfan säger jag bara.

Å så toppen på det är ju att Våran Pörsan åkte idag :( och det är så jävla rötet!

Det är faktiskt så att man blir ledsen i ögat. Jävla skit..

 

Men hon kommer få en stor jävla upplevelse som hon kommer uppskatta som fan sen.

Men det under lättar ju fan inte att man tänker så.

 

Ne nu har jag fan inte lust att skriva mer.

Detta är rötet

 


halloween

Gårdagen var mhm.. jag vet inte hur jag ska beskriva den.

Jag låter helt enkelt korten tala för sej själva:

 

 

Mer finns på min Facebook, kolla in dom vetja ;D

Har nog inte garvat så mycket åt någon på länge som åt Sandra. Älskar hennes dräkt.

 

Pörsy fick en Dildo av mej, Sanna, Anders och Sandra. Hon kan ju behöva det nu när hon åker ;D Hennes nya man. Hahaha^^ sen så fick och glidmedel av Emmah och tillslut så fick hon ett fotoalbum av mej. Det va det jag gjorde hela fredagsnatt. Gick och lag mej vid 7 på morgonen och vaknade 11. ush & fy.

 

 

Jag undrar faktiskt allvarligt talat vad det är för konstigt folk som har invaderat Tonic. Förut kände man typ alla och nu är det bara gaaaay. Eller så är det jag som har blivit det, kände inte ens för att dansa igår. Vilket jag alltid vill.

Men vi var faktiskt på Harrys igår också. Eftersom jag hatar Harrys så är det gay men dom har 2 + poäng. Dom spelade Metallica igår och så har dom en strippstång. Haha ^^ We Like

 

Men nu ska jag göra något vettigt av mitt liv


RSS 2.0